Napi horoszkóp március 19.: a Bikák az elégedettség érzésével élnek, a Szüzek számára eljött a változtatás ideje

Borítókép: Napi horoszkóp március 19.: a Bikák az elégedettség érzésével élnek, a Szüzek számára eljött a változtatás ideje Forrás: pexels.com
Hétfő van, de sebaj, itt a horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Noha minden élethelyzetben a biztonsági játékra törekszel, ma mégis váratlan szituációban kell viszonylag nagy kockázatot hoznod a siker érdekében. Eleinte megremeg a lábad a felelősség terhétől, ám jobb lesz, ha belátod, hogy ezúttal nem tudod befolyásolni az eseményeket, kénytelen vagy fejest ugrani a mély vízbe, ha el szeretnéd érni a célod. Senki nem mondta, hogy egyszerű menet lesz, de az ilyesfajta tapasztalatokból tudsz a legtöbbet tanulni, amelyeket a későbbi életed során is adekvátan használhatsz fel. Csak legyél magabiztos, állj meg a lábadon és ne hagyd, hogy eltántorítson a félelem! Erős vagy, meg tudod csinálni, csak magadban kell hinned!

BIKA (április 21-május 21)

Az elégedettség érzésével éled a mindennapjaid, hisz azok a tervek, amiken régóta dolgozol, most kezdenek jövedelmezni, úgy látszik minden sínen van. Ne engedd azonban, hogy az éberséged és a figyelmed egy pillanatra is lankadjon, mert bármikor bekövetkezhet olyan váratlan fordulat, amely más irányba terelheti az eseményeket. Teljesen megnyugodni csak akkor fogsz tudni, ha már minden a helyén van és Te, a célvonalat átszakítva, büszkén gyönyörködsz a teljesítményedben. Addig is figyelj és tedd a dolgod tovább, ahogy eddig is!

IKREK (május 22-június 21)

Számodra különösen fontos az, hogyha valakinek ígérsz valamit, azt maradéktalanul be is tartsd, erre alapozva tehát joggal várod el ugyanezt a hozzáállást irányodba is. Ma azonban mégis csalódnod kell valakiben, akiben megbíztál, ám az illető váratlanul faképnél hagyott, miközben Te már nyakig süllyedtél a mocsárban. Ne hagyd azonban, hogy az egész helyzet elússzon, magadra maradtál ugyan, de most ne erre összpontosíts, hanem arra, hogy megoldd a szituációt. Szerencsére nem mindenki ilyen a környezetedben, hidd el, rengetegen vannak körülötted, akik önzetlenül segítenek, ha rólad van szó. Drága volt a tanulópénz, de mostantól tudni fogod, ki lesz társad a bajban!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta őszinteséggel találkozol a mai napon, amely először mellbevágóan hat rád, emiatt borzasztóan feldühíted magad és elrohansz. Miután azonban a kezdeti dühöd lecsillapodik, érdemes leülnöd és végiggondolnod, volt-e vajon alapja annak, amit hallottál. Ha megtalálod ezt a bizonyos pontot, onnantól szíved joga eldönteni, fontos-e számodra az, hogy a környezeted mit gondol rólad, olyannyira, hogy változtass az eddigi hozzáállásodon, vagy a külvilágot kizárva a saját utad járod, számolva azzal, hogy esetleg többek elfordulnak tőled, adott esetben teljesen magadra maradsz. Ne a megfelelési kényszer vezessen, csupán csak egy kevés önkritikát kell gyakorolnod annak érdekében, hogy jobban beilleszkedhess egy közösségbe!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ma reggel, noha az ajtón még alig léptél be, máris annyian ömlesztik rád a feladatokat, a kéréseket és a sok tennivalót, hogy legszívesebben azonnal hátat fordítanál mindennek és visszafeküdnél. Ne hagyd azonban, hogy ez a nap befolyásolja a hangulatodat, rányomva a bélyegét az egész hétre, hidd el, ha egyfajta kihívásként tekintesz az elvégzendő nyitott mondatokra, még élvezhetővé is válhatnak. Attól, mert bosszankodsz emiatt, még nem fogsz tudni mindennek időben pontot tenni a végére, épp ezért tedd félre a negatív hozzáállást, állíts fel egy olyan sorrendet, amelyet be tudsz tartani és ugorj fejest a tennivalókba. Meglátod, a végén a környezeted is el fog ámulni a teljesítményedtől és Te is méltán lehetsz majd büszke magadra! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, most váltak ideálissá a körülmények ahhoz, hogy változtass a jelenlegi életeden, hogy lejjebb adj a rád nehezedő terhekből, olyasfajta dolgok végére pontot téve, amelyek hosszú ideje frusztráltak már. Épp ezért semmi mással ne foglalkozz a mai napon, csakis azokkal a dolgokkal, amelyek szinte már-már égbekiáltóan fontosak ahhoz, hogy végre nyugodtabb életet élhess. Hidd el, ha sikerül végre kimondanod azt, amit már régóta a szőnyeg alá söpörtél, hatalmas szikla gördül majd le rólad. Akard a változást, legyél nyitott az új lehetőségek felé, de elsősorban a magadba vetett hit kell majd ahhoz, hogy boldog és sikeres életet élhess!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Izgalmas kaland ígérkezik számodra, amelybe szinte gondolkodás és különösebb taktika nélkül, azonnal fejest ugranál. Mielőtt azonban Hűbele Balázs módjára fejjel rohannál a falnak, érdemes előre gondolkodnod és felállítani egy olyan tervet, amellyel sikerélményed is lehet, ahelyett, hogy belevetnéd magad az egészbe és csak rohannál, amíg a nyakad ki nem töröd. Ne akarj mindent egyetlen nap alatt elérni, nem hajt a tatár, használd ki azt a tengernyi időt, amivel rendelkezel arra, hogy felállíts egy taktikát, amellyel győzteskén jöhetsz ki a helyzetből. Ha ugyanis menet közben váratlan akadályokkal kell majd szembesülnöd, ez a frusztrált koncentráció el fogja venni az élvezhető részét a kalandodnak! Gondolkodj, taktikázz és élvezd azt, amit csinálsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre megtaláltad a saját utad, hosszú bolyongás után most már van egy olyan cél, amiért küzdesz, amiről úgy gondolod, hogy megéri a fáradtságot. Régóta kerested az utad és most rendkívülien boldoggá tesz az, hogy van miért elindulnod és megkeresni a saját boldogságod. Nyugtasd meg a környezeted, hogy semmiféle veszélyes manőverre nem készülsz, de értékeld azt is, ha féltenek, emiatt nem tetszésüknek adnak hangot. Amennyiben mindennel megfelelően előkészültél, nincs értelme tovább várnod, egyszerűen csak indulj neki, hisz ma még rendelkezésedre áll minden eszköz, de ki tudja, holnap milyen napra ébredsz! Ha kínálkozik egy lehetőség, miért ne használnád ki?!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy bizonyos helyzetben annyira dolgozol azért, hogy másoknak megfelelj, hogy közben a saját köreiden a saját céljaiddal teljesen kiszorulsz. Mielőtt azonban mindenki a fejedre nőne, érdemes mérlegelned, hogy mi az, ami valójában fontos számodra, a saját sikered és boldogságod, vagy az, hogy mindenki mosolyogjon körülötted. Te nem azért vagy, hogy másokat boldoggá tegyél, épp ezért elsősorban a saját ügyedre koncentrálva igyekezz mindent a megfelelő irányba helyezni és amennyiben ezen felül marad szabad időd és energiád, egész nyugodtan segíts másokon! A népszerűségi indexed biztosan az egekig ugrik majd, de ne feledd, első helyen Te, magad állsz!

BAK (december 22-január 20)

Hatalmas lehetőség kínálkozik a mai napon, amelyről pontosan tudod, ha elengednéd, örökre megbánnád, hisz nem jön mindennap ilyesfajta, vissza nem térő alkalom. Ne hezitálj azon, hogy elfogadod-e, de mindenképp ásd bele magad a részletekbe, mielőtt igent mondasz. Ha meggyőződtél arról, hogy nem kell mindent egy lapra feltenned a célodért, ha nem kell feladnod a biztosat a bizonytalanért, akkor nincs mire várnod, mihamarabb indulj el, mert ki tudja, meddig áll nyitva a kapu. Ha az időt húzod, elúszhat a hajó és hatalmas lelkiismeret-furdalást fog okozni az, hogy a Te hibádból nem tudtál élni ezzel az Élet adta lehetőséggel! Ismered a mondást: amit ma megtehetsz...

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ebben a pillanatban sok benned a kérdőjel egy bizonyos dologgal kapcsolatban, próbálod összeilleszteni a puzzle-darabokat, ám mindeközben kicsit tartasz attól, hogy mit fogsz látni, ha minden a helyére kerül. Emiatt kissé hezitálsz, hogy vajon szeretnéd-e tudni az igazságot, azt, hogy esetleg csalódhatsz a végén, így inkább el-elodázod a rejtély felderítését. Lehet, hogy most egy rövid időre félre kellene tenned ezt az ügyet, hogy elegendő erőt kellene gyűjthess ahhoz, hogy legyen benned tartás akkor is, ha olyasmivel kell szembesülnöd, ami nem épp a megnyugtató kategóriába tartozik. Ha teheted, készülj fel, hogy semmi nem érhessen váratlan meglepetésként!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap a felismerések napja, valaki ugyanis régóta legyeskedik körülötted, minden fórumot kihasznál arra, hogy imponáljon neked, Te pedig eddig észre sem vetted a nyomulását. Ma azonban olyan, egyértelmű utalást kapsz az illetőtől, amely félreértelmezhetetlen számodra. Amennyiben nyitott vagy egy új kapcsolatra, nem megy az agyadra ez a fajta nyomulás, érdemes egy esélyt adnod a dolognak, Nem tudhatod ugyanis, hogy a herceg jött-e fehér lovon, álruhában autóval. Ne aggódj, egy randival még nem kell elkötelezned magad, senki nem fogadott még ugyanis örök hűséget a vacsora asztal mellett! Ismerd meg jobban és aztán el tudod majd dönteni, hogy megéri-e a dolog, vagy csak idővesztegetés!