Napi horoszkóp október 14.: a Nyilasok romantikázhatnak, a Bakok beilleszkedhetnek egy új társaságba

Borítókép: Napi horoszkóp október 14.: a Nyilasok romantikázhatnak, a Bakok beilleszkedhetnek egy új társaságba
A hét utolsó napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP Október 14.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmivel foglalkozol, amihez tulajdonképpen nem sok közöd van, ám mivel mások sem törődnek vele, úgy gondolod, neked kell megoldanod a helyzetet. Megvan azonban neked a saját dolgod, túlságosan elfoglalt vagy ahhoz, hogy újabb terheket végy a nyakadba. Hagyd, hogy azok dolgozzanak ezen a kényelmetlen szituáción, akik a bajt okozták, mert ez nem a te sarad. Figyelj csak a saját dolgaidra, s örülj, ha azokon túlleszel. Hidd el, mindig is lesznek olyan személyek körülötted, akik felelősségvállalás helyett másokra mutogatnak majd, ám ez legyen az ő bajuk!

BIKA (április 21-május 21)

Mindenáron bizonyítani szeretnél valakinek, akiről azt gondolod, hogy sokkal nagyobb tehetséggel áldotta meg a sors, mint téged. Úgy érzed, neked mindenért háromszor annyit kell dolgoznod, mint neki, s emiatt kevesebbnek tartod magad. Sokkal bölcsebben tennéd, ha elfogadnád, hogy nem vagyunk egyformák, s nem rendelkezünk ugyanazokkal a képességekkel. Lehetséges, hogy az illető meg abban nem tud jeleskedni, amit te könnyedén teljesítesz. Ne az lebegjen folyton a szemed előtt, hogy mások jobbak, inkább az, hogy neked is vannak kivételes tulajdonságaid. Igyekezz levetkőzni a kisebbségi komplexust és add magad, abból nem lehet probléma!

IKREK (május 22-június 21)

Elakadtál egy bizonyos dologban, ám a benned lévő büszkeség mégsem engedi azt, hogy bevalld és segítséget kérj másoktól. Ez azonban azt is jelenti, hogy egy jó darabig még egyhelyben fogsz álldogálni, hisz a kiutat nem látod, segítséget pedig nem fogadsz el. Így azonban azt is kockáztatod, hogy esetleg lecsúszhatsz egy olyan lehetőségről, amely rengeteg hasznot és sikerélményt tartogat számodra, épp ezért ha önzetlen vagy magaddal szemben és megadod a lehetőséget arra, hogy sikeres lehess, ne késlekedj, kérj segítséget ahhoz, hogy tovább tudj lépni a létrán. Hidd el, azzal, hogy megragadod valakinek a kezét, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy kiszolgáltatottá válsz másoknak!

RÁK (június 22-július 22)

Az utóbbi időben valamilyen módon mindig úgy hozta az élet, hogy a saját szempontjaid és céljaid háttérbe szorultak. Mindig másoknak igyekeztél megfelelni, s az lebegett a szemed előtt, hogy mit tegyél a környezetedben élők boldogsága érdekében. Hát, ezzel a gyakorlattal mielőbb érdemes lenne szakítani, mert nem fogsz jól kijönni a dologból. Előbb-utóbb reménytelenül belefásulsz az egészbe, és csak céltalanul bóklászol majd. Gondold végig, tényleg az a legfontosabb, hogy állandóan mások kedvére tegyél!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl sokat vártál valamitől, ami nem a várakozásaidnak megfelelően alakul, így most bosszankodva ugyan, de próbálsz a lehető legjobban kijönni ebből a helyzetből. Ahelyett azonban, hogy erre pazarolnád a drága idődet, igyekezz értelmesebb dolgokkal foglalkozni. Ezt engedd el, vedd tudomásul, hogy neked sem minden sikerül. Szánj inkább egy kis időt a szeretteidre, kapcsolódj ki, és semmiképpen ne engedd, hogy a negatív érzelmek hatalmasodjanak el rajtad! Majd holnap nekifutsz újra, de ha nem megy, hagyd a fenébe az egészet, mert semmi szükséged egy újabb kudarcélményre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki olyan súlyos titkot bíz rád, amelyet utólag visszagondolva egyáltalán nem szerettél volna tudni, mi több hatalmas teherként nehezedik rád. Bár a titkot nem illik másoknak elmondani, hisz akkor már nem titok többé, most mégis érdemes elgondolkodnod rajta, hogy keresel a környezetedben egy olyan független személyt, aki nem ismeri az illetőt, mégis könnyíthet rajtad azzal, hogy megosztod vele, még mielőtt összeroppansz a nagy teher alatt. Az Élet nem mindig produkál egyszerű helyzeteket, de ezzel is tudnod kell megbirkózni, hisz ettől épülsz lelkileg, ezen kívül tapasztalatszerzés céljából sem utolsó.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad egy személy a környezetedben, aki hosszú ideje rád kényszeríti az akaratát, s úgy irányít téged, mint egy marionett bábot. Mostanra azonban eleged lett ebből, eljött tehát a pillanat, amikor állj a sarkadra és mondd el bátran, mi nem tetszik neked. Légy azonban visszafogott, nem kell indulatosan reagálnod, elég, ha szofisztikáltan tudatod az érintett személlyel, hogy neked is van véleményed és önálló akaratod. Legyél udvarias, ugyanakkor kellően határozott is, s hidd el, ebben az esetben az illető meg fogja érteni, hogy tulajdonképpen mi a probléma kettőtök viszonyában!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan feladatot sikerül időre teljesítened, ami különösen fontos a számodra, és mivel maximalista vagy, igyekeztél a tökéletesre törekedni. Most marad még valamennyi időd a pihenésre is, s válassz olyan kikapcsolódást, ami igényel különösebben nagy energiát, s feltölt, hogy a következő kihívások se okozzanak majd gondot. Szánj időt arra, hogy a számodra fontos emberekkel tartsd a kapcsolatot, hisz más dolgos napokon nem biztos, hogy elegendő időt fordítasz rájuk, ez a nap azonban tökéletesen alkalmas arra, hogy törődj a szeretteiddel is.

NYILAS (november 23-december 21)

A mai nap a romantika jegyében telik, a szerelmed ugyanis meglepetésekkel halmoz el, ami kifejezetten jól esik neked és növeli az önbizalmadat. Pont jókor jötttek ezek a kedves gesztusok, hisz mostanában úgy érezted, nem vagy már a régi. Használjátok ki ezt a napot, a lehető legtöbb időt töltsétek együtt, hisz a hétköznapok rohanása általában kevés alkalmat ad a romantikára, ma pedig mindent pótolhattok. Nem kell különösebben nagy programot szerveznetek ahhoz, hogy minőségi időt töltsetek együtt, egyszerűen csak beszélgessetek, tudjatok meg többet egymásról, nézzetek meg egy filmet – vagy bújjatok össze egy finom bor társaságában. Figyeljetek jobban egymásra, hisz csak így fűzhetitek szorosabbra a kettőtök közötti kapcsolatot!

BAK (december 22-január 20)

Mindenképp szeretnél beilleszkedni egy társaságba, ennek érdekében kész vagy még kissé alakoskodni is, de a jelmez, amit magadra öltöttél, egyáltalán nem illik rád. Nem kell azonban kibújnod a saját bőrödből annak érdekében, hogy elfogadjanak, rendelkezel ugyanis éppen elég jó tulajdonsággal ahhoz, hogy megbecsüljenek. Ne görcsölj, csupán csak add önmagad, viselkedj természetesen, ne úgy, mindha épp most kellene vizsgáznod mások előtt. Ha elfogadnak olyannak, amilyen vagy, az szuper, ám amennyiben valami egészen mást várnak el tőled, nem is biztos, hogy van egyáltalán keresnivalód ebben a bizonyos társaságban!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan feladatot vállaltál magadra, amit mostanra megbántál, hisz rengeteg idődet és energiádat emészti fel, hogy maradéktalanul megfelelj és olyan teljesítményt nyújts, amit mindenki megszokott tőled. De most már késő bánat, nem tudsz kihátrálni, hanem muszáj vagy végigcsinálni, amibe belekezdtél. Annak érdekében, hogy mihamarabb végezhess és felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz erre az egyetlen dologra koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellően tapasztalt is vagy, így nagyjából tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, így nincs más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni az úton! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztóan kimerítő, meglehetősen bonyolult feladatot sikerült megoldanod, ami kivett belőled minden energiát. Emiatt kimerültek a belső tartalékaid, és úgy érzed, hogy most képtelen vagy bármit csinálni. Ne is erőltesd a dolgot, szánd inkább a mai napon arra, hogy kipihend magad, mert nem tudhatod, hogy mikor jön szembe egy újabb kihívás, amelynek csak teljes erőbedobással tudsz majd megfelelni. Éppen eleget dolgoztál eddig, így senki nem fog ferde szemmel nézni rád, ha a mai napra kikapcsolod magad a forgalomból.