Napi horoszkóp október 11.: a Bikák a tökéletes eredményért dolgoznak, a Szüzek őszintén vállalják a véleményüket

Borítókép: Napi horoszkóp október 11.: a Bikák a tökéletes eredményért dolgoznak, a Szüzek őszintén vállalják a véleményüket
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert a csillagok izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP október 11.

KOS (március 21-április 20)

Rossz előérzeted van valamivel kapcsolatban és ez kezd eluralkodni rajtad, meghatározva az egész napodat. Ha szeretnél a nyomástól megszabadulni, jobban teszed, ha utánajársz mindazon dolgoknak, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel, mert ha végre tisztán látsz, talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a nagyobb bajt, de ehhez éremes megfelelően felkészülni a legváratlanabb fordulatokra is. Most semmiképp ne ülj tétlenül a fenekeden!

BIKA (április 21-május 21)

Általában véve ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak és kizárólag olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetencia határaidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségnyújtást belőled, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe a képességeid is!

IKREK (május 22-június 21)

Valami, amin régóta lelkiismeretesen, teljes erőbedobással dolgozol, a mai napon végre olyan gyümölcsöt terem, amire nemcsak te lehetsz büszke, hanem a környezeted elismerését is kiváltod vele. Ez egyértelműen a te érdemed, s bátran dicsekedj el vele másoknak is, de vigyázz, mert lesznek majd olyanok, akik nem tudnak őszintén veled örülni, emiatt mindenféle gonosz dolgokat terjesztenek rólad. Neked azonban nem kell az irigyeiddel foglalkoznod, hisz pontosan tudod, hogy tisztességes úton jutottál el a célig, az pedig, hogy ez másoknak nem tetszik, legyen az ő bajuk!

RÁK (június 22-július 22)

Milyen jó lenne annyi energiával rendelkezni, hogy mindig, mindenki helyett elvégezd a feladatot, ám ehhez nem vagy Te sem aktuálisan top formában. Alig tudod a saját ügyeid elrendezni, nem nagyon látod a fényt az alagút végén, épp ezért nem kell bevállalnod boldog-boldogtalanok nyűgjeit is, nem vagy jótékonysági intézmény! Túl sok lenne a saját megoldatlan ügyeidre mások terheit is a nyakadba pakolni, ha tehát valaki megtalál, ne szégyelld udvarias hangnemben, ám diplomatikusan és határozottan visszautasítani, hisz ezúttal neked is szükséged van az energiáidra. Ha sikerül pontot tenni minden tennivalód végére, ne akard megmenteni a Föld nevű bolygót, egyszerűen csak add át magad a pihenésnek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem igazán szeretsz a komfortzónádból kilépni, s új helyzetekkel szembenézni, sokkal inkább biztonsági játékra törekszel annak érdekében, hogy mindig biztos lehess a sikerben. Ezúttal azonban olyan helyzet adódik, amely váratlan kihívást jelent: a feletteseidtől számodra szokatlan feladattal bíznak meg, amelynek megoldásához teljesen új utakat kell keresnek. Hidd el azonban, minél inkább remeg a lábad, annál nagyobb az esélye annak, hogy kudarcot vallasz. Ha már egy aknamezőre tévedtél, legalább okosan taktikázza. A végén majd magad is csodálkozni fogsz, hogy sokkal nagyobb volt a dolog füstje, mint a lángja!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kendőzetlenül kimondod a véleményedet egy üggyel kapcsolatban, amivel akaratodon kívül ugyan, de nagyon megbántasz valakit, aki magára vette a dolgot. Mielőtt azonban egy ilyen apróság miatt megromlana közöttetek a viszony, mindenképp magyarázd el neki, hogy nem akartál te senkit bántani, csupán a legjobb mggyőződéseden alapuló álláspontodat fejtetted ki. Emiatt nem kell a jövőben sem elhallgatni a véleményed, ám tanulj ebből a szituációból, és legközelebb próbálj meg árnyaltabban fogalmazni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki árgus szemekkel figyeli minden mozdulatodat, s alig várja, hogy fogást találjon rajtad és beléd köthessen. Mivel szeretnéd mindenképpen elkerülni a konfliktust, egy idő után azt veszed észre, hogy semmi más nem motivál, mint az, hogy ne kövess el hibát, amit számon kérhetnének rajtad. Mielőtt azonban teljesen belefulladsz a megfelelési kényszerbe, érdemes végiggondolnod, mi is a fontosabb a számodra: az, hogy elégedett légy magaddal, vagy hogy igyekezz megfelelni számodra nem túl fontos személyek értékrendjének. Ne feledd, elsősorban a saját mércéd szerint kell élned, s magaddal kell elszámolnod, hogy mindent megtettél-e a sikerért! Az, hogy mások közben mit gondolnak, legyen az ő bajuk!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túl sok feladatot vállaltál magadra, mindenbe belekaptál kicsit, nem számolva azzal, hogy lesz közöttük olyan ügy is, ami sokkal bonyolultabb annál, mint amilyennek elsőre látszott. Csakhogy szorít a határidő, neked meg fogalmad sincs arról, hogy mihez kezdj, így joggal érzed úgy, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Az első kétségbeesés után próbálj higgadtan tekinteni a kialakult szituációra, hisz attól, mert mérgezett egér módjára szaladgálsz össze-vissza, még nem fogsz megoldani semmit. Szedd össze a gondolataidat, állíts fel sürgősségi sorrendet és annak alapján fejezd be egyik dolgot a másik után. Menni fog, csak ne hagyd magad szétesni! Legközelebb érdemes jobban átgondolnod, milyen terheket veszel a nyakadba!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki szinte szándékosan keresi a bajt, s teljesen biztos benne, hogy te mindig ott állsz a háta mögött és szükség esetén kihúzod a gödörből, bármibe keveredjen is. Egy idő után észre kell azonban venned, hogy az illető csak kihasznál téged, mert a segíségedben bízva egyszerűen nem hajlandó ésszerűen gondolkodni, s nem akarja felmérni tettei várható következményeit. Bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét, hogy a saját bőrén tanulhassa meg, milyen az égő parázson futkározni! Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, hiszen eddig te mindent megtettél érte, innentől minden csak rajta múlik!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú ideje rendkívüli módon vágysz valamire és úgy tűnik, a mai napon lehetőséged nyílik arra, hogy megszerezd. Borzasztóan izgatott vagy emiatt, nem is mered elhinni, hogy végre a tiéd lehet az, amiről eddig csak álmodni mertél, ezért legszívesebben világgá kürtölnéd, hogy mindenki osztozhasson veled az örömödben. Légy azonban óvatos, hisz csak akkor nyugodhatsz meg teljesen, ha valóban kézzelfogható eredményt értél el, mert addig még bármi megtörténhet. Szóval ügyelj a részletekre is! Ha pedig már a kezedben a dolog, azt nem veheti el tőled senki, s akkor nyugodtan büszkélkedj vele!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bár elég sok, könnyűnek nem mondható akadályt kell még leküzdened a célig, lelkesít a tudat, hogy milyen nagyszerű eredményt érhetsz el. Ennek érdekében minden tőled telhetőt megteszel, s legyen bármi is a végeredmény, te mindenképpen büszkén mondhatod majd el magadról, hogy mindent megtettél a siker érdekében! A kitartásod és az akaraterőd valószínűleg meghozza a maga gyümölcsét, és nagyon elégedetten állhatsz majd a dobogó legfelső fokán. Addig azonban nincs megállás, határozottan menned kell előre, hiszen te pontosan tudod, hogy mi a siker receptje! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Régóta komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy valami olyasmibe vágj bele, ami most még teljesen ismeretlen a számodra, ám éppen ezért új kihívást jelent. Most elhatározásra jutsz, nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények valóban ideálisak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd arra, hogy valószínűleg elég nagy áldozatot kell hoznod, de ha visszatekintesz majd a győzelemhez vezető hosszú és fárdtságos útra, rá fogsz jönni, hogy megérte küzdeni a dologért!