Napi horoszkóp május 25.: a Skorpiók ügyei pozitív irányt vesznek, a Nyilasokra nagy kaland vár

Borítókép: Napi horoszkóp május 25.: a Skorpiók ügyei pozitív irányt vesznek, a Nyilasokra nagy kaland vár

NAPI HOROSZKÓP május 25.

KOS (március 21-április 20)

Teljesen felvillanyoz és izgalommal tölt el az, hogy akad valaki a környezetedben, akivel rövid idő alatt megtaláltad a közös hangot, emiatt úgy gondolod, hogy ebből még akár sokkal szorosabb kapcsolat is kialakulhat. Találd meg azonban azt a sebességet, amivel még nem tűnik nyomulásnak a közeledésed, ne akard az első pillanatban elijeszteni, inkább óvatosan, lépésről lépésre próbáld feltérképezni, ő mennyit lát a kapcsolatban, illetve a későbbiekben okozhat-e majd csalódást neked. Ha úgy gondolod, hogy megéri belevágni, adj egy esélyt a dolognak, óvatosan fedd fel érdeklődésed, de ne add ki magad teljesen, mert annál több lesz rajtad a támadási felület! Csak óvatosan, finoman, a fokozatosság elvét betartva közeledj!

BIKA (április 21-május 20)

Egy ideje azon morfondírozol, vajon a megfelelő helyen vagy-e a jelenlegi életedben. Akárhogyan is gondolkodsz, nem vagy biztos abban, hogy hosszútávon jót tesz neked, ha nem mozdulsz. Amennyiben úgy érzed, hogy változtatnod kellene, ne késlekedj! Gondold végig, hogyan tudnál mihamarabb pontot tenni a dolog végére és ha megtalálod a megoldást, mindenképp lépj! Ha ugyanis sokáig így maradsz, csak bele fogsz savanyodni az egészbe. Cselekedj, amíg lehet!

IKREK (május 21-június 21)

Szüntelenül és fáradhatatlanul próbálsz a környezeteddel megértetni valamit, de sajnos be kell látnod, hogy a széllel szemben nem lehet... Nem akarják megérteni az álláspontodat, épp ezért semmilyen szempontból nem is fogadják el. Tégy egy utolsó kísérletet arra, hogy az általad logikusnak vélt vonal mentén haladva megértesd velük, melyek is pontosan a te megfotolásaid. Aki még ezek után sem érti, az soha nem is fogja, épp ezért kár a gőzért. Menj és járd a saját utadat, a többiek pedig majd boldogulnak valahogy!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, túl sok időt vesztegettél egy bizonyos dologra, amely nem hozott akkora hasznot, mint amekkorát a befektetett munkával arányosan reméltél. Ez egy minimálisan frusztrál, úgy érzed ugyanis, hogy ehelyett sokkal inkább foglalkozhattál volna olyasmivel is, ami jobban megérte volna, minden szempontból. Nem érdemes azonban sokáig ezen rágódnod, hisz ez már megtörtént, hamarabb kellett volna feleszmélned és észrevenned a dolog haszontalanságát. Legközelebb magad jobban odafigyelsz, ám azért, mert most frusztrálod magad miatta, vissza már nem tudsz csinálni semmit! Engedd el és koncentrálj a hétvégére!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a hátad mögött a te érdemeiddel dicsekszik, úgy próbálja beállítani a helyzetet, hogy az eredmény az ő keze munkáját dicséri. Téged ez első pillanatban eléggé feldühít, mert igencsak becsapva érzed magad, hiszen úgy tűnik, mintha te nem is csináltál volna semmit. Higgadj le és beszélj inkább az illetővel: határozottan kérd számon tőle, hogy ezt miként gondolja. Próbáld rávenni, hogy nyilvánosan tisztázza ezt a helyzetet, te pedig legközelebb jobban gondold meg, legközelebb kivel fogsz közösen dolgozni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Eljött a holtpont, úgy érzed, nem bírod már tovább, lemerülni látszik az elem. Most kell félretenned mindent, mert ha nem töltődsz fel időben, nem fogod bírni a kiképzést és a nagy hajtást. Menj el egy kicsit, kapcsolódj ki, hisz annak semmi értelme, hogy betegre hajszolod magad! Az energiák pedig nem termelődnek maguktól, neked kell megtalálni azt a forrást, ahonnan újra a régi, lendületes formába kerülhetsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki meglep valamivel, ami elég váratlanul ér, nem számítottál rá, főleg nem ettől a személytől. Épp ezért különösen jól esik, nagyra értékeled, pedig ez mások számára jelentéktelennek tűnik. Légy hálás ezekért a pillanatokért és tanuld meg értékelni a kis dolgokat is, mert nem feltétlenül biztos, hogy mindig a nagy, kézzel fogható ajándékok azok, amik valóban értékesek és hasznosak is. Szép kis nap ez, a mai!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta várod a visszaigazolást valamivel kapcsolatban, amely most végre megérkezik, mi több pozitív eredménnyel! Nem hiába dolgoztál, megérte olyan sokat fáradozni érte, az elültetett fa, zamatos gyümölcsöt termett! Ha eddig nem hagyott nyugodni a dolog, most kicsit lazíthatsz, hisz innentől sínen van minden, neked csak a termést kell kosárba szedni. Lépj előre öt mezőt!

NYILAS (november 23-december 21)

Az a fajta ember vagy, aki nem nagyon szereti a váratlan helyzeteket, aki szívesen marad a komfortzónáján belül. Így időnként kissé egysíkúnak találod a életed, de eddig nem-igen mertél nagyot gondolni és bátran belevágni valamibe. Most azonban olyan helyzetben sodor az élet, amikor kicsit rá is kényszerülsz arra, hogy elhagyd ezt a bizonyos biztonsági zónát és olyasvalamibe csöppenj, ahol talán életed nagy kalandja vár! Aki mer, az nyer!

BAK (december 22-január 20)

Szüntelenül és fáradhatatlanul azon dolgozol, hogy valakin mindenáron segíts, mert úgy látod, kezd elveszni a dolgok sűrűjében. Ő azonban folyton kitér előled, semmiképp nem szeretné megragadni a segítő jobbot. Ez egy jel számodra, hogy nem kell nyomulnod, nem kell meggyőznőd, hogy ragadja meg a kezed, hogy nem kell mindenáron segítened azon, akin nem lehet. Van neked is elég teendőd, ne pazarold olyanokra, akiknek nincs rá szükségük, vagy nem kérnek belőle!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ne stresszelj azokkal az ügyekkel kapcsolatban, amikben nem vagy kompetens, néha jobb más, hozzáértőbb személyekre hagyni a döntést és a határozathozatalt. Maradj ki azokból a dolgokból, amelyekhez még túl kicsi vagy, hisz olyanért kell felelősséget vállalnod, amiről valójában fogalmad sincsen. Ezek pedig felesleges terhek.

HALAK (február 20-március 20)

Valaki segítséget ajánl szorult helyzetedben, amit kénytelen-kelletlen el is fogadsz. Ne a rossz oldalát nézd azonban a segítő szándékú személynek, hisz ez esetben önzetlenül áll rendelkezésre. Mivel nem szeretsz tartozni, minden követ mozgass meg, hogy mihamarabb viszonozhasd a nemes gesztust, azért, hogy a lelked megnyugodjon és a másik is kölcsönösen érezze, mindenben számíthat rád!