Napi horoszkóp március 14.: a Szüzek túlságosan ragaszkodóak, a Nyilasoknak kitartásra van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp március 14.: a Szüzek túlságosan ragaszkodóak, a Nyilasoknak kitartásra van szükségük
Ma se keltél fel hiába, itt a horoszkóp! :)

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 14.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, van valaki a környezetedben, aki egyfolytában sajnáltatja magát, egyszerűen lépten-nyomon csak azzal haknizik, hogy hogyan jutott neki az áldozat szerepe. Mivel nem tudod tétlenül nézni a kínlódását, próbálj meg utat mutatni neki, hisz talán egy irányjelzésre van szüksége ahhoz, hogy eligazodjon és végre ne csak a negatív oldalát lássa minden helyzetnek. Légy azonban óvatos, ne hagyd, hogy az ő hangulata rányomja a bélyegét a tiédre is, ha a segítségnyújtás ellenére folyton csak panaszkodni tud, jobb ha egy darabig tudatosan tartod magadtól távol, nehogy általában véve pozitív életfelfogásodon csorbát ejtsen az ő hozzáállása. Ez esetben ne legyen lelkiismeret-furdalásod, hisz vannak emberek, akiket úgysem lehet megmenteni saját maguktól!

BIKA (április 21-május 21)

Kecsegtető üzleti ajánlatot kapsz: kis befektetés elég nagy hasznot ígér, ám a dolog szépséghibája, hogy minden jelenleg végzett tevékenységeddel fel kellene hagynod, hogy csak erre az egyetlen egy dologra összpontosíthass. Éppen ezért most mérlegelned kell, hogy megéri-e mindent kockáztatni, vagy inkább szeretnél biztonsági játékot játszani. Érdemes persze arra is gondolni, hogy ez egyszeri lehetőség, és ha sokat hezitálsz, elmegy a hajó, s utóbb esetleg megbánod, hogy nem voltál elég bátor!

IKREK (május 22-június 21)

Mostanában úgy érzed, van valaki, aki nagyon közel áll a szívedhez, úgy érzed azonban, hogy a kapcsolatotok fenntartása jelen pillanatban csak és kizárólag rajtad múlik, ő nem igazán tesz semmit azért, hogy a közeli kontakt megmaradjon közöttetek. Mivel nem hagy nyugodni a dolog, szedd össze a gondolataid és szofisztikáltan hozd az illető tudomására, hogy eléggé egyoldalúnak érzed a kapcsolatotokat. Amennyiben nem közelítesz sértő módon, meg fogod tudni értetni vele, hogy egy barátság két emberen múlik és nem tudsz mindig helyette is dupla energiát fektetni abba, hogy minden tökéletes legyen, ezért neki is tennie kell. Figyelj az előadás stílusára és a hangsúlyra!

RÁK (június 22-július 22)

A mai napra semmiféle komolyabb kihívás nem ígérkezik, épp ezért ez a legalkalmasabb idő arra, hogy egy kicsit kizárd a külvilágot a rohanó emberekkel együtt és helyükre tegyél magadban eddig bizonytalan dolgokat és minden olyan kusza gondolatot ki tudj bogozni, amely nem hagy nyugodni. A zsúfolt hétköznapokon időnként neked is szükséged van egy kis nyugalomra, amikor nem zavarnak a külső körülmények, csupán csak Te vagy a kétségeiddel és a kérdéseiddel, melyeknek mindenképp a pontot kell tenned a végére ahhoz, hogy megnyugodhass teljesen.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki mindenáron meg akar győzni valamiről, amelyben nem igazán látod a perspektívát, emiatt eléggé megnehezíted az illető dolgát. Időnként azonban érdemes engedned a nyomásnak és alaposan megfontolnod a felvázolt terveket, mert soha nem tudhatod, miben lehetsz sikeres. Nyilván nem kell minden apró dologba belekezdened, csak azokba fektess energiát, amiben valóban van lehetőség, de ne zárkózz el mindentől! Sikeressé ugyanis csakis akkor válhatsz, ha néha nyitsz az új lehetőségek felé és legyőzve a kételyeid, egyszerűen beleveted magad a kalandba!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon erősen kötődsz bizonyos emberekhez és dolgokhoz, s ha valami véget ér, hajlamos vagy depresszióba esni, emiatt pedig félsz továbblépni, új kapcsolatokat keresni. Elijeszt a gondolat, hogy minél közelebb kerülsz valakihez, annál kiszolgáltatottabbá válhatsz és annál nagyobbat csalódhatsz. Be kell látnod azonban, hogy a világ folyamatosan változik, semmi sem tart örökké, és akármennyire is kapaszkodnál másokba, az ő szándékaik ellenére nem játhatsz sikerrel. Jobb, ha megtanulod elfogadni, hogy időnként el kell engedni dolgokat, és akkor sokkal egyszerűbb lesz az életed!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmod, amelyért nagyon hosszú ideje dolgozol, de soha nem merted volna elhinni egyetlen pillanatra sem, hogy valaha elérheted. Most, hogy kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmény ellenére kitartani, teljes joggal tölt el határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd a büszkeséged, mely nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mivel kissé egysíkúnak érzed mostanában az életed, nagyobb volumenű kihívásban gondolkodsz. Olyasmiben, amely ugyan ismeretlen számodra, mégis rengeteg élményt tartogathat. Az egyetlen szempont azonban, amely miatt hezitálsz, az a dolog veszélyességi foka, nem tartozik ugyanis a biztonsági zónába, tele van extrém, veszélytelennek a legnagyobb jóindulattal sem mondható akadályokkal. Amennyiben elég bátornak érzed magad ehhez a kalandhoz, a megfelelő mérlegelés után vállald el. Ha azonban mégis valami miatt megremeg a lábad, nem kellene elsietned a dolgot. Ebben az esetben adj időt magadnak a felkészülésre, hisz nem hajt a tatár!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, teljesen feleslegesen dolgozol valamin, ami egyelőre rendkívül lassan halad az útján, elég sok akadállyal kell ugyanis megküzdened ahhoz, hogy zökkenőmentessé válhasson a folyamat, emiatt az idő előre haladtával kezd eluralkodni rajtad a gondolat, hogy mi lenne, ha feladnád az egészet. Mielőtt azonban végleg megfutamodnál, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy egészen idáig mennyi energiát fektettél bele és bizony ha most feladnád, odaveszne minden eddig elvégzett munka. Hidd el, érdemes kitartóbbnak lenned, mert a célban ott vár majd a siker és a csillogás!

BAK (december 22-január 20)

Képes vagy megosztani a figyelmed, egy időben több fronton helyt tudsz állni, mely lassacskán általános ismertető jeleddé válik és mindenki ezt várja majd el tőled. Neked azonban időnként roppant fárasztó minden nehézség ellenére hozni a top formát és tökéletes teljesítményt nyújtani. Fogadd el, hogy Te is halandó ember vagy, akinek időnként merül az akkumulátora és szüksége van a töltődésre. Mivel lankad a figyelmed, most jött el az idő, hogy kicsit kikapcsolj és lassíts a tempón, mert így előbb-utóbb meg fogsz majd botlani és sokkal fárasztóbb lesz majd kijavítani a hibát, mint sem megelőzni azt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta hibát követsz el egy számodra fontos dologgal kapcsolatban, amely az első pillanatban helyrehozhatatlannak látszik. Emiatt hajlamos lennél feladni az egészet, ám azt is pontosan tudod, hogy amennyiben megfutamodsz, kárba vész az összes, eddig feláldozott energiád. Szedd össze a gondolataid, gondolkodj megoldás centrikusan és higgy abban, hogy menthető még a helyzet. Nem a szerencse juttatott el odáig, ahol most vagy, olyan tudás birtokában vagy, amelyet kevesen mondhatnak el magukról. Épp ezért ezúttal is bizonyíthatod rátermettséged és megmentheted a szituációt. Cselekedj, mielőtt késő lesz!

HALAK (február 20-március 20)

A hosszú hétvége előtt úgy érzed, nagyon merül az elemed, legszívesebben ott hagynál csapot-papot és átadnád magad a pihenésnek. Mivel azonban ma még muszáj jól teljesítened, így pontosan tudod, hogy meg kell ráznod magad és minden erődet összeszedve nekifutni azoknak a felaladotaknak, amelyeket mindenképp be kellene fejezned és úgy adni a neved hozzá, hogy ne kelljen aztán szégyent vallanod. Csak azokkal a dolgokkal foglalkozz azonban, amik rád tartoznak, ne engedd, hogy mások mindenféle kérésekkel és különböző feladatokkal ostromoljanak, amennyiben mégis így történne, állj a sarkadra és határozottan mondj nemet, hisz neked most a saját tennivalóidra kell az energiáiddal spórolnod. Hidd el, senki nem fogja rossz néven venni, ha udvariasan és kultúráltan nemet mondasz és így megspórolhatsz magadnak néhány kellemetlenebb helyzetet. Este pedig egy pohár finom bor mellett, feltett lábakkal, elégedetten fogsz tudni pihenni!