Napi horoszkóp május 19.: a Skorpiók számára nagy kaland kezdődik, a Szüzeknek felelősségteljes döntést kell hozniuk

Borítókép: Napi horoszkóp május 19.: a Skorpiók számára nagy kaland kezdődik, a Szüzeknek felelősségteljes döntést kell hozniuk
Hétvégén is érdemes elolvasnod a napi horoszkópodat, hisz ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP május 19.

KOS (március 21-április 20)

Kénytelen vagy stratégiai játékot játszani valamivel kapcsolatban, az az érzésed ugyanis, hogy mások ugyanarra hajtanak, mint amire Te is. Ha nem csalnak a megérzéseid, vedd fel a kesztyűt, melegíts be és szállj ringbe, hisz téged ugyanannyira illet meg az, amire vágysz, így tehát minden jogod megvan harcba szállni érte. Ne ijedj meg a kihívásoktól, de tudd, hogy ez nem lesz sétagalopp, ám ha sikerül célba érni, annál boldogabb leszel! Arra azonban érdemes ügyelned, hogy a saját lelkiismereted érdekében csak tiszta eszközökkel harcolj!

BIKA (április 21-május 21)

Olyan kihívással nézel szembe, amelyről ebben a pillanatban fogalmad sincs, nem voltál ugyanis még soha ehhez hasonló helyzetben. Ne ijedj meg a rád váró feladattól, hisz ha kellőképp felkészült vagy, könnyűszerrel meg tudsz majd birkózni vele. Amennyiben tapasztalatlanságod okán szükséged van segítségre, ne szégyellj a környezetedben egy olyan személyt keresni, akiben maximálisan megbízol, akiről pontosan tudod, hogy soha nem engedné el a kezed a szakadék szélén! Menni fog minden magától, csak az első pár lépés nehéz! Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

Valaki a környezetedben sikert sikerre halmoz, egyre-másra zsebeli be az elismeréseket, emiatt büszkeségét nem is rejti véka alá, minden fórumon ezzel dicsekszik. Ami téged illet, rendkívüli módon frusztrál, hogy a csapból is ő folyik, minden vágyad ugyanis az, hogy egyszer reflektorfénybe kerülhess. Nem kell lemondanod erről, de csak rajtad múlik az, hogy egyhelyben állva irigykedsz másokra, vagy felállsz és elindulsz a saját utadon, amely a siker felé vezet majd. Ne feledd, a karosszékben ülve soha nem lehetsz bajnok! Itt az idő, hogy tegyél a saját boldogságodért, csak úgy, csettintésre ugyanis nem fog semmi az öledbe hullani!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívüli tudatossággal és racionalitással tekintesz a folyamatban lévő ügyeidre, szeretnéd ugyanis, ha a lehető legjobb kimenetele lenne mindennek. Útközben azonban könnyen akadhatnak kisebb-nagyobb akadályok, amelyeket muszáj lesz megugranod ahhoz, hogy a tervek szerint alakuljon a dolog. Ne félj megküzdeni ezekkel a bizonyos akadályokkal, hisz ha rendelkezel annyi tapasztalattal, hogy ne jelenthessen gondot az, hogy odaállj és minden erődet bevetve legyőzd azokat, önmagadnak is bizonyíthatsz. Nincs lehetetlen, csak lehet, hogy ez most tovább tart egy picivel, mint a többi terved megvalósítása!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Váratlan hiba csúszik a számításodba, amely végül meghiúsítja a terveidet, emiatt borzasztóan bosszús és dühös vagy, elsősorban magadra. Ha sikerült azonban megfelelően a helyükre tenned a dolgokat, s tisztáztad magadban, hol lehetett csúszós a talaj, próbáld meg lezárni és elengedni az ügyet, hisz ha benne ragadsz, képtelen leszel továbblépni és ezzel új lehetőséget teremteni magadnak, ami majd a sikerhez vezető út lehet. Nem érdemes beleveszned az önvádba, hisz az csak hátráltatni fog a későbbiekben. Ez most nem sikerült, de nincs kizárva, hogy neked is megadatik majd a siker!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nehéz és felelősségteljes döntést kellett meghoznod, mert a probléma kezdett már a fejedre nőni. Első pillanatban megrémít, hisz nem vagy hozzászokva ilyen jellegű döntésekhez, félsz, hogy ne okozz csalódást senkinek, ám ahogyan telik az idő, rá kell jönnöd, hogy akárki akármit mond, érdemes volt erre az elhatározásra jutnod. Nagy tehertől szabadultál meg ugyanis, amely nem nyomasztja többé a lelked – és ez határozottan boldoggá tesz. Ne táncolj vissza csak azért, mert egyeseknek ez nem tetszik, ha már elindultál, menj is végig az úton! Ez csak rád tartozik!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan helyzetben találod magad, ahol mindenki tőled várja a megoldást és azt a végső szót, amely egy csapásra eldöntheti a dolgot. Te először megijedsz a hatalmas felelősségtől, egyáltalán nem látod ugyanis magadban azt a tehetséget és határozottságot, amely ahhoz kell, hogy nyugodt szívvel mondhass feketét vagy fehéret. Bizonyára megvan azonban a többiek oka arra, hogy csukott szemmel is rád bízzák magukat, épp ezért nem kell szerénynek lenned, ez itt és most a hatékonyság ideje! Ha pedig így hozta az élet, miért utasítanád vissza?! Fogd kezedbe a gyeplőt és vágtázz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje foglalkoztat a gondolat, hogy olyasmiben is kipróbáld magad, ami nem tartozik a megszokott hétköznapi tevékenységek közé. Mostanra érett azonban meg benned az elhatározás, hogy végre kilépj a komfortzónádból és olyan kalandba vágj bele, amelyhez foghatót még hírből sem ismersz. A környezeted nem fogadja kitörő örömmel az ötletet, de próbáld megnyugtatni őket, hogy jól esik a féltés, de ez most az az élethelyzet, amikor érdemesnek találod az alkalmat arra, hogy végre új élményekkel gazdagodj! Ügyelj azért a testi épségedre is!

NYILAS (november 23-december 21)

A szokottnál nehezebb kihívásokkal küzdesz, amelyek eléggé kifárasztanak, folyamatosan, minden porcikáddal arra kell ugyanis koncentrálnod, hogy maximális teljesítményt nyújts. Tartsa benned a lelket az, hogy rövidesen sikerül lezárnod minden nyomasztó dolgot, s utána végre lazíthatsz és kipihenheted magad. Lehet, hogy most kicsit nyögvenyelősebb az életed, de gondolj arra, hogy számos tapasztalattal gazdagodhatsz, amennyiben észreveszed azokat az apró jeleket, amelyek átsegítenek ezen a nehezebb időszakon! Tarts ki, nemsokára vége!

BAK (december 22-január 20)

Nem számítottál rá, hogy ma olyasmivel kell foglalkoznod, ami kicsit sincs ínyedre, ám most olyan feladatot kapsz a nyakadba, amely nem várhat holnapig, ma kell ugyanis elvégezned, ráadásul minél hamarabb. Annak érdekében tehát, hogy mihamarabb pontot tehess a végére, érdemes neki veselkedned, mert most még van benned motiváció és akaraterő ahhoz, hogy befejezd és ismét azokkal a dolgokkal foglalkozhass, amelyekhez igazán kedved van. Ne hagyd magad kizökkenteni, koncentrálj és csak azt csináld, amit rád bíztak. Meglátod, kis odafigyeléssel és akaraterővel nem jelenthet nagy gondot ez a kihívás sem!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Két lépéssel a többiek előtt jársz, komoly erőfeszítéseket tettél ugyanis azért, hogy nyerj egy kis időt, amit csak magadra fordíthatsz. Olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek kikapcsolnak és feltöltenek, hisz azért dolgoztál előre, hogy most addig pihenhess, amíg mások utol nem érnek. Ez az idő pont elég arra, hogy rendezd a gondolataidat és elkészítsd a tervrajzot, amelynek alapján a következő, rád váró kihívást teljesíted majd. Nem hiába rendelkezel több tapasztalattal, pontosan tudod, hogyan kell taktikáznod ahhoz, hogy nyerő pozícióba kerülhess. Bármi történik, maradj a tiszta játék híve!

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi időben elég sok olyan dolog történt a környezetedben, ami téged is érintett, emiatt elég kimerültnek érzed magad. Mivel a mai nap kötelezettségek szempontjából nem tűnik nehéznek, így érdemes kihasználnod az időt a pihenésre és a feltöltődésre. Nem tudhatod ugyanis, mikor adódik ehhez hasonló alkalom, amikor egyszerűen csak leülhetsz és nyugodtan megihatsz egy teát vagy beleolvashatsz egy izgalmas regénybe. Ne rohanj előre a megoldandó feladatokat illetően, ráérsz máskor is a hátadra venni a hegyet, ma legyen a kikapcsolódásé a főszerep!