Napi horoszkóp november 22.: a Rákoknak komoly terveik vannak, a Nyilasok a tökéletességre törekszenek

nő,horoszkóp Forrás: goodfreephotos.com
Ma se keltél fel hiába, itt a horoszkóp! :)

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 22.

KOS (március 21-április 20)

Komoly feladattal bíznak meg, a pontos szerepedet azonban nem tisztázzák előtted. Addig azonban, amíg a játékszabályokat és a saját tennivalódat nem látod világosan, neki sem tudsz állni a dolognak, így pedig a határidőt sem tudod majd tartani. Keresd meg az ügyben legkompetensebb személyt és beszéljétek meg az egész taktikát, mert a siker ilyen bizonytalan helyzetben eleve kérdésesnek tűnik. Ne szégyellj kérdezni, mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát!

BIKA (április 21-május 21)

Egy bizonyos szituációban valaki rád hárít minden felelősséget, mert igencsak kényelmetlenül érzi magát, emiatt inkább menekül, még mielőtt bármit is számon kérhetnének rajta. Mivel azonban neked a legkevésbé sincs közöd a dologhoz, így már az első pillanatban lépj közbe, s világosan és határozottan hozd az illető tudtára, hogy átlátsz a szitán – és nem vagy hajlandó elvinni a balhét helyette! Inkább azon legyél, hogy kiderüljön az igazság, hiszen a saját érdeked is, hogy mindenki pontosan tudja, mi zajlik valójában a háttérben. Ne hagyd magad besározni!

IKREK (május 22-június 21)

Nem úgy alakul a magánéleted, mint ahogyan azt eltervezted, s ez eléggé elkeserít. Nem szabad azonban emiatt sokáig csüggedned, ne ragadj bele a múltba. Érdemes inkább a jövőbe tekinteni, mert egészen biztosan új lehetőségek, új élmények várnak rád. Kapcsolatba kerülhetsz olyan emberekkel is, akik talán az új szerelmet is elhozzák majd neked. Légy tehát optimista, s kellőképpen nyitott is ahhoz, hogy rád találjon a szerencse.

RÁK (június 22-július 22)

Komoly terveid vannak, s mindent nagyon logikusan fel is építettél, a legapróbb részletekig kiszámítottál. Készen állsz arra, hogy nekiindulj és valóra váltsd a nagy álmod. Lesznek azonban olyan személyek a környezetedben, akik abban a pillanatban, amikor tudomást szereznek arról, mit is szeretnél, minden alkalmat kihasználnak majd arra, hogy befolyásoljanak, hogy lebeszéljenek az egészről. Ne engedj azonban a nyomásnak, légy kemény és határozott. Ha valóban fontos számodra ez az ügy, tarts ki a végsőkig mellette! Most nem az a fontos, hogy mások mit gondolnak rólad, a lényeg inkább az, hogy hiszel-e magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Eléggé zsúfolt mostanában az életed, azt sem tudod, mit és hogyan kellene rendszerezned legalább magadban ahhoz, hogy végre minden sínen legyen és egy kicsit hátradőlhess. Kezdesz kimerülni, úgy érzed, teljesen feleslegesen futod a köröket, emiatt legszívesebben ki is szállnál, mert nem nagyon látod értelmét az egésznek. Ne hagyd azonban, hogy a depresszió erőt vegyen rajtad és olyasmit adj fel, amin régóta dolgozol, ráadásul nagyon hittél is benne. Ha túlságosan megterhelőnek érzed ezt a sokféle feladatot, a kevésbé fontosakat tedd félre és koncentrálj azokra, amelyek gyors és eredményes befejezéssel kecsegtetnek! Meglátod, ha kézzelfogható közelségbe kerül a siker, az igencsak motiválni fog!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Teljes mellbedobással dolgozol valamin, ami különösen fontos számodra, eddig azonban nem nagyon akar jönni az eredmény, sőt – legnagyobb csalódottságodra – úgy érzed, mintha inkább hátrafelé haladnál. Nem kellene ezen bosszankodnod, inkább érdemes belátni, hogy most nem tehetsz többet az ügy érdekben. Fogadd el, hogy időnként a sors beleszól az életedbe. Könnyen lehet, egyszerűen arról van szó, hogy most még csak ennyire vagy képes, s akármennyire is küzdesz, nem jutsz egyről a kettőre. Lassíts, ne görcsölj, csak tedd a dolgodat továbbra is alázattal és szorgalommal, s meglátod, jönni fog az eredmény is! Légy kitartóbb!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Össze-vissza járnak a gondolataid, ide-oda cikáznak, ezért nem tudsz megfelelően koncentrálni arra, ami most a dolgod lenne. Mivel hosszútávon ez semmi jót nem terem majd neked, igyekezz elvonulni egy rövid időre a világ elől és próbáld meg rendezni, sőt a kapkodás még nagy bajba is sodorhat, mivel így sokkal lehetősége van annak, hogy hibázol. Ne add meg ezt az esélyt, menj elébe a dolgoknak és előzd meg a bajt! Meglátod, sokkal hatékonyabban fogsz dolgozni, ha sikerült mindent helyre tenned magadban! Ne aggódj, meg fogja érteni mindenki, hogy most egy kis időre van szükséged!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki olyasmivel traktál, ami egyáltalán nem érdekel, de nem szeretnéd semmiképpen sem megbántani az illetőt, de hiába igyekszel folyamatosan témát váltani. Nem nagyon veszi a lapot, te pedig egyszerűen nem tudod őt levakarni magadról. Nincs értelme tovább kertelned, mondd meg neki, hogy ez az egész abszolút hidegen hagy. Légy határozott, de diplomatikus. Nem kell ahhoz senkit megbántani, ha el akarod mondani a véleményedet!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletes legyél, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolnivalót az életeden, ezért folyton azon jár az agyad, miként lehetnél még jobb. Így azonban rendkívül fárasztó életet élsz, mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled, és azt gondolod, hogy csalódást okoznál nekik, ha egyszer csak megbotlanál, s valami nem úgy sikerülne, ahogyan azt eltervezted vagy elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Nem kell folyamatosan mások elvárásai szerint cselekedned, hiszez ez a saját életed!

BAK (december 22-január 20)

Olyasmiről szerzel tudomást, ami előreviheti a dolgaidat, ám a siker még egyáltalán nem garantált, így nem is érdemes beleélned magad. Továbbra is állj készenlétben, hogy az esetleges váratlan helyzetekre gyorsan tudj reagálni, szóval egyelőre ne vegyél készpénznek semmit. Hiszen az, hogy valahonnan hallasz valamit, még nem biztosíték semmire, arra sem, hogy tényleg a vágyaid szerint alakul az élet. Járj figyelmesen a világban és vedd észre azokat a kínálkozó lehetőségeket!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Igyekszel titkolni mások előtt az aggályaidat valamivel kapcsolatban, mert nem szeretnéd, hogy faggatni kezdjenek róla. Valaki azonban mégis ráérez a nyugtalanságodra és egy alkalmas pillanatban neked is szegezi a kérdést: vajon mi bánt? Mivel ez a dolog meglehetősen nyomaszt, jobb, ha megnyílsz és elmondod, hogy mi az, ami folyton a fejedben jár. Hidd el, ettől megkönnyebbülhetsz, még az is lehet, hogy olyan tanácsot kapsz, ami mindent a helyére tesz benned.

HALAK (február 20-március 20)

Egy hozzád közelálló személy a támogatásáról biztosít, arról, hogy történjék bármi, ő teljes mellszélességgel kiáll melletted és hajlandó olyan harcokba is belemenni csupán a te érdekedben, amelyekhez amúgy semmi köze, de mindenképp bizonyítani akar neked. Legyél hálás, hiszen van legalább egy ember, akire minden körülmények között számíthatsz, aki hajlandó gondolkodás nélkül kiállni melletted. Igyekezz viszonozni ezt a feltétel nélküli kötődést, hogy ne legyen a kapcsolat egyoldalú!