Napi horoszkóp március 13.: a Bikáknak fontos mások elismerése, a Mérlegek pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére

Borítókép: Napi horoszkóp március 13.: a Bikáknak fontos mások elismerése, a Mérlegek pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz ismét izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egyenesen a csillagoktól jöttek!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 13.

KOS (március 21-április 20)

Célegyenesbe fordultál, abszolút győztese vagy a helyzetnek, nem volt tehát hiábavaló a sok gyakorlás és a kemény munka. Teljesen elégedett vagy a teljesítményeddel, büszkeséggel tölt el a tudat, hogy noha sokan nem hittek benned, mégis volt ennyi magadba vetett hited, akaraterőd és bizonyítási vágyad, ami végig segített az utadon. Ugyan már csak néhány métert kell megtenned a siker érdekében, mégse engedd, hogy lankadjon a figyelmed! Bármikor jöhet ugyanis olyan váratlan fordulat, amely mindent megváltoztat, épp ezért legyél felkészült, hogy ne foghasson ki rajtad semmi!

BIKA (április 21-május 20)

Elszántan küzdesz azért, hogy a környezetedben minden cselekedeteddel elismerést válts ki, ám ez a megfelelési kényszer kezd teljesen eluralkodni rajtad. Roppant fárasztó folyton azt találgatni, vajon az adott helyzetben mit várnak el tőled mások – már ha egyáltalán elvárnak bármit is, mert ez sem biztos. Épp ezért eljött az idő, hogy végre feltedd magadnak a kérdést, vajon nem a saját boldogságod a fontosabb? Rajtad áll, hogy miként döntesz: vállalod önmagad vagy tényleg csak azzal törődsz, hogy milyennek lát téged a külvilág.

IKREK (május 21-június 21)

Mindig a legjobbat igyekszel kihozni magadból, ám gyakran előfordul, hogy beleütközöl valamilyen váratlan akadályba, és akkor hajlamos vagy visszafordulni akár röviddel a cél előtt is. Így rendre kudarcot vallasz, ami alaposan a kedvedet szegi, s nemigen mersz már belevágni új dolgokba. Szabadulj meg végre a kishitűségtől, hiszen egy tehetséges, értékes ember vagy, aki megérdemli, hogy sikereket érjen el. Ám ehhez elsőként bíznod kell saját magadban, a tudásodban, a felkészültségedben, a tapasztalataidban. Szóval legközelebb érdemes kipróbálni, mi történik, ha nem adod fel idő előtt a küzdelmet. Valószínűleg annyi, hogy eléred azt, amit szeretnél!

RÁK (június 22-július 22)

Eddig csak kívülállóként figyelted egy bizonyos szituáció alakulását, most azonban azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok. Így gyorsan döntened kell, hogy megmaradsz külső szemlélőnek vagy inkább közbelépsz. Úgy tűnik, nincs más választásod, mint beavatkozni, mielőtt még nagyobb baj lenne a dologból. Próbáld meg összehozni a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust, mielőtt végképp elfajulna a helyzet. Ez nem egy kellemes feladat, de utóbb hálásak lesznek neked azért, hogy megmentetted a kapcsolatukat, s akkor méltán lehetsz majd büszke magadra.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mikor már kezded feladni a reményt, hogy sikerülhet elérni valamit, amire olyan régóta vágytál olyan váratlan fordulat következik be, amely abszolút felvillanyoz, hitet és lendületet ad a továbblépéshez, ennek köszönhetően most már biztos vagy benne, hogy nem létezik lehetetlen. Most nem állhatsz meg, húzd magadra a mezt és indulj a pályára, mert bomba formában vagy ahhoz, hogy egyedülálló eredményt produkálj és a végén nagyon büszke lehess magadra! Ragadd meg az alkalmat, nem minden nap jön ugyanis ilyen lehetőség! Szerencsés csillagzat alatt születtél, az egyszer biztos!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túlságosan félsz a változástól, nem nagyon szeretsz a megszokott helyzetekből kilépni. Ma pedig éppen ez történhet veled, mert valami véget érni látszik, ami kifejezetten elszomorít, s már-már mély depresszióba süllyedsz. De fogd fel ezt a helyzetet másként: gondolj bele, hogy mennyi minden új dolgot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyek révén jobb, teljesebb emberré válhatsz! Lehetséges, hogy valami végérvényesen lezárul, de ezzel együtt el is kezdődött valami, ami rengeteg pozitív élménnyel gazdagíthat! Légy sokkal nyitottabb a világra, hidd el, megéri!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre sikerül minden, eddig nagyon zavaró dolognak pontot tenned a végére, amelyek rendkívül nagy teherként nehezedtek a válladra. Most azonban, hogy a szikla legurult rólad, igyekezz ezt a napot a pihenésre és a feltöltődésre használni, mert a hét második felében újabb kihívások várhatnak rád, ehhez pedig jócskán szükséged lesz az energiádra. Semmi olyasmit ne vállalj, amely fárasztó, vagy megterhelő lenne, csak olyan fába vágd a fejszéd, amelyben örömöd leled és nem kell érte több ezer méteres csúcsokat meghódítani. Olvass egy jó könyvet, nézz a szerelmeddel, vagy a barátnőiddel egy romantikus filmet vagy menj el shoppingolni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mivel elég zsúfolt életet élsz mostanában, nem igazán van időd arra, hogy mindenkire időt szakíts, ez a nap azonban abszolút ideálisnak ígérkezik, hogy felmelegíthesd a kihűlőfélben lévő kapcsolataid. Keress meg mindenkit, aki sokat jelent az életedben és nem szeretnéd elveszíteni csak azért, mert zsúfolt programjaid nem teszik lehetővé a megfelelő kapcsolattartást. Érdemes az egész napot erre szánni, hisz este sokkal nyugodtabban és lelkiismeret-furdalás nélkül fogod tudni majd álomra hajtani a fejed! Néha erre is szükség van, ráadásul ez egy olyan beruházás, amely az érzelmek szempontjából mindenképp pozitív haszonnal jár!

NYILAS (november 23-december 21)

A sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmod, amelyért nagyon hosszú ideje dolgozol, de soha nem merted volna elhinni egyetlen pillanatra sem, hogy valaha elérheted. Most, hogy kézzel fogható bizonyítékot kaptál arról, hogy soha nem érdemes feladni, mindig hinni kell és minden körülmény ellenére kitartani, teljes joggal tölt el határtalan boldogság. Igyekezz minden másodpercét kihasználni, az sem baj, ha ezúttal világgá kürtölöd a büszkeséged, mely nem számít kérkedésnek, csupán azt szeretnéd, ha mások is osztoznának örömödben. Ma már semmi nem szegheti a kedved!

BAK (december 22-január 20)

Pontosan tudod, mit szeretnél elérni, abszolút mértékben tisztában vagy a határaiddal, kitűztél magad elé egy fontos célt, mivel azonban az említett határokon jóval túlmutat a dolog, egyelőre visszatart a félelem attól, hogy nekivágj az útnak. Amennyiben hagyod, hogy ez a félelem eluralkodjon rajtad, így soha nem fogsz tudni semmiféle sikert elérni és maradandó alkotni, amely miatt soha nem fogsz tudni kiteljesedni sem. Érdemes mérlegelned, hogy továbbra is egy helyben álldogálva álmodozol, vagy magadra erőltetsz némi bátorságot, és önbizalommal felfegyverkezve belevágsz a kalandba. Hidd el, nem fogod megbánni, ha a végső célodra gondolsz, nem is marad időd majd a félelmeiddel és frusztrációiddal foglalkozni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Váratlan helyzetbe kerülsz a mai napon, amely legnagyobb bosszúságodra nem teszi lehetővé, hogy a korábban eltervezett program szerint menj, amerre szeretnél. Nem érdemes azonban időt pazarolnod azzal, hogy ezen mérgelődsz, hisz egymagad változtatni úgy sem tudsz ezen, sokkal inább érdemes összeszedned minden akaraterőd, kitartásod és elindulni egy másik irányba, amely végül elvezet majd a megoldáshoz. Vannak az életben olyan szituációk, amelyek meggátolják az embereket abban, hogy a saját elképzeléseiket a saját terveik szerint valósíthassák meg, de ez korántsem jelenti azt, hogy az eredmény majd szégyellnivaló lenne a legvégén. Higgy magadban és abban, hogy semmiféle olyan akadály nem létezik, amelyet ne tudnál megugrani!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy tűnik, nem hiába dolgoztál olyan hosszú ideje egy bizonyos dolgon, minden energiád és időt erre áldozva, hisz a mai napon a kemény munka megtérülni látszik. Ez azt jelenti, hogy végre te is hátradőlhetsz egy kicsit és kieresztheted a fáradt gőzt, épp ezért a nap végén hívd el a barátaidat egy hangulatos kávézóba, és nyugodtan igyál meg velük egy forró csokit sok-sok tejszínhabbal, hisz neked is jár a kikapcsolódás. Mielőtt azonban erre sor kerülne, győződj meg róla, hogy mindent megfelelően sikerült elvégezned és mindennek pont került a végére, nehogy később legyen gondod belőle!