Napi horoszkóp november 23.: az Ikrek pontot tehetnek egy lezáratlan ügy végére, a Rákok a tökéletességre törekszenek

Borítókép: Napi horoszkóp november 23.: az Ikrek pontot tehetnek egy lezáratlan ügy végére, a Rákok a tökéletességre törekszenek Forrás: Getty Images
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 23.

KOS (március 21.–április 20.)

Anyagilag elég jól jövedelmező dologgal foglalkozol, amit csupán azért csinálsz, mert megéri, hisz sok pénzt keresel vele. Semmi más nem szól mellette, közben egyáltalán nem érzed jól magad, emiatt egykedvűen, gépiesen csinálod, mialatt folyamatosan azon hezitálsz, érdemes-e vajon csupán az anyagi jólétre koncentrálni, hiszen ez az egyetlen mellette szóló érv. Ülj le és gondold végig egy pillanatra, hogy mit is szeretnél valójában: viszonylag könnyen jött jó sok pénzt, avagy egy olyan tevékenységet, amely annak ellenére is elgedettséggel tölthetne el, hogy ugyanazért az összegért jóval többet kell tenned. Ha sikerült döntened, most érdemes a megfelelő lépéseket megtenned!

BIKA (április 21.–május 21.)

Valaki olyan szívességet kér tőled, amivel egyáltalán nem tudsz azonosulni, ami ellenkezik az elveiddel, ráadásul nem is egyszerű a feladat, de nem tudod, miként lehetne udvariasan kihátrálni a dologból. Eléggé közismert rólad, hogy te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, valaki túl sokat vár el, túl nagy áldozatotot kellene érte hoznod. Ne félj nemet mondani, ha úgy érzed, hogy ebből te sem tudnál jól kijönni, de egyáltalán se félj nemet mondani, mert különben mindig mindenki ki fog használni!

IKREK (május 22.–június 21.)

A mai nap minden a rendelkezésedre áll majd ahhoz, hogy pontot tehess olyan ügyek végére, amelyeket régóta szerettél volna már lezárni. Most váltak csupán ideálissá ugyanis a körülmények ahhoz, hogy úgy fejezhess be mindent, hogy nem marad elvarratlan szál, amely a jövőben zavaró tényezőként vissza-visszatérhet. Mielőtt továbblépnél, mindenképp győződj meg azonban róla, hogy valamennyi apró részletre kiterjedően megtaláltad a megoldást, s majd ezután lélegezhetsz csak fel. Szép munka volt!

RÁK (június 22.–július 22.)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletesnek lássanak, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót benned, emiatt folyton azon jár az agyad, hogyan lehetnél még jobb. Így azonban rendkívül fárasztó életet élsz, mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled, és azt gondolod, csalódást okoznál nekki, ha csak egyszer is megbotlanál, s valami nem úgy sikerülne, ahogyan azt eltervezted vagy elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Nem kell mások elvárása szerint élned, hisz ez a saját életed!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Egy számodra nem túl kellemes dologra derül fény, s emiatt elég kellemetlenül érzed magad az első pillanatban, nem szeretted volna ugyanis, hogy az egész világ rólad csámcsogjon megállás nélkül. Nem érdemes azonban sokáig bosszankodnod emiatt, s ha már kiderült, vállald a felelősséget, hisz ez is te vagy és ez is az életed része, a múltat pedig megváltoztatni már úgysem tudod. Ne aggódj, mindenkinek vannak olyan titkai, olyan rossz emlékei, amelyeket legszívesebben örökre elfelejtenének. Szóval nem te vagy az egyetlen ember, akinek voltak már olyan kínos pillanatai, amelyekre nem lehet büszke. Nyugi, minden csoda három napig tart, ezt is hamar el fogják felejteni, a rosszindulatú pletykákkal meg nem érdemes foglalkozni!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Bár nehezen viseled a kudarcot, most mégsem úgy alakulnak a dolgait, ahogyan azt az elején eltervezted, de bele kell nyugodnod, hogy ezúttal nem tudsz igazán jól kijönni az ügyből. Emiatt eléggé bosszús vagy, hiszen egyáltalán nem így képzelted el az egészet, ám már késő bánat, jobb, ha elfogadod a helyzetet. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz te mindent megtettél a sikerért, de be kell látnod, hogy a te lehetőségeid sem korlátlanok. Így te is hibázhatsz, ám ne csüggedj, legközelebb majd jobban sikerül!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Bár nem biztos, hogy jut rá időd, mégsem tudsz nemet mondani, ha valamilyen új feladattal bíznak meg, hiszen senkinek nem akarsz csalódást okozni. Ennek következtében viszont kissé túlvállalod magad, mert még a saját dolgaiddal sem tudsz időben végezni, nemhogy a többivel. Ügyelj arra, hogy a minőség és a színvonal megőrzése érdekében legközelebb csak annyi terhet végy magadra, amennyivel képes is vagy megbirkózni, különben magadnak és a környezetednek csalódást fogsz okozni, s kudarcélmények sorozatát élheted meg! Gazdálkodj okosabban az időddel és az energiáddal, s mérd fel gondosabban, mi az, ami még belefér!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Általában önállóan – és jó színvonalon – meg tudod oldani a feladataidat, ebben az esetben azonban valakivel együtt kellene működnöd ahhoz, hogy sikerre vihess egy általad különösen fontosnak tartott dolgot. Minden igyekezeted ellenére azonban úgy tűnik, hogy két külön úton haladtok, nem nagyon találjatok a közös nevezőt. Ám mivel feladni semmiképpen nem szeretnéd, érdemes kísérletet tenned arra, hogy elfogadtasd az illetővel a saját álláspontodat. De neked is engedned kellene, mert ha rugalmasabb vagy, valószínűleg többre mész. Hidd el, ha csapatban dolgoztok együtt, sokkal előbb eléritek a hegy csúcsát!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Annak ellenére, hogy mindent jó előre kiszámítottál, mégis valahogyan porszem került a gépezetbe, emiatt az utolsó pillanatban úszott el a siker. Ennek okán roppant csalódottnak érzed magad, hisz nem tudtad elérni azt, amit kitűztél magad elé, épp ezért úgy gondolod, hiábavaló volt minden befektetett idő és energia. Lépj tovább, s igyekezz úgy értékelni a helyzetet, hogy talán még nem értél meg arra, hogy a dobogó legfelső fokára léphess. Próbáld levonni a megfelelő konzekvenciákat, és tekints úgy az egészre, mint egy tanulási folyamat fontos fázisára. Így a jövőben pontosan tudni fogod, mikor miként kell cselekedned. Az, hogy most nem sikerült, még korántsem jelenti azt, hogy nem születtél győztesnek!

BAK (december 22.–január 20.)

Valakire a környezetedben nagyon rájár a rúd, a szemed láttára megy tönkre az, amit évek munkájával gondosan felépített. Mindenképp úgy érzed, tenned kell valamit az érdekében, mert nem nézheted tétlenül, amint a jéghegynek ütközött hajó végképp elsűllyed. Nemes gesztus ez tőled, ám semmiképpen ne kezdj magánakciókba, hanem kérdezd meg az illetőt, hogy miben tudsz a leginkább a segítségére lenne. Nagyon hálás lesz neked, hogy ennyire nagyvonalúan a rendelkezésre állsz és igyekszel menteni a még menthetőt. Heroikus küzdelmeteknek jó eséllyel meg is lesz az eredménye, mert talán még azelőtt meg tudjátok oldani a helyzetet, mielőtt túl késő lenne.

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Egy számodra fontos, csupa pozitív értékkel bíró ember új utakat nyit meg előtted, megmutatva, hogy egy feladatot hányféleképp sikerülhet tisztességes eszközökkel is megoldani. Becsüld meg, ha valaki tanítómesterként áll mögötted azért, hogy ne ess hasra már az első lépéseknél, s ha mégis elbotlasz, felsegítsen. Légy hálás ezeknek az embereknek, értékeld a segítségüket, önzetlenségüket és törődésüket, hisz különösen szerencsés vagy, nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy ilyen személyek veszik körül!

HALAK (február 20.–március 20.)

A vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel, amit a terveid szerint könnyedén megoldottál volna, ám úgy tűnik, hogy valahol elszámítottad magad. Emiatt késlekedik az eredmény, te meg emiatt bosszankodsz. Ha azonban kicsit gondolkodsz, rájöhetsz, hogy hol hibáztál. Vajon tényleg hibátlan volt a terved, elegendő időt szenteltél az előkészületekre, s tényleg mindent megtettél a siker érdekében?