Napi horoszkóp november 27.: a Kosok szorult helyzetükben kapnak segítséget, az Ikrek kellemes meglepetésre számíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp november 27.: a Kosok szorult helyzetükben kapnak segítséget, az Ikrek kellemes meglepetésre számíthatnak Forrás: Getty Images
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 27.

KOS (március 21.–április 20.)

Szorult helyzetedben ma egy olyan személytől érkezik a segítség, aki más napokon igencsak távol tartja magát tőled, nem is igazán szimpatizál veled. Most azonban mintegy életmentésnek tűnik a beavatkozása, hiszen nélküle nem biztos, hogy sikerrel tudtad volna venné az előtted tornyosuló akadályt. Légy hálás és mondj köszönetet az illetőnek, hisz nem minden fuldoklónak dobnak mentőövet a nyílt tengeren. Érdemes kicsit félretenned az előítéleteid és a pozitív dolgokat keresni benne, lehet ugyanis, hogy nem is olyan ellenszenven figura, mint amilyennek azelőtt gondoltad!

BIKA (április 21.–május 21.)

Elég bizonytalannak érzed magad a jelenlegi helyzetedben ahhoz, hogy meginogjon az önbizalmad. Rendkívül frusztrál az, hogy nem tudod, mi fog történni, úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, rajtad is múlik ugyanis a dolog, hogy miként tudod alakítani ezt a szituációt. Épp ezért a kompetenciahatáraidon belül igyekezz mindent kihozni a helyzetből és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, hogy jól gyere ki ebből a helyzetből is! Nem lehetetlen, csak akaraterő és a magadba vetett hit kell hozzá!

IKREK (május 22.–június 21.)

Egy számodra közelálló személy kellemes meglepetést okoz neked, ami teljesen felvillanyoz és azonnal kizökkent a reggel egykedvűségedből. Hálás vagy érte, hogy a sűrű rengetegben bolyongva épp akkor érkezik valaki, aki megragadja a kezedet, amikor egyáltalán nem számítasz rá. Igyekezz úgy tekinteni erre, hogy ez most segít neked átvészelni a nehéz napot és tartja benned a lelket. Nem mindenki áll majd ilyen nagyvonalúan hozzád, ennek ellenére se engedd, hogy a pesszimizmus uralkodjon el rajtad, hiszen valaki azért dolgozott, hogy a kedvedre tegyen, ez pedig mindennél fontosabb!

RÁK (június 22.–július 22.)

Meg vagy győződve róla, hogy minden körülmények között, akármilyen nehézség ellenére képes vagy egymagad minden segítség nélkül megmászni a hegyet. Be kell azonban látnod, nem ennyire egyszerű, kiszámítható és könnyen teljesíthető a dolog. Mielőtt belevágsz valamibe, alaposan gondolj át mindent, mérd fel a lehetséges kockázatokat és aszerint döntsd el, hogy merre indulsz. Amennyiben szükségét látod, ne szégyellj segítséget kérni, hisz csapatban sokkal könnyebb boldogulni és a felelősség is megoszlik közöttetek. Gondold meg, mielőtt olyasmibe kezdesz bele, amiből viszonylag nagy eséllyel vesztesen kerülhetsz ki!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

A jövődre gondolva jó előre szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, de elkerüli a figyelmedet egy igen fontos dolog, amit viszont azonnal meg kellene oldani. Ha logikusan gondolkodsz és felállítasz egy prioritási sorrendet, rá kell jönnöd, hogy most a jelenleg folyamatban lévő ügyeidre kellene inkább koncentrálni, s azoknak a végére járni. Szóval ne szaladj ennyire előre, mert a hídon akkor kell átmenni, amikor odaértél!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Hatalmas tempóban rohansz előre, ami kissé megrémít, hisz attól félsz, ha valamilyen váratlan helyzet adódik, nem lesz majd időd adekvátan reagálni. Nem élhetsz azonban örökös félelemben, higgy magadban, hogy van benned annyi tudás, tapasztalat és talpraesettség, hogy nem okoz gondot felismerni azt, ha letérsz a helyes útról és esetleg másféle irányt vesznek a történések. Ne aggodalmaskodj, inkább próbáld meg élvezni a szituációt és gyönyörködj a tájban! Ha sikerül megszabadulni a görcseidtől, meglátod, hogy nagyon jól lehet szórakozni és új élményeket gyűjteni!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg, amire semmiképp nem akartál nemet mondani, hisz nem szeretnéd, hogy a főnőkeidben ezzel ellenérzéseket kelts. Azt azonban már az első pillanatban is tudod, ez bizony nagyon nagy falat lesz neked, és nem biztos, hogy egyedül meg tudsz birkózni vele. Kérj inkább segítséget, ne vállalj egyedül olyan dolgot, amiről nagy valószínűséggel tudod, hogy egyedül nem leszel képes megoldani! Nem szégyen, ha ezt most, még az elején bevallod magadnak is, mielőtt túlságosan sikamlós talajra tévedsz, ahol biztosan hasra esel!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Szép nyugodtan haladsz előre, s mindenfajta nyomás nélkül, felszabadultan teszed a dolgodat, és abszolút nem aggódsz a körülmények miatt. Fontos a nyugalom, egy bizonyos óvatosság azonban soha nem árt, hiszen a benned lévő egészséges feszültség akaratlanul is ébren tartja a figyelmedet, s akkor is gyorsan tudsz majd cselekedni, amikor valamilyen váratlan akadály kerül eléd. Sokan megirigyelhetnék a magabiztosságodat és a talpraesettségedet, hiszen te vagy az a személy, aki minden körülmények között tudja, hogy mit és miért kell tennie a katasztrófahelyzet elkerülése érdekében!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Feleslegesnek érzed magad egy bizonyos szituációban, egyáltalán nem találod a helyed, úgy gondolod, hogy nélküled is teljesen jól elboldogul mindenki és halad minden a maga útján. Nem tudhatod azonban, mikor adódik olyan helyzet, amikor hirtelen mindenki tőled várja majd a megoldást, mert egyszerűen nem látják a kiutat. Hessegesd el azt az érzést, hogy csak egy helyben toporogsz, mert igenis hasznos tagja vagy a közösségnek, csak éppen most nem rajtad van a világ szeme. Eljön a te időd is, nem is gondolnád, milyen hamar!

BAK (december 22.–január 20.)

Rendkívül megnyugtat a jelenlegi szituáció, hiszen abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy te magad irányíthatod a dolgokat aszerint, hogy számodra mi a legmegfelelőbb irány. Nem kell senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy milyen cipőt húzol és abban mekkora távolságot teszel meg! Ezúttal zavartalanul tudsz aludni, hisz nincs benned megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd ki a helyzetet, hiszen nem tudhatod, mit hoz a holnap, s bekövetkezik-e valamiféle váratlan fordulat, ami megingathatná a magabiztosságodatl!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Túl sok mindenki problémáját veszed a nyakadba, ettől érthetően úgy érzed magad, mintha kifacsartak volna. Nem kell azonban mártírként viselkedned, s mindenkit megmentened, hiszen te is csak egy halandó ember vagy! Emellett ügyelj arra, hogy nem tudod mások élethelyzetét objektíven vizsgálni, így nem biztos, hogy mindenbe bele kell avatkoznod. Ráadásul amíg mások problémáival foglalkozol, nem marad időd saját magadra. Épp ezért igyekezz kevesebb terhet és felelősséget vállalni, mert ez hosszútávon nem lesz jó sem neked, sem másoknak, hiszen a nehézségekkel mindenkinek magának kell szembenéznie!

HALAK (február 20.–március 20.)

Folyamatosan igyekszel mindenen rajta tartani a szemed, szereted, ha te foghatod a gyeplőt. Ez azonban rendkívül fárasztó, mert képtelenség egyedül mindent ennyire szoros kontroll alatt tartanod. Ne ragaszkodj görcsösen ehhez, inkább próbálj lazítani, mert vannak dolgok, amiket úgysem tudsz irányítani. Maradj persze határozott, igyekezz magabiztosan viselkedni minden váratlan szituációban, s akkor nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani! Nem kell azonban mindig mindenről tudnod, elég, ha arra koncentrálsz, ami a számodra igazán fontos!