Napi horoszkóp november 8.: a Bikák tökéletes eredményre törekszenek, az Ikrek igazi csapatjátékosok

Borítókép: Napi horoszkóp november 8.: a Bikák tökéletes eredményre törekszenek, az Ikrek igazi csapatjátékosok Forrás: pxhere
Ma is kalandokban bővelkedő napunk lesz a csillagok állása szerint.

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 8.

KOS (március 21-április 20)

Bár nagyon szereted kiszámíthatóan élni az életedet, nem mindig sikerülnek úgy a dolgok, ahogyan azt eltervezted. Légy azonban optimista, ne add fel ilyen könnyen, s ha valami nem jön össze az első próbálkozásra, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy képes megoldani a feladatot, inkább arról lehet szól, hogy tapasztalatokat kell még gyűjtened ahhoz, hogy végül megkaparintsd, ami jár neked. Száműzd a negatív gondolatokat, fuss neki még egyszer, s ha kell, még egyszer, hogy biztosan sikerüljön megugrani az akadályt! Menni fog, csak hinned kell magadban!

BIKA (április 21-május 21)

Általában véve ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak és kizárólag olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetencia határaidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségnyújtást belőled, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe a képességeid is!

IKREK (május 22-június 21)

Egy bizonyos feladat kapcsán csapatban kell dolgoznod másokkal, ami szerencsére nem okoz gondot neked, hiszen magas a toleranciaküszöböd és az alkalmazkodóképességnek sem vagy híján. Így bármikor kész vagy az együttműködésre, ha a közös érdekek úgy kívánják. Mindenkinek megvan azonban a dologban a szerepe, éppen ezért te is csak a saját feladatodra koncentrálj, meg arra, hogy azt, amit csinálsz, a lehető legtökéletesebben teljesítsd, hiszen minden puzzle-darabnak tökéletesen illeszkednie kell egymáshoz, hogy végül hibátlan legyen az eredmény. Jó kis csapat vagytok, ami téged nagy elégedettséggel tölt el, hiszen végre van egy közösség, amelyben jól érzed magad!

RÁK (június 22-július 22)

A sok tennivalód közül fogalmad sincs, melyikhez fogj hozzá először, mert nem állt még össze a fejedben, mi lehet a prioritási sorrend. Ezért ész nélkül mindenbe belekapsz, így azonban semmit nem tudsz igazán lezárni és olyan eredményt produkálni, amellyel te is elégedett lehetsz és nem kell szégyenkezned miatta. Ne rémítsen meg a sok-sok feladat, képes leszel úrrá lenni a helyzeten, amennyiben megfelelő módon szervezed meg a munkát. Biztosan menni fog, csak bízz magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakinek a viselkedése a környezeteben kezdi átlépni a tűréshatárodat, te pedig nagyon nehezen tudod megállni, hogy ezt ne tedd szóvá. Meglehetősen irritál az, hogy az illető önmagától nem jön rá arra, hol kellene megálljt parancsolnia magának. Nem is érted, miért nyomul annyira, amikor te többször próbáltad jelezni neki, hogy nálad hol a határ, s már túlfeszítette a húrt. Úgy látszik, nem ért a finom gesztusokból, jobb tehát, ha világosan az értésére adod, hogy eddig és ne tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Annyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy már teljesen elrugaszkodtál a valóságtól. El nem tudod képzelni, hogy bármi is közbeszólhatna, s már a markodban érzed a sikert. Ez azonban semmi jóra nem vezet, s ha próbálod reálisan nézni a dolgokat, látni fogod, hogy korántsem ennyire egyszerű a helyzet. Szóval lenne min változtatni, s fel kellene ismerned, hogy nem teljes a kép, amit kialakítottál magadban. Ráadásul vannak, akik ferde szemmel néznek rád emiatt. De nem is ez az igazán fontos, mert ennél lényegesebb, hogy legalább saját magadat soha ne csapd be.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, sok volt mostanában a történés, nagy volt a nyüzsgés körülötted, épp ezért most semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy egy kicsit lassíthass, hogy végre kicsit elcsendesedjen minden és rendezhesd a gondolataid. Ne is szervezz munka utánra olyasfajta programot, amely nagy hangzavarral és társasággal járna, sokkal jobban teszed, ha elvonulsz kicsit a Világ elől, ledőlsz a kanapéra és egyszerűen csak relaxálva élvezed a csendet. Hidd el, ha minden a helyére kerül, sokkal nagyobb lendülettel fogsz tudni mindennek neki vágni a hét hátralévő részében!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Van, amire neked sincs ráhatásod, s nem tudod a helyzetet a saját akaratoddal és a jelenlegi eszköztáraddal befolyásolni. Éppen ezért el kell fogadnod, hogy vannak olyan dolgok, amelyeket az élet alakít, s bármennyire is szeretnéd, nem vagy képes uralni a folyamatokat. Ha már így alakult, igyekezz a jót látni mindenben. Szóval gondolj arra, hogy amikor valami történik, ami nem tetszik neked, talán annak is van valamilyen hozadéka. Esetleg csak annyi, hogy tanulj belőle, s tudd levonni a megfelelő konzekvenciákat azért, hogy a jövőben okosabban cselekedhess. Próbálj kicsit másként tekinteni bizonyos szituációkra és könnyítsd meg a saját helyzetedet.

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környzetedben, aki nem igazán a te javadat akarja, sokkal inkább érdekből legyeskedik körülötted. Ez meglehetősen idegesít, hiszen igencsak feltűnően csinálja. De nem kell különösebben foglalkoznod vele, inkább azokra a dolgokra koncentrálj, amelyeket valóban fontosnak tartasz. Ne fuss felesleges köröket azokért, akik egyetlen lépést sem tennékek az érdekedben, ha csupán rólad lenne szó! Lépj tovább és keresd azoknak a személyeknek a társaságát, akik nem csak a saját érdekeik miatt állnak melletted.

BAK (december 22-január 20)

Valakivel nem nagyon jössz ki a környezetedben, és azt érzed, hiába vagy vele szemben nyílt, őszinte és érdeklődő, folyamatosan lepattansz róla. Találj egy közös érdeklődési kört, igyekezz más módon megközelíteni őt, hátha felismeri végre, hogy semmiképpen nem akarsz ártani neki. Próbálkozz, mert előbb-utóbb sikerülhet az általa épített gátat áttörni, és olyan kapcsolat alakulhat ki közöttetek, amely mindkettőtök számára hosszútávon is kedvező lehet. Meglátod, ha egyszer sikerül rábírnod a barátkozásra, ő is feloldódik majd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy eldurvult vita hevében valaki – talán akaratlanul is – a lelkedbe gázol, ami igen nagy csalódást okoz neked. Nem vártad volna ugyanis, hogy egy olyan személy, akit magadhoz közelállónak gondoltál, a saját igaza védelmében, kizárólag a saját érdekeire tekintettel ilyen övön aluli ütést visz majd be. Lehet, hogy ez igencsak a kedvedet szegi, de próbáld a jó oldalát nézni a dolognak: kiderült, hogy nem mind arany, ami fénylik! Nem biztos tehát, hogy az a jó barát, akit te annak szeretnél látni. Inkább hagynod kellene, hogy az élet mutassa meg, ki az, aki minden körülmények között hajlandó melletted állni!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje várod, hogy egy számodra eléggé bizonytalan helyzet megoldódjon, ami már régóta frusztrál. Emiatt kezdesz besokallni, hiszen egy pocsolya kellős közepén toporogsz, s nem látod, hogy bármilyen említésre méltó előrelépés történne. De nem is fog történni semmi, ha a csodára vársz. A sült galamb nem száll magától a szádba, éppen ezért állj a sarkadra, legyél határozott és tegyél valamit a siker érdekében. Ne keserítsd meg a mindennapjaidat azzal, hogy egyfolytában azon kattog az agyad, mi és miért nem történik meg. Hidd el, a bizonytalanságnál minden jobb!