Napi horoszkóp március 8.: az Oroszlánokra nagy kihívás vár, a Halak kitartásból vizsgázhatnak

Borítókép: Napi horoszkóp március 8.: az Oroszlánokra nagy kihívás vár, a Halak kitartásból vizsgázhatnak
Csak mert péntek van, még nem muszáj megfeledkezned a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 8.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, a környezeted túl magasra tette a lécet, olyan akadályokat gördítve eléd, amelyeket nem fogsz tudni megugrani. Ne gondold azonban, hogy a világ fordult ellened, csupán csak nem minden megy olyan egyszerűen, mint a karikacsapás. Bár nem így tervezted a hét első napját, igyekezz összeszedni magad és mintegy teljesítendő kihívásként tekinteni a helyzetre. Ne hidd, hogy szándékosan akarna valaki ártani neked, csupán csak tesztelik a tudásod, az akaraterőd és a talpraesettséged.

BIKA (április 21-május 20)

Milyen jó lenne annyi energiával rendelkezni, hogy mindig, mindenki helyett elvégezd a feladatot, ám ehhez nem vagy Te sem aktuálisan top formában. Alig tudod a saját ügyeid elrendezni, nem nagyon látod a fényt az alagút végén, épp ezért nem kell bevállalnod boldog-boldogtalanok nyűgjeit is, nem vagy jótékonysági intézmény! Túl sok lenne a saját megoldatlan ügyeidre mások terheit is a nyakadba pakolni, ha tehát valaki megtalál, ne szégyelld udvarias hangnemben, ám diplomatikusan és határozottan visszautasítani, hisz ezúttal neked is szükséged van az energiáidra. Ha sikerül pontot tenni minden tennivalód végére, ne akard megmenteni a Föld nevű bolygót, egyszerűen csak add át magad a pihenésnek!

IKREK (május 21-június 21)

Amikor már a zsebedben érzed a sikert, váratlanul felbukkan valaki, aki mindent megtesz azért, hogy elvigye előled a győztesnek járó serleget. Mivel elég régóta dolgozol ezen a bizonyos projekten, ne hagyd, hogy mások állhassanak a dobogó legfelső fokára. Éppen ezért – persze tisztességes keretek között, a fair play szellemében – tégy meg minden tőled telhetőt azért, hogy ne vehesse el tőled senki az első helyet, ha már annyi energiát fektettél a dologba. Nehogy már az utolsó pillanatban vallj kudarcot! Minden idegszáladdal összpontosíts, s majd a célban ráérsz kifújni magad!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki árgus szemekkel figyeli minden mozdulatodat, s alig várja, hogy fogást találjon rajtad és beléd köthessen. Mivel szeretnéd mindenképpen elkerülni a konfliktust, egy idő után azt veszed észre, hogy semmi más nem motivál, mint az, hogy ne kövess el hibát, amit számon kérhetnének rajtad. Mielőtt azonban teljesen belefulladsz a megfelelési kényszerbe, érdemes végiggondolnod, mi is a fontosabb a számodra: az, hogy elégedett légy magaddal, vagy hogy igyekezz megfelelni számodra nem túl fontos személyek értékrendjének. Ne feledd, elsősorban a saját mércéd szerint kell élned, s magaddal kell elszámolnod, hogy mindent megtettél-e a sikerért! Az, hogy mások közben mit gondolnak, legyen az ő bajuk!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai napon olyan kihívással kell szembenézned, amelyről eleinte azt hitted, kisujjból kirázod majd, ám menet közben mégis rá kell jönnöd, hogy alaposabb odafigyelést igényel, mint amit eddig mutattál. Mivel nagyon nem mindegy a végkimenetel, hisz felmutatható eredményt szeretnél produkálni, ezért kellőképpen mélyre ásva magad, minden apró részletet megnézve úgy állj hozzá az egészhez, mintha ez lenne az utolsó lehetőséged arra, hogy végül győztesként kerülj ki a helyzetből. Fontos, hogy legyen elég hit és akaraterő benned ahhoz, hogy a végén a célban elégedetten tekinthess a művedre! Hajrá, tedd oda magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valami, aminek eddig nem tulajdonítottál nagyobb jelentőséget, most mégis nehéz perceket okoz neked, emiatt elég bosszús vagy, nem érted ugyanis, hogyan lett a bolhából ilyen hamar ekkora elefánt. Ahelyett azonban, hogy az idődet vesztegeted a bosszankodással és a válaszok keresésével, inkább fókuszálj most arra, hogy mihamarabb megoldd a problémát, nehogy aztán a fejedre szakadjon az egész, tokkal vonóval. Minden más ráér még, hisz neked ez van a fontossági sorrend tetején, így semmi sem olyan sürgető, hogy emiatt elodázd a megoldást. Gyorsan zárd le, hogy ne tornyosulhasson föléd az egész, hidd el, Te is sokkal nyugodtabban éled majd az életed!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai napon, akaratodon kívül kellemetlen szituációba kerülhetsz, hisz valaki, aki nem vállalja fel a hibáit, téged próbál bajba sodorni, csak hogy ő elterelje magáról a figyelmet, kibújva ezzel a felelősség terhe alól. Mielőtt azonban neked kellene mások előtt szégyenkezve magyarázkodnod, igyekezz tisztázni magad, elsősorban az illetővel értesd meg, hogy nem ez a módja egy-egy kellemetlen helyzet elintézésének, sokkal jobban teszi tehát, ha a jövőben egyenes gerinccel próbál beleállni a kellemetlen helyzetekbe is, pontosan azért, hogy ne mások kerüljenek ilyen szituációba. Abszolút nem kell vállalnod helyette semmit sem, hisz teljesen kívülállóként sodortak bajba, épp ezért maradj olyan távolságban, amilyen messze csak lehet! Miért lennél saját magad ellensége?!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap igen zsúfoltra sikeredik, egyszerre több feladatban kell ugyanis jól teljesítened. Ez az első pillanatban megrémit ugyan, de pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy megfelelőképp helyt állj és végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerülhet úgy lezárni a helyzetet, hogy arról bizony sokáig beszélni fognak! Szedd össze magad, megvan benned a képesség ahhoz, hogy minden jól sikerüljön, így semmiféle, megugorhatatlan akadály nem kerülhet az utadba!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki annyira féltékeny a sikereidre és az ebből adódó népszerűségedre, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy keresztbe tegyen neked. Mivel azonban ezt gyorsan észreveszed, igyekezz mielőbb leállítani és elmagyarázni, hogy a siker, amit elértél, nem magától pottyant az öledbe, nem álltál széttárt karokkal a szerencsére várva, hanem bizony nagyon keményen küzdöttél, nem kis áldozatokat hozva annak érdekében, hogy most ott tarthass, ahol vagy. Ha türelmesen fordulsz felé és ahelyett, hogy a kesztyűt felvennéd, megpróbálod vele megértetni, hogy mit és miért teszel a siker érdekében, talán neki is megváltozik a hozzáállása. Rajtad ne múljon!

BAK (december 22-január 20)

Próbálsz valakit jobb belátásra bírni valamivel kapcsolatban, ám nagyon úgy tűnik, hogy az illető folyamatosan visszapattint magáról, mindenre akad ugyanis magyarázata, amellyel nem tudsz vitatkozni. Emiatt egy idő után be kell sajnos látnod, hogy nem biztos, hogy megéri az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet érte teszel. Te a saját boldogdágodra koncentrálj, hisz azért vagy felelős. Amennyiben nem sikerül meggyőznöd, ne legyen emiatt kelkiismeret furdalásod, hisz mindent megtettél érte, innentől kezdve rá van bízva, hogy melyik utat választja!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki a szorult helyzetedben bizonyítja be, hogy számíthatsz rá, abban a pillanatban érkezik ugyanis a segítsége, amikor már teljesen feladtad volna az egészet. Mindenképpen ragadd meg a kezét, bízz benne, hiszen úgysincs más választásod. Tedd azt, amit az illető a saját tapasztalai birtokában jó szívvel tanácsol neked. Ugyanakkor járj nyitott szemmel, figyelj meg mindent, mert most lehetőséged van tanulni is másoktól. Légy hálás, mert ha nem érkezik időben a segítség, bizony nagy bajba kerülhettél volna! Biztosítsd arról az őrangyalodat, hogy szükség esetén ő is bármikor mindenben számíthat rád!

HALAK (február 20-március 20)

Kezdesz belefáradni abba, hogy unos-untalan rovod a köröket, ennek ellenére semmi előrehaladás nem történik, már-már úgy érzed, valamiféle külső erő befolyásolja az eseményeket. Mielőtt azonban végleg feladnád a futást, ne feledd, hogy mi volt az eredeti célod és miért küzdesz már jó ideje. Ha szeretnél bármiféle eredményt felmutatni, csak igyekezz az eddigi tempót tartani és ne térj le az útról! Higgy magadban és a híresen nagy kitartásodban, nem fogsz csalódni!