Napi horoszkóp május 31.: a Rákok végre elérhetik a kitűzött céljukat, a Skorpiók segítőkészségükről híresek

Borítókép: Napi horoszkóp május 31.: a Rákok végre elérhetik a kitűzött céljukat, a Skorpiók segítőkészségükről híresek
Viszlát május, helló horoszkóp!

NAPI HOROSZKÓP május 31.

KOS (március 21-április 20)

Magasra tetted a mércét, talán túl sokat is vársz el önmagadtól, s ha valami nem a terveid szerint alakul, kétségbeesel és bármire hajlandó vagy azért, hogy sikert érj el. Az egész életedet arra áldozod, hogy mindig megugord a magasságot, ám mivel gyakran levered a lécet, emiatt hajlamos vagy a frusztrációid miatt másokon bosszút állni. Mielőtt azonban a népszerűségi indexed elkezdene rohamosan zuhanni, sokkal jobban teszed, ha engedsz az elveidből és inkább az élmények és új lehetőségek felé fordulsz. Hidd el, a kevesebb néha több!

BIKA (április 21-május 21)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akinek kifejezetten idegesít néhány tulajdonsága, ám mivel megbántani nem szeretnéd, ezért amikor csak lehet, kerülöd a társaságát. Ez azonban elég hamar feltűnik az illetőnek, így kellemetlen helyzetbe is sodorhatod magad. Épp ezért amennyiben úgy érzed, megér egy próbát, ülj le és beszélj vele az érzéseidről, illetve arról, hogy mi az, ami frusztrál téged. Ne feledd azonban, felnőtt embereket megváltoztatni nem lehet, így nem biztos, hogy eredménnyel jársz majd. Az, hogy megéri-e a kockázatot, Te döntsd el annak alapján, hogy mennyire közvetlen a kapcsolatotok!

IKREK (május 22-június 21)

Túl későn kaptál észbe valamivel kapcsolatban, ami rendkívülien frusztrál, hisz pontosan tudod, ha kicsit jobban figyeltél volna, most nem kellene bosszankodva integetned az elúszott hajónak. Ne bánkódj rajta sokáig, jobban teszed, ha mihamarabb lezárod az ügyet és továbblépsz. Keress inspirációt, légy nyitott az új élményekre, találd meg azt, ami kárpótol és ki tudsz benne teljesedni! Legközelebb jobban koncentrálj, és akkor nem érhetnek meglepetések!

RÁK (június 22-július 22)

Egészen eddig a pillanatig nem tudtad, mi az az apró puzzle darab, ami ahhoz hiányzik, hogy végre elérhesd az önmagad elé kitűzött célt. Most azonban meglett, rugaszkodj tehát neki nyugodtan, hisz nem minden nap adódik ilyen lehetőség. Nagyon büszke leszel magadra, hisz megmutathatod a világnak, mire vagy képes és valójában mekkora tehetség is szunnyad benned, amit eddig igyekeztél elfojtani, a megfelelő alkalomra várva. Ne fogd vissza magad, bontakozz ki és zsebeld be az elismeréseket.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon keményen dolgozol azért, hogy mindenki elégedett legyen veled, hogy a többséget boldoggá tedd és ne legyen senki, aki bármit kifogásol rajtad. Azonban roppant fárasztó mindig megfelelni, miközben önmagadat teljesen háttérbe szorítod. Gondold végig, mik azok a dolgok, amelyek igazán számítanak, kik azok az emberek, akiknek valójában adsz a véleményére és döntsd el, így akarod-e leélni az életed, miközben minden élményt és lehetőséget kiengedsz a kezedből. Beláthatod, hogy Te magad sokkal értékesebb vagy annál, minthogy az életed arra áldozd, hogy azt számláld, hányan ismernek el és hányan nem!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon koncentráltan dolgozol valamin, ám a körülmények nem túl ideálisak ahhoz, hogy megfelelően ki tudj zárni mindent. Így azonban elég nehéz az elvégzendő feladatra összpontosítanod, ami meg is látszik az eredményen. Épp ezért ha valóban a tökéletesre törekszel, vonulj el a világ elől, menj alkotói szabadságra és addig dolgozz a feladaton, amíg meg nem leszel elégedve a dologgal. Lásd be, kár lenne, ha engednél a csábításnak és emiatt úszna el a siker! Ez a most vagy soha tipikus esete!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Lassan a kitűzött célodhoz közeledsz, indulhat a csúcstámadás! Bár nagyon le vagy már merülve, most kell az eddig összegyűjtött tartalékaidat felhasználni! Hidd el, ha felérsz, az annál nagyobb eufóriát jelent majd, hisz ez nem sokaknak adatik meg, hogy kitűznek egy célt és annyi kitartásuk és alázatuk van, hogy végül sikerül is nekik elérniük! Légy büszke magadra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A környezetedben híres vagy a jó szándékodról, a segítőkészségedről, az önzetlenségedről, pontosan tudják rólad, hogy bármiben bármikor számíthatnak rád, minden tőled telhetőt megteszel a bajba jutottakért. Nem árt azonban óvatosnak lenned, mert akadnak szép számmal olyanok is, akik valójában nem szorulnak segítségre, csupán a lustaságuk okán próbálják rád testálni az elvégzendő feladatot. Ismerd fel, hogy ki az, aki ténylegesen bajban van, és ki az, aki csak ki akar használni. Próbálj résen lenni, ne engedd, hogy mások eszközként használjanak valamire!

NYILAS (november 23-december 21)

Valami, amin egy ideje dolgozol, nem az általad elvárt eredményt hozza, ami kissé lelohasztja a lelkesedésedet, s pillanatnyi elkeseredésedben legszívesebben ott hagynád az egészet és nem foglalkoznál többé vele. Mivel ebben az esetben odaveszne az eddig belefektetett energiád, így érdemes meggondolnod, mit és hogyan cselekeszel. Első körben ülj le és zongorázd végig a darabot magadban, nézd meg, hol volt hamis a hang, hogy legközelebb már pontosan tudd, hogyan kell csinálni, és magabiztosabban ülhess le a hangszerhez!

BAK (december 22-január 20)

Olyan álláspontot képviselsz, ami az első pillanatban bicskanyigatónak tűnik mások számára, nem feltétlenül vagy ugyanis az a személy, aki minden körülmények között görcsösen ragaszkodik a szabályokhoz. Tudd azonban meghúzni azt a bizonyos határvonalat és még időben parancsolj megálljt magadnak adott szituációban, hisz az, hogy ennyire „rugalmas” vagy, még akár bajba is sodorhat, épp ezért időnként a saját magad védelme érdekében érdemes beállni a sorba. Nem baj az, ha különbözik a véleményed másokétól, nem mindegy azonban, hogy milyen keretek között és mit képviselsz. Ne akarj mindenáron a szabályokon túllépni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A megfelelő hozzállással sikerül valami olyasmit elérned, amit az első pillanatban egyáltalán nem hittél volna. Ne légy kishitű önmagaddal szemben, merj hinni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb feldat sem. Ez a szituáció az elért eredménnyel most tökéletes bizonyíték arra, hogy ha bízol abban, amit csinálsz és a megfelelő időben a megfelelő helyen cselekszel úgy, ahogyan a helyzet megkívánja, szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert! Csak így tovább, ez a profizmus!

HALAK (február 20-március 20)

Felkínáltak egy lehetőséget, Te pedig mindenféle habozás nélkül mondtál igent rá. Az első lépéseknél azonban megremeg a lábad, nem gondoltad volna ugyanis, hogy ilyen nehézségi fokozattal kell megbirkóznod. Ne add fel csak azért, mert kicsit bonyolultabb az egyenlet, amit meg kell oldanod, kétségbe esett menekülés helyett sokkal inkább érdemes összeszedned magad, hinni abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel megoldd a helyzetet, és úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen! Bízz magadban, másként ugyanis nem fogsz sikereket elérni!