Napi horoszkóp november 29.: a Rákok számára vissza nem térő lehetőség kínálkozik, a Mérlegek váratlan helyzetekkel küzdenek

Borítókép: Napi horoszkóp november 29.: a Rákok számára vissza nem térő lehetőség kínálkozik, a Mérlegek váratlan helyzetekkel küzdenek Forrás: Getty Images
Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra.

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 29.

KOS (március 21.–április 20.)

A megfelelő hozzáállással sikerül valami olyasmit elérned, amelyről az első pillanatban egyáltalán nem gondoltad volna, hogy valaha megtörténhet. Ne légy kishitű önmagaddal szemben, merj bízni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb feladat megoldása sem. Ez a szituáció most egy tökéletes bizonyíték arra, hogy ha bízol abban, amit csinálsz és a megfelelő időben a megfelelő módon cselekszel úgy, ahogyan a helyzet megkívánja, szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert! Csak így tovább, ez a profizmus!

BIKA (április 21.–május 21.)

Mindig, minden helyzetben igyekszel tisztességes játékot játszani, és teljes joggal várod el másoktól is ugyanezt a hozzáállást. Mindezek ellenére akad valaki a környezetedben, aki egészen mást gondol erről, s annak érdekében, hogy némi előnyre tehessen szert, igyekszik mindent bevetni, még attól sem retten vissza, ha a céljai érdekében másokon kell átgázolnia. Mivel ez a te értékrendedbe abszolút nem fér bele, igyekezz a lehető leghamarabb kiiktatni őt a körből. Ha kell, magyarázd el neki, hogy ezt nem vagy hajlandó eltűrni. Talán rájön, hogy nálad ez nem működik, és megpróbál változtatni a hozzáállásán, ám ha mégsem tér jobb belátásra, akkor bizonyára nincs is helye a te játékodban!

IKREK (május 22.–június 21.)

Valaki a környezetedben rendkívüli módon szimpatizál veled, s minden lehetőséget kihasznál arra, hogy imponáljon neked. Először nem is tudod mire vélni a közeledését, hisz évek óta ismeritek egymást, és eddig nem tapasztaltál ilyesmit. Először azt gondolod, talán bebeszéled magadnak a dolgot, miután azonban huzamosabb ideje ezt tapasztalod, a te fantáziád is megmozdul. Adj egy esélyt az illetőnek, hogy bebizonyíthassa, igenis lehet közös jövőtök. Mivel alig ismered, tekints másként rá, hogy megláthasd benne azt a vonzerőt, ami talán magával ragadhat téged. Lehet, hogy ebből hosszú távon szerelem lesz?

RÁK (június 22.–július 22.)

Bár a mai napra teljesen mást terveztél, olyan lehetőség adódik, amit érdemes megragadnod. Nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hiszen nem minden nap botlasz bele a soha vissza nem térő alkalomba, amely ezúttal a jelek szerint tálcán kínálkozik. Ne gondolj most a körülményekre, add át magad a váratlan kihívásnak, mert csak így tudsz új élményeket szerezni. Majd később ráérsz mással is foglalkozni, tekints úgy a helyzetre, hogy végre van valami, ami új színt hoz a hétköznapok szürkeségébe!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Egyelőre bizonytalan vagy egy elképzeléseddel kapcsolatban, nem tudod, hogy melyik úton indulj el ahhoz, hogy a kitűzött célodat a lehető legkevesebb buktatóval elérd. Akad azonban valaki a környezetedben, aki nálad jóval több tapasztalattal rendelkezik és önzetlenül kész a segítségedre lenni. Hallgass rá, hiszen fogalmad sincs arról, hogy mekkora fába vágod a fejszédet, így mindenképp hasznodra válik, ha megfogadot a jó tanácsokat. De vigyázz, hogy kire hallgatsz, akadhatnak ugyanis hamis próféták, akik nem a javadat akarják! Téged ez ne tántorítson el egy pillanatra sem, de ügyelj arra, hogy kit fogadsz a bizalmadba!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Kínáltak számodra egy lehetőséget, te pedig habozás nélkül mondtál igent rá. Az első lépéseknél azonban megremeg a lábad, nem gondoltad volna ugyanis, hogy mekkora nehézségekkel kell megbirkóznod. Ne add fel csak azért, mert a szokásosnál kissé bonyolultabb a feladat, amit meg kell oldanod, kétségbeesett menekülés helyett inkább szedd össze magad, és feltétlenül higgy abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel megoldd a helyzetet.Úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen! Bízz magadban, másként aligha fogsz sikereket elérni!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

A mai napon váratlan helyzetek sorozatába keveredsz, s meglehetősen fárasztó, hogy minden fronton 100 százalékos formát kell nyújtanod. Ha később nem akarsz szégyenkezni, mindenképpen helyt kell állnod. Mivel szereted a kihívásokat, ezt is élvezni fogod, csak találd meg a motivációt, ami inspirálhat arra, hogy akár erőn felüli teljesítményt nyújts. Hidd el, ez is menni fog, és sokkal eredményesebb leszel, ha feltétlenül bízol a saját képességeidben. Ha a végén visszatekintesz a mai napra roppant elégedett leszel a teljesítményeddel és nyugodt lelkiismerettel eresztheted majd ki este a barátaiddal a fáradt gőzt!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Akad valaki a környezetedben, akiben kifejezett rosszindulatot vélsz felfedezni az emberekkel szemben, emiatt mindenki kerüli a társaságát, s nincsenek barátai vagy szimpatizánsai. Mivel ő tökéletesnek érzi magát, az önkritika fogalmát sem ismeri, és egyáltalán nem érti, miért az ellene irányuló ellenszenv. Ezt megpróbálja többet között rajtad is számon kérni. Amennyiben nem véletlenül kerülöd a társaságát, ne rejtsd véka alá a véleményedet: nyugodtan elmondhatod neki, hogy a népszerűségi indexe miért van a mélyponton. Nem kell persze megbántanod, de alakoskodni sem érdemes pusztán azért, hogy elkerüld a konfliktushelyzeteket!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Régóta álmodozol valamiről, ami pillanatnyilag elég távolinak tűnik, s nem nagyon tudod, hogyan érhetnéd el jelentős erőfeszítések nélkül. Minél tovább morfondírozol ezen, rá kell jönnöd, hogy a karosszékben ülve egyetlen lépéssel sem jutsz előre, érdemes tehát felkelni. Rázd meg magad és mielőbb kelj fel. Nem kizárt, hogy nagyon fárasztó út áll előtted, s nem kevés áldozattal jár majd, hogy elérd a vágyott célt, de ha szeretnél egyről a kettőre jutni, ne habozz tovább. Hiszen fejben mindent összeraktál már, csak a kivitelezés hiányzik. Cselekedj magad a jövődért, mert más nem fogja kikaparni a gesztenyét neked!

BAK (december 22.–január 20.)

Kezd fogyni a türelmed egy bizonyos ügyben, teljesen úgy érzed, annak ellenére, hogy mindent megtettél a siker érdekében, mégis egyhelyben toporogsz. Mielőtt azonban feladnád a küzdelmet, érdemes egy pillanatra megállni és átgondolni, hogy mit tettél eddig, mi van még előtted, s milyen eredményre számíthatsz, ha kitartasz. Ha mindezt számba vetted, te is rá fogsz jönni, hogy ha nem is rohamléptekkel, de haladsz a kitűzött célod felé. Bízz benne, hogy végül elégedetten hátradőlve gyönyörködhetsz a létrehozott művedben. Nyugi, már csak néhány méter van hátra!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Régóta bánt egy bizonyos dolog, ennek ellenére nem igazán szeretnél szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz és nem tudod majd megfelelően kezelni a helyzetet. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeidet, a gátlásaidat, s bátran felállsz és le mered zárni a múltat. Nem érdemes tovább húzni az időt, mert ez előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, végképp megkeserítve a hétköznapjaidat. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!

HALAK (február 20.–március 20.)

Valaki a környezetedben egyáltalán nem vesz komolyan, minden lépésedben hibát talál és minden fórumot arra használ fel, hogy kioktasson, mit és hogyan kellene másképp csinálnod. Mivel ez téged rendkívül bosszant, igyekezz minél hamarabb a tudtára hozni, hogy nem szorulsz a tanácsaira, mi több, abszolút nem is vagy kíváncsi rájuk, s jobb, ha megtartja magának a véleményét. Légy határozott és ne engedd, hogy valaki rád kényszerítse az akaratát, és uralkodjék feletted. Ügyelj azonban arra, hogy az illetőt ne bántsd meg, hiszen nincs szükséged haragosokra!