Napi horoszkóp október 23.: a Bikák szoros kapcsolatba kerülnek valakivel, a Halak számára izgalmas program kínálkozik

Borítókép: Napi horoszkóp október 23.: a Bikák szoros kapcsolatba kerülnek valakivel, a Halak számára izgalmas program kínálkozik Forrás: pxhere.com
A hosszú hétvége utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP október 23.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki éles kritikát fogalmaz meg veled szemben, emiatt nagyon felbosszantod magad és rendkívüli arroganciával utasítod vissza azt, amit a szemedre olvastak. Amennyiben azonban magadra maradsz és őszintén a tükörbe nézel, rá kell jönnöd, hogy pontosan azért húztad fel magad ennyire, mert olyasmit vágtak az arcodba, aminek bizony van némi alapja, és az igazság kendőzetlen kimondása az, ami téged annyira szíven ütött. Bosszankodás helyett igyekezz mindezt építő kritikaként felfogni és a jövőben azon légy, hogy máskor ne adj alkalmat efféle bírálatokra. Ne akarj azonban többet kihozni magadból annál, mint amire képes vagy, fogadd el, hogy halandó ember lévén te sem vagy hibátlan!

BIKA (április 21-május 21)

Szoros kapcsolatba kerülsz valakivel, ám a környezeted óva int az illetőtől. Emiatt elbizonytalanodsz egy pillanatra, hiszen nem tudod, hogy a többieknek higgy – vagy bízz a saját megérzéseidben. Amennyiben az utóbbi az erősebb, érdemes egy esélyt adni a dolognak, hiszen nem tudhatod, hogy mások pesszimizmusa min alapszik, s ha azt komolyan veszed, vajon miről maradsz le. Van ebben így is, úgy is kockázat, ezért ne ringasd magad hamis illúziókba. Mert ha végül a környezeted állításai bizonyosodnak be, nagyot fogsz hasalni, s nyolc napon mindenképpen túl gyógyuló sérüléseket szerzel! Csak vedd lazán a dologban a szerelmi szálat, várj és meglátod, hogyan alakul a helyzet!

IKREK (május 22-június 21)

Túl sok a negatív energia körülötted, amit rendkívül nehezen tudsz már elviselni. Emiatt nagyon feszélyezve érezted magad az utóbbi időben, de ennek okát illetően csak most sikerült megvilágosodnod: a környezeted húz vissza, csakhogy próbáld megmutatni mindenkinek, hogy érdemes a dolgok pozitív oldalát nézni, és akkor nagyobb az esély a sikerre. Ha nem sikerül erről meggyőzni az örökös huhogókat, ne vegyél többé tudomást róluk, hanem járd a saját utadat. Te kerülhetsz ki győztesként ebből a helyzetből!

RÁK (június 22-július 22)

Nagyobb pénzösszeghez jutottál, örömödben pedig hajlamos vagy felelőtlenül költekezni, nem gondolva arra, hogy mi mindenbe tudnál befektetni, ami hosszabb távra biztos jövedelmet ígérhet. Amennyiben mérlegelni tudod, hogy vajon mi az, ami jobban megéri, pontosan tudni fogod, hogy most érdemes okosan bánnod a befolyt összeggel, hogy a jövőben ne fájjon a fejed anyagi gondok miatt. Ha semmiképp nem tudsz megálljt parancsolni a pénzszórásnak, keress valakit, akinél legalább átmenetileg biztonságba helyezheted ezt a bizonyos összeget! Így talán kisebb lesz a kísértés!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan dolog terheli a lelked, amelyet nem tudsz és nem akarsz mindenkivel megosztani, azt azonban tudod, hogy valakinek el kell mondanod ahhoz, hogy könnyíthess magadon és esetleg olyasn tanácsot kaphass, amely hozzásegít a megoldáshoz. Légy azonban óvatos, hisz nem mindenki akarja a te javadat, vannak irigyeid és rosszakaróid, épp ezért érdemes körültekintően megválasztani azt a személyt, akinek bizalmat szavazol. Amennyiben tudod, kihez kell fordulnod, ne késlekedj őszintén elmondani mindent a legapróbb részletekig, hisz így lesz neked is könnyebb és talán a megoldást is megleled!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egyelőre bizonytalan vagy a terveiddel kapcsolatban, nem tudod, hogy melyik úton indulj el ahhoz, hogy a kitűzött célodat a lehető legkönnyebben elérhesd, és csak mimimális kockázatot kelljen vállalnod. Akad azonban egy kedves ismerős, aki nálad jóval több tapasztalattal rendelkezik és önzetlenül a segítségedre siet: elmeséli, mit és hogyan tegyél annak érdekében, hogy mielőbb átszakíthasd a célszalagot. Ha már neked fogalmad sincs arról, hogy tovább, hallgass rá, mert az ötletei a javadra fognak szolgálni. Óvakodj azonban a hamis prófétáktól, akik nem feltétlenül a javadat akarják, mert inkább az irigység vezérli őket: sajnálnák tőled, ha bármilyen sikert érnél el. Ezekkel viszont nem kell törődnöd.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban elég negatív érzéseid vannak, noha semmit nem ártott neked, mégis úgy érzed, ösztönösen kell távol tartanod magad tőle, nehogy ártani tudjon neked. Ne higgy az első megérzésnek és a rosszindulatú pletykáknak, ismerd meg az illetőt egy kicsit jobban, mielőtt még véleményt alkotnál róla, hisz így, ismeretlenül mégsem ítélhetsz el senkit. Amennyiben kicsivel nyitottabb vagy és közelebb kerülsz hozzá, rá fogsz jönni, hogy nem kellett volna bedőlnöd a mendemondáknak, sokkal jobb embert ismerhetsz ugyanis meg a személyében, fenntartva egy hosszabb távú barátság kialakulásának lehetőségét is. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a környezetedben erőteljesen próbára teszi a türelmedet, olyan húrokat penget ugyanis, amelyek nagyon könnyen elszakadhatnak. Emiatt eléggé frusztrált vagy, de engedd, hogy az illető kihozzon a béketűrésből, egyszerűen és világosan hozd a tudomására, hogy nem akarsz a játékszere lenni valamiben, amihez abszolút semmi köze, épp ezért jobb, ha mihamarabb leszáll rólad. Különben te is elkezdesz vájkálni az ő életében, és könnyen olyasmi derülhet ki, amire nem lehet büszke. Ne aggódj, ez nem rosszindulat, csupán önvédelem, mert nem várhatod feltett kézzel, hogy ártson neked! Légy határozott és magabiztos, hidd el, kétszer meggondolja majd, hogyan viselkedjen a jövőben!

NYILAS (november 23-december 21)

Néhány méter választ el attól, hogy végre elérd és kezedben tarthasd azt, amiért olyan hosszú ideje dolgozol, már-már a zsebedben érzed a sikert, emiatt hajlamos vagy lazábban venni az utolsó métereket. Most kell azonban résen lenned, hisz mindig adódhat váratlan fordulat, amely azonnali, gyors és hatékony beavatkozást igényel, épp ezért járj nyitott szemmel, ne lassíts. Csak akkor fújhatod ki magad, ha már átszakítottad a célszalagot! Szedd össze minden erődet és kapcsolj maximális sebességre, hogy mihamarabb befuss a célba! Ha pontot tettél a dolog végére, ünnepeld méltóképpen a sikert!

BAK (december 22-január 20)

Teljes mellbedobással dolgozol valamiért, ami különösen fontos a számodra, eddig azonban nem nagyon láttad az eredményét, sőt, a legnagyobb csalódottságodra úgy érzed, inkább hátrafelé haladsz, mintsem előre. Nem érdemes ezen bosszankodnod, érdemes belátnod, hogy nem tehetsz jelen pillanatban többet az ügy előremeneteléért, egyszerűen fogadd el, hogy időnként a sors keze sokkal erősebb nálad. Talán egyelőre ott kell tartanod, ahol most vagy,s akármennyire is tolod két kézzel előre a dolgokat, mindig ellenállásba fogsz ütközni. Lassíts le, ne görcsölj, csak tedd a dolgodat továbbra is alázattal és szorgalommal, s meglátod, jönni fog az eredmény is! Légy kitartóbb!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy bizonyos helyzetben megbotlasz és hibát követsz el, emiatt rendkívül dühös vagy a környezedre és önmagadra is. Ne ostorozd azonban magad, mert attól egyetlen lépéssel sem jutsz előbbre, igyekezz inkább kiköszörülni a csorbát és a legtöbbet kihozni a dologból, amíg nem késő. Ha viszont csak azon rágódsz, mit rontottál el, még jobban belekeveredsz az egészbe, és egyre kisebb esélyed lesz kimászni a slamasztikából. Légy megoldáscentrikusabb, s ha kell, kezdj mindent akár ismét a nulláról, csak tegyél valamit, mert különben ki fogsz futni az időből.

HALAK (február 20-március 20)

Nagy izgalommal nézel a mai nap elé, hisz a monoton hétköznapok után végre olyan programod adódik, ahol kiengedheted a fáradt gőzt és nem kell a kötelezettségeiddel foglalkoznod. Időnként neked is szükséged van arra, hogy feltöltődj, hisz nem élhetsz non-stop szürke és unalmas életet, néha kell valami, ami megszínesíti a mindennapokat. Használd ki az alkalmat, mert ma valószínűleg maradandó élményben lehet részed! Hidd el, a munka megvár, a feladatokat ugyanúgy el kell majd végezned, nem mindegy azonban, hogy van-e lendület a mozdulataidban, vagy úgy vonszolod magad előre, hogy azt rossz nézni is. Ha feltödtődsz friss élményekkel, sokkal hatékonyabban fog menni minden!