Napi horoszkóp május 21.: a Kosoknak fontos döntést kell meghozniuk, a Szüzeknek rengeteg támogatójuk akad

Borítókép: Napi horoszkóp május 21.: a Kosoknak fontos döntést kell meghozniuk, a Szüzeknek rengeteg támogatójuk akad
A hosszú hétvége utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP május 21.

KOS (március 21-április 20)

Régóta halogatott döntés miatt vívódsz egy ideje, épp ezért a hét utolsó napja a legalkalmasabb arra, hogy kicsit visszavonulj, hogy kizárd a külvilágot és még egyszer végigzongorázz mindent. Mielőtt azonban végső elhatározásra jutsz, érdemes megnézni és áttekinteni mind a pozitív, mind pedig a negatív oldalát a dolognak. Lehet, hogy más szempontokra is felfigyelsz a gondolkodás közben, s ez megváltoztatja a véleményedet és megkönnyítheti a döntésedet. Arra azonban vigyázz, hogy el ne vessz a részletekben, mert ha túl sokáig töröd a fejed a dolgon, elszalaszthatsz olyan lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszatérni.

BIKA (április 21-május 21)

Olyan problémát sikerül végre megoldanod, ami már hosszú ideje nehezíti az életed, most azonban olyan lehetőség kínálkozik, amellyel örökre pontot tehetsz a dolog végére. Mivel a környezetedre is hatással volt, nagyon hálás lesz neked mindenki, mert már nagyon frusztráló volt mindenki számára. Eggyel kevesebb megoldatlan kérdés, eggyel több bizonyíték arra, hogy talpraesettséged és kreativitásod egyedülálló. Figyelj a részletekre, ne csak nézz, hanem láss is, mert ezúttal is egyértelműen bebizonyosodott, hogy kis furfanggal milyen könnyen zárhatsz le számodra és mások számára is frusztráló problémákat! Ez igen, profi vagy!

IKREK (május 22-június 21)

Teljes mértékig meg vagy győződve róla, hogy minden ügyet a kezedben tudsz tartani, mindenki problémája elfér a batyudban, nem gyengíthet meg semmi és senki. Rá kell azonban jönnöd, hogy ez a bizonyos zsák könnyen kiszakadhat, ha túlságosan megtöltöd. Nemes jellemre vall, hogy próbálsz mások terhét átvállalva könnyíteni rajtuk, de ne feledd: véges az erőd! Mivel halandó ember vagy, így tudnod kell határt szabni önmagadnak és nemet mondani másoknak, mert előbb-utóbb megszokják, hogy Te vagy az a személy, akire mindenki rámászhat csak azért, hogy nekik könnyebb legyen az életük. Légy egy kicsit önző és gondolj magadra is!

RÁK (június 22-július 22)

Mostanában egyre több furcsaság történik körülötted, amivel egyszerűen nem tudsz mit kezdeni, azt gondolod, hogy feje tetejére állt a világ. Ha feleszméltél azonban, érdemes kihasználod az alkalmat és úgy beépíteni ezeket a dolgokat az életedbe, hogy abszolút hasznosak lehessenek számodra. Rendelkezel már ugyanis annyi kreativitással, hogy ne jelenthessen gondot az, hogy mindezt okosan kezeld fel és a magad malmára hajtsd a vizet. Ki tudja, meddig lesz még alkalmad erre, épp ezért ne késlekedj, cselekedj és hozz létre valamit, ami egyedülálló és páratlan! A többieknek az álluk is le fog esni tőled!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan szituáció adódik, amelyben nagyon ébernek kell lenned, úgy érzed, ha csak egy pillanatra lankad a figyelmed, azonnal kicsúszik a kezed közül az irányítás – és minden eddig befektetett energiád és időd elúszik az árral, Te pedig kezdhetsz mindent elölről. A sikereket azonban úgy is könnyedén elérheted, ha nem görcsölsz ennyire, engedd el magad, hozd azt a szintet, amit mindig is szoktál és nem lehet baj! Tanulj meg lazábban tekinteni bizonyos dolgokra, mert mire egy útszakasz végére érsz, éveket öregszel a sok stressztől!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szerencsés embernek mondhatod magad, mert rengeteg támogatód akad, aki melletted áll egy olyan ügyben, amely számodra kiemelt fontosságú. Hálás vagy érte, de mindennek ellenére pontosan tudod, hogy ezen az úton neked kell végigmenned, nem helyettesíthet senki, hisz Te leszel az, aki a végén learathatja a babérokat és rengeted tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhat. Bátran merj előremenni felszegett fejjel, hisz nemes célért fáradozol, s ha eléred, méltán lehetsz büszke magadra! Csak így tovább! Menj, hisz sokan szurkolnak neked!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Időnként azt érzed, jobb ha behunyod a szemed, befogod a füled és homokba dugos a fejedet, hogy ne is kelljen tudomást venned a körülötted jelentkező problémákról és konfliktusokról. Attól azonban, mert nem akarsz észrevenni semmit, még nem fognak maguktól megoldódni a dolgok. Sokkal jobban jársz, ha bátran szembenézel mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életedet. Bizonyos lehetsz benne, ha legalább kísérletet teszel arra, hogy rendezd az ügyeidet, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted. Meglátod, ha szakítasz ezzel a halogató taktikával, még az álmod is könnyebb lesz.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé kezdesz belefásulni abba, hogy hosszú ideje ugyanazt csinálod, abszolút gépiesedett mozdulatokkal végzed a munkád, emiatt egyre inkább szürkének érzed magad. Kedvetlenséged másoknak is feltűnik, ami kényelmetlen kérdések hadát zúdíthatja rád. Amennyiben nem egy múló állapotról van szó, érdemes elgondolkodnod rajta, hogy váltanod kellene, hogy olyan feladatot kellene keresned, amelyben kiteljesedhetsz, s megtalálhatod a számításaidat. Az is lehet, hogy csupán szükséged van egy kis időre, tedd félre a hétvégére a jelenleg nyomasztó tevékenységet és próbálj teljesen elvonatkoztatni tőle. Szállj ki egy kicsit a mókuskerékből, lehet, ez elegendő lesz ahhoz, hogy újra motivált lehess! Fel a fejjel, értékes ember vagy, aki tudásával és tapasztalatával nagy hasznára válik mindenkinek!

NYILAS (november 23-december 21)

Ma minden úgy alakul, ahogyan eltervezted, a mára beütemezett programokkal is időben végzel, így jut kis időd magadra és azokra a dolgokra is, amelyekre más, zsúfolt hétköznapokon nem. Használd ki a nap minden percét és ha mindennel végeztél, add át magad a hosszú hétvége utolsó napjának, keress olyan elfoglaltságot, amely kikapcsol. Ha azzal tudsz feltöltődni, hogy elmész kertészkedsz, akkor azzal, ha inkább pihennél, akkor azzal, de nyitva van a lehetőség arra is, hogy este egy jó buliban ereszd ki a fáradt gőzt. Neked is időnként töltőre kell csatlakoztatnod magad, s ma van a legmegfelelőbb alakalom erre!

BAK (december 22-január 20)

A lehető legkedvezőbben alakul számodra a helyzet, úgy keverted ugyanis a kártyáidat, hogy végül nem a Te paklidban landolt a „Fekete Péter”. Ez annak is köszönhető, hogy legalább annyi tapasztalattal bírsz már, amelynek birtokában tudod, milyen taktikát kell alkalmaznod ahhoz, hogy nyerő pozícióba kerülhess – vagy legalábbis a legtöbb eséllyel jó pozícióba kerülj. Ne engedd azonban, hogy a figyelmedet eltereljék, mert ha nem koncentrálsz kellőképpen, bármikor történhet olyan váratlan fordulat, hogy csak azt fogod észrevenni, hogy neked kell mégis a „Fekete Pétertől” szabadulnod. Csak előre figyelj és ne hagyd magad kizökkenteni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, túl sok időt vesztegettél egy bizonyos dologra, ami nem hozott akkora hasznot, mint amekkorát a befektetett munkával arányosan reméltél. Ez kissé frusztrál, úgy érzed ugyanis, hogy ehelyett sokkal inkább foglalkozhattál volna olyasmivel is, ami jobban megérte volna. Nem érdemes azonban sokáig ezen rágódnod, hisz ez már megtörtént, hamarabb kellett volna feleszmélned és észrevenned a dolog haszontalanságát. Legközelebb majd jobban odafigyelsz, ám azért, mert most idegesíted magad miatta, vissza már nem tudsz csinálni semmit! Engedd el és koncentrálj más feladatokra!

HALAK (február 20-március 20)

A lehető legtovább próbálsz elodázni egy bizonyos dolgot, annyira félsz ugyanis szembenézni vele, hogy inkább felhúztad a nyúlcipőt és menekülőre fogtad, nehogy véletlenül szembetaláld magad vele. Be kell azonban látnod, hogy a probléma ezzel csak az, hogy hiába vagy jelen pillanatban lépéselőnyben, előbb-utóbb mégis utol fog érni a feladat és akkor számot kell adnod, felelősséget kell vállalnod – és minél később teszed ezt meg, annál nehezebb lesz majd. Lásd be, sokkal jobb neked is, ha megállsz, veszel egy mély levegőt és farkasszemet nézel a helyzettel. Hidd el, hogy meg tudod oldani, hisz a szükséges hozzávalók csakis a hit és az akaraterő.