Napi horoszkóp május 16.: a Bikák nem várt akadályba ütköznek, a Nyilasok a tökéletességre törekszenek

Borítókép: Napi horoszkóp május 16.: a Bikák nem várt akadályba ütköznek, a Nyilasok a tökéletességre törekszenek
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tudhatsz meg az egyes csillagjegyekből!

NAPI HOROSZKÓP Május 16.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, minden sínen van körülötted, ott tartasz, ahol most lenned kell, nem vágysz sem többre, sem másra. Nem mindenki mondhatja el magáról, hogy elégedett az életével. Igyekezz ezt az egyensúlyt és harmóniát minél tovább megtartani, mert nem tudhatod, mikor következik be olyan váratlan fordulat, ami veszélybe sodorja a boldogságod! Oszd meg másokkal is a megszerzett javakat, légy azonban óvatos, mert akadnak majd, akik csupán érdekből vannak körülötted, akik csak ki akarnak használni! Tudj olvasni a jelekből!

BIKA (április 21-május 21)

Miközben fejben már elérted, amit szerettél volna, érzed, hogy nagyon közel vagy a célodhoz, olyasfajta akadályokba ütközöl, amik hirtelen kétségbe ejtenek, hisz nem érzed magad elég tapasztaltnak ahhoz, hogy legyőzhesd őket. Ez azonban csupán kishitűség, szedd össze magad, aggodalomra semmi okod, pontosan tudod, hogy ilyenkor mi a teendőd, B-terved is van, így tehát könnyűszerrel meg fogod ugrani ezt az akadályt is. Csak bíznod kell magadban és a talpraesettségedben, hisz rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot megoldani a feladatot. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba tartasz és ha sikerül a célt elérned, annál büszkébb leszel majd magadra!

IKREK (május 22-június 21)

Nagy elégedettséggel nyugtázod, hogy megérte valamire várni, noha a türelmed már igencsak a végét járta. Ám most – rengeteg munka és befektetett energia után – végre sikerült átszakítanod a célszalagot, ami azért tölt el különösen nagy büszkeséggel, mert önerődből érted el azt, amit most már senki nem vehet el tőled! Rengeted élménnyel gazdagodtál, próbálj mindent feldolgozni, és az ünneplés után mihamarabb térj vissza a régi kerékvágásba, mert a malomnak őrölni kell ahhoz, hogy bármi teremjen neked!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki nem várt meglepetéssel kedveskedik neked, ami azért esik különösen jól, mert nem számítottál ilyen kedves gesztusra pont egy olyan személytől, akivel a hétköznapokban csupán felszínes a kapcsolatod. Vedd észre a jeleket, mert az is lehet, hogy komoly szándékai vannak, hogy egy szimpla köszönőviszonynál többet szeretne tőled. Ne láss azonban többet a helyzetbe, mint amennyi aktuálisan van benne, de ha nyitott vagy, érdemes egy esélyt adnod neki. Ne aggódj, az első randin úgy sem kell örök hűséget fogadnod neki!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Pontosan kiszámítottál mindent, abszolút mértékben biztos vagy benne, hogy nem kerülhet porszem a gépezetbe, most azonban a magabiztosságod meginogni látszik, nem várt akadályba ütközöl ugyanis. Ettől még nem biztos, hogy nem lesz a befektetett munkának kézzelfogható eredménye, de nagyon össze kell most szedned magad ahhoz, hogy ki tudd javítani a hibát, amit elkövettél. Még nincs veszve minden, de azonnali beavatkozásra van szükség ahhoz, hogy elkerüld a bukást. Ne hagyd, hogy a hajó elússzon az árral, ha már annyit dolgoztál érte!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki szemtelen piaci légyként legyeskedik körülötted, minden pillanatban ott liheg a sarkadban, egy percre sem hagyva, hogy egyetlen önálló gondolatod legyen. Ez rendkívüli módon frusztrál, de nem tudod, hogyan hozd a tudtára azt, hogy soknak és fojtónak találod a közelségét. Ügyelj arra, hogy ne bántsd meg, de próbálj meghúzni egy határvonalat – és adott pillanatban tudj nemet mondani! Egy kis furfanggal vezesd rá, hogy mekkora teher is a válladon, de ne mondj semmi olyat, amiért később lelkiismeret-furdalás kínozhat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezded elveszíteni a türelmed, a befektetett munka ugyanis egyelőre nem látszik semmifajta gyümölcsöt teremni. Már-már annak a határán vagy, hogy inkább feladod és új kihívások után nézel, de közben azt is szem előtt tartod, hogy akkor odaveszne a sok-sok energia és fáradság, amit másra is tudtál volna áldozni. Nézd a dolog pozitív oldalát, nem mindent olyan egyszerű elérni, vannak akadályok és olyan hegyek, amelyek magasabbak és meredekebbek az átlagnál, épp ezért nem mindenki érheti el a csúcsot. Higgy magadban és menni fog. Ne add fel, mert az is lehet, hogy csupán néhány lépés választ el a céltól!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akadályokba ütközöl egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, mindent megpróbáltál már, de semmi sem látszik eredményre vezetőnek. Nem biztos azonban, hogy nem létezik megoldás, csupán az apró részletekre is gondolnod kell. Ott rejlik valahol a megoldás, csak kellően kitartónak kell lenned. Ne add fel, hisz a legkönnyebb azt mondani, hogy nem megy, s hátat fordítasz és elballagsz. Ha azonban a sarkadra állsz és elhiszed, hogy menni fog, akkor nem lesz az az akadály, amit ne tudnál legyőzni!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindenben a tökéletesre törekszel, igyekszel valamennyi nehézség ellenére a legjobb formában, minden akadályt legyőzve, győztesként a célba érni. A nagy versenyfutásban azonban elfelejted, hogy a Te energiáid is végesek, a bizonyítani akarásban annyira kimerültél ugyanis, hogy nehezen szeded már a lábaid – és egyre nagyobb az esély arra, hogy hibázz és esetleg kiess a versenyből. Érdemes tehát megállnod egy rövid időre, szusszanj egyet, próbálj olyasmit csinálni, ami kikapcsol, meglátod, kipihenten sokkal jobb eredményt tudsz majd produkálni!

BAK (december 22-január 20)

Kellemetlen helyzetbe kerülsz mások miatt, s némi magyarázatra szorul, mi és hogyan történt. Ne hagyd, hogy emiatt ítéljen el a környezeted, igyekezz mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egész maszlagot. Nem érdemes az illetőt megkeresned ez ügyben, mert később, szorult helyzetében még fel is használhatja ellened a kettőtök között elhangzottakat! Meglátod, ha a megfelelő logikai vonal mentén felállított magyarázattal tudsz szolgálni – márpedig miért ne tudnál –, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egészen idáig megpróbáltál egy téged rendkívülien frusztráló dolgot a szőnyeg alá söpörni, úgy gondoltad ugyanis, ha nem foglalkozol vele, előbb-utóbb köddé válik és nem okoz többé álmatlan éjszakákat. Ám egy bizonyos szituációban rá kell jönnöd, nem hogy elmúlt, kezd a gond egyre jobban föléd tornyosulni. Ez a megfelelő alkalom tehát arra, hogy elrendezz mindent úgy, hogy megoldáscentrikusan állsz a dologhoz. Hidd el, a lelkiismereted is mázsákkal könnyebb lesz, ha pontot tudsz tenni az ügy végére és ez a bizonyos elvarratlan szál nem zavarja a továbbiakban az életed!

HALAK (február 20-március 20)

Elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amelynek lezárásával új dolgok felé nyithatsz. Valaki azonban folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt megakadályozza, mindent megtesz azért, hogy el ne veszítsen. Téged eleinte felháborít, hisz milyen jogon befolyásolja az életed, de ha mélyebben belegondolsz, rá fogsz jönni, hogy talán túlságosan ragaszkodik hozzád, nem feltétlenül akar neked keresztbe tenni. Tisztázzátok, kinek mi a célja, magyarázd el neki, hogy a saját életed felett miért Te vagy az egyetlen vétójoggal rendelkező személy. Sokkal könnyebben fog menni minden, ha ő is megérti, hogy is áll pontosan a helyzet.