Napi horoszkóp március 15.: a Kosok ügyei pozitívan alakulnak, a Bakok változatosságra vágynak

Borítókép: Napi horoszkóp március 15.: a Kosok ügyei pozitívan alakulnak, a Bakok változatosságra vágynak Forrás: unsplash
A hosszú hétvége első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, ismét izgalmas dolgokat tartogatnak ugyanis számodra a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 15.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú idő után végre úgy alakulnak a dolgaid, ahogy annak idején eltervezted, senki és semmi nem próbálja meg befolyásolni az életed és ez rendkívülien megnyugtat. Kicsit lejjebb eresztheted magad, lassíthatsz a tempón, de ne állj le végleg, hisz még nem ajánlott előre innod a medve bőrére, amíg nem tudod magadénak a zsákmányt. Nézz körül, ne csak egyetlen dolgot láss magad előtt, próbáld észre venni az utadba kerülő, új lehetőségeket is! Véglegesen csak akkor zárhatod le a folyamatban lévő ügyet, ha olyan eredmény született, amely elégedetté és boldoggá tesz!

BIKA (április 21-május 20)

Váratlan fordulat ad neked nagy lendületet a mai napon, pont akkor, amikor már kezdesz végleg lemondani egy bizonyos dologról. Érzésed szerint hiába futod ugyanis minduntalan a maratoni hosszúságú köröket, nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerül közelebb kerülnöd a célodhoz. Ez a bizonyos változás viszont éppen azt mutatja, hogy nem érdemes feladnod, mert lehet ugyan, hogy most egyhelyben toporogsz, de bármikor történhet olyasmi, ami a szekeredet kirántja a kátyúból! Ez most egy kiváló bizonyíték arra, hogy a kitartásod átsegíthet a holtponton, ami a jövőre nézve is példaértékű lehet.

IKREK (május 21-június 21)

Komolyra fordultak a dolgok egy bizonyos helyzetben, ami elsőre mindenkit –többek között téged is- megijeszt, szíved szerint ugyanúgy hátrálnál és mentenéd a bőröd, ahogy a többiek. Mivel azonban hirtelen mindenki tőled várja a megoldást, rá kell jönnöd, ez nem az a játék, ahol felhúzhatod a nyúlcipőt és futásnak eredhetsz. Szedd össze magad, az lebegjen a szemed előtt, hogy mindenki számít rád és neked ennek megfelelően kell cselekedned. Menni fog, csak bízz magadban és légy határozott!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap érdekes tapasztalatokat tartogat számodra, nem minden alakul ugyanis a terveid szerint, ám az a tévút, amelyre a kapkodásnak köszönhetően tévedsz, izgalmas kalandokat ígér. Először nem érzed magad túl komfortosan a helyzetben, hisz nem vagy az extremitások embere, jobb szeretsz a saját határaidon belül maradni, ám ma valahogy mégis van kedved kipróbálni egy új utat. Ez a kalandokban és váratlan helyzetekben bővelkedő út lesz végül az, amely elég nagy kerülővel, de elvezet a célodhoz, amelyről nem merted volna elhinni, hogy lehet még benne lehetőség. Meg is lesz az okod az ünneplésre, hisz nem csak a kihívást teljesítetted, de magadnak bizonyítottál ezzel, hogy érdemes időnként elhagyni azt a biztonsági zónát, amelyben mozogsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagy volumenű feladatot kapsz abból a kategóriából, amellyel ezelőtt soha nem volt még dolgod, fogalmad sincs tehát arról, hogyan kezdj egyáltalán hozzá, hisz az útvonal teljesen ismeretlen számodra. Épp ezért, mielőtt eltévednél egyedül a sötétben, érdemes körülnézned a környezetedben és egy olyan személytől segítséget kérni, aki nem használja ki a gyengeséged és önzetlenül, a helyzetet ki nem használva segítő jobbot nyújthat, ezáltal Te is meg tudsz birkózni a feladattal. Légy résen, mert nem mindenki olyan jó szándékú körülötted, mint amilyennek mutatja magát! Ne dőlj be a mézes-mázos mosolyoknak, ha valakiben egyszer csalódtál már, nem ajánlott ismét kiszolgáltatnod magad neki! Csak óvatosan tehát a segítségkéréssel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta szituációba sodor ma az Élet, amelyben neked kell kimondanod a végszót valamivel kapcsolatban. Mivel azonban nem szereted az ehhez hasonló helyzeteket, ahol ekkora, sziklányi teher nyomja a vállad, nem is epedsz el az egyszemélyes esküdtszék szerepétől, megfordul a fejedben az is, hogy kihátrálj a felelősség alól és egyszerűen menekülőre fogd. Amennyiben azonban a kétségbeesést egy pillanatra felváltják a logikus gondolatok, rájöhetsz, hogy olyasfajta Jolly Joker van most a kezedben, amelynek segítségével saját magad dönthetsz fajsúlyos dolgok felett. Jól gondold át a döntésed és mihamarabb mondj feketét, vagy fehéret, hisz sok múlhat most ezen!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad egy személy a környezetedben, aki minden energiáját arra áldozza, hogy meggyőzzön valamiről, amiben Te az első perctől fogva nem hittél, ahogy egy lukas garast nem adnál érte most sem. Érdemes azonban elgondolkodnod alaposan a dolgon, minden apró részletében merülj el és csak azután mondj rá nemet, ha mindenképp meg vagy győződve arról, hogy nem fogtok jól kijönni a helyzetből. Ha látsz egy szikrányi esélyt arra, hogy pozitív végkimenetele legyen, érdemes eljátszanod a gondolattal, hogy mi lenne, ha mégis engednél a nyomásnak, hallgatnál az illetőre és adnátok egyetlen lehetőséget annak, hogy nyertesként gyertek ki belőle. Ne mondj azonnal nemet, csak azután dönts, hogy mindent mérlegeltél!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túl sokáig hezitáltál valamin, emiatt elúszott egy komoly lehetőség arra, hogy végre olyan sikereket érhess el, amelyekhez nem kell megmásznod a Mount Everest-et. Nem biztos, hogy a siker nem jön majd, de mivel ez az alkalom kicsúszott a kezeid közül, elképzelhető, hogy sokkal hosszabb és kacskaringósabb úton fogod tudni majd elérni. Ne hagyd azonban, hogy kishitűséged és félelmed megakadályozzon bármiben is, szedd össze minden bátorságod és indulj el! Ha ehhez saját erődből kell is megmásznod a hegyet, az se ijesszen el, hisz a végén annál édesebb lesz majd a siker íze!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, van valaki a környezetedben, aki mindenáron maga mellé szeretne állítani egy bizonyos helyzetben, ennek érdekében mindent elkövetve és semmit nem szégyellve. Csak azért azonban, mert erőszakkal nyomul, neked még nem kell kötélnek állnod, Te ugyanis önálló gondolkodással bíró emberként el tudod dönteni, kit és miért támogatsz. Ne engedj a nyomásnak, inkább határozottad hozd a tudtára, hogy ezzel a fene nagy taktikázással csak maga ellen fog fordítani. Légy kemény és talpraesett!

BAK (december 22-január 20)

Kissé kezdesz belefáradni abba, hogy mindig ugyanazt csinálod, hogy mindig minden ugyanolyan, semmi nem változik, hogy ennél egyhangúbb már nem is lehetne az életed. Épp ezért lassan érik benned az elhatározás, hogy valami nagy változás kellene ahhoz, hogy új lendületet kapj, amelynek segítségével végre el mersz indulni egy teljesen másfajta, színesebb, általad minőségibbnek tartott élet felé. Amennyiben lehetőséget kapsz erre és valóban változtatni szeretnél, ragadd meg az alkalmat, de ügyelj arra, hogy gondolkodás nélkül nem mondj igent semmire!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napon megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban léteznek még igaz barátságok és emberi kapcsolatok, olyan helyzetben siet ugyanis valaki a segítségedre, amelyben úgy tűnt, senkire nem számíthatsz. Ám pontosan akkor érkezik a segítség, amikor nem is gondolnád, mintegy életmentésként. Légy hálás az illetőnek és biztosítsd róla, hogy ő is bármikor, bármilyen helyzetben számíthat rád, minden tőled telhetőt meg fogsz tenni azért, hogy segíthess neki. A zsúfolt, rohanással teli életedben jól esik rájönnöd, hogy vannak még ilyen, kivételes kapcsolatok, amelyek az önzetlenségről és odaadásról szólnak!

HALAK (február 20-március 20)

Hatalmas kihívással találod szemben magad a mai napon, mely az első pillanatban annyira megijeszt, szíves szerint azonnal hátat fordítanál, hisz úgysem tudsz megbirkózni vele. Ha azonban így fogod fel a dolgot, akkor már most szögre akaszthatod a bakancsod, mert ezzel a hozzáállással soha nem fogod elérni a hegycsúcsot. Érdemes mérlegelned, hogy mi a célod és mit kell tenned azért, hogy végül elérhesd azt és sikeres lehess, ez esetben tenned is kell érte, nem fog az öledbe hullni magától semmi. Szedd össze magad, légy ennél sokkal bátrabb és higgy abban, hogy igenis meg tudod csinálni! Ne menekülj, mert ugyan az a legegyszerűbb út, de utána Te fogsz lelkiismeret furdalással küzdeni, míg mások büszkék lesznek magukra!