Napi horoszkóp október 29.: a Kosok ügyei jól haladnak, a Mérlegek egyedülálló lehetőséget kapnak

Borítókép: Napi horoszkóp október 29.: a Kosok ügyei jól haladnak, a Mérlegek egyedülálló lehetőséget kapnak Forrás: Getty Images
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 29.

KOS (március 21.–április 20.)

Számodra is meglepő tempóban haladnak a dolgaid, és ez nagy nyugalommal tölt el, alig mered elhinni, hogy kezdenek helyükre kerülni a puzzle hiányzó darabjai. Kissé azonban csalódással tölt el a tudat, hogy ha korábban nekiláttál volna a kirakós játéknak, talán mára már rég elfelejthetted volna az egészet. Semmi baj, jobb későn, mint soha, ne csüggedj, legközelebb majd gyorsabb leszel, mert most ráéreztél arra, mi az a tempó, amit szédülés nélkül tartani tudsz. Ne feledd, elsősorban az a fontos, hogy saját magadnak megfelelj. Amúgy szép munka volt, büszke lehetsz magadra!

BIKA (április 21.–május 21.)

Hosszú ideje vívódsz valamint, fogalmad sincs, hogyan kellene döntened, mert nyilvánvalóan tartasz a következményektől. Mivel nem mered kimondani a végső szót, folyamatosan elodázod a dolgot, s megpróbálod elterelni a figyelmedet róla, így azonban soha nem fogsz lezárni semmit, s nem tudsz új utakon elindulni. Amennyiben ennyire bizonytalan vagy és nem tudod, hogy merre is kellene menned, kérj tanácsot egy olyan embertől, aki járt már hasonló cipőben. Fontos tehát, hogy legyen az illetőnek tapasztalata efféle ügyekben, hisz használható ötletekkel csakis akkor tud majd szolgálni! Ne feledd, nem vagy egyedül, így nem kell egyedül döntened!

IKREK (május 22.–június 21.)

Egy parázs vita hevében olyasmit mondasz, amit szinte azonnal meg is bánsz, de visszaszívni már nem tudod. Borzasztóan bánt a dolog, hisz egy olyan embert sértettél meg, aki elég közel áll a szívedhez és pontosan tudod, hogy szándékosan soha nem rúgtál volna ekkorát belé. Ez csakis azért történhetett meg, mert a szóváltás nagyon eldurvult közöttetek. Igyekezz mihamarabb bocsánatot kérni és kiengesztelni az illetőt, hisz egyetlen nézetkülönbség sem ér annyit, hogy emiatt közeli kapcsolatok menjenek tönkre. Legközelebb érdemes diplomatikusabban viselkedned, különben meg az ilyen konfliktushelyzetekből jobb kimaradni, hiszen a vagdalkozás nem vezet sehová, viszont a kölcsönös sértegetésekre barátságok mehetnek rá!

RÁK (június 22.–július 22.)

Teljesen ismeretlen szituációban találod magad, soha nem tapasztaltál még ehhez hasonlót sem, emiatt szíved szerint az első pillanatban felhúznád a nyúlcipőt és futásnak erednél. Mivel azonban izgatja a fantáziádat az, hogy mit lehetne kihozni a helyzetből, mindenképp érdemes próbálkoznod. Törd a fejed, s rájöhetsz, nem feltétlenül kell neked ebből rosszul kijönni, mert az is lehet, hogy teljesen új élményekkel gazdagodhatsz, de a kreativitásodra szükség lesz. Ne félj semmitől, csak állj két lábbal a földön, és nem fog megingatni a legnagyobb széllökés sem!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Az utóbbi időben igencsak túlzásokba estél, annyi mindent vállalsz magadra, amennyit szinte lehetetlen tejesíteni, ennek viszont meg is lesz a következménye, hisz a munkamániád kezd az egészséged rovására menni. Most kell behúznod a kéziféket és megálljt parancsolni magadnak, mert ha így folytatod, az meg fog meglátszani a teljesítményeden, ráadásul még bele is betegedhetsz. Igyekezz tehát visszavenni az önmagadnak diktált tempóból, mert nem kell mindenáron mindent elvállalni, csakis olyasmire mondj igent, amiről úgy gondolod, hogy szükségtelen áldozatok nélkül teljesíteni tudod. Ne feledd, a munka nemesít, ám első az egészség!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Ma elég érzékeny hangulatodban talál valaki, aki ugyan nem akar megbántani, te mégis túlreagálod a dolgokat és vulkánként törnek fel belőled az indulatok. Próbáld egy kissé árnyaltabban látni a helyzetet, nem a világ fordult ellened, csak most épp nem vagy topformában. Ha úgy gondolod, inkább bújj el egy egy rövid időre mindenki elől, amíg a lelked legmélyén is helyreáll a rend. Hidd el, ezzel mindenki jobban jár: nem sértesz meg akaratodon kívül senkit, s te sem bántódsz meg minden jelentéktelen apróság miatt. Fújd ki magad!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Olyan lehetőség kínálkozik a számodra, amit az első pillanatban el sem mersz hinni, hiszen megoldatlan problémák sorának lezárására kapsz esélyt. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű, mert ez a „tizenkilencre lapot húzni” tipikus esete, így pontosan tudod, hogy elég nagy a kockázat, és igen sokat is veszíthetsz egyetlen másodperc alatt. De pontosan tisztában vagy a céljaiddal, ezért ne hagyd, hogy a félelem uralkodjék el raajtad, hiszen mindenkinek tudomásul kell vennie, ha soha nem kockáztatunk, nyerni sem fogunk.

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Ma olyan kihívással nézel szembe, ami nem tűnik egyszerű és könnyen megoldható feladatnak, mégis izgatja a fantáziádat, hiszen ez most bizonyítási lehetőség arra, hogy megmutasd, komolyabb dolgokban is megállod a helyed. Bátran merj szembenézni minden akadállyal, ne félj attól, hogy esetleg elhasalhatsz, sokkal inkább a cél lebegjen a szemed előtt. Nem biztos, hogy első nekifutásra sikerülni fog, de egy kísérletet mindenképp megér, ha másért nem, már csak azért is, hogy magadnak ne okozz csalódást!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Rendkívül elkeserít a tudat, hogy nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt elképzelted, miközben úgy érzed, minden tőled telhetőt megtettél a sikerért. De nem érdemes most feladnod, hisz rengeteg áldozatot hoztál már az ügyért, így próbálj valamilyen újabb motivációt találni, mert ha hátat fordítasz és elballagsz, azt nagyon megbánhatod, ráadásul önmagadnak okoznád a legnagyobb csalódást azzal, ha nem lenne benned elegendő kitartás. Ne feledd, a siker áldozatokkal jár, és ezt nem lehet megspórolni, mert más nem futhatja le azokat a köröket helyetted, amelyek végén büszkén szakítod majd át a célszalagot!

BAK (december 22.–január 20.)

Az október végi szürkeségben váratlan meglepetés ér, amire egyáltalán nem is számítottál. Ráadásul egy olyan személytől kapsz igen kedves jelzést, akiről nem is feltételezted volna, hogy valaha efféle gesztust gyakorolna. Így ma már semmi nem szegheti a kedvedet, s akkora lendületet kaptál, hogy szinte egy levegővel le tudnád úszni az ötven méteres távot. Jó érzés tudni, hogy ebben a rohanó világban vannak még emberek, akik sietnek mások segítségére, amikor a legnagyobb szükség van rá. Értékeld ezt és igyekezz viszonozni valamivel a dolgot, hogy ő is hasonlóképp érezhessen!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Hatalmasat csalódtál egy hozzád közel álló személyben, akiről azt hitted, az egyetlen ember a világon, aki soha, semmivel nem akarna megbántani, ezúttal azonban elég messzire ment. Mivel szoros kapcsolatban vagytok, mindenképp érdemes egy esélyt adni neki, hogy megmagyarázhassa, mit és miért tett. Elképzelhető, hogy lesz elfogadható magyarázata a dologra, ám ha te ezzel nem éred be, vagy – ami még rosszabb – úgy látod, az illetőt különösebben nem is érdekli a dolog, ne rejtsd véka alá a véleményedet. Noha fájdalmas lehet a csalódás, valamire ez is jó: megint tanultál valamit.

HALAK (február 20.–március 20.)

Szeretsz előre tervezni, sokkal nagyobb biztonságban érzed magad, ha tudod, hogy az egyes lépéseidnek milyen következménye lehet. Ezúttal viszont nagyon úgy tűnik, hogy nincs ráhatásod az események alakulására, minden kiszámíthatatlan körülötted, és fogalmad sincs, mikor jön a szökőár. Csakhogy nem érdemes mindig a jövőn agyalni, sokkal jobban jársz, ha megtanulod élvezni a pillanatnyi helyzet kínálta örömöket. Ne bánd, ha végre nincs semmilyen felelősség rajtad, egyszerűen csak add át magad a kalandnak és majd valahol partot érsz. Ne görcsölj feleslegesen, ha úgysem tudod befoláyolni a dolgokat!