Napi horoszkóp március 22.: az Ikrek izgalmas kalandba szeretnének belevágni, a Mérlegek igazi csapatjátékosok

horoszkóp,tavasz Forrás: unsplash
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 22.

KOS (március 21-április 20)

Ha valami nagyon frusztrálj, beszélj róla. Ha valamely helyzetben nem érzed többé komfortosan magad, tegyél róla. Ne félj hallatni a hangod, vagy változtatni azokon a dolgokon, amelyek nem hatnak rád építőleg. Rengeteg bátorsággal vagy felvértezve, magabiztosságod nem-igen lehet megingatni, ezért tehát attól sem kell tartanod, hogy az újdonságokat nem fogod tudni kezelni. Eljött a Te időd, most kell felállnod és hátra hagynod a hátráltató tényezőket! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta feladatot zúdítanak a nyakadba, amelyhez nincs meg benned a kellő tapasztalat, ám mégis a lehető legtökéletesebb eredménnyel teljesítened kell. Mielőtt azonban az első kétségbeesés úrrá lesz rajtad, keress egy olyan alternatívát, amely elvezet majd a megoldáshoz és amelynek segítségével végül olyan produktumot tudsz felmutatni, amely másokat is elégedetté tesz majd. Ha az első pillanatban meghátrálsz és inkább hangosan kimondod, hogy ezt nem tudod megcsinálni, abban az esetben egyrészt magadnak is csalódást okozol, másrészt pedig senki nem fog semmit rád bízni, mondván, úgy sem vagy alkalmas a feladatra. Ez tehát az az idő, amikor bizonyíthatod a rátermettségedet, csak kis bátorságra vagy szükséged. Ha nem sikerül, elmondhatod, hogy legalább megpróbáltad!

IKREK (május 21-június 21)

Régóta komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy valami olyasmibe vágj bele, amely ugyan most még teljesen ismeretlen számodra, ám ebben rejlik számodra az izgalma is. Épp ezért most elhatározásra jutsz, nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények jelenleg a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd arra, hogy valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül pontot tehess a végére és sikeres lehess, de ha visszatekintesz majd a hosszú utadra, rá fogsz jönni, hogy megérte áldozatot hozni a boldogságod érdekében!

RÁK (június 22-július 22)

Vannak olyan dolgok a múltadban, amikről nem szívesen beszélsz, még csak nem is jó szívvel gondolsz rájuk – és amiket a környezet előtt kifejezetten szégyellsz vállalni. Ezúttal azonban rá kell jönnöd, hogy a le nem zárt múlt sodor kellemetlen helyzetbe a jelenedben, így, bár nem ugrasz ki a bőrödből örömödben, mégis elő kell venned néhány vastagon beporosodott ügyet. Mihamarabb le kell zárnod őket ahhoz, hogy ne nehezítsék meg a jelenlegi életedet, hisz érthető módon nem szeretnél a nap minden egyes percében attól rettegni, mikor kerül valami ismét a felszínre. Vegyél mély levegőt és ugorj neki a dolognak, hisz előbb-utóbb úgy is kénytelen leszel megtenni! Hidd el, jobb előbb, mint utóbb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján mindennek szeretnél maradéktalanul pontot tenni a végére, nem szeretnéd ugyanis úgy kezdeni a hétvégét, hogy azon dolgozol, hogy utolérd magad a heti feladataidban. Minél több dologban van azonban benne a kezed, annál nagyobb a hiba lehetősége is. Ennek elkerülése érdekében tehát érdemes táblázatba foglalnod a tennivalóidat és csak annyit vállalni, ami még neked is belefér. Hibát persze így is elkövethetsz, de biztosan nem lesz "kiköszörülhetetlen" kategória. Legközelebb igyekezz csak annyit vállalni magadra, amely feladatmennyiség nem frusztrál annyira, hogy ilyen eszeveszett módon, mérgezett egérként futkározva tudd csak elvégezni őket!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szeretsz biztonsági játékot játszani, nem szívesen kockáztatsz, mert általában nem-igen látod a dolgok pozitív kimenetelét és ez a gondolkodásmód az esetek döntő többségében be is vonzza a kudarcot. Épp ezért most itt az ideje annak, hogy végre kicsit bátrabb legyél, hogy ne csak a negatív kimenetelt lásd a dologban és hogy merj olyasfajta őrültségekre vállalkozni, amelyek sikerélményt okozhatnak végre. Hidd el, a kockázatos játékok adják meg az életre szóló élményeket is, ha ugyanis mindig arra mész, hogy óvatosan lépkedj lassú tempóban, elesni ugyan nem fogsz, de soha nem fogsz tudni maradandót alkotni! Hidd el, aki mer, az nyer!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy bizonyos feladat kapcsán csapatban kell együtt dolgoznod másokkal, ami szerencsére nem okoz gondot számodra, hisz hatalmas toleranciaküszöböd és alkalmazkodó képességed teszi lehetővé azt, hogy igazi csapatjátékosként tudj működni. Mindenkinek megvan a dologban a szerepe, épp ezért Te a saját feladatodra koncentrálj és arra, hogy azt, amit csinálsz, a lehetős legtökéletesebben tudd teljesíteni, hisz minden puzzle-darabnak illeszkednie kell egymáshoz, hogy végül egy egészként is tökéletesen mutasson az eredmény. Jó kis csapat vagytok, amely téged nagy boldogsággal tölt el, hisz végre van egy közösség, ahol jól érzed magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Titkon borzasztóan reménykedsz valamiben, már-már olyannyira beleélve magad a dologba, hogy szinte biztosra veszed, hogy amit magyon szeretnél, az meg is fog történni. Mivel azonban ez a fajta rózsaszín köd nagy csalódást is tud okozni, épp ezért bármilyen nehéz is, igyekezz a racionalitást nem figyelmen kívül hagyni, hogy ne érjen hidegzuhanyként, amennyiben esetleg a vágyad nem teljesedik be. Nyugodt a lelkiismereted azonban csak akkor lesz, ha mindent megteszel azért, hogy elérd azt, amire olyannyira vágysz jelen pillanatban, hisz tettek nélkül korántsem biztos, hogy az öledbe hullik majd.

NYILAS (november 23-december 21)

Szilárd meggyőződéssel álltál ki a véleményed mellett egészen idáig, még akkor is, ha a környezetedben élőkkel abszolút mértékben szembe kellett menned. Most azonban olyan váratlan fordulatok bizonytalanítanak el, amelyek erőteljesen befolyásolhatják az események alakulását. Most még van időd visszafordulni, ha nem vagy biztos a dolgodban, kérd ki mások véleményét, de vaktában semmiképp ne kezdj bele semmibe! Győződj meg róla, hogy jól látod a helyzetet, és csak akkor indulj el, ha eltántoríthatatlanul magabiztos vagy!

BAK (december 22-január 20)

Van valaki a környezetedben, akinek rátermettséged szeretnéd bizonyítani, mert úgy érzed nem ismeri el kellőképpen azt, amit csinálsz. Vigyázz azonban, hogy a nagy bizonyítani akarásodban nehogy olyasfajta hibát kövess el, amely miatt kárbavész az egész munkád és a lukak befoltozásával töltheted az időd. Amennyiben azt a tudást és tapasztalatot használod fel, amivel rendelkezel, biztosan nem fog elmaradni a hatás sem. Egyet azonban ne feledj: bárki bárki mond vagy éreztet veled, elég vagy úgy, ahogy vagy. Nem kell sem többet mutatnod magadból, se más, tőled teljesen idegen és távol álló helyzetekbe sodornod önmagad. Nem is biztos, hogy bárki bármi ilyesmit várna el, még az is lehet, hogy kissé túlmisztifikálod a másikat. Add magad és abból nem lehet baj!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyannyira hajtod a szekeret, oly annyira sikeréhes vagy, hogy gyakorlatilag akár az egészséged is hajlandó vagy feláldozni azért, hogy maradandót alkothass. Mielőtt azonban bármiféle hézag keletkezne az egészségedben, mindenképp érdemes elgondolkodnod azon, hogy hosszútávon megéri-e az, hogy esetleg kidőlj a sorból és lehetséges módon hiábavaló legyen az eddig megtett utad. Mivel semmi sem olyan fontos, mint az hogy fizikailag is jól érezd magad, épp ezért csak addig hajts valamit, amíg van benned elegendő szussz hozzá. Ha pedig valami a határaidon esik, nem is érdemes harcolnod érte olyan áron, hogy esetleg ne látod a kárát. Ne feledd: első az egészség!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül fontos neked mások elismerése, olyannyira, hogy mostanra gyakorlatilag abszolút mások elvárásai szerint éled az életed. Mivel azonban te is pontosan tudod, hogy egyrészt ez hosszútávon sem neked nem jó, másrészt az önazonosságtól teljesen távol éled az életed, épp ezért eljött a pont, hogy saját magad helyezd végre előtérbe. Neked is van önálló gondolkodásod, véleményed, értékrended, nincs szükséged arra, hogy egy másik vagy egy harmadik személy mondja meg, épp tetszik-e neki, amit csinálsz vagy változtass rajta. Állj a sarkadra és vetkőzd le a kisebbségi komplexusod!