Napi horoszkóp március 23.: a Mérlegek nem várt akadályba ütköznek, a Bakok számára fontos mások elégedettsége

Borítókép: Napi horoszkóp március 23.: a Mérlegek nem várt akadályba ütköznek, a Bakok számára fontos mások elégedettsége Forrás: pexels.com
Jaj de jó, péntek van, ráadásul itt a horoszkóp!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Akad egy személy a környezetedben, akivel kapcsolatban folyamatosan az az érzésed, hogy minden tekintetben rád erőlteti az akaratát és a céljai eléréséhez eszközként igyekszik felhasználni. Neked azonban megvan a saját utad annak minden nehézségével, így nem is kell hagynod magad egyetlen másodpercig sem. Gyorsan állítsd meg az illetőt, egyértelmű, világos és határozott magyarázattal a tudtára adva, hogy a legrosszabb ajtón kopogtat, Te ugyanis nem fogsz úgy táncolni, ahogy mások fütyülnek csak azért, hogy ők learathassák a saját babérjaikat! Ne hagyd magad kihasználni, csakis a saját ügyeidre koncentrálj!

BIKA (április 21-május 21)

Valakivel közös feladatot kaptok, amely ráadásul igen nagy felelősséggel jár, hisz komoly eredményt várnak el tőletek. Épp ezért most semmi mással ne foglalkozz, amíg sikerrel nem abszolváljátok a feladatot, csak erre koncentrálj, adj bele apait-anyait annak érdekében, hogy rajtad ne múlhasson a siker. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, hisz megvan benned az ehhez szükséges tudás, tapasztalattal jócskán rendelkezel, így tehát régóta kitaposott ösvényen haladsz. Ne hallgass senkire, csak a társadra és a feladatodra koncentrálj, mert most ez a prioritási sorrend legteteje! Majd utána ráérsz minden mással foglalkozni!

IKREK (május 22-június 21)

Valaki, akivel véleményt próbálsz cserélni egy teljesen hétköznapi dologban, úgy érzed, folyamatosan provokál és bosszant, melyet abszolút nem értesz, Te ugyanis teljesen korrekten állsz hozzá és nem tudod hova tenni az illető viselkedését. Saját magad is megkímélendő, nem érdemes felülni az illető lovára, hisz pontosan az a célja, hogy kiugrassza a nyulat a bokorból, épp ezért ne hagyd magad felidegesíteni, egyszerűen csak engedd el és lépj tovább, a saját ügyeidre koncentrálva. Nem kell neked mindent és mindenkit megérteni, ne pazarold az energiáid arra, hogy minden áron meggyőzz embereket a saját álláspontodról, főleg olyanokat, akik sportot űznek abból, hogy felbosszantsanak!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap a tervezettnél sokkal zsúfoltabbra sikeredik, váratlan feladatokkal kell ugyanis megbirkóznod, amelyek miatt elég sokat bosszankodsz. Ha azonban a bosszúságod félre tudod tenni egy pillanatra, rá jöhetsz, hogy tulajdonképp ez egy próbatétel, egy új kihívás számodra, mellyel elsősorban magadnak bizonyíthatod be, hogy mire vagy képes. A saját határvonalaid ugyanis Te, magad húzod meg, épp ezért Te vagy az egyetlen személy, aki akaraterővel és kitartással feljebb tolhatja azokat. Keresd a feladatokban a kihívást, hisz ha így állsz a dolgokhoz, sokkal hatékonyabb és eredményesebb tudsz majd lenni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan rejtélyre sikerül ma rájönnöd, amely hozzásegíthet ahhoz, hogy egy bizonyos dologban előrelépj a célod felé. Az utolsó puzzle-darab helyére kerülésével igen komoly előnyre fogsz tudni szert tenni, az azonban már csak rajtad múlik, hogy másokkal is megosztod a megoldókulcsot, vagy egymagad aratod le a babérokat. Amennyiben úgy érzed, hogy érdemes, csak olyan személyeknek áruld el, akiket erre érdemesnek és kellőképp hasznosnak találsz, ezenkívül az sem árt, ha megbízol bennük, hisz elég nagy a tétje a dolognak: vagy együtt, csapatban játszanak veled, vagy kihasználnak és meglépnek előled, tisztességtelen eszközökkel állva a dobogó tetejére. Épp ezért jól gondold meg, hogyan és miként taktikázol!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmiben segítesz egy hozzád közel álló személynek, amelyről pontosan tudod, hogy nem biztos, hogy mindenki önzetlenül megtenné, még Te sem vagy ugyanis biztos abban, hogy jól cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben és meggyőzöd saját magad arról, hogy okos dolog segíteni neki, ne foglalkozz azzal, mit mondanak, vagy hogyan ítélnek meg mások. Ha mégis magadra és másokra nézve is veszélyesnek tartod a dolgot, finoman próbáld egy más irányba terelni, elmagyarázva neki, hogy miért lesz ez káros és igen sok áldozattal járó folyamat. Lehet, hogy Te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában! Nagyon dicséretes, hogy a bajban nem hagyod magára!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Miközben fejben már elérted, amit szerettél volna, érzed, hogy nagyon közel vagy a célodhoz, nem várt akadályokba ütközöl, melyek hirtelen kétségbe ejtenek. Szedd össze magad, aggodalomra semmi okod, pontosan tudod, hogy ilyenkor mi a teendőd, B-terved is van, így tehát könnyűszerrel meg fogod tudni ugrani ezt az akadályt is. Csak bíznod kell magadban és a talpraesettségedben, hisz rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot megoldani a feladatot. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba tartasz és ha sikerül elérned, annál büszkébb leszel majd magadra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan szituáció adódik, amikor valaki, azért, hogy könnyítsen a lelkén, rád nehezíti a saját terhét, amely ráadásul egy elég fajsúlyos ügy. Neked azonban, bármennyire is sajnálod őt, nem kell mindenki helyett a hegyi teherhordó szerepét játszanod, hisz előbb-utóbb összeroskadsz a sok és nehéz csomag alatt. Nem kell megkönnyítened mások számára a hegymászás azért, hogy amikor ők már rég a csúcson lesznek, Te még mindig felfelé küzdd magad. Épp ezért ne vállald mindenki problémáját, hallgasd meg őket és lépj tovább anélkül, hogy magadra vennéd a gondjukat. Ne aggódj, ez nem önzőség, csupán csak elfogadás, hogy nem válthatod meg a Világot egy személyben.

NYILAS (november 23-december 21)

Túl sokáig hezitáltál valamin, emiatt elúszott egy komoly lehetőség arra, hogy végre olyan sikereket érhess el, amelyekhez nem kell megmásznod a Mount Everest-et. Nem biztos, hogy a siker nem jön majd, de mivel ez az alkalom kicsúszott a kezeid közül, elképzelhető, hogy sokkal hosszabb és kacskaringósabb úton fogod tudni majd elérni. Ne hagyd azonban, hogy kishitűséged és félelmed megakadályozzon bármiben is, szedd össze minden bátorságod és indulj el! Ha ehhez saját erődből kell is megmásznod a hegyet, az se ijesszen el, hisz a végén annál édesebb lesz majd a siker íze!

BAK (december 22-január 20)

Nagyon keményen, minden porcikáddal azon dolgozol, hogy a környezetedben mindenki elégedett legyen veled, hogy mindenkit boldognak láss, ezért a végsőkig is képes vagy elmenni. Azt gondolod ugyanis, hogy amennyiben nem teljesíted az emberek által felállított mércét, nem fognak egyenrangú partnerként tekinteni rád, így nem is fogsz tudni érvényesülni. Érdemes azonban mérlegelned, hogy vajon megéri-e egyfolytában futni a mókuskerékben és mások értékrendjének megfelelni, avagy leteszed a terhet a válladról és a saját boldogságodra koncentrálsz. Igen nagy téveszme ugyanis, hogy csak akkor lehetsz boldog, ha másokat is annak látsz. Járd a saját utad, amely a Te boldogságodhoz vezet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hosszú gondolkodás és mérlegelés után komoly elhatározásra jutottál, melyet a környezeteddel is azonnal megosztasz. Noha nem mindenki fog örülni annak, amilyen döntésre jutottál, próbáld megértetni velük, hogy ez esetben elsősorban önmagad kellett előtérbe helyezned, nem mások véleményét, esetleges ellenérzéseit figyelembe véve megfutamodni az elől, amely előbb-utóbb úgyis bekövetkezett volna. Ha már eldöntötted, nincs értelme halogatnod a dolgot, egyszerűen zárd le azt, ahol eddig voltál és indulj el az új felé. Mindig az első lépés a legnehezebb, utána már minden megy magától!

HALAK (február 20-március 20)

Minél inkább igyekszel valakivel megértetni valamit, annál inkább azt kell észre venned, hogy kezded a saját értékrended is túllépni és mindent feláldozni, hogy meggyőzd az igazadról. Nem érdemes azonban a saját elveid feladni azért, hogy másokat a Te oldaladra állíts, sokkal inkább el kell tudni engedni az illető kezét, hogy ne sérülhessen a kapcsolatotok, miközben olyasvalamit próbálsz elmagyarázni, amelyet egyszerűen képtelenség megértetni vele. Vedd észre, ha csak az idődet vesztegeted, engedd el és egyszerűen csak harag nélkül menj tovább. Fontos dolgok várnak még ugyanis rád, amelyek teljesítéséhez szükséged lesz az energiáidra!