Napi horoszkóp szeptember 14.: a Kosok zsúfolt napra számíthatnak, a Rákok elhagyják a komfortzónájukat

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 14.: a Kosok zsúfolt napra számíthatnak, a Rákok elhagyják a komfortzónájukat Forrás: Wikimedia Commons / Sam Hood / 1934 / Ausztrália
Csak mert péntek van, még nem muszáj megfeledkezned a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP szeptember 14.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap igen zsúfoltra sikeredik, egyszerre több feladatban kell ugyanis jól teljesítened. Ez az első pillanatban megrémit ugyan, de pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy helytállj és végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerülhet úgy lezárni a helyzetet, hogy arról bizony sokáig beszélni fognak! Szedd össze magad, megvan benned a képesség ahhoz, hogy minden jól sikerüljön, így semmiféle megugorhatatlan akadály nem kerülhet az utadba!

BIKA (április 21-május 21)

A mai napon váratlan szituációk sorozatába keveredsz, szinte már-már mentálisan fárasztó, hogy minden fronton úgy kell 100 %-os formát nyújtanod és helyt állnod, hogy ne kelljen később szégyenkezned semmi miatt. Mivel azonban szereted a kihívásokat, ezt is élvezni fogod, találd meg az izgalmat, a motivációt, amely a kétségbeesést kiradírozza és átírja egyfajta kihívássá. Hidd el, sokkal hatékonyabban fogsz tudni minden helyzetben cselekedni, ha nem süllyedsz el a mocsárban, hanem gumicsizmát húzol és igenis megpróbálsz minden nehézség ellenére előrehaladni. Ha a végén visszatekintesz a mai napra roppant elégedett leszel a teljesítményeddel és nyugodt lelkiismerettel eresztheted majd ki a barátaiddal a fáradt gőzt!

IKREK (május 22-június 21)

Az a fajta személyiség vagy, aki mindig biztosra megy, nem szereted a váratlan helyzeteket, s ha ilyenek adódnak, nem is igen tudsz jól reagálni. A hosszú távú boldogulás érdekében azonban meg kell tanulnod ezeket is kezelni, megfelelő magatartást tanúsítani, mert könnyen meglehet, hogy kellemetlen helyzetbe sodródhatsz. Igyekezz tanulni minden szituációból, hogy aztán a jövőben könnyedén, gond nélkül fel tudd használni a tapasztalataidat. Fogadd el, hogy időnként az élet felülírja a terveidet, és meglehet, hogy el kell hagynod a biztonsági zónádat ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat.

RÁK (június 22-július 22)

Nem igazán szeretsz a komfortzónádból kilépve új helyzetekkel szembenézni, sokkal inkább biztonsági játékra törekszel annak érdekében, hogy mindenképp borítékolható legyen a siker. Ezúttal azonban olyan helyzet adódik, amely teljesen szokatlan a számodra, mert a feletteseid egy váratlan feladattal bíznak meg, amelynek megoldásához ki kell lépned a biztonsági zónádból, s még egy számodra ismeretlen úton kell elindulni. Hidd el, minél inkább remeg a lábad, annál nagyobb eséllyel fogsz hatalmasat bukni, s ha már egy aknamezőre tévedtél, óvatosan juss át a túloldalra. A végén majd magad is csodálkozni fogsz, hogy sokkal nagyobb volt a dolog füstje, mint a lángja!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai napon olyan kihívással kell szembenézned, amelyről eleinte azt hitted, félkézzel megoldod, ám menet közben rá kell jönnöd, hogy nagyobb erőfeszítést igényel a dolog, mint amennyit eddig belefektettél. Mivel nem mindegy a végkimenetel, hisz szeretnél látványos eredményt produkálni, vesd be magad, figyelj minden apró részletre, s úgy állj hozzá az egészhez, mintha ez lenne az utolsó lehetőséged arra, hogy végül győztesként kerülj ki a helyzetből. Fontos, hogy legyen elég hit és akaraterő benned, és akkor a végén elégedetten tekinthetsz a művedre! Hajrá, tedd oda magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Fárasztó szerepet kell eljátszanod mindenki előtt, hisz semmiképp nem szeretnéd, hogy rájöjjenek, valami nagyon nincs rendben körülötted. Be kell azonban látnod, ezt az álarcot nem sokáig fogod tudni gond nélkül viselni, hisz van valaki, aki minden apró gesztusodból érzi, hogy bajban vagy. Nem kell egyedül küzdened a problémáiddal, szerencsére akad valaki, akire mindenben számíthatsz és bármi nyomasztja a lelked, egész nyugodtan bizalommal fordulhatsz hozzá. Amennyiben fogalmad sincs, hogyan oldd meg a helyzetet, bátran keresd fel és kérd ki a véleményét, hisz még az is lehet, hogy ő lesz az, aki a megoldókulcsot a kezedbe adja! Ne habozz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Próbálsz valakit jobb belátásra bírni valamivel kapcsolatban, ám nagyon úgy tűnik, hogy az illető folyamatosan lepattint magáról, mindenre akad magyarázata, amivel nem tudsz vitatkozni. Emiatt egy idő után be kell sajnos látnod, nem biztos, hogy megéri az a sok-sok feleslegesen futott kör, amit érte tettél meg. Te a saját boldogdágodra koncentrálj, hisz azért vagy felelős. Amennyiben nem sikerül meggyőznöd az ismerősödet, ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz mindent megtettél érte, innentől kezdve rá van bízva, hogy melyik utat választja!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a környezetedben, aki annyira féltékeny a sikereidre és az ebből adódó népszerűségedre, hogy ahol csak lehet, igyekszik keresztbe tenni neked. Mivel ezt gyorsan észreveszed, igyekezz mielőbb leállítani és elmagyarázni, hogy a siker, amit elértél, nem magától pottyant az öledbe, nem álltál széttárt karokkal a szerencsére várva, hanem bizony nagyon keményen küzdöttél, nem kis áldozatokat hozva annak érdekében, hogy most ott tarthass, ahol vagy. Ha türelmesen fordulsz felé és ahelyett, hogy felvennéd a kesztyűt, megpróbálod vele megértetni, hogy mit és miért teszel a siker érdekében, talán neki is megváltozik a hozzáállása. Rajtad ne múljon!

NYILAS (november 23-december 21)

Valakivel közös feladatot kapsz, amit csapatban kellene megoldanod, ám az már az elején teljesen világossá válik, hogy abszolút nem tudtok egy hullámhosszon működni. A konfliktusotok egyetlen oka, hogy két különböző irányba haladtok. Ez jelentősen megnehezíti a csapatmunkát, ennek okán veszélybe kerül az eredmény is. Érdemes tehát mérlegelned, hogy a saját makacsságod fontosabb-e, vagy az, hogy ne okozz csalódást sem magadnak, sem a megbízóidnak. Próbálj találni közös nevezőt a társaddal, és rövid időre a cél érdekében adj lejjebb az elveidből – csakis a siker érdekében! Meglátod, megéri!

BAK (december 22-január 20)

Valami, aminek eddig nem tulajdonítottál nagyobb jelentőséget, most nehéz perceket okoz neked, emiatt elég bosszús vagy, nem érted ugyanis, hogyan lett a bolhából ilyen hamar ekkora elefánt. Ahelyett azonban, hogy az idődet vesztegeted a bosszankodással és a válaszok keresésével, inkább fókuszálj arra, hogy mihamarabb megoldd a problémát, nehogy aztán a nyakadba szakadjon az egész. Minden más ráér még, hisz most ez van a fontossági sorrend elején, így semmi sem más nem olyan sürgető, hogy emiatt elodázd a dolgot. Gyorsan zárd le, hogy ne tornyosulhasson föléd az egész, hidd el, te is sokkal nyugodtabban éled majd az életed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napon akaratodon kívül kellemetlen szituációba kerülhetsz, hisz valaki, aki nem vállalja a hibáiért a felelősséget, téged próbál bajba sodorni, csak hogy elterelje magáról a figyelmet. Mielőtt azonban neked kellene mások előtt szégyenkezve magyarázkodnod, igyekezz tisztázni magad, és elsősorban az illetővel értesd meg, hogy nem ez a módja egy-egy kellemetlen helyzet elintézésének, sokkal jobban teszi tehát, ha a jövőben egyenes gerinccel próbál beleállni a kellemetlen helyzetekbe is, és nem másokat kever bajba. Neked nem kell mások helyett vállalnod semmit, miért lennél saját magad ellensége?!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé monotonnak találod az életed, úgy gondolod, hosszú ideje semmi változás nem történt benne, csak megállás nélkül futsz mókuskerékben. Épp ezért valami változatosságra vágysz, új dolgokat szeretnél kipróbálni, kicsit belekóstolni valamibe, ami kimozdít a szürkeségből és komfortzónádból. Legyél tehát bátor és olyasfajta kalandot keress, amely pozitív energiát ad, olyasmit, ami olyan élményt nyújt számodra, hogy később aztán elegendő lendületet kapj ahhoz, hogy azokat a feladatokat is maradéktalanul elláthasd, amelyek felé más esetben két kézzel kellene hátulról megtolni. Időnként szükséged van arra, hogy más dolgokat is megtapasztalj ahhoz, hogy többé, vagy jobbá válhass!