Napi horoszkóp március 12.: a Rákok kikapcsolódásra vágynak, az Oroszlánok igyekeznek mindenkinek megfelelni

Borítókép: Napi horoszkóp március 12.: a Rákok kikapcsolódásra vágynak, az Oroszlánok igyekeznek mindenkinek megfelelni Forrás: pexels.com
Hétfői horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 12.

KOS (március 21-április 20)

Noha elég sok energiát és időt fektettél valamibe, mégsem olyannak látod az eredményt, amilyennek annak előtte elképzelted és ez elég nagy csalódással tölt el. Hitevesztettséged csak fokozza, hogy mások is megemlítik azt, hogy ennél többet vártak volna tőled, emiatt hajlamos vagy ingerülten reagálni. Ne hagyd azonban, hogy a negatív érzelmek vezéreljenek, hisz nem a környezeted tehet arról, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd be kell látnod, hogy ez most csak rajtad múlt és attól nem lesz jobb a helyzeted, ha arrogánsan reagálva esetleg számodra fontos embereket bántasz meg. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon mit kellett volna másképp csinálnod ahhoz, hogy olyan eredményt produkálj, amely elégedetté tenne, így legközelebb már meglesz a tökéletes recepted a sikerhez!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy érzed, nem haladnak a dolgok előre olyan tempóban, ahogy azt az elején eltervezted. Mindig akad egy zavaró tényező, amely kizökkent a munkafolyamatból, ami meglehetősen frusztrál. Semmi baj, menj le alfába és próbálj meg mindent olyasfajta dolgot kizárni, amely nem enged
koncentrálni, mert így bele fogsz fulladni az egészbe és nem csak magadnak okozol majd csalódást, de ennél a környezetedben is többet várnak el tőled. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, hisz a receptet régóta tudod, csak megfelelően kell alkalmaznod. Menni fog, csak koncentrálnod kell!

IKREK (május 22-június 21)

Hosszú ideje nagyon zavar valami egy hozzád közel álló személlyel kapcsolatban, ám eddig soha nem találtad megfelelőnek a körülményeket ahhoz, hogy beszélj vele. A mai napon azonban alkalmad adódik arra, hogy hangot adj annak, ami bánt, természetesen gondosan ügyelve a stílusra és a hangnemre. Arra fel kell készülnöd, hogy egészen idáig csak a saját szemszögedből vizsgáltad a helyzetet és elképzelhetően most az illető rávilágíthat olyan részletekre, amelyeket eddig nem láttál. Ez is azt bizonyítja, hogy korántsem biztos, hogy mindig az a megfelelő szemlélet, amit Te vallasz, időnként nyitottnak kell lenned más véleményére is.

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, sok volt mostanában a történés, nagy volt a nyüzsgés körülötted, épp ezért most semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy egy kicsit lassíthass, hogy végre kicsit elcsendesedjen minden és rendezhesd a gondolataid. Ne is szervezz munka utánra olyasfajta programot, amely nagy hangzavarral és társasággal járna, sokkal jobban teszed, ha elvonulsz kicsit a Világ elől, ledőlsz a kanapéra és egyszerűen csak relaxálva élvezed a csendet. Hidd el, ha minden a helyére kerül, sokkal nagyobb lendülettel fogsz tudni mindennek neki vágni a hét hátralévő részében!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl sok feladatot vállalsz el, mindenki téged talál meg azzal, hogy szívességet kérjen, Te pedig segítőkészségednek megfelelően igent is mondasz valamennyi kérésre. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok, egyszerűen azt sem tudod kétségbeesésedben, hogy mihez kezdj ennyi feladattal, ilyen rövid idő alatt. Ne engedd, hogy a kétségbeesés érzése eluralkodjon rajtad, szedd össze a gondolataid, rendszerezd a tennivalókat és mindent szép sorjában igyekezz megoldani úgy, hogy az eredmény fogyasztható legyen. Nemes tulajdonság a segítőkészség, de legközelebb inkább csak akkor vállalj ekkora terhet, ha legalább a Te feladataid le vannak már tudva!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra ugyan megfelelően a körülmények ahhoz, hogy egy régóta hőn áhított dolgot véghez tudj vinni, de korántsem biztos, hogy a környezeted is fel van készülve arra, hogy lépést tartson veled. Érdemes megvárnod, amíg mindenki beáll az alapvonalra, hogy majd ha eldördül a startpisztoly, mindannyian együtt rugaszkodhassatok neki a nagy maratoni futásnak. Hidd el, sokkal hatékonyabb és gyorsabb leszel, ha kidolgozod a taktikát és megpróbálsz csapatban együtt működni a társakkal, így sokkal előbb zsebelhetitek majd be a győzelmet is. Nem biztos, hogy mindig jó az, ha szólóban csinálsz valamit, hisz ha esetleg elakadnál, nem lesz, aki segítőszándékkal megfogja a kezed!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly célokat tűztél ki magad elé, ám pontosan tisztában vagy a képességeiddel és a korlátaiddal, ennek okán azt is tudod, hogy egyedül képtelen lesz végigvinni azt, amit el szeretnél érni. Gondold végig, kik azok a személyek, akiket érettnek és alkalmasnak tartasz arra, hogy beavatva őket, egy jól működő csapatban tudjatok együttműködni és meghódítani a megmászhatatlannak tűnő hegyet is. Légy azonban óvatos, hisz lesznek akik, csak azért legyeskednek majd körülötted mert a babérokat szeretnék csak learatni, komoly hírnévre szert téve ezzel. Szelektálj, kik azok, akik őszinték és megbízhatóak és kik akarnak csupán csak hasznot húzni belőled!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elég régóta dolgozol valamin, amitől meglehetősen sokat remélsz. Pont ezért kezded elveszíteni a türelmedet, mert egyelőre nem látod a fényt az alagút végén. Türelem és kitartás nélkül azonban nem fogod tudni elérni azt, amire vágysz. Ne sürgess semmit, a dolgok haladnak a maguk útján, ne akard a természetes folyamatokat befolyásolni. Azt sem parancsolhatod meg, hogy essen az eső vagy süssön a Nap, hát ezzel az üggyel is valahogyan így vagy!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában véve ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak és kizárólag olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetencia határaidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségnyújtást belőled, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe a képességeid is!

BAK (december 22-január 20)

Olyannyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy szinte már a zsebedben érezheted a győzelmet. Magabiztosságod azonban egy váratlan fordulat tompítja, melyhez most kell az eszednek a helyén lennie, hisz ha nem avatkozol be azonnal, úgy fog elúszni a siker lehetősége, mintha soha nem lett volna ott előtted. Szedd össze minden tudásod és tapasztalatod, hisz globálisan tekintve a helyzetet, úgy kell tudnod megakadályozni a katasztrófát, hogy közben le ne térj az útról és kárba ne vesszen az eddig elvégzett munka! Igyekezz a külvilágot kizárni annak érdekében, hogy senki és semmi ne akadályozhasson meg abban, hogy véghez vidd, amit kitűztél magad elé!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívül szövevényes, bonyodalmaktól nem mentes ügyben siet valaki a segítségedre, hogy olyasfajta, használható tanáccsal lásson el, ami hozzá segît ahhoz, hogy pozitívan jöhess ki a dologból. Épp ezért hallgass minden szavára és igyekezz megfogadni a tanácsait, hisz egyrészt rosszat semmiképp nem akarna neked, másrészt jelen pillanatban úgysincs más választásod, saját magad erejéből ugyanis, megfelelő eszközök és hatalom híján képtelen lennél. Még jó, hogy van melletted valaki, aki kiránt a kátyúból!

HALAK (február 20-március 20)

Valakik a környezetedben olyasmibe szeretnének belevágni, amellyel kapcsolatosan neked csak negatív tapasztalataid vannak. Hezitálsz, nem tudod, hogy mondd ezt el nekik, hisz noha nagyon lelkesek, nem akarnál nekik rosszat. Mivel azonban Te már megjártad ezt az ösvényt, óvatosan figyelmeztesd őket arra, milyen fajta veszélyekkel járhat, így nem fog később lelkiismeret furdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál, amíg a baj elkerülhető volt. Ez az ő döntésük, Te viszont igyekezz minden tőled telhetőt megtenni!