Napi horoszkóp március 9.: az Oroszlánok magabiztosan mennek előre, a Halak a tisztességes játék hívei

Borítókép: Napi horoszkóp március 9.: az Oroszlánok magabiztosan mennek előre, a Halak a tisztességes játék hívei Forrás: maxpixel
Ezt üzenték a csillagok erre a változékony koratavaszi szombatra.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 9.

KOS (március 21-április 20)

Nem vagy tipikusan az a személy, aki minden egyes garast a fogához ver, most mégis meg kell gondolnod, hogy mire adsz ki pénzt, amennyiben ugyanis kontroll nélkül szórod, nagyon könnyen eladósodhatsz. Szerencsére nem a Világ vége jött el, csupán csak egy ideig határt kell szabnod magadnak és azokra a kiadásokra szorítkozni, amelyek feltétlenül szükségesek. Nem tudhatod ugyanis, hogy mikor üt be a krach, amikor váratlanul nagy összegben kell valamit kifizetned, akkor pedig majd nagyon jól fog jönni az, hogy valaha kétszer is meggondoltad, mire költesz pontosan azért, hogy ha úgy hozza az Élet, ne okozzon gondot a fizetés. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz akadt valami, amiben az eszed erősebben működik a szívednél!

BIKA (április 21-május 20)

Pozitív gondolkodásodnak köszönhetően ma olyan emberekkel kerülhetsz közelebbi kapcsolatba, akikről azelőtt el sem merted volna képzelni. Érdemes nyitnod feléjük, mert ebből még akár komolyabb barátság is kialakulhat, esetleg akad majd valaki közöttük, akitől ennél többet is remélhetsz. Légy óvatos azonban, mert nagyon szuper, hogy ennyien legyeskednek körülötted, de ne dőlj be elsőre, ha valaki kicsit csábosabban tekint rád, mint mások. Különben egy hosszabb távra szóló baráti viszony időnként sokkal többet ér egy mindent elsöprő, hurrikánszerű, de annál rövidebb szerelmi kalandnál!

IKREK (május 21-június 21)

Hozzád nem túl közelálló emberek vették a fejükbe, hogy belekontárkodnak a dolgaidba, és mindenáron meg akarják mondani, hogy az ő elvárásuk szerint mit és hogyan kellene csinálnod. Emiatt egyáltalán nem érzed magad jól, s ez az egész hangulatodra rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások határozzák meg, miként teszed azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nőnének, világosan hozd az értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ők pedig törődjenek saját magukkal.

RÁK (június 22-július 22)

Szerencsés embernek mondhatod magad, mert rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelten fontos. Hálás vagy érte, de ennek ellenére pontosan tudod, hogy milyen úton neked kell végigmenned, s más nem dolgozhat helyetted, hiszen te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat. Ugyanakkor rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz. Bátran merj előremenni, mert nemes célért fáradozol annyit, s ha eléred a célodat, méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje dolgozol egy számodra fontos projekten, eddig teljesen céltudatosan és magabiztosan mentél előre, ám most mégis apró jelek bizonytalanítanak el. Mielőtt azonban feladod és megfutamodsz, mindenképp érdemes a kérdéseidre választ keresned és tisztáznod magadban, hogy merre tartasz, mennyi áldozatot kell még hoznod és vajon ki tudsz-e tartani a végállomásig. Vedd figyelembe, hogy ha feladod, akkor valószínűleg jó darabig lelkiismeret-furdalásod lesz majd, így tehát csak akkor mondd ki a végét, ha teljesen biztos vagy a dolgodban és észérvekkel meg is tudod magadnak magyarázni az ilyen döntést!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje készíted a tervet a célod elérése érdekében, folyton azon gondolkodsz, hogyan tudsz rajta szépíteni, változtatni, csinosítani. Az azonban még nem kristályosodott ki benned, mikor lesz alkalmad nyélbe ütni a dolgot, aminek elengedhetetlen kelléke lesz majd a tervrajz. Nem biztos azonban, hogy ha eljön az idő, feltétlenül ragaszkodnod kell hozzá, hisz lehetnek olyan pillanatok, amikor a tudásod és tapasztalatod többet ér majd. Lásd be, az élet nem egy matekóra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Régóta bánt egy bizonyos dolog, ennek ellenére nem igazán szeretnél szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz emiatt és nem fogod tudni megfelelően kezelni a helyzetet. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeid, a gátlásaid és megoldás centrikusan gondolkodva bátran felállsz és le mered zárni a helyzetet. Nem érdemes tovább húznod az időt, mert ez előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, amely csak megnehezíti a szituációt. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kezd eluralkodni a káosz az életedben, nem igazán látod tisztán a helyzetet, épp ezért fogalmad sincs, miként rakj rendet magad körül. Mivel a nagy összevisszaság kezd tarthatatlanná válni, eljött tehát a pillanat, amikor le kell ülnöd és végig kell gondolnod, hogy mi az origó, honnan kezdődött a bonyodalom és ideje elkezdened kibogozni a szálakat. Nem biztos, hogy nem fogsz megizzadni vele, de hidd el, a saját lelki békéd érdekében érdemes mielőbb hozzákezdened. Ne húzd tovább az időt, nincs ugyanis mire várnod, hisz a napok múlásával csak tovább bonyolódik minden. Szedd össze magad és indulhat a takarítás!

NYILAS (november 23-december 21)

A környezeted rendkívül céltudatos embernek ismer, akinek gyakorlatilag a lehetetlen, mint fogalom abszolút hiányzik a szótárából. Vannak azonban pillanatok, amikor még neked is megremeg a lábad, annak ellenére ezt minden porcikáddal igyekszel titkolni mások előtt, nehogy bárki is gyengének, vagy bizonytalannak lásson. A hosszú távú boldogság és nyugalom érdekében azonban próbáld meg belátni, hogy bármilyen erős is vagy, még neked is megengedett a tévedés lehetősége, nem kell minden körülmények között legyőzhetetlennek mutatnod magad csak azért, hogy ne okozz csalódást másoknak. Igyekezz önmagad lenni, minden helyzetben, bármilyen nehézség ellenére! Hidd el, ez egy fontos hozzávaló a boldogság receptjéhez!

BAK (december 22-január 20)

Úgy döntesz, minden programot félretéve fejest ugrasz a hétvégébe és a mai napot csak azzal töltöd, hogy mind lelkileg, mind pedig testileg feltöltődj és összeszedd magad a következő kihívásra. Noha nagyon jól kiterveltél mindent, sajnos egy váratlan fordulat keresztbe húzza a számításaid és lőttek az egész programnak. Ne bosszankodj ezen, hisz attól már semmi nem lesz jobb, igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeid, hisz így marad lehetőséged a töltődésre is! Igyekezz hatékonyan működni és annál hamarabb teheted fel a lábaid a kanapén!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly helyzetben kérik ki a véleményed, neked pedig gyorsan el kell döntened, hogy pontosan milyen álláspontot is képviselsz ahhoz, hogy ne válj a többiek szemében hiteltelenné. Noha nem egyszerű teljes magabiztossággal kimondanod azt, ami gondolsz, most mégis bátran fel kell vállalnod a véleményed. Lehet, hogy tizenkilencre lapot kell húznod, de próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy rajtad a Világ szeme és talán a Te álláspontod lesz az, ami eldöntheti a helyzetet. Ne hezitálj sokat, mert ha gyorsan nem mondod ki, mit gondolsz, elúszhat minden az árral. Legyél bátor vállald fel önmagad, a véleményeddel együtt!

HALAK (február 20-március 20)

Mindig, minden helyzetben igyekszel tisztességes játékot játszani, abszolút nem vagy a csalás és a tisztességtelenség embere és teljes joggal várod el másoktól is ugyanezt a hozzáállást. Mindennek ellenére akad valaki a környezetedben, aki nem kifejezetten a tiszta játszmák embere, sajnos annak érdekében, hogy némi előnyre tehessen szert, igyekszik mindent bevetni, még attól sem retten vissza, ha a céljai érdekében másokon át kell gázolnia. Mivel ez a Te játékszabályaidba abszolút nem fér bele, igyekezz a lehető leghamarabb kiiktatni őt a körből és elmagyarázni neki, hogy ez az elveiddel teljes mértékben ellentmond és nem is vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Talán ha rájön, hogy nálad ez nem működik, megpróbál változtatni a hozzáállásán, ám ha mégis úgy dönt, hogy így játszik tovább, akkor bizonyára nincs is helye a Te játékodban!