Napi horoszkóp március 24.: az Ikrek tehetségükkel hívhatják fel magukra a figyelmet, a Rákoknak rengeteg önzetlen támogatójuk akad

Borítókép: Napi horoszkóp március 24.: az Ikrek tehetségükkel hívhatják fel magukra a figyelmet, a Rákoknak rengeteg önzetlen támogatójuk akad Forrás: pexels.com
Már megint mit üzen számunkra a csillagok állása?

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 24.

KOS (március 21-április 20)

Annyira vágysz valamire, hogy egyszerűen semmi más nem létezik számodra. Épp ezért görcsösen kapaszkodsz minden szembejövő emberbe, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy álljon melléd, támogasson és segítsen a célod elérésében. Légy azonban óvatos, túlzott elvakultságod miatt ugyanis nem biztos, hogy racionálisan látsz minden helyzetet, így megvan az esély arra is, hogy esetleg olyanokkal veszed magad körbe, akik valójában csak hátráltatni fognak. Nyisd ki a szemed, ne csak a délibábot lásd!

BIKA (április 21-május 21)

A mai nap abszolút mértékben alkalmas arra, hogy egy kis előnyre tehess szert a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatosan, olyan impulzusok érnek ugyanis, amelyek lehetővé teszik azt, hogy ellépj a többiektől. Ne feledd azonban, nem versenyzésről vagy teljesítménytúráról van szó, nem kell tehát mindenáron arra törekedned, hogy elsőnek érj a célba, a minőség talán sokkal fontosabb is lehet. Figyelj oda a részletekre, koncentráltan tedd a dolgodat, hiszen csak akkor leszel te a jobb, ha valóban hibátlanul dolgozol. Így majd egész nyugodtan adhatod át magad a pihenésnek, mert pontosan tudod, hogy akkor sem történik semmi, ha mostantól két teljes napig csak lógatod a lábadat és semmit sem csinálsz.

IKREK (május 22-június 21)

Mindennél jobban szeretnéd a világnak megmutatni, miféle tudás és tehetség rejlik benned, ám attól tartva, ki és mit szól majd hozzá, nincs bátorságod kiállni. Így azonban soha nem fogsz tudni maradandót alkotni, mindig szürke kis egérként fogod élni az életed. Épp ezért most mérlegelned kell, mire vágysz jobban: arra, hogy megmutasd magad és learasd a babérokat, vagy arra, hogy álarcban bujkálj, nehogy valaki felismerjen. Érdemes lenne belekóstolnod a sikerbe, hisz a másoktól kapott visszaigazolással fogsz tudni magadnak is bizonyítani. Legalább próbáld meg, veszíteni valód abszolút nincs!

RÁK (június 22-július 22)

Szerencsés embernek mondhatod magad, mert rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelten fontos. Hálás vagy érte, de ennek ellenére pontosan tudod, hogy milyen úton neked kell végigmenned, s más nem dolgozhat helyetted, hiszen te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat. Ugyanakkor rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz. Bátran merj előremenni, mert nemes célért fáradozol annyit, s ha eléred a célodat, méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hozzád nem túl közel álló emberek vették a fejükbe, hogy belekontárkodnak a dolgaidba, és mindenáron meg akarják mondani, hogy az ő elvárásuk szerint mit és hogyan kellene csinálnod. Emiatt egyáltalán nem érzed magad jól, s ez az egész hangulatodra rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások határozzák meg, miként teszed azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nőnének, világosan hozd az értésükre, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ők pedig törődjenek saját magukkal.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindig igyekszel a saját utad járni, önállóan hozod meg a téged érintő döntéseket, ebből fakadóan elég nehezen viseled, amikor valaki megpróbálja befolyásolni az ügyeid. Igyekezz gyorsan, érthetően, de szofisztikálst hangnemben megértetni az illetővel, hogy ez a Te életed, így tehát Te vagy az egyetlen kompetens személy, aki ezügyben dönthet a saját sorsáról. Mindemellett be kell tudnod azt is látni, hogy nem minden helyzetben boldogulsz egyedül, vannak olyan szituációk, amikor neked is szükséged van némi támaszra és tanácsra. Jól válaszd meg azonban, kiktől fogadsz el bármiféle tanácsot és ki az, aki csak hamis útra terel. Okos vagy, használd a női megérzéseid!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A rengeteg befektetett munka végre meghozza gyümölcsét, büszkén arathatod le a babérokat, nem hiába dolgoztál annyit ezen a bizonyos dolgon. Most már hátradőlve megnyugodhatsz és elégedetten tekinthetsz arra a produktumra, mely egyedül a Te kezeid munkáját dicséri. Ezzel bebizonyítottad magadnak, hogy rendelkezel annyi tehetséggel és kreativitással, hogy ha nem is könnyen, de némi akaraterővel végül képes vagy olyan magasságokba érni, amely csak keveseknek sikerülhet. Ünnepeld meg méltóképp az elért eredményt, mert ez a Te érdemed! Holnap aztán visszaszállhatsz ismét a földre, mert újabb kihívások várnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egyedül küzdesz a gondjaiddal, egyelőre senki nincs, aki egy kicsit is átvállaljon belőlük. Mivel így soha nem fogod tudni megoldani őket, eljött az idő, hogy kesergés helyett felállj, vegyél egy nagy levegőt és nekiindulj a lehetetlen jéghegynek. Így ugyanis maguktól nem-igen fognak eltűnni az életedből, muszáj valamit fizikailag tenned azért, hogy ne nyomasszanak a jövőben. Egyedül is meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban és abban, hogy az akaraterőddel fel fogsz érni a csúcsra. Onnan pedig gyönyörű a kilátás, majd meglátod!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl sok mindent vállaltál a mai napra annak érdekében, hogy mások átadhassák magukat a pihenésnek. Így azonban gyülekeznek a viharfelhők, hisz lassan kezd a fejedre omlani minden. Nem nagyon tudod már kézben tartani a dolgokat, kétségbeesésedben elkezdesz össze-vissza kapkodni. Ennek azonban semmi értelme, még azelőtt adj tehát lejjebb a rád nehezedő terhekből, mielőtt visszafordíthatatlan problémákat okozol. Nem kell szégyellned magad emiatt, hisz téged csak a jó szándék vezérelt, de valószínűleg ebből okulva most Te is megtanultad, hogy addig érdemes takaróznod, amíg a paplanod ér!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú ideje dolgozol egy számodra fontos projekten, eddig teljesen céltudatosan és magabiztosan mentél előre, ám most mégis apró jelek bizonytalanítanak el. Mielőtt azonban feladod és megfutamodsz, mindenképp érdemes a kérdéseidre választ keresned és tisztáznod magadban, hogy merre tartasz, mennyi áldozatot kell még hoznod és vajon ki tudsz-e tartani a végállomásig. Vedd figyelembe, hogy ha feladod, akkor valószínűleg jó darabig lelkiismeret-furdalásod lesz majd, így tehát csak akkor mondd ki a végét, ha teljesen biztos vagy a dolgodban és észérvekkel meg is tudod magadnak magyarázni az ilyen döntést!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy korábbi botlás most bosszulja meg magát, emiatt rengeteg időt elvesz a napi elfoglaltságodból, hogy ezt a korábbi hibát kijavítsd és a gépezet újra olajozottan működhet. Ne ess kétségbe attól, hogy a nap nem a terveid szerint alakul, szerencsére semmiféle életbe vágó ügyet nem kell ma elintézned, arról azonban mindenképp érdemes gondoskodnod, majd aztán bebizonyosodnod, hogy minden szálat elvarrtál ezzel a bizonyos dologgal kapcsolatosan pontosan azért, hogy a későbbiekben nem zavarhasson semmiben. Most erre koncentrálj leginkább, hogy aztán ne legyenek emiatt álmatlan éjszakáid!

HALAK (február 20-március 20)

Elégedetlen vagy a jelenlegi teljesítményeddel, úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból, de annyira fáradtnak érzed magad, hogy nem tudsz tovább menni. Semmi baj, erre a jelre érdemes hallgatnod és kicsit félretenni azt, amin egyfolytában kattog az agyad, vonatkoztass el tőle, összpontosíts teljesen független dolgokra és meglátod, ha újult erővel veszed elő ismét azt, amit teljesítened kell, sokkal hatékonyabban és megoldás centrikusabban fogsz tudni működni! Egy dolog biztos: nem érdemes rágörcsölnöd a helyzetre, mert annál nehezebb lesz meglátni az utat, amerre érdemes menned!