Napi horoszkóp november 17.: a Szüzek érdekes tapasztalatokat szerezhetnek, a Halak igazi csapatjátékosok

Borítókép: Napi horoszkóp november 17.: a Szüzek érdekes tapasztalatokat szerezhetnek, a Halak igazi csapatjátékosok Forrás: pixabay
Hétvégén is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 17.

KOS (március 21-április 20)

A megfelelő hozzáállással sikerül valami olyasmit elérned, amiről az első pillanatban egyáltalán nem hitted volna, hogy valaha megvalósíthatod. Ne légy kishitű, merj bízni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb feladat megoldása sem. Ez a szituáció most tökéletes bizonyíték arra, hogy amennyiben elhatározol valamit, s a megfelelő időben a megfelelő módon teszed a dolgodat úgy, ahogyan azt a helyzet megkívánja, szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert! Csak így tovább, ez a profizmus!

BIKA (április 21-május 21)

Valaki, akivel véleményt próbálsz cserélni egy teljesen hétköznapi dologban, úgy érzed, folyamatosan provokál és bosszant, melyet abszolút nem értesz, Te ugyanis teljesen korrekten állsz hozzá és nem tudod hova tenni az illető viselkedését. Saját magad is megkímélendő, nem érdemes felülni az illető lovára, hisz pontosan az a célja, hogy kiugrassza a nyulat a bokorból, épp ezért ne hagyd magad felidegesíteni, egyszerűen csak engedd el és lépj tovább, a saját ügyeidre koncentrálva. Nem kell neked mindent és mindenkit megérteni, ne pazarold az energiáid arra, hogy minden áron meggyőzz embereket a saját álláspontodról, főleg olyanokat, akik sportot űznek abból, hogy felbosszantsanak!

IKREK (május 22-június 21)

Végre sikerült a maratoni táv célegyenesébe fordulnod, ami a legjobbkor jött, mert kezdesz már teljesen kimerülni. Most csak egy utolsó nagy erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban. Semmiképpen ne hagyd tehát, hogy bármi kizökkentsen, hiszen pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra. Régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, ezért feltétlenül tarts még ki néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, kicsúszott a kezedből az irányítás, kezded elveszíteni a kontrollt valami felett, és ez rendkívül bosszant. Ha azonban képes leszel úrrá lenni az indulataidon és végiggondolod azt, hogy hol hibáztál, talán rájöhetsz arra is, mit kell legközelebb másként csinálnod ahhoz, hogy mindvégig te lehess az, aki a gyeplőt tartja. Nem érdemes emiatt sokáig idegeskedned, nézd inkább a dolog jó oldalát: ha nem te irányítasz, legalább nem neked kell viselned a felelősséget. Most nyugodtan dőlj hátra, mert nem a te dolgod, hogy megmondd, ki és merre menjen. Majd megteszik ezt helyetted mások, ami ebben az esetben nem biztos, hogy hátrányt jelent a számodra.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy számodra igencsak kellemetlen dologra derül fény, s ezért eléggé rosszul érzed magad, nem szeretted volna ugyanis, ha az egész világ erről csámcsogna megállás nélkül. Nem érdemes azonban sokáig bosszankodnod, ha már kiderült, nyugodtan vállald a felelősséget, hiszen ez is az életed része, a múltat pedig megváltoztatni már úgysem tudod. Ne aggódj, mindenkinek vannak olyan titkai, negatív élményei, amelyeket legszívesebben örökre elfelejtenének. Nem te vagy az egyetlen ember a világon, akiről valami olyasmi derül ki, amire nem a legbüszkébb. Nyugi, minden csoda három napig tart, hamar el fogják felejteni a dolgot, a rosszindulatú pletykákkal meg nem érdemes foglalkoznod.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap érdekes tapasztalatokat tartogat a számodra, nem minden alakul ugyanis a terveid szerint. Egy ismeretlen útra tévedsz, ami izgalmas kalandokat ígér. Először nem érzed magad túl jól ebben a helyzetben, hiszen nem szereted a váratlan meglepetéseket, és jobban szeretsz a saját határaidon belül maradni, ám most valahogyan mégis van kedved kipróbálni új dolgokat. Jól is teszed, ha nem rettensz vissza, mert a végén lesz az okod az ünneplésre, hiszen a végén tiéd lesz a siker, s magadnak is bizonyítasz ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni a komfortzónádat, amelyben általában mozogsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem hiába fektettél embertelen mennyiségű energiát valamibe, hisz ez végül bőségesen megtérül. Büszkén és meghatódva tekintesz most a művedre, mert ezt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd a siker minden percét, arasd le bátran a babérokat, de azután mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy holnap újult erővel vethesd magad a következő munkába, amelyhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Pontosan tudod, hogy ma be kell fejezned egy bizonyos feladatot, ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz, mert folyamatosan azon jár a fejed, hogy lejár az idő. Mielőtt azonban a nagy rohanásban fejjel mennél a falnak, a lehető leggyorsabban ki kell dolgoznod egy tervet, meg kell találnod a megfelelő taktikát ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt produkálhasd a végén. Meg tudod csinálni, hinned kell csupán abban, hogy megvan benne a kellő tudás, talpraesettség és magabiztosság ahhoz, hogy végül mindenki elégedett lehessen, saját magadat is beleértve. Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú idő után először tölt el az elégedettség érzése azokkal a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban, amelyeken régóta már-már hitevesztetten dolgozol. Semmiképpen ne bízd azonban el magad, s ne hagyd, hogy lankadjon a figyelmed, mert bármikor jöhet olyan váratlan fordulat, ami egycsapásra mindent megváltoztathat! Ne engedd ki az irányítást a kezedből, mert csakis így lesz lehetőséged arra, hogy learasd a babérokat!

BAK (december 22-január 20)

Bármilyen dologba vágod a fejszédet, szükséged van arra, hogy mások motiváljanak, hogy elismerjék a munkádat. Folyamatosan visszaigazolásra vágysz, mert neked ez ad erőt és lendületet a továbblépéshez. Ezúttal azonban valamiért ez elmarad, ami igencsak elbizonytalanít, s azt gondolod, talán nem jó nyomon jársz, hagynod kellene az egészet és más utakat kellene keresned. Ha azonban mindig kizárólag arra figyelsz, hogy a környezeted miként reagál, ha minden alkalommal támogatásra vársz, nemigen fogsz egyről a kettőre jutni. Bízz magadban és ne másokra alapozz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valami, amit nagyon szerettél csinálni, lassan a végéhez közeledik. Emiatt nagyon lehangolt vagy, egyáltalán nincs ínyedre a változás gondolata. Sajnos be kell azonban látnod, semmi nem tart örökké, egyszer mindennek vége szakad, éppen ezért próbáld minden egyes percét kiélvezni, amíg van rá lehetőség. Ne csüggedj, hiszen ha ez az ajtó bezárul, új kapuk nyílnak majd meg előtted, s rengeteg élmény és lehetőség vár rád. Fel a fejjel, a világ tele van új és izgalmas dolgokkal, neked csak el kell indulnod és élvezni az életet!

HALAK (február 20-március 20)

Egy bizonyos feladat kapcsán csapatban kell együtt dolgoznod másokkal, ami szerencsére nem okoz gondot a számodra, hiszen a magas toleranciaküszöböd és alkalmazkodóképességed révén megy ez neked. Mindenkinek megvan a dologban a saját szerepe, ezért te is csak a saját feladatodra koncentrálj és arra, hogy az, amit csinálsz, a lehető legtökéletesebb legyen. Jó kis csapat vagytok, amely téged nagy elégedettséggel tölt el, hisz végre van egy közösség, amelyben jól érzed magad!