Napi horoszkóp május 10.: a Rákok a maximumot hozzák ki magukból, a Vízöntők bátran ugranak meg minden akadályt

Borítókép: Napi horoszkóp május 10.: a Rákok a maximumot hozzák ki magukból, a Vízöntők bátran ugranak meg minden akadályt
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP május 10.

KOS (március 21-április 20)

Nagyon hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így előbb végzel a feladataiddal is. Légy azonban óvatos, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy előbb szabadulj. Inkább tartson tovább a munka, de kifogástalan legyen. Hidd el, te is sokkal nyugodtabban fogsz aludni!

BIKA (április 21-május 20)

Néhány hónappal ezelőtt még görcsösen kerestél kiutat az akkori helyzetedből, mert mindenáron ki akartál szabadulni belőle. Mára azonban, mindenféle presszió nélkül elértél egy olyan szintre, ami megoldást hozhat arra, hogy nyugodt lelkiismerettel lezárd azt, ami zavar és kinyiss egy olyan ajtót, amely a boldogság és az elégedettség felé vezet. Jó úton jársz, ne fordulj vissza, mert akkor visszasüppedsz abba a mélységbe, ahonnan kín-keservesen kiástad magad. Csak magadra koncentrálj, hisz Te is megérdemled, hogy végre kiteljesedhess és olyan szintre emelhesd az életszínvonalad, amelyet nem csak a boldogság, de a siker és a jólét tesz teljessé!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé csalódottnak érzed magad, mert nem úgy haladnak az ügyeid, ahogyan eltervezted, sőt van olyan dolog, ami megrekedt a sárban és nem tudod, miként mozdítsd előre, hogy ne legyél csupa latyak. Attól azonban, mert elkeseredetten álldogálsz, csak úgy magától biztosan nem történik semmi! Kérj meg valakit, hogy tolja a szekeret hátulról, miközben te meg húzod elölről, hátha sikerül kimozdulni a holtpontról. Nem kell megzuhannod, csak mert nem egy nap alatt jön a nagy eredmény, várj türelemmel, lehet, hogy kicsit késik a siker, de annál nagyobb lesz és annál hosszabb távra szól majd!

RÁK (június 22-július 22)

Noha a hét utolsó munkanapja van, mégis ez a legalkalmasabb nap arra, hogy kihozd magadból a maximumot, hisz topformában vagy! Ezt a környezeted is látja rajtad, hisz látnivalóan tündökölsz! Használd ki az alkalmat, s mutasd meg mindenkinek, hogy mennyi mindenre vagy képes, milyen tehetség és kreativitás rejlik benned, amelyet egy-egy szürkébb napon nem biztos, hogy meg tudnál csillogtatni! Fogadd büszkén az elismeréseket és a bókokat, mert ez a te napod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy általad fontosnak tartott ügyben váratlan fordulat következik be, ami az első pillanatban eléggé megrémít, mert fogalmad sincs ról, hol és min kellene változtatnod ahhoz, hogy visszatereld a dolgokat a megfelelő mederbe. Ne hagyd azonban, hogy a félelem legyen úrrá rajtad, igyekezz összeszedni magad és koncentrálj, hogy képes legyél megoldani a helyzetet. Mivel elég tapasztalatot szereztél már, így nem fog gondot okozni az, hogy megmentsd a helyzetet, ehhez azonban higgadtnak kellene maradnod. Menni fog, csak hinned kell magadban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Közel a célod, már majdnem elérted, amit a legelején elterveztél, épp csak egy kevés hiányzik a diadalhoz! Most azonban nem szabad megtorpannod, kapcsolj magasabb sebességre, különben nem biztos, hogy elsőként tudod majd átszakítani a célszalagot! Ne hagyd magad kizökkenteni, csak saját magadra koncentrálj, s ha végeztél, utána ráérsz minden mással foglalatoskodni! Hajrá, rajtad a világ szeme!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai napon fel kell állítanod a fejedben egy képzeletbeli táblázatot, amelyben gondosan leírod, mikor, mit és hogyan csinálj annak érdekében, hogy mindennel időben végezni tudj. Túl sok ugyanis a mára kitűzött és mások által rád bízott teendő, s ha gondolkodás nélkül fejest ugrasz a dolgokba, csak belefulladsz az egészbe. De ha ehelyett szépen bemelegítesz, majd olyan tempóval úszol, amely még nem fárasztó, de jó részidővel kecsegtet, sokkal nagyobb hatékonysággal fog menni minden és a technika is megfelelő lesz. Úszósapkát fel és irány a medence, de csak okosan!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Most vagy soha! Itt a megfelelő alkalom arra, hogy kiállj és ne hagyd magad elnyomni! Eddig te voltál az, akire mindenki minden terhét rápakolhatta, most azonban, amikor már összeroskadni látszol a súly alatt, ki kell törnöd és meg kell mondanod mindenkinek, hogy nem magashegyi serpának születtél, aki a hegymászók tonnás csomagját cipeli, hogy azok zavartalanul érhessenek a hegycsúcsra! Hiszen te is szeretnél hegyet mászni és neked is nagyon jól jönne egy teherhordó, aki az nyomasztó gondodat magára veszi. Ehelyett azonban megküzdesz magad velük, mert tudod, nem lehetsz ennyire önző másokkal szemben. Hozd tehát a többiek tudomására, hogy nekik sincs joguk a saját problémáikkal terhelni téged!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy néz ki, hogy a mai nappal vége a bizonytalanságnak, minden egyes puzzle a helyére kerül, ma ugyanis olyasmi történik veled, ami magyarázatot ad sok mindenre, és értelmet nyernek eddig értelmezhetetlen dolgok. Megnyugtat, hogy nem lesznek már álmatlan éjszakáid, hiszen most már tisztán látod, miként kell cselekedned ahhoz, hogy kitalálj a sűrű rengetegből. Így azután ne is vesztegesd tovább az időt, most gyorsan indulj, hogy megtaláld a célt, mielőtt még késő lenne!

BAK (december 22-január 20)

Végre látod a fényt az alagút végén, ami nagyon felvillanyoz, hisz nem hiába dolgoztál ezres fordulatszámon, nem hiába pörögtél annyira. A befektetett munka most megtérülni látszik, te pedig alig várod, hogy megkezdhesd a jól megérdemeld szabadságot, hisz a nagy hajtásban már sokszor gondolkodás nélkül, csak ösztönből próbáltad teljesíteni a feladataidat, kész szerencse, hogy nem lett baj belőle! Most azonban eljött az idő, hogy átadd magad a pihenésnek, felejtsd el a munkát egy időre! Majd ráérsz hétvége után felvenni ismét a megszokott tempót!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Leleményességednek és talpraesettségednek köszönhetően sikerül megugranod minden akadályt. Ma nem jelenthetnek gondot a nehezebb feladatok, bármivel bíznak meg, te játszi könnyedséggel végzed el. A többiek a csodádra járnak, hogy vajon miféle doppingszer hatására vagy képes ilyen magasságokig emelkedni. Légy büszke magadra, hisz olyasfajta szupererő birtokában vagy a mai napon, ami legyőzhetetlenné tesz! Élvezd ki minden pillanatát, de ne hagyd, hogy a hirtelen jött népszerűség megrészegítsen, mert bármikor jöhet egy váratlan fordulat, s akkor nagyot eshetsz. Légy résen, hogy hirtelen tudj reagálni, ha szükséges!

HALAK (február 20-március 20)

A mai nap a bokros tennivalóké, érdemes tehát úgy szervezni mindent, hogy egy jól kialaított rendszerbe foglald a feladatokat. Így lesz ugyanis a legkisebb lehetőség arra, hogy hiba csússzon a számításaidba. Koncentrálj arra, amit csinálsz, ne hagyj félbe semmit, fejezd be mindenképpen azt, amibe belekezdtél. Amennyiben sikerül időben végezned, ereszd ki a gőzt és nyugodtan add át magad a hétvégének!