Napi horoszkóp május 13.: a Skorpiók váratlan helyzetben találják magukat, a Nyilasok igyekeznek lépést tartani az eseményekkel

Borítókép: Napi horoszkóp május 13.: a Skorpiók váratlan helyzetben találják magukat, a Nyilasok igyekeznek lépést tartani az eseményekkel
A hét első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ma is fontos üzeneteket küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP Május 13.

KOS (március 21-április 20)

Mihamarabb szeretnél végezni a feladataiddal, valami azonban mindig közbejön. Ha valóban fontos neked, hogy időben szabadulj, ne hagyd magad kizökkenteni, egyszerűen zárj ki mindenkit, minden zavaró tényezőt, és csak arra fókuszálj, amit éppen csinálsz. Minden más várhat még, most ez az, ami prioritást élvez. Ne futkározz feleslegesen, csak a lényegre koncentrálj!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, aki a nemtetszésének olyan módon ad hangot, amit te kifejezetten sértőnek találsz. Mivel ez a stílus számodra teljesen elfogadhatatlan, igyekezz határozottan, de semmiképpen nem bántó módon megértetni az illetővel, hogy ilyen vitához te nem vagy megfelelő partner, nem akarsz ugyanis hozzá hasonló mélységekbe süllyedni. Ne ítélj azonban elhamarkodottan, mert talán csak rossz napja van, így nem biztos, hogy szándékos volt a bántó megnyilvánulás. Ám ha mégsem erről, hanem valamilyen súlyos jellemhibáról lenne szó, ne foglalkozz tovább a dologgal, hiszen annyi értékes emberrel vagy körülvéve, így nem kell senkitől eltűrnöd az alpári hangnemet.

IKREK (május 21-június 21)

Bár híve vagy annak, hogy rend a lelke mindennek, most olyan helyzetben találod magad, ahol elfelejtheted az ilyesfajta kiszámíthatóságot. Ezt eléggé nyomasztónak találod, mert úgy érzed, ha nem látod át a dolgokat azonnal, el fog uralkodni a káosz. Ne ess kétségbe, használd az eszedet, nem fogsz megfulladni attól, mert nem ér le a lábad a medencében! Ha abbahagyod a kapálózást, rá fogsz érezni arra, hogyan kell ügyesen a víz felszínén maradni.

RÁK (június 22-július 22)

Nem értesz egyet az egyik kollégáddal egy bizonyos dologban, ám mivel nagyon jó a viszony van közöttetek, nem szeretnéd semmiképp megbántani. Látod, hogy noha egy úton kellene mennetek, jelenleg két különböző irányba haladtok, épp ezért próbáld finoman megmagyarázni neki, azért hasznosabb kézen fogva haladni, mert különben elveszítitek egymást és rengeteg időt fogtok azzal elvesztegetni, hogy ismét találkozzatok. Csapatban sokkal eredményesebbek lesztek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az a fajta ember vagy, aki jó előre szeret mindent kiszámítani, aki mindent élére hajtogatva tárol, és senkinek nem engedi, hogy beleszóljon a dolgába. Most azonban mégis olyan helyzet adódik, amikor teret kell engedned másoknak és segítséget kérned, mert egyszerűen bárhogy küzdesz, nem tudsz boldogulni. Időnként megengedett az, hogy tévedj, hisz te sem vagy tökéletes. Nem szégyen, ha megmarkolod valaki kezét és hagyod, hogy vezessen az úton. Engedd meg magadnak a tévedés lehetőségét, mert ha mindig ilyen görcsben éled az életed, lemaradsz az élvezetekről és az élményekről!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad egy jó barátod, akiben minden körülmények között megbízol. Most azonban mégis csalódnod kell benne, hisz olyan titkot árul el rólad valaki másnak, amit normál esetben senkivel nem osztottál volna meg rajta kívül. Emiatt borzasztóan csalódott vagy és azonnal hátat fordítasz neki, mert annál súlyosabb bűn számodra nem is létezik, mint az árulás. Mivel mindenkit megillet azonban az ártatlanság vélelme, érdemes egy esélyt adnod neki, hogy legyen lehetősége megmagyarázni, mit és miért tett. Ha még ezek után is úgy ítéled meg, hogy eljátszotta a bizalmad, nem kell megerőltetned magad és udvariassági köröket futni. Nem biztos azonban, hogy minden az ő hibája. Próbáld az ő szemszögéből is vizsgálni a helyzetet, hogy objektív véleményt tudj mondani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyon igyekszel valamivel mihamarabb végezni, valahogy nincs türelmed az egészhez, hiszen már régen másfelé jár az agyad. Most kell azonban az utolsó erőddel és energiáddal koncentrálnod, mert minél inkább lankad a figyelmed, annál nagyobb az esélyed arra, hogy hibát kövess el. Ha azonban összeszeded magad és az utolsó métereken beleadsz apait-anyait annak érdekében, hogy mihamarabb végezz, nem jelenthet gondot számodra. Egyik lábad tedd a másik után, így biztosan nem fogsz bennük megbotlani és hasra esni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaminek a közepén jársz, amikor váratlan fordulat következtében ott kell hagynod csapot-papot, hogy valaki segítségére siess. Az illető eléggé kétségbe van esve, neked azonban helyén az eszed, így hideg fejjel gondolkodva meg tudod ítélni a helyzet súlyosságát. Most kell higgadtnak lenned, mert két kézzel kapaszkodnak beléd. Mivel azonban elég talpraesett vagy, pontosan tudod, hogy az ilyen szorult helyzetekben hogyan kell adekvátan cselekedni. Ha használod az eszed, pontosan tudni fogod, mit kell csinálnod, téged ismerve nem jelenthet gondot, hogy a másikat kimentsd szorult helyzetéből.

NYILAS (november 23-december 21)

Kicsit elszaladnak körülötted az események, nem nagyon tudsz lépést tartani a történésekkel. Mielőtt azonban teljesen elveszíted a fonalát, adj magadnak időt és lehetőséget arra, hogy megértsd azt, mi zajlik pontosan és miért. Tekintettel arra, hogy fontos ügyről van szó, minden igyekezeteddel próbálj rá koncentrálni, mert ha nagyon lemaradsz, nem fogod tudni tartani a tempót és el fogsz veszni a sűrű rengetegben. Nem kell mindig az ügy sarkában toporognod, de igyekezz lépést tartani a történésekkel.

BAK (december 22-január 20)

Nagyon bizonytalan vagy egy bizonyos dologban, ami azt illeti, egyáltalán nincsen tapasztalatod. Épp ezért jobban teszed, ha mások véleményére hallgatsz, hisz ők talán jobban tudják, mit kellene cselekedned, vagy merre kellene indulnod. Olyan személyeket kérdezz meg, akikben maximálisan bízol és adsz a véleményükre. Ha hallgatsz rájuk és megfogadod a tanácsokat, nem lehet bajod belőle. Mivel azonban jelen pillanatban teljesen bizonytalan vagy, nincs más választásod mint a mások által adott tanácsokat megfogadni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy hozzád közel álló személlyel végzett közös munka nem úgy sül el, ahogy az elején terveztétek, ez kétségbeejt mindkettőtöket. Ahelyett azonban, hogy megfutamodnátok, sokkal okosabban teszitek, ha egy lépéssel előbb jártok a problémánál, kidolgoztok egy ütős taktikát, amivel teljesen biztosan meg tudjátok fordítani a folyamatot és a végén minden pozitív irányba dől majd el. Használjátok minden szuper erőtöket, mert ezúttal nagy szükség lesz rá. Ha sikerrel fejezitek be a dolgot, méltóképp ünnepeljétek is meg!

HALAK (február 20-március 20)

Szeretnél valakinek elmondani egy bizonyos dolgot, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá. Mivel egy hozzád közel álló személyről van szó, szeretnél biztosra menni az ügyben, hogy semmiképp nem bántsd meg a mondanivalóddal. Épp ezért jól gondold meg, hogyan tálalod felé, amit szeretnél tudatni vele. Mindenképp tanácsos az egyenes utat választanod, mert ha virág nyelven próbálod közölni vele, biztosan nem fogja megérteni, vagy ha igen, sokkal nehezebben fogja majd fogadni. Amennyiben sikerül megértetned vele, hogy csupán az ő érdekében voltál őszinte, nem fog haragudni rád. Csak bátran és okosan!