Napi horoszkóp március 11.: a Rákok mellé a szerencse szegődik, a Szüzek magabiztosságuknak köszönhetik népszerűségüket

Borítókép: Napi horoszkóp március 11.: a Rákok mellé a szerencse szegődik, a Szüzek magabiztosságuknak köszönhetik népszerűségüket
A csillagok mára is üzentek minden egyes csillagjegynek, neked is érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 11.

KOS (március 21-április 20)

Vannak emberek, akik egyszerűen olyasmit várnak el tőled, amire nem biztos, hogy minden esetben fel vagy készülve és teljesíteni is tudod. Nem kell önmagad meghazudtolva igent mondanod mindenre, csakis olyasmikbe engedd magad belerángatni, amelyek még számodra is a teljesíthető küldetések közé tartoznak, hisz ha a határaidon kilométerekkel túlmutató feladatokra mondasz igent, Te magad sem fogsz sikerélményt elérni és a környezetednek is csalódást okozhatsz. Épp ezért határozottan mondd el annak, aki a lehetetlent is elvárja tőled, hogy nagyon sajnálod, de nem tudsz és nem is akarsz ilyesfajta nyomásnak engedni. Miért okoznál saját magadnak álmatlan éjszakákat?!

BIKA (április 21-május 20)

A mai napon konfliktus helyzetbe kerülsz egy olyan dolog miatt, amelyhez semmi közöd, nem követted el, mégis rád akarják húzni az egészet, hogy vidd el mindenki helyett a balhét. Szerencsére Te sokkal intelligensebb vagy annál, mint hogy felhúzd a kesztyűt és ringbe szállj egy felesleges cicaharcért, sokkal inkább teljes nyugalommal tölt el az, hogy tiszta a lelkiismereted. Árulás nélkül gondoskodj róla, hogy a sértettek mindenképp megtudják az igazságot és azoknak kelljen felelősséget vállalni, akiknek valóban van vaj a fülük mögött! Miért tartanád a hátad mások helyett?!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki nem tetszésének olyan formában ad hangot, amely sérti Te értékrended. Mivel a hangszín és a stílus kilométerekkel meghaladja a toleranciaküszöböd, igyekezz határozottan, ám intelligens stílusban, finomított hangerővel megértetni az illetővel, hogy nem vagy a vitához alkalmas partner, nem tudsz ugyanis olyan mélységekig menni, hogy hozzá hasonlatos stílust engedhess meg magadnak. Ne ítélj azonban elsőre, talán rossz napja van, nem biztos, hogy akarattal reagált úgy, ahogy. Ha semmiképp nem látsz változást, igyekezz magad mögött hagyni az illetőt, hisz számos más, értékes emberrel vagy körülvéve, nem vagy tehát arra szorulva, hogy eltűrd az alpári hangnemet.

RÁK (június 22-július 22)

Az elmúlt időszakban nem minden alakult úgy, ahogy eltervezted, emiatt kissé el voltál időnként keseredve. Úgy tűnik azonban, hogy vége a peches korszaknak, amikor bárhogy is alakult minden, neked veszteséggel kellett számolnod. Lassan ugyanis kezdenek a helyükre kerülni a dolgok, megtanulsz okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így nem lesz probléma az sem, hogy idejekorán kényszerülsz feladni valamit, csak mert nem bírtad a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal és végre kicsit kifújhatod magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai napon fény derül valamire, amire visszagondolva nem is igazán szerettél volna tudni a dologról, mert alapjaiban rengette meg a biztos helyzetet és ezzel együtt az önbizalmad is. Bár most elég bizonytalanná vált a helyzet, azért azt beláthatod, mégis jobb, hogy most derült ki a dolog, hisz ma még van lehetőséged változtatni és egy másik úton elindulni. Ne arra koncentrálj, hogy ez milyen negatív hatással lehet rád, sokkal inkább arra, hogy mit tanulhatsz belőle, amelyet a jövőben, egy hasonló szituációban fel tudsz majd használni. Gondolj bele, ezek a tapasztalatok is kellenek ahhoz, hogy sikeressé válhass az Élet minden területén!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindig, minden helyzetben Te vagy az a személy, akitől a környezete a megoldást várja, akinek számolnia kell azzal, hogy kihúzzon mindenkit a kátyúból, akár a saját házát, vagy marháit is feláldozva ennek oltárán. Ez az állandó felelősség azonban kezd teljesen felemészteni, úgy érzed, kezdesz belefulladni abba a vízbe, amelybe csak úgy, kérdezés és mentőöv nélkül bedobnak, nem törődve azzal, hogy Te mit gondolsz a dologról. Ne feledd, elsősorban magadra kell koncentrálnod, csak a saját biztonságodra ügyelj és akkor segíts másokon, ha valóban marad erre energiád és nem kell a hegyet is a hátadon cipelned! Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz egyáltalán nem hagysz cserben senkit, csupán átadod másnak is a lehetőséget, hogy a nép őt is felemelhesse egy kicsit!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyon régóta szeretnél elérni valamit, ami fontos számodra, ám egészen a mai napig nem merted megtenni az ehhez szükséges lépéseket attól tartva, hogy esetleg nem sikerül és rendkívül csalódott leszel miatta. Amíg azonban nem próbálod meg, soha nem fogod tudni megállapítani, hogy érdemes volt-e, megérte-e megpróbálni. Legyen benned elegendő bátorság, higgy abban, amit nagyon szeretnél, hisz úgy, hogy egy helyben állsz, soha, semmit nem fogsz tudni elérni. Ne legyél saját magad ellensége, egyszerűen vegyél egy mély levegőt és indulj el! Nincs semmiféle veszíteni valód!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Komoly lépésre szántad el magad, ennek azonban nem mindenki örül a környezetedben. Nyugtasd meg az embereket, hogy nem gondolkodás és előzetes mérlegelés nélkül döntöttél, pontosan tisztában vagy mindennel, figyelembe vetted a következményeket és minden kockázattal együtt kénytelen vagy megtenni ezt a lépést ahhoz, hogy egy sokkal zökkenőmentesebb, nyugodtabb életet élhess. Ne hagyd, hogy a kételkedők megingassanak elhatározásodban, hisz nem véletlenül szántad rá magad erre a nagy lépésre! Ha döntöttél, indulj, mielőtt késő lesz!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan célt tűztél ki magad elé, amelyről pontosan tudod, hogy nem lesz egyszerű elérned, ám mégis, mivel nagyon szeretnéd, hajlandó vagy bármit megtenni érte. Most kell azonban óvatosnak lenned, olyasmiről álmodozol ugyanis, amely nem biztos, hogy a számodra is elérhető magasságokban van. Ne akarj, komoly áldozatokat hozva, mindenáron menni valami után, ami nem is garantálja, hogy boldog leszel! Jó dolog néha álmodozni, de azért mégis érdemes meghúznod egy bizonyos határt a hamis illúziók és a valóság között, amelyhez nem árt, ha kicsit reálisabban gondolkodsz!

BAK (december 22-január 20)

Mielőbb le szeretnél zárni egy bizonyos szituációt, ennek érdekében nem is tudsz másra figyelni, csak és kizárólag erre összpontosítasz. Így azonban lemaradsz minden olyan lehetőségről, amely maradandó, pozitív élményt okozhatna. Általában véve sok esetben jobb, ha mihamarabb pontot teszel egy-egy bizonytalanságából fakadóan kényelmetlen szituáció végére de nem árt közben nyitott szemmel is járnod, hogy ne csak nézz, hanem láss is bizonyos helyzeteket. Soha nem tudhatod ugyanis, hogy mikor sodor az utadba olyan, vissza nem térő lehetőségeket az Élet, amelyet ha nem ragadsz meg, talán örökké bánni fogsz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai nap kellemes meglepetéseket tartogat számodra, hisz csupa olyan esemény határozza meg a napod, amire nem számítottál, mégis nagyon pozitívan érint. Éld meg minden pillanatát, mert mostanában nem nagyon adódott olyan alkalom, amikor a benned lévő feszültséget oldva, át tudtad adni magad az élvezeteknek! Rögtön másképp látod a világot, hisz a zsúfolt hétköznapokon ki ne örülne egy kis pozitívumnak?! Ez a nap egy kiváló bizonyíték arra, hogy van az az apró pici gesztus, amely képes visszaadni az életkedved! Örülj felhőtlenül!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasmit szeretnél kipróbálni, amit eddigi életedben soha nem volt még bátorságod megtenni, de most úgy érzed, mégis eljött a pillanat, hogy megmutasd elsősorban magadnak, mire is vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis a történeted, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon megvan-e benned a siker kulcsa, amelynek segítségével könnyűszerrel érheted el a célod. Nem lesz ugyan sétagalopp, ám mivel Te kifejezetten szereted a kihívásokat, ez sem igen fog tudni rajtad kifogni! Hajrá, menj és győzd le a Világot!