Napi horoszkóp november 9.: a Nyilasok komoly lehetőséget kapnak, a Halak számára új szerelem helyeződhet kilátásba

Borítókép: Napi horoszkóp november 9.: a Nyilasok komoly lehetőséget kapnak, a Halak számára új szerelem helyeződhet kilátásba
Amíg aludtál, a csillagok üzentek. :)

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 9.

KOS (március 21-április 20)

Kezd kétségbe ejteni a tudat, hogy nem éppen a számodra megfelelő tempóban haladnak a dolgaid, s rendkívül frusztrál az is, hogy jelen pillanatban nem tudod befolyásolni az eseményeket, hanem csak a kispadról figyelheted a folyamatokat. Fogalmad sincs, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy minden sínre kerüljön és végre elérhesd a célodat. Ne feledd azonban, hogy magától semmi nem megy, nagyon akarnod kell a sikert és tenned is kell érte. Hidd el, ha van benned kellő hit, magabiztosság és akaraterő, te leszel a befutó!

BIKA (április 21-május 21)

A hétköznapi szürkeséget olyan váratlan esemény töri meg, amire nem is mertél számtani, ráadásul a számodra sokat jelentő gesztus egy olyan személytől származik, akiről nem is feltételeztél volna ilyesmit. A mai napon már semmi nem szegheti a kedved, s akkora lendületet kaptál, hogy egy levegővel le tudnád úszni az ötven méteres távot. Jó érzés tudni, hogy ebben a rohanó világban vannak még emberek, akik akkor segítenek a másikon, amikor arra a legnagyobb szükség van. Értékeld az ilyen nemes gesztust és igyekezz viszonozni valamivel a dolgot, hogy a másik is hasonlóképpen érezhessen!

IKREK (május 22-június 21)

Valaki szívességet kér tőled, de te egyáltalán nem értesz egyet a dologgal, mert az elveiddel tökéletesen ellentétben áll, de nem tudod, hogyan mondj a kérésre nemet. Mindenki a segítőkészség mintaképeként ismer, de most úgy érzed, nem szabad beszállnod ebbe a játékba. Ne félj kihátrálni, ha úgy érzed, hogy saját magadat is bajba keverheted, különben mindenki ki fog használni! Hidd el, ettől még nem leszel rosszabb ember, egyszerűen csak képes felelős döntést hozni, amellyel megelőzheted, hogy egy ostobaság miatt bárki megüsse a bokáját.

RÁK (június 22-július 22)

Időnként hajlamos vagy abba a hibába esni, hogy túl görcsösen ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, s nem tudsz elengedni olyan helyzeteket sem, amelyekből már valószínűleg semmit nem lehet kihozni. Meg kell tanulnod lazábban venni az életet, s azt, hogy nem érdemes olyasmibe kapaszkodni, ami csak visszahúz. Hidd el, ez a legrosszabb, amit csak csinálhatsz. Szabadulj meg a láncaidtól és inkább a jövőbe tekints, mert ha leragadsz a múltban, fél távval lemaradva kulloghatsz a többiek mögött!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy számodra fontos ügyben nem jársz sikerrel, mert valaki az akaratán kívül bizonytalanságot ébreszt benned és elhiteti veled, hogy nem vagy alkalmas az adott feladatra. Később te is belátod, hogy nem a legjobb ötlet kívülállókra hallgatni, mert ha hagyod magad befolyásolni, azzal nem leszel beljebb. Önmagadnak okozol ezzel csalódást, mert azt gondolod, hogy mindig kész vagy mások szempontjaira figyelemmel cselekedni. Ha azonban őszintén hiszel abban, amit csinálsz, állj ki a saját elveidért, ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessenek, különben hogyan tudnál te magad sikereket elérni?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem tudod elfogadni, hogy ez a meccs már elment, bármit is csinálsz, a győzelem ezúttal elmarad. Ne csüggedj azonban, inkább gondold végig, hol hibázhattál és legközelebb mit kell majd másképp csinálnod ahhoz, hogy egy ütősebb taktikával úgy teljesíthess, ahogyan azt magadtól elvárod. Egyelőre még hiányzik belőled a kitartás és az akaraterő ahhoz, hogy gond nélkül a kisujjadból rázd ki a megoldást. De be kell látnod, a siker nem hullik csak úgy az öledbe, mert a tudás és a tapasztalat önmagában kevés ahhoz, hogy dobogó legfelső fokára állhass. Ehhez kemény munkára, kitartásra és igen nagy akaraterőre van szükség.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, akiről pontosan látod, hogy a vesztébe rohan azzal, amit most csinál és mivel borzasztóan aggódsz érte, mindenképp szeretnéd megóvni a csúfos kudarctól . Ennek érdekében – bármennyire is kellemetlen ez a számodra – kegyetlenül őszintének kell lenned, hisz pontosan tudod, hogy másként aligha győzheted meg. Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, egyszerűen muszáj valakinek felvilágosítania arról, amit egyszerűen nem hajlandó é szrevenni. Lehet, hogy elsőre mellbevágó lesz a közlés, de hidd el, később nagyon hálás lesz majd neked – és az sem utolsó szempont, hogy te is nyugodtabban fogsz aludni, hisz megtettél minden tőled telhetőt!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hirtelen felindulásból, fejjel a falnak rohanva kívánsz megoldani egy szituációt, olyannyira idegesít a helyzet. Próbálj azonban megnyugodni, melegíts be alaposan, gondold át a taktikát, mielőtt ringbe szállsz a győzelemért. Beláthatod ugyanis, hogy minél forróbb fejjel küzdesz valamiért, annál kevésbé tudsz racionális döntéseket hozni, márpedig enélkül nemigen fogsz csatát nyerni. Zárd ki a külvilágot, gondold végig, hogyan oldod meg a helyzetet és csak akkor húzd fel a kesztyűt, ha pontosan tudod, mit és miért fogsz csinálni!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta lehetőséget kínálnak fel neked, amit az első pillanatban el sem mersz hinni, hiszen ezzel egyszer, s mindenkorra, de legalábbis hosszú időre rendeződhet a helyzeted. Mivel azonban ez a tizenkilencre lapot húzni tipikus esete, így pontosan tudod azt is, hogy elég nagy a kockázat, s esetleg minden el is veszíthetsz egyetlen másodperc alatt. De mivel pontosan tisztában vagy a céljaiddal, ne hagyd, hogy bármi elrettentsen, mert most be kell látnod, ha nem szeretnél életed végéig bizonytalanságban élni, kénytelen vagy kockáztatni.

BAK (december 22-január 20)

Nagyon intenzíven dolgozol valamin, semmi nem hagy kizökkenteni, hiszen minél előbb végezni szeretnél a rád bízott feladattal. A nagy kapkodásban azonban egyre nagyobb az esélye annak, hogy hibázol, s akkor félő, hogy kezdheted majd az egészet elölről. Érdemesebb ezért jobban figyelned a részletekre is, mert ugyan lehet, hogy így tovább tart majd munka, de biztosan jobb eredményt produkálsz és nagyobb elismerést vívhatsz ki a feletteseidtől.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Konfliktusba keveredsz valakivel, mert tévesen ítélsz meg egy szituációt, amiről azt gondolod, hogy téged is belekevertek. Mielőtt azonban összevesznél az érintett személlyel, győződj meg róla, valójában mi és hogyan történt. Teljesen felesleges ugyanis kínos beszélgetésekbe keveredni addig, amíg nem jártál teljesen utána az igazságnak. Ne bánts meg embereket csak azért, mert valaki, aki ráadásul hajlamos a nagyotmondásra, olyasmit terjesztett veled kapcsolatban, amiből egy szó sem igaz.

HALAK (február 20-március 20)

Valakinek tetszik a kisugárzásod, bejön a stílusod, te azonban túlságosan elzárkózol. A kommunikációd, a gesztusaid igen elutasítóak, ami elijeszti a közeledőket. Ne légy ilyen visszahúzódó, nyiss a külvilág felé! Felnőtt emberként el tudod dönteni, hogy ki és milyen szándékkal próbálkozik nálad, s ha valakinek a gondolkodásmódja, az értékrendje közel áll a sajátodéhoz, ne mondj azonnal nemet! Ne aggódj, egy beszélgetés után még úgysem kapsz házassági ajánlatot!