Napi horoszkóp november 9.: a Bikák nagy nyomás alól szabadulnak fel, a Halak készen állnak a váltásra

Borítókép: Napi horoszkóp november 9.: a Bikák nagy nyomás alól szabadulnak fel, a Halak készen állnak a váltásra
Nézzük, mi vár ránk ezen a klasszikus novemberi napon.

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 9.

KOS (március 21.–április 20.)

Valaki a környezetedben igen fajsúlyos dologban kér tanácsot tőled, te azonban nem szeretnél felelősséget vállalni ezzel kapcsolatban, így nem is akarsz véleményt nyilvánítani. Hetedik érzéked ezúttal sem csal meg, hisz egyrészt ahhoz, hogy objektíven lásd a helyzetet, több szemszögből kellene vizsgálnod a dolgot, másrészt pedig amennyiben rossz ötlettel állsz elő, nem te fogod megégetni magad. Próbálj kimaradni, s mondd azt, amit az eszed diktál, ezúttal valószínűleg nem tudsz jó tanáccsal szolgálni.

BIKA (április 21.–május 21.)

Hosszú idő után végre felszabadulsz egy nyomás alól, nem kell attól tartanod, hogy mikor üt be a krach, s kicsit kifújhatod magad. Most egy darabig ne vállalj nagyobb felelősséggel járó dolgokat, mert az utóbbi időben kellőképpen kimerített az, hogy rendkívüli erőfeszítések árán topformát kellett mutatnod még akkor is, amikor már a végkimerülés határán voltál. Épp ezért most olyasféle tevékenységeket keress, amiket élvezni fogsz, s különösebben a felelősség súlya sem nyomaszt! Időnként lazítanod kell, ellenkező esetben semmi másról nem szól majd az életed, csak az örökös szorongásról!

IKREK (május 22.–június 21.)

Olyan dologgal kell szembenézned, amiről az elején nem hitted, hogy meg tudod oldani. Épp ezért, amikor szembesülsz a helyzettel, félelmedben azonnal nyúlcipőt húznál és elrohannál. Mivel azonban a munka megvár, mert csinálja meg senki helyetted, sokkal jobb, ha a sarkadra állsz, összeszeded magad és alaposan koncentrálsz, s lépésről lépésre haladva – a kreativitásodat is igénybe véve – megkeresed a megoldó kulcsot. Ne ijedj meg, ha az első ötlet nem oldja meg a problémát, akkor majd lesz egy következő és egy utána következő is! Higgy magadban!

RÁK (június 22.–július 22.)

Túl sok programot ütemezel be egyetlen napra ahelyett, hogy energiát gyűjtenél a hét hátralévő részére. Mivel már lemondani nem tudod őket, igyekezz rendszerezni az elintéznivalókat, majd úgy menj végig rajtuk, hogy hiánytalanul pontot tudj tenni mindennek a végére. Ha sikerül lezárni valamennyi ügyet, szánd a délutánt a pihenésre és legközelebb kevesebb terhet vállalj magadra, hisz a legjobban sem tudnak pihenés nélkül egyfolytában versenyt futni! Adj magadnak lehetőséget arra, hogy feltöltődj, menj a barátnőiddel vásárolni, igyatok meg egy forró csokit és beszélgessetek az élet nagy dolgairól!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted számára jól érzékelhető, mennyire feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene, vagy el kellene fogadnod mindent úgy, ahogyan van. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy a félelmed megalapozott-e, esetleg csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni már csak a saját nyugalmad érdekében is. Amennyiben úgy találod, hogy a jelenlegi szituáció semmi jóval nem kecsegtet, nyugodtan lépj ki belőle. Semmi nem kötelez ugyanis arra, hogy akaratod és elveid ellenére magadra erőltess bármit, ami egyébként távol áll tőled!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Régóta hajtasz egy számodra különös jelentőségű dologra, egyszerűen nem vagy hajlandó tágítani mellőle még akkor sem, amikor erre külön felhívják a figyelmedet. El kell azonban gondolkodnod rajta, hogy érdemes-e mindenáron ragaszkodnod bármihez is, amiben nincs különösebb fantázia a jövőre nézve. Ha időben sikerül belátnod, hogy nincs már benne semmi lehetőség a számodra, ideje új utakat keresni. Hidd el, van más lehetőség is, nem kell feltétlenül elveszned a bozótosban. Az azonban, hogy megtalálod-e a megfelelő ösvényt, csak rajtad múlik.

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Akad valaki a környezetedben, akinek feltétlen bizalmat szavaztál, ám az illető visszaélt vele és borzasztóan nagy csalódást okozott neked, emiatt megingott az emberekbe vetett bizalmad. Mivel érthető módon nem szeretnél még egyszer ugyanilyen helyzetet átélni, elutasító vagy a közvetlen környezeteddel szemben is, s falat építettél magad köré, amelyen csak keveseket engedsz át. Ne feledd azonban, csak azért, mert valaki egyszer visszaélt a bizalmaddal, attól még korántsem biztos, hogy mindenkire rá kellene húznod a vizes lepedőt. Legyél nyitottabb, de ne avass be mindenkit a legféltettebb titkaidba rögtön az első pillanatban!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Olyasmivel foglalkozol mostanában, ami rengeteg izgalmat rejt, viszont kockázatokban is bővelkedik, így folyamatosan pengeélen táncolsz. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek róla, s megakadályozzanak abban, hogy a vesztedbe rohanj. Épp ezért magyarázd el nekik, hogy minden veszéllyel tisztában vagy, de ha soha nem kockáztatsz, nem fogsz új élményekkel gazdagodni. Mondd el neki, időnként szükséged van az adrenalinra ahhoz, hogy kiszakadj a hétköznapok monotonitásából! Légy türelmes azonban, mert mindenki csak félt és a te javadat akarja!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Mielőtt ész nélkül cselekednél, ülj le és gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hibalehetőség. Ha ugyanis minden előkészítés nélkül veted bele magad a dolgok sűrűjébe, esélyed van rá, hogy jó nagyot fogsz bukni. Épp ezért érdemes minden lehetőséget gondosan számba venni, mielőtt belevágsz valamibe, mert ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz korrigálni a hibákat, amelyek nemcsak rád lehetnek hatással, hanem a környezetedre is.

BAK (december 22.–január 20.)

Bármit csinálsz is az életben, mindig lesznek, akik nemtetszésüket fejezik majd ki veled és a tetteiddel kapcsolatban, neked azonban nem kell úgy élned a mindennapjaid, hogy mindig másokra figyelsz. Rendelkezel ugyanis egy olyan értékrenddel, amely megfelel az általánosan elfogadott társadalmi normáknak. Ne akard tehát erőszakkal megváltoztatni magad. Úgy élj, ahogyan azt te jónak látod, ne úgy, ahogyan mások elvárnák tőled!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Olyan tanácsot kapsz egy jó barátodtól, amit jól tudsz majd hasznosítani az élet szinte minden területén. Ez most kifejezetten jól is jön, hiszen új kihívásokkal kell szembenézned, amelyek az első pillanatban elrettentenek, s minden bátorságod elszáll, emiatt nem mersz szembenézni velük. Ne engedd azonban, hogy a félelmeid elhatalmasodjanak rajtad, mert ha megbénulsz, és nem leszel képes megfelelően reagálni a váratlan eseményekre, az új helyzetekben mindig kudarcot fogsz vallani. Fárasztó azonban így élni az életet, sokkal jobban jársz, ha bízol magadban és bátran cselekszel! Ehhez most jó tanácsot is kaptál.

HALAK (február 20.–március 20.)

Megérett benned az elhatározás arra, hogy kilépj egy olyan helyzetből, amelyben nem nagyon látsz már semmilyen perspektívát, inkább azt érzed, hogy ez már csak hátráltat. Igyekezz megértetni a számodra fontos személyekkel, hogy mi a döntésed oka, miért nem szeretnél tovább egyhelyben toporogni. Amennyiben te is sokat jelentesz számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted, és ez még nagyobb bátorságot és lendületet ad majd a továbblépéshez. Minden ügyedet véglegesen zárd le azonban, ne hagyj magad mögött megoldatlan problémákat, mert azok a jövőben is visszaköszönhetnek.