Napi horoszkóp március 21.: a Rákok extremitásra vágynak, a Szüzek a tisztességes játék hívei

Borítókép: Napi horoszkóp március 21.: a Rákok extremitásra vágynak, a Szüzek a tisztességes játék hívei
Ma is kalandokban bővelkedő napunk lesz a csillagok állása szerint.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 21.

KOS (március 21-április 20)

Mostanában úgy érzed, van valaki, aki nagyon közel áll a szívedhez, úgy érzed azonban, hogy a kapcsolatotok fenntartása jelen pillanatban csak és kizárólag rajtad múlik, ő nem igazán tesz semmit azért, hogy a közeli kontakt megmaradjon közöttetek. Mivel nem hagy nyugodni a dolog, szedd össze a gondolataid és szofisztikáltan hozd az illető tudomására, hogy eléggé egyoldalúnak érzed a kapcsolatotokat. Amennyiben nem közelítesz sértő módon, meg fogod tudni értetni vele, hogy egy barátság két emberen múlik és nem tudsz mindig helyette is dupla energiát fektetni abba, hogy minden tökéletes legyen, ezért neki is tennie kell. Figyelj az előadás stílusára és a hangsúlyra!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy döntesz, időt és lehetőséget adsz magadnak arra, hogy mind lelkileg, mind pedig testileg feltöltődj és összeszedd magad egy esetleges következő kihívásra. Noha nagyon jól kiterveltél mindent, sajnos egy váratlan fordulat keresztbe húzza a számításaid és lőttek az egész programnak. Ne bosszankodj ezen, hisz attól már semmi nem lesz jobb, igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeid, hisz így marad lehetőséged a töltődésre is! A hét közepén sajnos számolnod kell azzal, hogy nyakadba szakad a tennivaló! Semmi baj, szedd össze magad, tégy eleget a kötelezettségeidnek és meglátod és meglátod, eljön majd az az idő is, amikor feltett lábbal élvezheted a semmittevést!

IKREK (május 22-június 21)

Túl nagy görcsösséggel szeretnél elérni valamit, amiről azt hiszed, mindenképp szükséged van rá. Ennek oltárán bármit képes vagy feláldozni, csak azért, hogy megszerezd magadnak, annak ellenére, hogy olyan jelek sorozatát kapod, amelyek világosan megmutatják, hogy tulajdonképp nem is biztos, hogy több, vagy jobb leszel, ha megszerzed magadnak. Gondold végig, hogy valóban elengedhetetlenül szükséges-e a dolog a jelenlegi életedben, hogy ilyesfajta áldozatokat hozz meg érte. Amennyiben a pro és kontra érvek között több kontrát találsz, ne akard minden áron elérni, lásd be, ha már túl nagy áldozatokkal jár és próbáld elengedni a dolgot. Annyi minden, másféle dolog van, ami életed során örömet okozhat még, nem érdemes emiatt keseregned!

RÁK (június 22-július 22)

A régi monotonitást megunva olyasmin töröd a fejed, ami kicsit kimozdít az egyhangúságból és új lendületet ad végre. Emiatt egészen extrém kalandok is eszedbe jutnak, ám arra érdemes figyelned, hogy a realitások talaján próbálj gondolkodni. Nincs azzal probléma, ha kicsit feljebb tolod a határaidat, ha kimozdulsz a komfortzónádból, ám mivel most az a célod, hogy maradandó élményt szerezz, mindenképp olyasmit kellene kipróbálnod, amellyel bármi eredményt érhetsz el úgy, hogy boldog lehess. Nem kell annak a kihívásnak feltétlenül olyan volumenűnek lennie, amely számodra is elérhetetlen, de élvezd, amit csinálsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rengeteg időt és energiát fektettél valamibe, amelytől olyan eredményt vársz, hogy azt mondhasd, érdemes volt áldozatot hozni érte, ám ez a bizonyos eredmény valahogy mégsem jön olyan könnyen. Mivel azonban elég hosszú ideje dolgozol rajta, nem érdemes most feladnod, próbáld elfogadni, hogy vannak olyasfajta akadályok, amelyeket mindenképp meg kell tudnod ugrani ahhoz, hogy a végén joggal és tiszta lelkiismerettel élvezhesd a munkád gyümölcsét. Ne próbálj átugrani egyes lépéseket, ezek most méterről méterre végig kell haladnod ahhoz, hogy elérd a célod. Jóllehet, tovább tart majd az utad, de hidd el, hogy a végén annál zamatosabb lesz az a bizonyos gyümölcs!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindig, minden helyzetben igyekszel tisztességes játékot játszani, abszolút nem vagy a csalás és a tisztességtelenség embere és teljes joggal várod el másoktól is ugyanezt a hozzáállást. Mindennek ellenére akad valaki a környezetedben, aki nem kifejezetten a tiszta játszmák embere, sajnos annak érdekében, hogy némi előnyre tehessen szert, igyekszik mindent bevetni, még attól sem retten vissza, ha a céljai érdekében másokon át kell gázolnia. Mivel ez a Te játékszabályaidba abszolút nem fér bele, igyekezz a lehető leghamarabb kiiktatni őt a körből és elmagyarázni neki, hogy ez az elveiddel teljes mértékben ellentmond és nem is vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Talán ha rájön, hogy nálad ez nem működik, megpróbál változtatni a hozzáállásán, ám ha mégis úgy dönt, hogy így játszik tovább, akkor bizonyára nincs is helye a Te játékodban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezd eluralkodni a káosz az életedben, nem igazán látod tisztán a helyzetet, épp ezért fogalmad sincs, miként rakj rendet magad körül. Mivel a nagy összevisszaság kezd tarthatatlanná válni, eljött tehát a pillanat, amikor le kell ülnöd és végig kell gondolnod, hogy mi az origó, honnan kezdődött a bonyodalom és ideje elkezdened kibogozni a szálakat. Nem biztos, hogy nem fogsz megizzadni vele, de hidd el, a saját lelki békéd érdekében érdemes mielőbb hozzákezdened. Ne húzd tovább az időt, nincs ugyanis mire várnod, hisz a napok múlásával csak tovább bonyolódik minden. Szedd össze magad és indulhat a takarítás!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta bánt egy bizonyos dolog, ennek ellenére nem igazán szeretnél szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz emiatt és nem fogod tudni megfelelően kezelni a helyzetet. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeid, a gátlásaid és megoldás centrikusan gondolkodva bátran felállsz és le mered zárni a helyzetet. Nem érdemes tovább húznod az időt, mert ez előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, amely csak megnehezíti a szituációt. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai nap elég fontos számodra, mert olyasminek kerülhet pont a végére, amire nagyon hosszú ideje készültél már. Bár mindent igyekeztél nagyon aprólékosan kidolgozni, hogy ne kerülhessen porszem a gépezetbe, az utolsó métereken mégis szembesülsz valamivel, ami teljesen váratlanul ér, és alaposan próbára tesz. Ne ijedj meg a helyzettől, hiszen pontosan tudod, hogy mit kell tenned, s aszerint cselekedj, amit az eszed diktál. Ne akarj túl sokat, elégedj meg azzal, amit az elején elterveztél! A végén így is komoly elismeréseket zsebelhetsz be!

BAK (december 22-január 20)

Van valaki a környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél, ám azt veszed észre, hogy bármit teszel, nem tudsz megfelelni, valamilyen oknál fogva ugyanis bizalmatlan veled szemben. Mivel ez téged rendkívülien frusztrál, egy idő után szinte csak az jár a fejedben, hogy lenyűgözd az illetőt, egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mit tudnál tenni, amitől tátva marad a szája. Ne akard azonban az önbecsülésed feladni és mindenáron, a saját határaidat túllépve bizonyítani neki, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, engedd el a benned lévő görcsösséget, mert így csak a saját közérzetedre leszel negatív hatással!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elindultál egy bizonyos úton, ám túl sok akadállyal kell megküzdened, ami lehet egyfajta jel is a számodra. Nem biztos tehát, hogy ezen az ösvényen kellene haladnod, s érdemes végiggondolnod, mi a pontos célod és mennyi áldozatot vagy hajlandó vállalni azért, hogy azt végül elérhesd. Amennyiben többet kell beleadnod, mint amennyit eredetileg gondoltál, talán célszerű más megoldást keresni addig, amíg nem késő. A sűrű erdő közepéről jóval nehezebb lesz majd kitalálni, ezért időben fordulj vissza. Olyan célokat tűzz ki magad elé, amelyek reálisan elérhetőek!

HALAK (február 20-március 20)

Végre minden úgy alakul, ahogyan eltervezted, senki és semmi nem akadályozhatja meg, hogy a mostanában téged folyamatosan zavaró ügyekre megoldást találj, s utána nyugodtan dőlhetsz majd hátra. Így most jut időd azokra a dolgokra is, amelyeket korábban félre kellett tenned ahhoz, hogy bele ne gabalyodj teljesen a pókhálóba. Bátran szervezhetsz programokat a barátaiddal vagy a szerelmeddel, kapcsolódj ki, hisz neked is jár a kikapcsolódás! Bár minden jól alakul, azért tartsd nyitva a szemed, mert soha nem tudhatod, mikor lehet szükség gyors beavatkozásra vagy tűzoltásra!