Napi horoszkóp március 26.: a Bikáknak valami korai eredményt hoz, a Rákok a vártnál nagyobb akadályra számíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp március 26.: a Bikáknak valami korai eredményt hoz, a Rákok a vártnál nagyobb akadályra számíthatnak
Mára is üzentek a csillagok, éspedig nem akármit!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 26.

KOS (március 21-április 20)

Túl sok energiát fektetsz egy olyan dologba, amiről egyáltalán nem garantált, hogy sikerre is tudod vinni. Ügyelj arra, hogy ne minden figyelmedet és erődet erre vesztegesd el, próbálj megtartani egy egészséges szintet, mert így nem marad majd más dolgokra sem időd, sem energiád. Természetesen teljes erőbedobással küzdhetsz, hisz maximalista vagy, ám észre kell venned azt is, hogy meddig érdemes menned, meddig látsz még perspektívát a dologban. Amennyiben feleslegesnek ítéled meg az érte futott köröket, inkább zárd le az ügyet és kezdj olyan dolgokba, amelyekben reálisat sikert remélhetsz!

BIKA (április 21-május 20)

Nem várt eredményt hoz valami, amibe nem olyan régen kezdtél bele, s ez rendkívüli büszkeséggel tölt el, hisz nem gondoltad volna, hogy ilyen gyorsan kezdheted learatni a babérokat. Ne feledd azonban, ez csupán részeredmény, ettől a teljes siker még abszolút nem garantált, épp ezért ne engedd, hogy elvakítson és annyira magabiztossá tegyen, hogy azt hidd, máris bezsebeltél minden elismerést. Dolgozz továbbra is szerényen, alázattal, ahogyan eddig is tetted és meglátod, nem lesz kérdés az, hogy végül gond nélkül átszakíthasd a célszalagot! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a környezetedben olyasmivel presszionál, amihez abszolút nem fűlik a fogad, mi több, kifejezetten ellenzed a dolgot. Épp ezért amennyiben nem látsz semmiféle perspektívát a szituációban, ne szégyellj nemet mondani, világosan értesd meg az illetővel, mi az, ami visszahúz és miért vannak ezzel kapcsolatban ellenérzéseid. Nem kell olyasmit vállalnod, amely távol áll tőled, járd a saját utad és Te, magad dönts arról, hogy pontosan melyik ösvényen és milyen tempóban haladsz. Amennyiben engedsz mások nyomásának, onnantól többé nem tudod irányítani a dolgokat sem!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, hogy olyasfajta dolgokkal kell most megbirkóznod, amely jócskán meghaladja a képességeidet. Ha azonban alaposabban elmerülsz a részletekben, lehetséges, hogy csupán Te, magad dramatizálod túl a helyzetet, hisz korántsem biztos, hogy nem fogod tudni teljesíteni a küldetésed. Ne rettenj meg az a első pillanatban a magasságtól, egyszerűen állj oda és összeszedetten, koncentráltan indulj felfelé. Most itt a lehetőség arra, hogy a környezeted előtt is bizonyíthasd rátermettséged és azt, hogy alkalmas vagy a feladatra! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje rágódsz egy bizonyos dolgon, folyamatosan ekörül járnak a gondolataid, egyszerűen nem hagy nyugodni a helyzet. Amennyiben szeretnél mihamarabb felszabadulni, itt az idő, hogy leülj és alaposan végiggondold az okokat és az okozatot. Ne félj a változástól, ha az Élet úgy hozza, hogy új dolgok felé kell indulnod és a régieket hátrahagynod, hisz csak így juthatsz egyről a kettőre. Nem kell mindenáron ragaszkodnod egy lukas zoknihoz, ha még nem tudod megfelelően használni, keress egy másikat. Időnként meg kell hozni nehezebb döntéseket is, de próbáld elhinni, hogy minél előbb zársz le magadban egy-egy szituációt, annál nagyobb tehertől szabadulhatsz meg! Bízz magadban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagy lépésre szántad el magad, most jött el ugyanis a pillanat, hogy kitörj a hétköznapok szürkeségéből és egy olyan útra lépj, amely elvezet a boldogságodhoz és a teljesség és elégedettség érzéséhez. Ennek érdekében egyes hátráltató tényezőket le kell ráznod magadról és csak arra érdemes fókuszálnod, ami valóban fontos és elengedhetetlenül szükséges a célod eléréséhez. Az első lépések garantáltan nem lesznek könnyűek, de ha hiszel magadban és valóban meg szeretnéd szerezni azt, amit megálmodtál, nem lesznek majd olyan akadályok, amiket ne tudnál legyőzni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem úgy alakul a helyzet, ahogy eltervezted, de még mindig nem késő visszafordulni és más irányt venni. Neked is megengedett időnként a hibázás lehetősége, nem vagy tökéletes, de ezt bátran vállald fel, nem kell ezután lesütött szemmel, szégyenkezve járnod! Igyekezz végiggondolni, hol hibáztál és merre kell indulnod ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd az úti célod. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, mindenből le tudod ugyanis vonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, csak menj tovább az utadon, mert a végén nagyon elégedett leszel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap a kreativitásé, olyasféle programban lehet részed, ahol szabadjára engedheted a fantáziád és előveheted a művész éned. Ne fogd vissza magad, hisz nem minden nap szárnyalhat a képzeleted, amelyet kézzel fogható formában mutathatsz meg a világnak! Legyél büszke a produktumra, mutasd meg mindenkinek, miféle tehetség van benned, melyet ezúttal a művészetben tudtál kamatoztatni. Nagyon úgy néz ki, hogy ebben is profi vagy!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan sok impulzus ért az elmúlt napokban, hogy nem győzted kapkodni a fejed, arra sem volt lehetőséged, hogy megemészd őket. Most azonban, hogy a vihar kissé elülni látszik, igyekezz kicsit visszavenni a fordulatszámból és kevésbé aktivizálni magad. Ne tervezz munka utánra semmiféle plusz programot, nem is kell magad körbevenni túl sok emberrel, egyszerűen csak pihenj, meditálj, olvass, nézz tévét és engedd el kicsit a sok-sok történést, amely akkora sebességeb pörgetett. Időnként neked is regenerálódnod kell!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívül sok dologgal próbálsz egyszerre, egyidőben foglalkozni, amelynek bizony meg is lesz a böjtje, hisz akaratodon kívűl olyasfajta hibát vétesz, amely miatt hosszú ideig főhet a fejed. Amennyiben azonban lejjebb adsz a saját magaddal szemben támasztott elvárásaidból, meglátod, érdemben jóval nagyobb eredményeket fogsz tudni elérni anélkül, hogy bajba sodornád magad. Szelektálj, hisz nem kell neked a Világot egyszemélyben megváltani!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Miközben tisztázni próbálsz valakivel egy elmérgesedni látszó konfliktust, egy harmadik fél igyekszik a kártyákat keverni a hátatok mögött, ami a te füled is eléri. Mielőtt azonban összekuszálhatná a szálakat, határozottan -de semmiképp nem arrogánsan- hozd a tudtára, hogy pontosan tudod, mit csinál és jobban teszi, ha ebből a körből most kimarad, mert nem átallsz kitálalni a másik vitás félnek is a dologról és akkor bizony nyíltan kell vállalnia a felelősséget. Ne hagyd, hogy ez a bizonyos harmadik fél szabotálja a békülési szándékod!

HALAK (február 20-március 20)

Bármennyire igyekszel elodázni egy nehéz döntést, egyszerűen azt érzed, hogy folyton ott lohol a nyomodban és egyszercsak sarokba szorítva kell kimondanod, hogy fekete vagy fehér.
Mielőtt azonban szorult helyzetedben hirtelen kellene állást foglalnod, érdemes lassítanod, megfordulnod és szembenézned a helyzettel. Hidd el, nem vagy gyorsabb nála, épp ezért légy bátor és állj bele két lábbal a helyzetbe! Meglátod, menni fog, csak egy kis erő kell hozzá!