Napi horoszkóp szeptember 13.: a Bakok maximalisták, a Vízöntők csapatjátékosként bizonyíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 13.: a Bakok maximalisták, a Vízöntők csapatjátékosként bizonyíthatnak
Mára is készültünk horoszkóppal.

NAPI HOROSZKÓP szeptember 13.

KOS (március 21-április 20)

Annyi mindent szeretnél egyetlen nap alatt elvégezni, mintha ma szeretnél elvégezni egy egész hétre elegendő tennivalót. Hamar be kell azonban látnod, hogy egy nap csak huszonnégy órából áll, ezzel tudsz tehát csak gazdálkodni. Állíts fel egy prioritási sorrendet és annak alapján rangsorold a feladatokat, hiszen szinte biztosan nem lesz elegendő időd minden egyes programon részt venni és minden kitűzött célt elérni. Igyekezz okosan beosztani az idődet, hogy mindenre jusson belőle. Ne akard egy nap alatt megváltani a világot, hiszen azt már mások is próbálták megtenni, másrészt fájdalom, de be kell látnod, hogy nem rendelkezel semmiféle kivételes képességekkel. Ne legyél saját magad ellensége!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy érzed, sok volt mostanában a történés, nagy volt a nyüzsgés körülötted, épp ezért most semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy egy kicsit lassíthass, hogy végre kicsit elcsendesedjen minden és rendezhesd a gondolataid. Ne is szervezz munka utánra olyasfajta programot, amely nagy hangzavarral és társasággal járna, sokkal jobban teszed, ha elvonulsz kicsit a Világ elől, ledőlsz a kanapéra és egyszerűen csak relaxálva élvezed a csendet. Hidd el, ha minden a helyére kerül, sokkal nagyobb lendülettel fogsz tudni mindennek neki vágni a hét hátralévő részében!

IKREK (május 22-június 21)

Komoly kihívással kell ma szembenézned, akaratodon kívül ugyanis olyan szituációba keveredsz, amely igen nehéz akadályokat állít eléd, neked mégis meg kell küzdened mindennel. Ha nem esel kétségbe, az eszed és a szíved is a helyén van, pontosan tudni fogod, hogyan kell megoldanod a helyzetet, hol van elrejtve a megoldókulcs. A végén mindenki elismerését kivívod és te magad is elégedett lehetsz a teljesítményeddel. Ezért ne futamodj meg rögtön az első nehézséget látva, inkább állj a sarkadra és keményen küzdj meg a sikerért! Hidd el, édesebb lesz az álmod, ha nem gyötör a lelkiismeret-furdalás amiatt, hogy meg sem próbáltad!

RÁK (június 22-július 22)

Kezd eluralkodni a káosz az életedben, nem igazán látod tisztán a helyzetet, épp ezért fogalmad sincs, miként rakj rendet magad körül. Mivel a nagy összevisszaság tarthatatlanná válik, eljött a pillanat, amikor le kell ülnöd és végig kell gondolnod, hogy mi volt az origó, honnan kezdődött a bonyodalom, és ideje elkezdened kibogozni a szálakat. Nem biztos, hogy nem fogsz megizzadni ebben, de hidd el, a saját lelki békéd érdekében érdemes mielőbb hozzákezdened. Ne húzd tovább az időt, nincs ugyanis mire várnod, hisz a napok múlásával csak tovább bonyolódik minden. Szedd össze magadat és indulhat a nagytakarítás!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad a környezetedben valaki, aki szorult helyzetedben azonnal a segítségedre siet, ami jelen helyzetben kis túlzással az életedet mentheti meg. Sok minden szakadt ugyanis a nyakadba, ami igencsak megnehezíti a dolgodat, s nem igazán tudod az első pillanatban, hogyan is kellene egyedül megbirkóznod a helyzettel. Szerencsére nem vagy egyedül, hisz van melletted valaki, aki csak arra vár, hogy a segítségedre legyen, hogy mentőövet dobjon, emiatt pedig rendkívül hálás leszel neki. Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy amikor szorul a nyaka körül a hurok, jön egy olyan személy, aki megragadja a kezét és megmenti a hatalmas eséstől. Ne feledd, te is jössz neki egy hasonló segítséggel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Régóta bánt egy bizonyos dolog, ennek ellenére nem igazán szeretnél szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz emiatt és nem fogod tudni megfelelően kezelni a helyzetet. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeidet, a gátlásaidat és megoldáscentrikusan gondolkodva bátran beleállsz és le mered zárni a helyzetet. Nem érdemes tovább húznod az időt, mert az előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, ami csak megnehezíti a szituációt. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy döntesz, hogy a mai napot csak azzal töltöd, hogy mind lelkileg, mind testileg feltöltődj és összeszedd magad a következő kihívás előtt. Noha nagyon jól kiterveltél mindent, sajnos egy váratlan fordulat keresztbehúzza a számításaidat és lőttek az egész programnak. Ne bosszankodj ezen, hisz attól már semmi nem lesz jobb, igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeidet, hisz így marad lehetőséged a töltődésre is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A környezeted rendkívül céltudatos embernek ismer, akinek a lehetetlen, mint fogalom abszolút hiányzik a szótárából. Vannak azonban pillanatok, amikor még neked is megremeg a lábad, annak ellenére ezt minden erőddel igyekszel titkolni mások előtt, nehogy bárki is gyengének vagy bizonytalannak lásson. A hosszú távú boldogság és nyugalom érdekében azonban próbáld meg belátni, hogy bármilyen erős is vagy, még neked is megengedett a tévedés lehetősége, nem kell minden körülmények között legyőzhetetlennek mutatnod magad csak azért, hogy ne okozz csalódást másoknak. Igyekezz önmagad lenni minden helyzetben, bármilyen nehézség között! Hidd el, ez egy fontos hozzávaló a boldogsághoz!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly helyzetben kérik ki a véleményedet, neked pedig gyorsan el kell döntened, hogy pontosan milyen álláspontot is képviselsz ahhoz, hogy ne válj a többiek szemében hiteltelenné. Noha nem egyszerű kimondanod azt, ami gondolsz, most mégis bátran vállalnod kell a véleményedet. Lehet, hogy tizenkilencre lapot kell húznod, de próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy rajtad a világ szeme és talán a te álláspontod lesz az, ami döntőnek bizonyul. Ne hezitálj sokat, mert ha nem mondod ki gyorsan, amit gondolsz, elúszhat minden az árral. Legyél bátor!

BAK (december 22-január 20)

Maximalista vagy, minden körülmények között a lehető legjobbra törekszel, nagyon fontos a számodra az, hogy az általad megkezdett munkát a lehető legtökéletesebben végezd el. Épp ezért amennyiben valami nem a terveidnek megfelelően alakul, hajlamos vagy lelkileg összeomlani és dühödben azonnal csapot-papot otthagyni. Rendkívül nehezen dolgozod fel a kudarcot, s ez sokszor nagyon megnehezíti a helyzetedet, hiszen emiatt nem igazán találod a megfelelő kommunikációs formát sem. Érdemes azonban időnként leülni és higgadtan végiggondolni több alternatívát is, s ha mégsem úgy sülnek el dolgok, ahogyan szeretnéd, azt is el kell fogadni és úgy feldolgozni a kudarcot, hogy sem te, sem mások ne szenvedjenek maradandó károsodást!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta feladatot kapsz, amelyet csapatban kellene megoldanotok, a legnagyobb bosszúságodra azonban azt veszed észre, hogy szinte egyedül küzdesz, a többiek karba tett kézzel várják, hogy befejezd és pontot tegyél a dolog végére. Mivel neked nem kell egyedül semmit megoldanod, hogy aztán később mindenki bezsebelje a sikert, állj a sarkadra és tudasd a társaiddal, hogy ezt a feladatot együtt kell elvégeznetek, Te pedig nem tudsz és nem akarsz egyedül megküzdeni a trójai falóval. Vagy dolgoztok csapatban, vagy mondják meg, ha nem kívánják kivenni a részük a sikerből, ez esetben Te sem vesztegeted tovább az időt, egyedül mész tovább az úton, tudatva közben a megbízókkal, hogy az eredmény ilyenformán egyáltalán nem garantált. Ha elég hatékony tudsz lenni, meg tudod őket győzni.

HALAK (február 20-március 20)

Nem vagy tipikusan az a személy, aki minden garast a fogához ver, most mégis meg kell gondolnod, hogy mire költesz, mert ha ész nélkül szórod a pénzt, nagyon könnyen eladósodhatsz. Szerencsére nem a világ vége jött el, csupán egy ideig vissza kell fognod magad, s szorítkozz azokra a kiadásokra, amelyek feltétlenül szükségesek. Nem tudhatod ugyanis, hogy mikor üt be a krach, amikor váratlanul nagy összeget kell majd kifizetned. Akkor pedig majd nagyon jól fog jönni, hogy visszafogtad magad, s kétszer is meggondoltad, mire költesz. Méltán lehetsz büszke magadra, ha képes leszel ésszerű döntéseket hozni!