Napi horoszkóp március 17.: a Bikák kiemelt jelentőségű ügyön dolgoznak, a Rákok komoly lehetőséget kapnak

Borítókép: Napi horoszkóp március 17.: a Bikák kiemelt jelentőségű ügyön dolgoznak, a Rákok komoly lehetőséget kapnak Forrás: pexels.com
A mai borús szombati napra is üzentek a csillagok.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 17.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívülien elkeserít a tudat, hogy nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy azt elvárod, annak ellenére, hogy úgy érzed, minden tőled telhetőt megtettél a sikerért. Nem érdemes azonban most feladnod, hisz rengeteg áldozatot hoztál már érte, próbálj valami motivációt találni, mert ha hátat fordítasz és elballagsz, örökre megbánhatod és önmagadnak okozod majd a legnagyobb csalódást, hogy nem volt benned elegendő kitartás. Ne feledd, a siker áldozatokkal jár, amelyeket neked kell meghoznod, más ugyanis nem futhatja le azokat a köröket, amelyek végén büszkén szakítod majd át a célszalagot!

BIKA (április 21-május 21)

Számodra különösen nagy jelentőséggel bíró feladaton dolgozol, emiatt olyasfajta programokat mondasz le a hosszú hétvége kellős közepén, amelyek ugyan kikapcsolhatnak, mégis pontosan tudod, hogy nem tudnál felhőtlenül szórakozni, amíg nem fejezed be azt, amit elkezdtél. Igyekezz tehát mindenféle zavaró tényezőt kizárni annak érdekében, hogy olyan eredményt adhass ki a kezedből, ami nem csak téged tesz majd maradéktalanul elégedetté, de a környezetedből is komoly elismerést válthat ki. Ha sikerül pontot tenned ennek az ügynek a végére, sokkal nyugodtabban adhatod majd át magad a pihenésnek és a felhőtlen szórakozásnak. Addig azonban másra összpontosíts!

IKREK (május 22-június 21)

Szeretsz előre tervezni, sokkal nagyobb biztonságban érzed magad, ha tudod, hogy melyik lépés mit hoz magával. Ezúttal azonban nagyon úgy tűnik, hogy nincs ráhatásod az események alakulására, minden kiszámíthatatlan körülötted és fogalmad sincs, mikor jön a szökőár. Nem érdemes azonban mindig a jövőn agyalni, sokkal jobban jársz, ha megtanulod élvezni a helyzetet, amikor nincs végre felelősség rajtad, egyszerűen csak átadhatod magad a kalandnak és majd valahol partot érsz. Légy bátor és ne görcsölj feleslegesen olyan dolgokon, amelyekre úgysincs ráhatásod!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasfajta lehetőséget kínálnak fel neked, amelyet az első pillanatban el sem mersz hinni, hisz ezzel egyszer, s mindenkorra véget érhet a bizonytalan lét számodra, mindenféle szempontból. Mivel ez a „tizenkilencre lapot” tipikus esete, így pontosan tudod azt is, hogy elég nagy a kockázata, hogy esetleg minden el is veszíthetsz egyetlen másodperc alatt. Mivel azonban pontosan tisztában vagy a céljaiddal, ne hagyd, hogy a félelem megingasson, hisz most be kell látnod, hogy ha nem szeretnél életed végéig bizonytalanságban élni, kénytelen vagy kockáztatni.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai napon olyasfajta kihívással nézel szembe, ami ugyan alapvetően nem tartozik az egyszerű és könnyen megugorható akadályok közé, mégis izgatja a fantáziád, hisz ez most egyfajta bizonyítási lehetőség arra, hogy komolyabb volumenű dolgokban is megállod a helyed. Bátran merj szembenézni minden, eléd gördülő akadállyal, ne félj attól, hogy esetleg elhasalhatsz, sokkal inkább a célod lebegjen a szemed előtt. Nem biztos, hogy első nekifutásra sikerülni fog, de mindenképp megér egy próbát, ha másért nem, már csak azért is, hogy magadnak ne okozz csalódást!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hatalmasat csalódtál egy hozzád közel álló személyben, akiről azt hitted, az egyetlen ember az Univerzumban, aki soha, semmivel nem tudna megbántani, ezúttal azonban elég messzire ment, ami már jóval túllépte az ingerküszöböd. Mivel közeli kapcsolatot ápoltok, mindenképp érdemes egy esélyt adnod neki, hogy megmagyarázhassa, mit és miért tett. Elképzelhetően lesz egy elfogadható magyarázata a dologra, ám amennyiben neked ez nem elég, vagy érdektelenséget vélsz felfedezni az illetőn, nem kell a továbbiakban titkolnod a véleményed előtte. Noha fájdalmas a csalódás, de valamire mindig tanítja az embert, attól függően, hogy mit tud a leckéből megtanulni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Alapvetően az a típusú ember vagy, aki nem szereti a kockázatos játékokat, mindig arra törekszel, hogy a biztonsági zónán belül lavírozhass el különösebb kihívások nélkül, emiatt kissé egysíkú az életed. Ma azonban mégis elgondolkodtató lehetőség akad az utadba, amely az első pillanatban kissé ijesztő lehet számodra, ám korántsem biztos, hogy hagynod kellene elúszni az árral. Próbálj a félelmeiden úrrá lenni és gondolj bele, hogy milyen magasságokig érhetsz el, ha kipróbálod magad a dologban. Hagyd el a komfortzónád egy rövid időre és meglátod, hogy meglesz a gyümölcse. Időnként érdemes a határaidat feljebb és feljebb tolni annak érdekében, hogy sikerélményeket és tapasztalatot szerezhess!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az utóbbi időben átestél a ló túloldalára, annyi mindent vállalsz magadra, amennyit szinte lehetetlen tejesíteni, ennek viszont meg is lesz a következménye, hisz munkamániád kezd az egészséged rovására menni. Most kell behúznod a kéziféket és megálljt parancsolni magadnak, mert ha így folytatod, az nem csak az eredményen fog meglátszani, de testi tüneteket is okozhat. Igyekezz lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, nem kell mindenáron mindent elvállalnod, csakis olyasmire mondj igent, amelyről úgy gondolod, hogy érdemes belevágni. Ne feledd, a munka nemesít, ám első az egészség!

NYILAS (november 23-december 21)

Komoly célokat tűztél ki magad elé, ám pontosan tisztában vagy a képességeiddel és a korlátaiddal, ennek okán azt is tudod, hogy egyedül képtelen leszel boldogulni. Gondold végig, kik azok a személyek, akiket alkalmasnak tartasz arra, hogy bevond őket, s egy jól működő csapatot alkotva tudjatok sikeresen együttműködni. Légy azonban óvatos, hisz lesznek, akik csupán azért legyeskednek majd körülötted, mert a babérokat szeretnék learatni. Szelektálj, kik azok, akik készek önzetlenül segítséget nyújtani, és kik akarnak csak hasznot húzni belőled!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú ideje vívódsz egy bizonyos dolgon, fogalmad sincs, hogyan kellene döntened, hisz nyilvánvalóan tartasz a következményektől. Mivel nem mered kimondani a végszót, ezért folyamatosan megpróbálod elterelni a figyelmed és elodázni a dolgot, így azonban soha nem fogsz tudni lezárni semmit, vagy új dolgokat befogadni. Amennyiben nagyon annyira bizonytalan vagy és nem tudod, hogy merre is kellene indulnod, kérj tanácsot egy olyan embertől, aki járt már hasonló cipőben és nem csak beszélni tud róla. Fontos, hogy legyen az illetően tapasztalata ez ügyben, hisz hiteles tanáccsal csakis akkor tud majd szolgálni! Nem vagy egyedül, nem is kell saját magad meghoznod a döntést!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ma elég szenzitív hangulatodban talál meg valaki, aki ugyan nem akar megbántani, Te mégis túlreagálod a dolgokat és vulkánként törnek fel belőled az érzelmek. Próbáld egy kicsit máshogy látni a helyzetet, nem a világ fordult ellened, csak épp nem vagy top formában, ami az aktuális lelkiállapotod illeti. Ha jobbnak látod, inkább bújj el egy egy rövid időre a világ elől, amíg a lelked legmélyén is helyre áll a rend, pont azért, hogy ne ütközz bele olyan helyzetekbe, ahol akaratodon kívül megbánthatsz embereket és ahol Te is túllihegsz bizonyos helyzeteket.

HALAK (február 20-március 20)

Általában véve ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak olyasmibe ugorj bele, ami nem lesz túl megterhelő, ami a kompetenciahatáraidon belül van, és rendelkezel a megfelelő tudással is ahhoz, hogy sikerrel teljesíthess. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni belőled a közreműködést, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod csupán azért, mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, s mindenképpen vedd figyelembe a képességeid is!