Napi horoszkóp június 4.: az Oroszlánok felelősségteljes feladattal küzdenek, a Szüzek szorult helyzetükben kapnak segítséget

Borítókép: Napi horoszkóp június 4.: az Oroszlánok felelősségteljes feladattal küzdenek, a Szüzek szorult helyzetükben kapnak segítséget
Hétfői horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP június 4.

KOS (március 21-április 20)

Szüntelenül és fáradhatatlanul azon dolgozol, hogy valakin segíts, mert úgy látod, kezd elveszni a dolgok sűrűjében. Ő azonban folyton kitér előled, semmiképp nem szeretné megragadni a segítő jobbot. Ez jel számodra, hogy nem kell nyomulnod, nem kell meggyőznőd, s nem kell mindenáron segítened azon, akin nem lehet. Van neked is elég teendőd, ne pazarold az idődet olyanokra, akiknek nincs rád szükségük vagy nem kérnek belőle!

BIKA (április 21-május 21)

Ne stresszelj azokkal az ügyekkel kapcsolatban, amelyekben nem vagy kompetens, néha jobb más, hozzáértőbb személyekre hagyni a döntést. Maradj ki minden dologból, amihez még túl "kicsi" vagy, hisz olyasmiért kellene felelősséget vállalnod, amiről valójában fogalmad sincsen. Ez pedig felesleges teher.

IKREK (május 22-június 21)

Mindenáron kötöd az ebet a karóhoz, nem vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Ennek érdekében akár a kollégáiddal is felveszed a kesztyűt, mert mindenáron ragaszkodsz az elveidhez. Ez azonban sok jót nem terem a későbbiekben, hisz mindenkivel összetűzésbe keveredsz, és nem is lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint sül majd el. Nem biztos, hogy megéri tehát konfrontálódni, próbálj inkább a kompromisszumra törekedni, hogy olyan megoldás szülessen, amely mindenkit boldoggá tesz majd!

RÁK (június 22-július 22)

Az a fajta ember vagy, aki nem nagyon szereti a váratlan helyzeteket, aki szívesen marad a komfortzónáján belül. Így időnként kissé egysíkúnak találod a hétköznapokat, de eddig nemigen mertél nagyot gondolni és bátran belevágni valamibe. Most azonban olyan helyzetbe sodor az élet, amikor kicsit rá is kényszerülsz arra, hogy elhagyd ezt a bizonyos biztonsági zónát és olyasvalamibe vágj bele, ami talán életed nagy kalandja lehet! Aki mer, az nyer!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg, amelyre semmiképp nem akartál nemet mondani, hisz nem szeretnéd, hogy ellenérzéseket tápláljanak irántad emiatt. Azt azonban már az első pillanatban is tudod, ez bizony nagyon nagy falat lesz neked, és nem tudsz vele egyedül megbirkózni. Kérj segítséget, ne vállalj egyedül olyan dolgot, amiről biztosan tudod, hogy nincs hozzá megfelelő bátorságod, tapasztalatod és tudásod! Nem szégyen, ha ezt most, az elején bevallod magadnak is, mielőtt még túlságosan síkos talajra tévedsz, ahol biztosan hasra esel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki segítséget ajánl szorult helyzetedben, amit kénytelen-kelletlen el is fogadsz. Ne a rossz oldalát nézd azonban a segítő szándékú személynek, hisz esetben önzetlenül áll rendelkezésedre. Mivel nem szeretsz tartozni, minden követ mozgass meg, hogy mihamarabb viszonozhasd a nemes gesztust azért, hogy a lelked megnyugodjon és a másik is érezze, mindenben számíthat rád!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Eljött a megfelelő alkalom, amikor lehetőséget kapsz arra, hogy bebizonyítsd, nem hiába dolgoztál valamiért, nem hiába fáradoztál annyit, most megmutathatod a kreativitásodat és a tehetségedet. Ügyelj azonban arra, hogy ne vidd túlzásba, próbálj szerény maradni, mert a nagyképűség sehova nem vezet, maximum oda, hogy ellened fordulnak. A benned lévő tudás nem azt jelenti, hogy magasabb fokon állsz azon a bizonyos létrán, inkább arra fordítsd az energiáidat, hogy másoknak segíts eljutni ugyanerre a szintre. Oszd meg, ami benned van!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki meglep valamivel, ami elég váratlanul ér, nem számítottál rá, főleg nem ettől a személytől. Épp ezért különösen jól esik, nagyra értékeled, pedig ez mások számára jelentéktelennek tűnik. Légy hálás ezekért a pillanatokért és tanuld meg értékelni a kis dolgokat is, mert nem feltétlenül biztos, hogy mindig a nagy, kézzel fogható ajándék az, ami valóban értékes és hasznos is. Szép kis nap ez a mai!

NYILAS (november 23-december 21)

Mielőtt józan ész és gondolkodás nélkül cselekednél, ülj le és gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hiba lehetősége, hisz minél jobban benne vagy a sűrűjében, annál nagyobb az esély, hogy hatalmasat bukjál. És minél nagyobbat esel, annál komolyabb lesz a sérülés. Épp ezért mindent gondosan elő kell készítened, mielőtt belevágsz valamibe, mert ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz kijavítani a hibákat, amelyek nemcsak rád lesznek hatással, hanem a környezetedre is.

BAK (december 22-január 20)

Kinőttél már a hiszékeny, naiv kislánykorból, megvan a megfelelő élettapasztalatod, hogy ne higgy el mindenkinek mindent. Differenciálj, kitől, mit és hogyan hallasz, mert nem biztos, hogy van valóságalapja annak, amit mások mondanak hihető történetbe csomagolva. Mielőtt feleslegesen konfliktusba keveredsz, kérdezd meg az érintett felet, honnan az információ, hisz ha a probléma gyökerét megtalálod, kiderül az igazság is.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Régóta várod a visszaigazolást valamivel kapcsolatban, s most végre megérkezik, mi több, az számodra kedvező! Nem hiába dolgoztál, megérte olyan sokat fáradozni, az elültetett fa, zamatos gyümölcsöt termett! Ha eddig nem hagyott nyugodni a dolog, most kicsit lazíthatsz, hisz innentől sínen van minden, neked csak a termést kell learatni. Lépj előre öt mezőt!

HALAK (február 20-március 20)

Noha a hétnek mégcsak az első napjára ébredsz, mégis úgy érzed, kevés volt a két nap arra, hogy összeszedd magad lelkileg és fizikailag. Épp ezért, amennyiben szükségét érzed, hosszabbítsd meg a hétvégét, hisz ha nem töltődsz fel időben, nem fogod bírni a kiképzést és a nagy hajtást, ami a héten vár rád. Menj el egy kicsit, kapcsolódj ki, hisz annak semmi értelme, hogy betegre hajszolod magad! Az energiák pedig nem termelődnek maguktól újra, neked kell megtalálnod azt a forrást, amelynek révén ismét a régi, lendületes formába kerülhetsz! Jó idő van, menj a vízpartra, módjával feküdj ki a napra, vagy egyszerűen menjetek el este a barátnőiddel koktélozni egy hangulatos, zenés helyre!