Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak ki kell mondaniuk a végszót valamivel kapcsolatban, a Skorpiók mindenképp segíteni szeretnének valakin

Borítókép: Napi horoszkóp március 26.: a Rákoknak ki kell mondaniuk a végszót valamivel kapcsolatban, a Skorpiók mindenképp segíteni szeretnének valakin Forrás: pexels.com
Jó kis hétfői horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Noha minden porcikáddal igyekszel titkolni, elég nehéz teherrel kell most megküzdened, amely olyannyira kezd felemészteni, hogy nem igazán vagy már önmagad. Mielőtt azonban végleg összeomlanál lelkileg, érdemes végiggondolnod, hogy ki lehet az a környezetedben, akit kellőképpen megbízhatónak tartasz ahhoz, hogy megossz vele ilyen komoly dolgokat is. Gyakorlatilag nincs más választásod, egyszerűen muszáj lesz magadon könnyíteni és tanácsot kérni, hisz teljesen rádtelepszik az egész hangulatodra is. Önmagad megkímélendő, igyekezz mihamarabb pontot tenni az ügy végére, hogy tovább tudj lépni!

BIKA (április 21-május 21)

Nagyon közel vagy már a célodhoz, szinte karnyújtásnyira állsz a győzelemtől, amikor megremeg a lábad. Hirtelen elbizonytalanodsz, nem tudod eldönteni, hogy ez-e igazán a Te utad. Ne hagyd magad azonban elbizonytalanítani, csak a célodra koncentrálj és nem veheti el tőled senki a sikert. Ha ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nem csak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

IKREK (május 22-június 21)

Mivel minden ügyed kiválóan halad a maga útján, nem kell rohannod, nem szorít semmiféle határidő, épp ezért a mai napot érdemes olyan személyekkel töltened, akiknek a társaságában nagyon szívesen tartózkodsz, nem érzed magad feszélyezve, bizonyosan semmiféle kellemetlen helyzetbe nem kerülhetsz. Igyekezz olyan programot szervezni, amely nem feltétlenül jelenti a legnagyobb kihívást, de mégis minőségi időtöltésnek számít. Olyanokkal vedd körbe magad, akik által lelkileg töltődhetsz!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap olyan szituáció adódik, ahol körülötted mindenki arra számít, hogy kimondd a végszót egy igen fajsúlyos dologgal kapcsolatban. A felelősség terhe miatt azonban az első pillanatban megremegnek a lábaid, korántsem vagy már annyira magabiztos, mint annak előtte. Mivel pontosan tudod, hogy nem mutathatod magad bizonytalannak egy olyan helyzetben, amikor rajtad a Világ szeme, ezért gyorsan szedd össze a gondolataid és azt mondd, amit az első megérzésed diktál. Higgy magadban és tedd oda magad bátran! Büszke leszel majd magadra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasmiről ábrándozol, amely a jelenlegi élethelyzetedben igen távolinak tűnik, ám annak ellenére, hogy a realitások talaján mozognál, olyan légvárat építesz, ami nagyon könnyen összeomolhat. Mivel csalódni senki sem szeret, így jobban teszed, ha olyan célokat keresel, amellyel sikerélményt szerezhetsz és méltán lehetsz büszke magadra. Szerencsére nem hajt a tatár, időd annyi, mint a tenger, alaposan nézz körül, inspirálódj, kósolj bele mindenbe és higgy abban, hogy megtalálod azt a tevékenységet, amely valós boldogságot tartogat számodra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem vagy a változtatások híve, általában azt is ezerszer végiggondolod, hogy apró dolgokon változtass, vagy jobban szeretsz a régi, megszokott komfortzónádban vesztegelni. Be kell azonban látnod, vannak olyan helyzetek az Életben, amikor szükségessé válik az, hogy kilépj, hogy lezárj és új lehetőségek után nézz. Ne félj, úgyis érezni fogod, meddig kell, vagy meddig tudsz elmenni, a szakadék nem jön csak úgy váratlanul, amibe belezuhansz és mindennek vége. Látni fogod, mikor kell megállnod, hol kell esetleg visszafordulnod és mit kell tenned annak érdekében, hogy ne sérülj. A félelem csak megbénít és elveszi tőled azt annak a lehetőségét, hogy időben cselekedj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár a mai napot nem így tervezted, mégis olyannyira föléd tornyosulnak a tennivalók, hogy nem is igen tudod, mihez kezdj velük. Mielőtt azonban ész és különösebb taktika nélkül fejjel rohannál a falnak, igyekezz logikusan felállítani egy fontossági sorrendet, amely a lehető leghatékonyabb és leggyorsabb lehet ahhoz, hogy maradjon időd egy kis pihenésre is, persze csak miután mindennek pontot tettél a végére. Nem ez az első eset, tapasztalataidból adódóan tehát pontosan tudod, hogy mit kell tenned, ne késlekedj tehát!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindenáron szeretnél valakinek a segítségére lenni, amiről úgy gondolod, szívesen venné. Nem érted, miért nem ragadja meg az alkalmat, hisz Te tudod a megoldást, valami oknál fogva azonban mégsem ugrik ki a bőréből. Ezt egy jelként kell felfognod, ne nyomulj tovább, hisz kinyújtottad a kezed, az pedig már rajta múlt, hogy nem ragadta meg. Nyilván megvolt az oka erre, hagyd, hogy saját maga szerezzen tapasztalatot, így ha elhasal, fel fog tudni állni magától is. Te minden tőled telhetőt megtettél, nem lesz tehát lelkiismeret furdalásod azért, hogy segíthettél volna, mégsem tetted meg.

NYILAS (november 23-december 21)

Rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy van egy olyan személy az életedben, akire minden körülmények között számíthatsz, aki mindig, teljes mellszélességgel ott áll mögötted, bármi történjék veled. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy van egy ilyesfajta őrangyaluk, aki óvja minden lépésüket, épp ezért hálás lehetsz a sorsodnak érte! Amennyiben bármilyen szituációban esetleg a Te véleményednek ellentmondó lenne az övé, érdemes fontolóra venned akkor is, hisz csakis jót akar neked. Biztosítsd róla, hogy az érzés kölcsönös, ő is bárikor számíthat rád, ha úgy hozza az Élet! Jó, hogy vannak még ilyen kapcsolatok!

BAK (december 22-január 20)

A mai nap olyasfajta lehetőséget tartogat számodra, amelyet okosan kihasználva hosszú távra emlékezetes élményt és hatalmas lendületet kaphatsz. Ha okosan bánsz azzal a kártyával, amelyet a pakliból húztál, csak jól jöhetsz ki a helyzetből, épp ezért minden idegszáladdal koncentrálj addig, amíg azt az eredményt el nem éred, amivel Te is elégedett vagy már. Ne hagyd, hogy mások kizökkentsenek a koncentrálásból, hisz ez most a egy nem mindennapi alkalom arra, hogy magadnak is bizonyíts, mire is vagy képes valójában! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívül megnyugtat a jelenlegi szituáció, hiszen temagad dönthetsz arról, hogyan irányítsd a dolgokat, aszerint, melyik a számodra a legmegfelelőbb út. Nem kell senkitől és semmitől függővé tenned azt, hogy melyik cipődet veszed fel, merrefelé gyalogosz és milyen messzire mégy! Ezúttal zavartalanul tudsz aludni, hisz nincs benned semmilyen megfelelési kényszer és a határidők sem szorongatnak. A lehető legtovább élvezd ki a helyzetet, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valami váratlan fordulat, amely miatt a jelenlegi magabiztosságod hirtelen elszállhat a széllel!

HALAK (február 20-március 20)

Teljesen máshogy tervezted a mai napot, mint ahogy az alakul, egy számodra fontos személlyel szerettél volna ugyanis találkozni, ám váratlan feladatok hiúsítják meg a programot. Ne mondj le a találkozóról, igyekezz mihamarabb megoldani a feladatod, hidd el, ha sikerült pontot tenned a végére, Te is sokkal nyugodtabb leszel. Amennyiben eléggé motivál a randevú, nem fog gondot okozni az, hogy megoldáscentrikusan gondolkodva lezárd és ne kellljen lemondanod semmiféle programod emiatt. Ne aggódj, még nincs minden veszve!