Napi horoszkóp november 18.: a Skorpiók komoly elhatározásra jutnak, a Halaknak bátorságra van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp november 18.: a Skorpiók komoly elhatározásra jutnak, a Halaknak bátorságra van szükségük
A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak számodra, ne hagyd ki tehát a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 18.

KOS (március 21-április 20)

Ma kifejezetten jól indul a napod, már reggel olyan impulzust kapsz ugyanis, ami alapvetően meghatározza a hangulatodat. Mindenkivel kedvesebb és megértőbb leszel, most egyszerűen nem akarod észrevenni a dolgok rossz oldalát. Kifejezetten jól érzed magad a bőrödben, nem törekszel sem jobbra, sem többre, elfogadod az életet úgy, ahogyan van, és nem frusztrál semmi. Időnként ilyesmire is szükség van, amikor apró dolgok is képesek annyira feldobni, hogy óriási lendületet kapsz! Élvezd ki ezt a helyzetet!

BIKA (április 21-május 21)

Olyasféle dolog terheli a lelked, amelyet nem tudsz és nem akarsz mindenkivel megosztani, azt azonban tudod, hogy valakinek el kell mondanod ahhoz, hogy könnyíthess magadon és esetleg olyasfajta tanácsot kaphass, amely hozzásegít a megoldáshoz. Légy azonban óvatos, hisz nem mindenki a Te javadat akarja majd, vannak irigyeid és rosszakaróid, épp ezért érdemes körültekintően megválasztani azt a személyt, akinek bizalmat szavazol. Amennyiben tudod, kihez kell fordulnod, ne késlekedj őszintén elmondani mindent az illetőnek a legapróbb részletekig, hisz így lesz neked is könnyebb és talán a megoldást is megleled!

IKREK (május 22-június 21)

Az életed során számos alkalommal csalódtál az emberekben, emiatt falat emeltél magad köré, amit igen nehéz áttörni ahhoz, hogy bárki közelebb kerülhessen hozzád. Így azonban rengeteg lehetőséget szalasztasz el, például olyan kapcsolatokat is, amelyek fontosak lehetnének a számodra. Érdemes lenne lebontani azt a bizonyos falat, és azoknak az embereknek mégis bizalmat kellene szavazni, akiket erre érdemesnek találsz. Nem kell mindenki előtt kitárulkozni, de legyél sokkal nyitottabb. Hidd el, megéri, mert így új barátokra tehetsz szert.

RÁK (június 22-július 22)

Minél inkább igyekszel valakivel megértetni valamit, annál inkább azt kell észrevenned, hogy kezded feladni a saját értékrendedet. Ez azonban a lehető legrosszabb megoldás, mert nem jó nyomon jársz, ha elvtelenül próbálsz bárkit is a saját oldaladra állítani. Ha nem tudod meggyőzni, sokkal jobban teszed, ha inkább elengedet az illető kezét, s akkor nincs harag sem köztetek. Vedd észre végre, hogy csak az idődet vesztegeted, miközben fontos dolgok várnak még rád, és szükséged lesz azokhoz minden energiádra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Annyi minden jár most a fejedben, hogy egyszerűen nem tudsz sehogy sem zöld ágra vergődni és rendezni a gondolataid, emiatt egyfajta káosz látszik eluralkodni mind mentálisan, mind érzelmileg, mind pedig kézzel foghatóan az életedben. Mielőtt azonban összecsapnak a fejed felett a hullámok, igyekezz kicsit magadra maradni, zárd ki a külvilágot és koncentrálj arra, ami lényeges és halaszthatatlan, ami pedig nem annyira égetően fontos, azt inkább akkorra halaszd, amikor már tényleg rend van körülötted. Nem érdemes ennyi mindenbe belefogni, hisz ezzel csak azt éred el, hogy előbb-utóbb lényeges dolgot fogsz figyelmen kívül hagyni, utána pedig már futhatsz az eredmény után! Szedd össze magad, amíg nem késő!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a nemtetszésének ad hangot a hátad mögött veled kapcsolatban, csakhogy erről te is gyorsan értesülsz. Senki nem szereti, ha próbálják besározni, éppen ezért igyekezz te is csírájában elfojtani a dolgot. De azért légy óvatos, mert korántsem biztos, hogy igazából ki a szájról szájra terjedő pletyka forrása. Ezért először próbálj inkább tájékozódni. Ha végképp nem jársz sikerrel, az illetőnél finoman, de egyértelműen kérdezz rá, és ha valóban kiderül, hogy ő a ludas, határozottan hozd a tudtára, hogy ne szórakozzon a te becsületeddel, mert könnyen megbánhatja!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha karnyújtásnyira vagy a célod elérésétől, valami azonban erőteljesen hátráltat és visszahúz, akadályozva abban, hogy átszakíthasd végre a célszalagot. Érdemes végiggondolnod, mi az, ami miatt nem nem tudsz haladni és amin változtatnod kellene ahhoz, hogy akadálytalanul megtehesd az utolsó métereket. Amennyiben nem találod a hibát, kérj segítséget, ne vesztegesd az időt arra, hogy hosszan elmélázol azon, hol kerülhetett porszem a gépezetbe. Nem szégyen az, ha tanácsot kérsz valakitől, aki nálad tapasztaltabbnak számít, senki nem mondta ugyanis, hogy egyedül kell megbirkóznod a feladattal. Ne aggódj, ettől még ugyanúgy a te érdemed lesz az eredmény, senki nem fogja elvenni tőled!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú gondolkodás és mérlegelés után komoly elhatározásra jutottál, melyet a környezeteddel is azonnal megosztasz. Noha nem mindenki fog örülni annak, amilyen döntésre jutottál, próbáld megértetni velük, hogy ez esetben elsősorban önmagad kellett előtérbe helyezned, nem mások véleményét, esetleges ellenérzéseit figyelembe véve megfutamodni az elől, amely előbb-utóbb úgyis bekövetkezett volna. Ha már eldöntötted, nincs értelme halogatnod a dolgot, egyszerűen zárd le azt, ahol eddig voltál és indulj el az új felé. Mindig az első lépés a legnehezebb, utána már minden megy magától!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl hamar szavaztál bizalmat valakinek, aki durván visszaélt vele, hatalmas csalódást okozva ezzel neked. Mielőtt azonban az egész világra megharagudnál emiatt az egyetlen ember miatt, gondold végig, miért történhetett így az egész, hol hibáztál, s mi vezetett ahhoz, hogy neked kell megfizetned a tanulópénzt. Ne gondold, hogy mindenki rossz lenne, de okulj belőle, és számíts arra – ami másokkal megesik –, hogy kígyót melengetsz a kebleden! Járj nyitott szemmel, hogy legközelebb könnyebben észrevedd, ha valaki ártani akar neked!

BAK (december 22-január 20)

Általában nem vagy az az ember, aki megijed a saját árnyékától, ám ezúttal valami mégis rossz érzést kelt benned. Nem gondolod ideálisnak a körülményeket ahhoz, hogy most mutasd meg, ami benned van, sokkal inkább szeretnél a háttérben maradni. Amennyiben valóban így érzel, nem kell erőltednek semmit, nem kell mindenképpen hallatni a hangodat, várd meg, amíg elvonulnak a viharfelhők és újra megláthatod az élet napos oldalát. Bölcsen teszed, ha ezúttal tényleg visszavonulót fújsz és csendben maradsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl sokáig hezitáltál valamin, emiatt elúszott egy komoly lehetőség arra, hogy végre olyan sikereket érhess el, amelyekhez nem kell megmásznod a Mount Everest-et. Nem biztos, hogy a siker nem jön majd, de mivel ez az alkalom kicsúszott a kezeid közül, elképzelhető, hogy sokkal hosszabb és kacskaringósabb úton fogod tudni majd elérni. Ne hagyd azonban, hogy kishitűséged és félelmed megakadályozzon bármiben is, szedd össze minden bátorságod és indulj el! Ha ehhez saját erődből kell is megmásznod a hegyet, az se ijesszen el, hisz a végén annál édesebb lesz majd a siker íze!

HALAK (február 20-március 20)

Pontosan tudod, mit szeretnél elérni, miközben abszolút mértékben tisztában vagy a saját képességeiddel is, s amit kitűztél magad elé, az túl nagy falatnak tűnik, ezért egyelőre visszatart a félelem attól, hogy nekivágj az útnak. Ám ha ezen nem tudsz úrrá lenni, soha nem fogsz sikereket elérni és maradandót alkotni. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy továbbra is egyhelyben toporogva álmodozol – vagy erőt veszel magadon, összeszedet minden bátorságodat és belevágsz a nagy kalandba. Hidd el, nem fogod megbánni, ha cselekszel végre!