Napi horoszkóp október 4.: a Szüzek ügyei jól alakulnak, a Vízöntők végre elérik a várva várt sikert

Borítókép: Napi horoszkóp október 4.: a Szüzek ügyei jól alakulnak, a Vízöntők végre elérik a várva várt sikert
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP október 4.

KOS (március 21-április 20)

Általában szeretsz a saját jól kidolgozott terveid szerint haladni, a váratlan helyzetek könnyen kihoznak a sodrodból, nem is igen tudsz ilyenkor adekvátan reagálni. Ezúttal azonban más a helyzet: csapatjátékosként kell dolgoznod, hisz olyan feladatot kapsz a kollégáiddal, amit csak együtt tudtok megoldani. Ahhoz azonban, hogy konfliktusok nélkül oldjátok meg a helyzetet, lejjebb kell adnod az elvárásaidból, rugalmasabbnak kell lenned, különben ki fogsz lógni a társaságból. Az efféle szituációk különben a hasznodra válnak, hiszen megtanítanak arra, hogyan kell a saját szempontjait helyett a közös érdekekre figyelni. Hidd el, ettől és jobb ember leszel!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy érzed, nagyon kevés időt töltesz azokkal az emberekkel, akik igazán fontosak a számodra, mert annyira zsúfolt az életed mostanában, hogy egyszerűen nem jut időd saját magadra sem. Emiatt eléggé frusztrált vagy, hisz alapvetően a prioritási sorrend elején vannak a szeretteid, ezután következel te, majd valahol hátul azok a dolgok, amelyek most minden idődet lefoglalják. Ne bosszankodj emiatt, nem lesz ez mindig így, most csupán azért van ekkora súlya a munkának, mert nagy előrelépési lehetőségen dolgozol, amelyhez bizony szükség is van arra, hogy mindent bevess. Ne aggódj, majd később lesz alkalom rá, hogy a számondra fontos emberekkel is együtt lehess!

IKREK (május 22-június 21)

Minél inkább igyekszel elodázni egy bizonyos dolgot, annál jobban a fejedre fog nőni, lassan már egyetlen szabad perced sem lesz tőle. Épp ezért eljött az idő, amikor be kell látnod, hogy nem húzhatod tovább, szembe kell nézned minden problémával, ami nem hagy nyugodtan aludni. Hidd el, ha nem hezitálsz tovább, sokkal egyszerűbb lesz az életed, s megszűnnek az álmatlan éjszakák. Minden csak azon múlik, hogy le tudod-e győzni a félelmeidet. Határozd el magad, állj fel és cselekedj – már csak a saját nyugalmad érdekében is! Ha túlleszel mindenen, még a Nap is másként fog sütni rád!

RÁK (június 22-július 22)

Van valaki a környezetedben, aki mindenáron a bizalmadba akar férkőzni, minden eszközt felhasznál arra, hogy a titkaidba és a privát szférádba lásson, mindezt anélkül, hogy tudná, pontosan tisztában vagy vele, mi a célja. Mielőtt még belekezdenétek a macska-egér játékba, igyekezz felnyitni a szemét és elmondani neki, hogy pontosan tudod, mit szeretne és neked is van magánéleted, amelyet azzal osztasz meg, akit alkalmasnak és érdemesnek találsz rá. Ügyelj arra, hogy ne bántsd meg semmiképp, hisz ugyan dúlnak benned az ellenérzések, de ha most hagyod, hogy elragadjon a hév, később magyarázkodhatsz neki. Csak világosan és érthetően fogalmazz, abból nem lehet baj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Amit a fejedbe veszel, azt tüzön-vizen keresztülviszed, s bármi történik, te mindig ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, a saját megoldásaidhoz. Ez azonban időnként megakadályoz bizonyos célok elérésében, mert lehetnek olyan élethelyzetek, amikor kénytelen vagy letérni az általad eltervezett útról, s más ösvényen kell elindulnod annak érdekében, hogy végül sikeres legyél. Nem érdemes mindig mindenáron kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire, a lehetőségeket viszont igyekezz megragadni. Időnként, ha bizonytalan vagy, mérlegeld, mit nyerhetsz, s mit veszíthetsz azon, ha legyőzöd a saját makacsságodat, és nem a megszokott módon keresed a megoldást!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Annyira jól alakulnak a folyamatban lévő ügyeid, hogy azt gondolod, nyugodtan dőlhetsz hátra, mert jönni fognak az eredmények. Talán kissé elbíztad magad, hisz nem készültél fel olyan apró részletekre, amelyek végül befolyásolhatják a dolgok kimenetelét. Épp ezért legyél résen annak érdekében, hogy bármiféle váratlan fordulatra esetén gyorsan beavatkozhass. Majd akkor pihenj meg, ha az elképzeléseidnek megfelelően zártál le mindent, s ezt mások is elismeréssel nyugtázzák. Addig viszont még le kell küzdened néhány akadályt, s erre célszerű felkészülni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan feladattal bíznak meg, ami minden szempontból igencsak távol áll tőled, ám nemet mégsem tudtál mondani, mert nem akartál emiatt konfliktust. Az első pillanatban a fejedet vakarva álldogálsz, mert fogalmad sincs, hogyan oldd meg a szituációt, hisz korábban nem találkoztál efféle helyzettel. Mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, szedd össze minden tudásodat, használd fel az évek során szerzett sok-sok tapasztalatot, szóval vess be mindent, amit csak tudsz, és cselekedj. Meglátod, minél előbb végzel a dologgal, annál hamarabb szabadulsz fel a nyomás alól!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Minden erőddel igyekszel rábeszélni valakit egy bizonyos lehetőségre, ám az illető minden porcikájával tiltakozik ellene. Mivel azonban te úgy érzed, mindenképp meg kell ragadnia az alkalmat ahhoz, hogy sikeressé válhasson, nem hagyod rá a dolgot, s határozottan nyomulsz, így viszont csupán ellenszérzéseket fogsz kiváltani másokból. Ha valaki mások makacsul ellenáll, nemigen tehetsz semmit, ezért jobban teszed, ha továbblépsz és elengedet az ügyet. Ha az illető úgy dönt, hagyja elúszni a hajót, akkor nincs mit tenni, ez az ő döntése!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai napon könyörtelen őszinteséggel mondja el valaki a véleményét, ráadásul egy hozzád közel álló személy az, aki igencsak élesen fogalmaz. Emiatt első pillanatban rendkívül dühös vagy az illetőre, legszívesebben szóba sem állnál vele a jövőben, ám ha egy kicsit megnyugszol és racionálisan látod a helyzetet, rá fogsz jönni arra, hogy tulajdonképp van némi igazság abban, amit hallottál. Érdemes egy kis önkritikát gyakorolnod, és próbáld levetközni azokat a rossz tulajdonságaidat, amelyek másnak is szemet szúrtak. Hidd el, nincsen hibátlan ember, te sem vagy az, de ha dolgozol az ügyön, a népszerűségi indexed is nőni fog és a lelkiismereted is sokkal nyugodtabb lesz!

BAK (december 22-január 20)

Az utolsó utáni másodpercekben kezdesz bele valamibe, amihez sokkal több időre lett volna szükséged, ám mivel egészen idáig nem volt rá alkalmad, most kell szupergyorsan kihozni a dologból a lehető legtöbbet. Ne is koncentrálj másra, zárd ki a külvilágot és igyekezz csak erre a feladatra összpontosítani. Lehetséges, hogy nem az általad remélt eredmény születik, de legalább mások számára nem fog úgy tűnni, hogy karba tett kézzel, tétlenül üldögéltél és semmit nem próbáltál meg. Legközelebb oszd be jobban az idődet, hogy mindenre legyen elég kapacitásod, de most ne hibáztasd magad, mert akármennyire tiltakozol, esetenként megesik, hogy túl sok terhet akasztanak a nyakadba. Különben ne feledd: teher alatt nő a pálma!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú idő után a mai napon végre megérkezik a várva várt siker, el sem akarod hinni, hogy az, amin olyan régóta dolgozol, elhozza az általad várt eredményt. Most azonban hihetetlenül boldog vagy, hisz ugyan nem az életed múlt rajta, mégis nagyon sokat jelent számodra. Ünnepeld méltóképp azt, amit elértél, végre dőlj hátra és élvezd a munkád gyümölcsét, de mégse hagyd, hogy a siker megrészegítsen és elvegye a józan ítélőképességed! Ha megfürödtél a csillogásban és egy kicsit feltöltődtél, keress új kihívásokat!

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az Élet, hogy háttérbe szorultak a saját céljaid és sok esetben az értékrendeden és elveiden jóval túlmutató ügyekbe keveredtél akaratodon kívül csak azért, hogy mások elvárásainak megfelelhess. Most azonban eljött az idő, hogy vastagon meghúzd azt a bizonyos határvonalat, amely nem teszi lehetővé még azt sem, hogy ilyen helyzeteknek akár csak a közelébe is kerülhess. Gondold végig, mi a fontosabb, másokat boldoggá tenni, vagy a saját értékrendedned megfelelő úton elérni a boldogságod!