Napi horoszkóp március 23.: Az Oroszlánokra rátalálhat a szerelem, a Szüzek számára érdekes tanulságokat tartogathat a mai nap

Borítókép: Napi horoszkóp március 23.: Az Oroszlánokra rátalálhat a szerelem, a Szüzek számára érdekes tanulságokat tartogathat a mai nap Forrás: pexels.com
Megérkezett a csillagok üzenete.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Mindenképpen jelentős előnyre szeretnél szert tenni, ennek érdekében bizonyos lépéseket átugorva igyekszel végrehajtani egy feladatot. Ez azonban semmi más nem eredményez, csak a hasra esést, épp ezért mielőtt mindenféle veszélyes manőverbe kezdesz, érdemes számolnod a dolog kockázatával is. Mielőtt az artista játékba kezdenél, igyekezz egy olyan taktikát kidolgozni, amely hatékony, így nem lesz gond végig menned az akadálypályán. Ne akarj feleslegesen harcolni az Elemekkel, mert azok úgyis erősebbek nálad!

BIKA (április 21-május 20)

Mivel az elmúlt időszakban rengeteg volt a tennivalód, zsúfolt életed nem igazán adott lehetőséget arra, hogy a szerelmeddel romantikázhass és kimutasd felé azt, hogy mennyire fontos számodra, épp ezért ezt a hétvégét szenteld annak, hogy kettesben elvonultok a világ elől. Készíts neki egy finom vacsorát nézzétek meg együtt egy filmet romantikázzatok, éreztesd vele, hogy bár nagyon elfoglalt életet élsz, ő nem kevésbé fontos számodra. Szereted, nem is tudod mással elképzelni az életed, ezt azonban neki is éreznie kell, nem elég ha minden reggel elmondod, mielőtt munkába menet kilépsz az ajtón.

IKREK (május 21-június 21)

Egy bizonyos személlyel korábban konfliktus helyzetbe kerültél, amelyet egészen a mai napig nem sikerült rendeznetek, emiatt nem igazán vagytok felhőtlen viszonyban. Most azonban egy közös ismerősötök kerül bajba, akin mindketten segíteni szeretnétek. Könnyen lehet azonban, hogy ez a helyzet lesz az, ami végül kettőtök konfliktusát is rendezheti, hiszen közös ügyért mentek előre. Ha már az Élet így alakította és az illető fontos számodra, ne szalaszd el a lehetőséget arra, hogy békét köss vele.

RÁK (június 22-július 22)

Hozzád közel álló emberek között alakul ki feszültség, amelybe mindketten akaratukon kívül igyekeznek magukkal rántani oly módon, hogy egyfajta esküdtszék szerepére kérnek fel. Mivel azonban te pártatlan szeretnél maradni és egyiküket sem szeretnéd magadra haragítani, ennek érdekében igyekezz mindkettőjükkel határozottan tisztázni, hogy mindkettőjüket ugyan annyira szereted, érzelmi elfogultságodnál fogva pedig nem tudsz objektíven véleményt mondani ebben a helyzetben, de mindkettőjüket biztosítsd a független támogatásodról. Ne kerülj bajba, ha nem muszáj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú idő után a mai napon találkozhatsz azzal az emberrel, akire érdemes volt várnod. Az első pillanatban izzik körülöttetek a levegő, a kémia magától működik, de különösebben nem kell zavarban érezned magad emiatt. Könnyen lehet, hogy Ámor volt az akinek a nyila eltalált, jobb azonban óvatosan közeledni, hisz attól mert ajtóstól rontasz a házba, még nem tudod garantálni az életre szóló szerelmet. Találkozzatok, ismerkedjetek, kötöttségek nélkül élvezzétek egymás társaságát, a többit majd az Élet alakítja.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap érdekes tanulságokat és leckéket tartogat számodra. Nem biztos hogy mindegyik pozitív lesz de úgy tartja a mondás, hogy negatív tapasztalatok nincsenek, csak leckék, amelyeket az Élet tanít. Fogadd el, hogy bármennyire is igyekszel, mindig találkozol majd ilyen leckékkel, amelyekből tanulván a következő hasonló helyzetben már pontosan tudod majd, hogyan kell cselekedned. Ne hagyd, hogy ez a fajta tapasztalat negatív értelemben nyomja rá a bélyegét a hétvégédre, tanuld meg, hogy amin változtatni nem tudsz önmagadtól, azt jobb ha elfogadod.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár a hétvégét nem így tervezted, mégis olyan természetű akadály hárul eléd, amelyet egyszerűen sem kikerülni, sem figyelmen kívül hagyni nem tudsz. Épp ezért, mielőtt még az egész hétvégéd tönkremenne emiatt, nézz szembe a feladattal, bátran ugorj neki és old meg az egyenletet. Ha készen vagy és pontot tettél a dolog végére, lelkiismeretfurdalás nélkül adhatod át magad a pihenésnek. hidd el, sokkal könnyebb lesz, ha az a bizonyos kis bogár nem duruzsol a füledbe egész hétvégén!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kéretlenül, pusztán jószándékból szeretnél segíteni valakin, aki viszont teherként éli meg a te segíteni akarásod. Az első pillanatban bántónak érzed az elutasítást, hisz téged semmi más nem vezérelt, csakis a jó szándékod. Ha azonban belegondolsz egy pillanatra, nem biztos hogy az illető segítségre szorul, nem biztos hogy a problémája olyan természetű, amelyet mással is meg szeretne osztani, nem biztos hogy nem egyedül akarja ezt az akadályt megugrani. Fogadd el, hogy nem mindenki kér segítséget, de biztosítsd arról, hogy bármikor számíthat rád, történjen bármi, te minden körülmények között mögötte állsz. Ilyenek az igazi barátok!

NYILAS (november 23-december 21)

Borzasztó nagy elánnal küzdöttél egy bizonyos dologért, pontosan tudtad, hogy érdemes előre menned még akkor is, amikor mások már lemaradtak vagy hitetlenségük okán nem támogattak, nem harcoltak. A küzdelem megérte, a hited és magabiztosságod most sem hagyott cserben, hisz a munka sikert hozott. Most azonban, hogy learathatod a babérokat, ismét nagy a tömeg körülötted, hisz mindenki szeretne fogyasztani a zamatos gyümölcsből. Neked azonban nem kell osztoznod azokkal, akik akkor hagytak a sárban, amikor beleragadtál, csak azért, mert nem hittem a pozitív eredményben. Ne szégyelld ezeknek az embereknek elmondani a véleményed, hisz ők semmit nem tettek a siker érdekében, te viszont litereket izzadtál, így egyedül téged illet az elismerés is.

BAK (december 22-január 20)

A környezetedben annak köszönheted népszerűséged, hogy mindig minden helyzetben kiállsz a gyengébbekért, hogy a segítségre szorulókon segítesz, hogy te vagy a két lábon járó irgalmas szamaritánus. Most azonban te szorulsz segítségre egy bizonyos helyzetben, amelyet azok az emberek sem fognak megtagadni, akiken egyszer segítettél. Újabb bizonyosságot nyertél arról, hogy érdemes jónak lenni, mert a karma visszaadja neked is az összes jót, amit te adtál az embereknek.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A szokásosnál kissé nagyobb volumenű problémával találod szemben magad, amely kissé megrémít, nem érzel ugyanis magadban annyir erőt, hogy felvedd a kesztyűt. Amennyiben azonban fel mersz állni és ringbe szállni a helyzettel, meglátod, hogy egy kis önbizalom mekkora lendületet adhat. Nem kell a saját árnyékodtól megijedned, nem kell fogócskát játszanod a helyzettel, állj meg, vegyél egy nagy levegőt és indulj harcba! Meglátod, ha már benne vagy a helyzetben, pontosan fogod tudni, mit kell csinálnod ahhoz, hogy végleg pontot tehess a dolog végére! Az erő veled van!

HALAK (február 20-március 20)

Nincsenek túl jó előérzeteid egy bizonyos dologgal kapcsolatban, épp ezért mindenféleképp megpróbálsz menekülni előle. Mivel azonban ilyenformán nem tudod befolyásolni az eseményeket, nem is tudsz a végtelenségig menekülni előle, érdemes tehát összeszedned minden bátorságodat és szembenézni a helyzettel. Hidd el, sokkal nagyobb előnyre tehetsz szert, ha nem nem hagyod, hogy hátulról utólérjen a baj, sokkal inkább te nézel farkasszemet vele. Nem éri meg aggodalmaskodással és félelemmel veszetegetned a drága időd!