Napi horoszkóp március 20.: a Rákoknak taktikázniuk kell, a Mérlegek rendkívülien vágynak valamire

Borítókép: Napi horoszkóp március 20.: a Rákoknak taktikázniuk kell, a Mérlegek rendkívülien vágynak valamire Forrás: pexels
Ma se feledkezz meg a napi horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Görcsösen próbálsz meggyőzni valakit egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ő azonban láthatóan nem vevő a mondanivalódra. Mivel ez a végtelen út sehova nem vezet, próbálj taktikát változtatva másik ösvényt keresni és olyan, számára is egyszerűen megérthető észérveket felsorakoztatni, amelyek segítségével olvashat a sorok között és megtalálhatja a maga motivációját. Ne add fel, vannak emberek, akiket hosszabb idő megnyerni, mint másokat. Ne görcsölj azonban rá a dologra, hisz minél jobban nyomulsz, annál messzebbre tolod majd magadtól! Csak okosan és nyugodtan közeledj!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú utad a végéhez közeledik, régóta dolgozol egy számodra különösen nagy jelentőséggel bíró ügyön, amelynek végén ott vár a siker és a csillogás. Ez az egyetlen dolog motivál, elfogyott ugyanis belőled minden kitartás, energiaraktáraid is kezdenek kifogyni, így roppant nagy elégedettséggel tölt el a tudat, hogy nincs már sok hátra. Most azonban a cél előtt néhány méterrel semmiképp nem szabad lassítanod, keress olyan kapaszkodót, amely még egy utolsó lendületet adhat és úgy tudsz elrugaszkodni, hogy legközelebb a célvonalon túl érhess földet. Menni fog, csak legyen benned még egy kis szufla, utána nyugodtan dőlhetsz hátra, bezsebelve azt, amiért olyan régóta dolgozol! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Van valaki a környezetedben, aki rendkívüli módon felbosszant az élethez történő hozzáállásával, érdektelensége negatív hatással van ugyanis másokra – többek között rád – is. Mielőtt az indulatok vezérelnének, próbálj higgadt maradni, ülj le és beszélj vele, hisz talán nem látja azt, hogy „nemtörődömsége” mit okoz a környezetének. Igyekezz egyszerű észérvekkel meggyőzni arról, ha nem változtat a gondolkodásmódján, előbb-utóbb kellemetlen szituációba keveredhet, amire sem neki, sem másoknak nincs szüksége. Kérd meg, hogy ne keresse a bajt, figyelmeztesd, hogy rád sem számíthat mindig ilyen nyugodt állapotodban, mert kezdesz besokallni.

RÁK (június 22-július 22)

Egy hozzád nem túl közelálló személy mindenáron a bizalmadba akar férkőzni, minden eszközt felhasznál arra, hogy a titkaidba és a privát szférádba lásson, mindezt anélkül, hogy tudná, pontosan tisztában vagy vele, mi a célja. Mielőtt még belekezdenétek a macska-egér játékba, igyekezz felnyitni a szemét és elmondani neki, hogy pontosan tudod, mit szeretne és neked is van magánéleted, amelyet azzal osztasz meg, akit alkalmasnak és érdemesnek találsz rá. Ügyelj arra, hogy ne bántsd meg semmiképp, hisz ugyan dúlnak benned az ellenérzések, de ha most hagyod, hogy elragadjon a hév, később magyarázkodhatsz neki. Csak világosan és érthetően fogalmazz, abból nem lehet baj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mások miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe, ami magyarázkodásra kényszerít, úgy érzed, mindenképp tisztáznod kell magad, nem hagyhatod, hogy egy ilyen ügy befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében. Szedd össze a gondolataid, állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, mi áll a háttérben. Ne legyél nagyon indulatos emiatt, hisz az életben előfordulnak ilyenek, amikor az ember akarva-akaratlanul szorul a sarokba. Ezek csak erősebbé és határozottabbá tesznek, épp ezért próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ebből is csak tanulhatsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan szituáció adódik, amikor valaki, azért, hogy könnyítsen a lelkén, rád hárítja a saját terhét, amely ráadásul egy elég fajsúlyos ügy. Neked azonban, bármennyire is sajnálod őt, nem kell mindenki helyett a hegyi teherhordó szerepét játszanod, hisz előbb-utóbb összeroskadsz a sok és nehéz csomag alatt. Nem kell megkönnyítened mások számára a hegymászást azért, hogy amikor ők már rég a csúcson lesznek, Te még mindig felfelé küzdd magad. Épp ezért ne vállald mindenki problémáját, hallgasd meg őket és lépj tovább anélkül, hogy magadra vennéd a gondjukat. Ne aggódj, ez nem önzőség, csupán csak elfogadása annak, hogy nem válthatod meg a világot egy személyben.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valamit nagyon szeretnél elérni, emiatt mindent hajlandó vagy feláldozni és sajnos talán többet is látsz a dolog mögé, mint ami valójában benne van. Emiatt elkezdesz a saját illúzióidból várat építeni és elhitetni magaddal, hogy ebből akár bármi is kihozható. Érdemes tehát még azelőtt visszatérned a Föld nevű bolygóra, mielőtt nagyot csalódhatsz, hisz az, ami Te bele látsz, az valójában nem biztos, hogy benne is van. Most kellene kicsit hideg fejjel, racionálisan gondolkodnod, mert ma még van lehetőséged sérülés nélkül útirányt változtatnod, de minél inkább bent vagy a labirintusban, annál nehezebb lesz megtalálnod a kiutat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakivel parázs vitába keveredsz amiatt, mert egy számodra kiemelten fontos ügyben nem osztja a véleményed, mi több teljesen ellentétes álláspontot képvisel. Ne feledd azonban, az Élet kompromisszumok sorozata, meg kell tanulni elfogadónak lenni és mások véleményére nyitott lenni. Lehet, hogy nem értetek egyet, de ez még koránt sem jelenti azt, hogy neked oly módon kellene cselekedned, ahogy azt ő elvárja. Lehet, hogy nincs is semmifajta, feléd támasztott elvárása, csupán csak egy másfajta szemszögből nézi a szituációt. Ha az emelt volumenű vita helyett azonban megpróbálod megérteni és az általa képviselt álláspontot alaposabban megvizsgálni, még az is lehet, hogy van az ő véleményében is igazság!

NYILAS (november 23-december 21)

Hihetetlen tempót diktálsz, a többiek hiába futnak, egyszerűen nem tudnak utolérni, hisz annyira profi vagy, hogy csak ámulnak azon, miből vagy összerakva. Ez nagyon jól hangzik, de fogalmuk sincs róla, mekkora utat tettél már meg, mennyi áldozatodba és energiádba került az, mire idáig elértél. Bármi történik, maradj mindig szerény és segíts azoknak, akik rászorulnak, mert ettől csak jobb emberré válsz, nem mellesleg pedig a népszerűségi indexed is az egekig fog majd szárnyalni. Csak így tovább!

BAK (december 22-január 20)

Váratlan akadály kerül az utadba, melyet sehogy sem kerülhetsz ki, bármennyire és hátrálsz meg tőle. Épp azért, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes tehát a félelmeid és frusztrációid levetkőzni, bátran a sarkadra állni és szembenézni vele. Ha jobban megnézed, lehetséges, hogy nem is a megugorhatatlan kategóriáról van szó, érdemes tehát egy esélyt adnod magadnak arra, hogy egy pillanatra elhidd, igenis megvan benned az a tudás és tapasztalat, amely ahhoz szükséges, hogy végül büszkén állhass ki és elmondhasd magadról, hogy rajtad bizony egyáltalán nem múlt a győzelem! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai nap nem úgy indul, ahogy azt eltervezted, úgy látszik minden ellened játszik. Annak ellenére, hogy pontosan és aprólékosan kidolgoztad a tervet, nem sikerül semmi. Ne aggódj, a nap 24 órából áll, neked pedig tengernyi időd van arra, hogy apró változtatásokkal elérd végül azt, amit szerettél volna. Ne ess kétségbe, szedd össze a gondolataid, vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe a saját érdekeid védelmében! Miért engednéd, hogy kontrollálhatatlanul sodródj a vízesés felé?! Ragadd meg az evezőt és vedd kezedbe az irányítást!

HALAK (február 20-március 20)

Embertelen mennyiségű energiát és fáradtságot fektettél valamibe, amely végül bőségesen megtérül. Büszkén és meghatódva tekintesz most a művedre, mert ezt csak és kizárólag magadnak köszönheted. Élvezd az eredmény minden percét, arasd le bátran a babérokat, de aztán mindenképp szállj vissza a földre, hisz új inspirációkra van szükséged ahhoz, hogy holnap újult erővel vethesd magad a következő kihívásba, amelyek teljesítéséhez minden egyes porcikádra, agysejtedre és kreativitásodra szükséged lesz!