Napi horoszkóp június 7.: a Skorpiók ügyei a tervek szerint alakulnak, a Bakok a saját útjukat járják

Borítókép: Napi horoszkóp június 7.: a Skorpiók ügyei a tervek szerint alakulnak, a Bakok a saját útjukat járják Forrás: Getty images
Ma sem érdemes kihagynod a horoszkópod, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP JÚNIUS 7.

KOS (március 21-április 20)

Túl régóta harcolsz reménytelenül egy számodra nagyon fontos ügyért, ami most megoldódni látszik. Rendkívül boldoggá tesz a tudat, hogy megérte a sok fáradságot, az időt és az energiát, hisz mindez most megfizetődik. Büszkeséggel tölt el, hogy kitartottál, s te magad sem gondoltad volna, hogy valaha sikerül elérni azt, amit szerettél volna. A hosszú út után végre lazíthatsz kicsit. Gyűjts energiát a következő kihívásra, mostantól pedig csak az lebegjen a szemed előtt, hogy kellő önbizalommal és akaraterővel bármi sikerülhet!

BIKA (április 21-május 21)

Nagy lépésre szántad el magad, most jött el ugyanis a pillanat, hogy kitörj a hétköznapok szürkeségéből és olyan útra lépj, amely elvezet a boldogságodhoz, a teljesség és elégedettség érzéséhez. Ennek érdekében egyes hátráltató tényezőket le kell ráznod magadról, és csak arra érdemes fókuszálnod, ami valóban fontos és elengedhetetlenül szükséges a célod eléréséhez. Az első lépések garantáltan nem lesznek könnyűek, de ha hiszel magadban és valóban el szeretnéd érni azt, amit megálmodtál, nem lesznek majd olyan akadályok, amelyeket le ne tudnál győzni!

IKREK (május 22-június 21)

Kitűztél magad elé egy számodra rendkívül fontos célt, ezért harcolsz hosszú ideje olyan elvakultan. Mivel kezdesz belefáradni abba, hogy semmi nem sikerül, kissé meginog a magabiztosságod, elgondolkodsz azon, talán fel kellene adnod a dolgot. Ez azonban nem célravezető, s ha már ennyi ideje küzdesz valamiért, nehogy most dobd be a törülközőt! Inkább ülj le, s gondolkodj, mit lehetne másként csinálni, milyen apró változtatásokkal lehetne megfordítani a mérkőzés állását. Ha már úgy döntöttél az elején, hogy elindulsz valahová, bizonyára volt nyomos okod rá. Miért adnád fel a cél előtt két testhosszal?!

RÁK (június 22-július 22)

Igazi csapatjátékos lévén borzasztóan zavar az, hogy valaki folyton megpróbál beleköpni a levesedbe, amikor egy pillanatra elfordulsz. Mivel ezt tökéletesen érzékeled, így jobb, ha leülsz és rákérdezel, pontosan mi az a probléma, amely miatt egy kicsit sem kívánja az illető a javadat. Értesd meg vele, hogy nem szeretnél senkinek ártani, ám amennyiben nem hagy érvényesülni, gondoskodni tudsz róla, hogy már csak az eredményről értesüljön! Nem kell eltűrnöd, hogy valaki így viselkedjen veled!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha nagyon szeretnél elérni valamit, úgy tűnik, egyelőre az utad sokkal kacskaringósabb, mint amilyennek az elején gondoltad. Nem érdemes azonban feladnod csak azért, mert egy kicsivel több akadályt kell megugranod, vedd elő azt a tudást, akaraterőt és tapasztalatot, ami ott rejlik benned. Csupán egy fontos ügy kell ahhoz, hogy mindez felszínre kerüljön. Állj biztosan a lábadon és ne hagyd, hogy megingasson megingasson. Csak előre nézz és használd a szuper erőd!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Fontos dologban kell dűlőre jutnod, nem tudod azonban, a mérleg melyik serpenyőjébe helyezd a súlyt ahhoz, hogy végül te is jól gyere ki a helyzetből. Ülj le és gondold át alaposan a pro és kontra érveket. Mi lehet az, ami a hasznodra, illetve a hátrányodra válik? Amennyiben túl gyengének érzed magad ahhoz, hogy kimond a végső szót, nyugodtan keress egy hozzád közelálló személyt és oszd meg vele az aggályaidat, hátha ketten megtaláljátok a megoldókulcsot erre a bizonytalan helyzetre!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem úgy alakul a helyzet, ahogyan eltervezted, de még mindig nem késő visszafordulni és más irányt venni. Neked is megengedett időnként a tévedés lehetősége, nem vagy tökéletes, de ezt bátran vállald, nem kell ezután lesütött szemmel, szégyenkezve járnod! Igyekezz végiggondolni, hol hibáztál és merre kell menned ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd a célodat. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, mindenből le tudod ugyanis vonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, csak menj tovább az utadon, mert a végén nagyon elégedett leszel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap zökkenőmentesen alakul, minden számításod bejön, így hamarabb be tudod fejezni a tervezett dolgokat. A nap hátralévő részében csak magadra figyelj, olyan elfoglaltságokat keress, ami csak rólad szól, és ne hagyd, hogy bárki megakadályozzon ebben! Menj vásárolni, ül be valakivel egy moziba, vagy egyszerűen csak beszélgessetek az élet nagy dolgairól egy finom kávé mellett! Időnként neked is szükséged van kis ellopott időre, amit csak magadra fordíthatsz! Hidd el, ezután sokkal hatékonyabb leszel majd minden szempontból!

NYILAS (november 23-december 21)

Túlságosan naivan állsz egy bizonyos dologhoz, jóhiszeműségednek pedig ezúttal meg is fogod fizetni az árát. Csalódottságod eléggé frusztrál, hiszen azt hitted, sokkal dörzsöltebb figura vagy, most azonban kiderül, neked is van még mit tanulnod. Ne omolj össze, hisz szerencsére nem az életed múlt a dolgon, de igyekezz a jövőben nyitott szemmel járni, ha elég éber vagy ugyanis, nem érhetnek nagy meglepetések. Ebből a helyzetből is okultál és tapasztalatot szereztél. Nem minden esetben jó az, ha magadra vállalod a naiva szerepét!

BAK (december 22-január 20)

Szereted a saját utadat járni, épp ezért egyáltalán nem lelkesedsz azért, hogy bárki megragadja a kezed és mindenáron megmondja neked, merre tovább. Ennek ellenére mégis akad valaki a környezetedben, aki minden erejével azon dolgozik, hogy a saját elvei és értékrendje szerint terelgessen, amit rendkívül frusztrálónak tartasz. Nem kell udvariaskodnod, állj ki magadért és határozottan hozd az illető tudtára, hogy nem szorulsz segítségre, önálló személy vagy. Ügyelj azonban a hangnemre és a kifejezésmódra, mert nem kell vérig sértened senkit. Ne bonyolítsd az életedet feleslegesen!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívül felelősségteljes nagy dologra vállalkozol, és nem biztos, hogy egyedül meg is tudsz vele birkózni. Úgy tűnik, ez túl nagy falatnak bizonyul, nem láttad ugyanis, hogy mekkora erőfeszítést és tudást kíván a feladat. Ne ess kétségbe, keress valakit a környezetedben, aki nálad több tapasztalattal rendelkezik, s ne szégyellj segítséget kérni, mielőtt eszeveszett vesszőfutásba. Ha már a határaidat feszegeted, tedd úgy, hogy annak legyen is kézzelfogható produktuma. Nincs ezzel semmi baj, ha tudsz tanulni és tapasztalatot szerezni belőle! Ha sikerül némi segítséggel teljesíteni a küldetést, okulj belőle!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasfajta ügyön lovagolsz, ami már régen nem foglalkoztat senkit, ám te mindenáron választ szeretnél találni a kérdéseidre, s ennek érdekében helyenként olyasmibe is beleártod magad, amihez semmi közöd. Mielőtt azonban kivívod emiatt a környezeted ellenszenvét, mérlegeld, hogy megéri-e konfliktushelyzetet teremteni és szembemenni a szabályokkal csak azért, hogy olyasmi után kutakodj, aminek már régen nincs jelentősége. Jobb lesz inkább előretekinteni, hátrahagyni a múltat és a jövőre fókuszálni! Csak rajtad múlik, merre indulsz!