Napi horoszkóp március 13.: a Kosok új élményekre vágynak, a Rákok szeretnének mindenkinek megfelelni

Borítókép: Napi horoszkóp március 13.: a Kosok új élményekre vágynak, a Rákok szeretnének mindenkinek megfelelni Forrás: pexels.com
Mára is készültünk horoszkóppal.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 13.

KOS (március 21-április 20)

Kissé monotonnak találod az életed, úgy gondolod, hosszú ideje semmi változás nem történt benne, csak megállás nélkül futsz mókuskerékben. Épp ezért valami változatosságra vágysz, új dolgokat szeretnél kipróbálni, kicsit belekóstolni valamibe, ami kimozdít a szürkeségből és komfortzónádból. Legyél tehát bátor és olyasfajta kalandot keress, amely pozitív energiát ad, olyasmit, ami olyan élményt nyújt számodra, hogy később aztán elegendő lendületet kapj ahhoz, hogy azokat a feladatokat is maradéktalanul elláthasd, amelyek felé más esetben két kézzel kellene hátulról megtolni. Időnként szükséged van arra, hogy más dolgokat is megtapasztalj ahhoz, hogy többé, vagy jobbá válhass!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy érzed, hogy olyasfajta dolgokkal kell most megbirkóznod, amelyek jócskán meghaladják a képességeidet. Ha azonban alaposabban elmerülsz a részletekben, lehetséges, hogy csupán Te, magad dramatizálod túl a helyzetet, hisz korántsem biztos, hogy nem fogod tudni teljesíteni a küldetésed. Ne rettenj meg az a első pillanatban a magasságtól, egyszerűen állj oda és összeszedetten, koncentráltan indulj felfelé. Most itt a lehetőség arra, hogy a környezeted előtt is bizonyíthasd rátermettséged és azt, hogy alkalmas vagy a feladatra! Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

Az utóbbi időben semmi másból nem állt az életed, csak a rohanásból és abból, hogy mindenkinek azt a látszatot póbáld kelteni, hogy minden a legnagyobb rendben, kifogástalanul működik az életed. Vannak, akik emiatt irigykedve néznek rád, ők is olyan tökéletességről álmodoznak ugyanis, amivel téged megáldott a sorsod. Ha azonban tükörbe nézel, be kell vallanod magadnak, hogy ez bizony egyáltalán nem igaz, neked is vannak olyan titkaid, amelyekről nem szívesen beszélsz, vagy egyáltalán nem örülnél neki, ha porosan ugyan, de napvilágra kerülnének. Nem kell álarcban járnod-kelned, vállald fel önmagad, ne bújj olyan szerepbe, amit előbb-utóbb nagyon megterhelő lesz eljátszanod. Hagyd meg magadnak a tévedhetőség lehetőségét. Nem vagy tökéletes, mint ahogy az életed sem az, de így is boldog vagy, épp ezért mutasd meg az embereknek, hogyan is lehet hézagokkal is boldogan élni!

RÁK (június 22-július 22)

Szüntelenül azon fáradozol, hogy másoknak megfelelj, ezt azonban rendkívül fárasztónak találod. Mindenki komoly elvárásokat támaszt veled szemben, mert a végtelennek tűnő teherbíró képességedre alapozva úgy gondolják, nem ismersz lehetetlent. Neked azonban roppant kimerítő az, hogy mindenkit elégedetté tegyél. Épp ezért egyetlen dolgot tarts szem előtt: az az ember, akinek meg kell felelned, az te, magad vagy. Elsősorban azon fáradozz, hogy békében legyél önmagaddal, a többi másodlagos.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai napon olyan, számodra ismeretlen útra tévedsz, ahol eddig egyáltalán nem jártál és fogalmad sincs hová is vezet. Még nem késő azonban bevallanod, hogy zöldfülűként először jársz ezen az ösvényen, hidd el, ha még azelőtt fordulsz vissza, mielőtt beljebb tévednél a labirintusban, rengeteg bajtól óvhatod meg magad. Olyasfajta kihívást keress, melyben sikerélményeket is érhetsz el és nem kell egyfolytában azon görcsölnöd, hogy melyik lábad melyik után tedd ahhoz, hogy hasra ne ess! Nem minden útvonal egyszerű és egyenes, vannak sokkal kacskaringósabbak és akadályokkal teli utak is, melyeken csak akkor indulj el, ha elég bátor és magabiztos vagy ahhoz, hogy minden helyzetben el tudj igazodni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasfajta projekten dolgozol, amelyet mások veled ellentétben nem biztos hogy bevállaltak volna, pontosan a nehézségi fok miatt. Neked azonban szükséged van arra, hogy a környezetedben elismerjék azt, amit csinálsz, ennek érdekében folyamatosan tolod feljebb a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban arra mindenképp ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és egyfajta megfelelési kényszerré váljon az, amit csinálsz. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj, az hogy mások mit gondolnak, legyen mindig másodrangú számodra. Hidd el, sokkal szabadabbnak és boldogabbnak fogod érezni magad, ha magadért teszed, amit teszel és így vívod ki a környezeted elismerését!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, nehezen tudsz túllendülni egy számodra kellemetlen véget ért szituáción, emiatt nem túl jó a közérzeted sem. Egyfolytában azon kattog ugyanis az agyad, hogyan tudsz utolsó leheleteddel mégis küzdeni az ellen, hogy ilyen keserű legyen a szád íze. Időnként el kell azonban fogadnod, hogy vannak olyan helyzetek, amelyeket jobb minél előbb lezárni és elengedni, semmint foggal-körömmel, a saját károdra ragaszkodni hozzájuk. Nyiss új dolgok felé és igyekezz lezárni azokat, amelyek csupán hátráltatnak, de előnyödre semmiképp nem válnak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindent nagyon precízen eltervezel egy rád bízott feladat végrehajtásához, teljesen magabiztos vagy, azt gondolod, hogy semmi nem ingathat meg. Váratlanul azonban olyasfajta komplikációt lépnek fel, amelyeknek köszönhetően meg kell, hogy változtasd az útirányt, ám Te egyáltalán nem voltál felkészülve arra, hogy olyan útra tévedj, amely teljesen ismeretlen számodra. Épp ezért most duplán oda kell figyelned, mert a legapróbb botlással is hatalmasat eshetsz. Amennyiben azonban sikerül így is megoldani a szituációt, triplán büszke leszel magadra, hisz ez a győzelem még többet ér majd, mintha csak úgy kényelmesen végigsétáltál volna a célvonalig.

NYILAS (november 23-december 21)

Minél inkább igyekszel valakivel megértetni valamit, annál inkább azt kell észre venned, hogy kezded a saját értékrended is túllépni és mindent feláldozni, hogy meggyőzd az igazadról. Nem érdemes azonban a saját elveid feladni azért, hogy másokat a Te oldaladra állíts, sokkal inkább el kell tudni engedni az illető kezét, hogy ne sérülhessen a kapcsolatotok, miközben olyasvalamit próbálsz elmagyarázni, amelyet egyszerűen képtelenség megértetni vele. Vedd észre, ha csak az idődet vesztegeted, engedd el és egyszerűen csak harag nélkül menj tovább. Fontos dolgok várnak még ugyanis rád, amelyek teljesítéséhez szükséged lesz az energiáidra!

BAK (december 22-január 20)

Két kézzel tolnád előre az eseményeket, mert úgy érzed, nem haladsz, bármennyire is szeretnél minél gyorsabban a dolgok végére érni. Próbálj meg ténylegesen, fizikailag tenni valamit az ügy érdekében, mert így valóban nagyon lassan fog haladni minden folyamat. Gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, Te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a szabadság ízét!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az hosszú hétvége előtt nem sokkal annyi feladat, olyasféle felelősséggel szakad a nyakadba, amelyre akárhogy is szerettél volna, egyszerűen nem tudtál rákészülni sehogy sem. Ne ess kétségbe a nagy tehertől, igyekezz higgadtan kezelni a helyzetet, épp azért, hogy ne csússzon ki a lábad alól a talaj, készíts egy rendszert, amelyben prioritási sorrendben elhelyezed a tennivalókat és ennek alapján haladj lépésről lépésre. Ne kapkodj, mert azzal csak még nagyobb esélyt adsz arra, hogy összeakadjanak a lábaid és nagyot ess, akkor pedig kezdhetsz mindent elölről. Tekint kihívásként a helyzetre, amelynek teljesítésével nagyon elégedett leszel önmagaddal! Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Általában nem vagy az a típusú személy, aki megijed a saját árnyékától is, ám most valami mégis rossz érzést kelt benned. Nem gondolod ideálisnak a körülményeket ahhoz, hogy most mutasd meg, ami benned van, sokkal inkább szeretnél a háttérben maradni. Amennyiben valóban így érzel, nem kell magadra erőszakolnod azt, hogy mindenképp hallasd a hangod, várd meg, amíg a veszélyhelyzet elhárul, elvonulnak a viharfelhők és újra megláthatod az Élet napos oldalát. Bölcsen teszed, ha hallgatsz a megérzéseidre, hisz nem véletlenül súgják azt, amit!