Napi horoszkóp június 30.: a Szüzek pozitív gondolkodásukkal válnak népszerűvé, a Skorpiók készen állnak a váltásra

Borítókép: Napi horoszkóp június 30.: a Szüzek pozitív gondolkodásukkal válnak népszerűvé, a Skorpiók készen állnak a váltásra
Hétvégére is üzentek a csillagok, érdemes tehát megnézni, hogy mit rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP június 29.

KOS (március 21-április 20)

Van valaki a környezetedben, akiben teljesen megbízol, s úgy érzed, bármiben számíthatsz rá, akármikor hívod segítségül, rögtön mindent elhajít, jön és melletted áll. Jó barátokra mindig szüksége van az embernek, próbáld meg viszonozni azt, amit te is kapsz, mert mindenki kerülhet szorult helyzetbe. Igyekezz azonban bizonyos határokon belül maradni, hisz nem örülnél, ha valaki rád telepedne minden apró-cseprő gondjával.

BIKA (április 21-május 21)

Mindent pontosan elterveztél, de úgy tűnik, hiba csúszott a számításodba, mert váratlan események alakítják át a napodat, ami egyáltalán nem tesz boldoggá. Ne hagyd azonban, hogy a frusztráció elhatalmasodjon rajtad, szedd össze minden erődet, ha már így alakult a helyzet, adj bele apait-anyait és igyekezz maradéktalanul úgy befejezni a feladatot, hogy ne kelljen szégyenkezned a végén. Ha sikerül lezárnod a dolgot, ereszd ki a fáradt gőzt a barátaiddal egy pohár koktél mellett!

IKREK (május 22-június 21)

Olyasfajta szituációba kényszerít az élet, amelyre nemigen számítottál, ettől borzasztóan kényelmetlenül érzed magad. Ez most egy kényszerhelyzet, amely mindenképp arra sarkall, hogy mihamarabb változtass, mert abba semmiképpen nem kell beletörődnöd. Semmiféle erő lehet akkora befolyással rád, hogy szenvedve beletörődj a helyzetbe és mindent úgy csinálj tovább, ahogyan eddig tetted. Elég talpraesett vagy ahhoz, hogy megtaláld a számításaidat valahol máshol.

RÁK (június 22-július 22)

Időnként hajlamos vagy túlreagálni bizonyos szituációkat, és ez konfliktushelyzetbe sodorhat. Próbálj kompromisszumot kötni magaddal és a környezeteddel, hisz ha egy kis önvizsgálatot tartasz, rájöhetsz, hogy tulajdonképp nem vagy kibékülve önmagaddal, mert lezáratlan dolgok nem hagynak nyugodni. Járj utána, igyekezz pontot tenni minden olyan ügyed végére, ami zavarja a lelki békédet! Sokkal lazább leszel a többiekkel is!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ne keverd össze a munkát a magánéleteddel! Ha valakivel olajozott a kapcsolatod, attól még nem biztos, hogy a munkában is ugyanolyan jól és zökkenőmentesen tudtok együtt dolgozni! Igyekezz olyan barátokra szert tenni, akikkel nem kell munkáról beszélnetek, akik kikapcsolnak és elterelik a gondolataidat. Ne vidd haza a munkahelyedről, amit bent kell hagynod és ne vigyél be semmit otthonról sem! Tudj differenciálni, mert különben előbb-utóbb minden szál összegabalyodik, és az eléggé összezavarhat majd téged. Miért bonyolítanád az életedet, ha nem muszáj?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Másokkal ellentétben rendkívül lelkes vagy valamivel kapcsolatban, amelynek sikerében a többiek nem annyira hisznek, emiatt elég szkeptikusan állnak hozzá. Te azonban megtaláltad a pozitív oldalát a dolognak, még mindig abban reménykedsz és azon dolgozol, hogy hátha valamilyen eredményt mégiscsak sikerül kicsikarni belőle. Lelkesedésed ragályos, egyre többen csatlakoznak hozzád, ami azért nagyon jó, mert együtt még erősebbek lesztek és sikerülhet véghez vinni azt, amiben oly sokan nem hisznek jelen pillanatban! Hajrá, legyetek együtt úttörők!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé bizonytalan ügetés után most úgy gondolod, szívesen kipróbálnád, hogy milyen érzés, ha kicsit gyorsítasz és vágtázni kezdesz. Ezt azonban kizárólag akkor tudod megtenni, ha kellő tapasztalattal rendelkezel és magabiztosan tudod megülni a lovat. Ha tehát úgy érzed, hogy még nincs meg a megfelelő tudás benned, csak szép lassan haladj, az sem baj, ha araszolsz, csak adj időt magadnak, hogy magabiztosabb legyél. Akkor aztán nem lesz olyan erő, amely megállíthatna!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, eljött a változások ideje, itt az alkalom, hogy olyan területek felé indulj, ahol még sosem jártál. Ne félj a kihívásoktól, hisz van benned elegendő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy meg tudd állni a helyed. Nem feltétlenül biztos, hogy rosszul fogsz járni és veszteséges lesz a dolog, de amíg bele nem vágsz, nem is fogod megtudni. Most van lehetőséged, és noha tudod, hogy ez némiképp bonyolítja majd az életedet, mindenképp érdemes belevágnod, hisz ahogyan mondani szokás, aki mer, az nyer!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki elkápráztat a kreativitásával, gyakorlatilag mindenki elámul a teljesítményétől. Csatlakozz hozzá, igyekezz minden apró trükköt elsajátítani, amit a jövőben haszonnal alkalmazhatsz. Minden új impulzus inspirálóan hat rád, nagyon szívesen alkotsz a semmiből valamit. Mindig járj nyitott szemmel, mert olyan dolgokat vehetsz észre, amelyek nagy lehetőségeket tartogatnak a számodra.

BAK (december 22-január 20)

Nagyon koncentrálsz valamire, ami fontos számodra, erre áldozol minden percet, a külvilágot teljes mértékben kizárva. Fontos, amit csinálsz, de azért tartsd szem előtt, hogy a nagy hajtásnak az egészséged láthatja a kárát, igyekezz tehát kicsit lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból és időnként fogd vissza a sebességet! Ha esetleg a nagy hajtásból baj lenne, dugába dől minden, amit eddig csináltál, épp ezért gondolj magadra. Keress olyan elfoglaltságot, ami pihentet fizikailag és szellemileg egyaránt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valakitől többet reméltél, de a vártnál rosszabbul abszolválta a feladatot, ami megingatja belé vetett bizalmadat is. Igyekezz a benned lévő tudást és tapasztalatot átadni neki, hogy ő is megtanulhassa azt, amit te már a kisujjadból kirázol. Később büszkén fogsz a munkád gyümölcsére tekinteni, hisz ez az, amit látni szeretnél: amit elvársz magadtól, azt mások is teljesíteni tudják. Légy azonban türelmes, hisz nem mindenkinek olyan sima ügy ez, mint amilyen neked volt!

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon ragaszkodsz valakihez, aki azonban készen áll a továbblépésre és lezártnak tekinti kettőtök ügyét. Bár nehezen törődsz bele a tényállásba, el kell fogadnod, hogy így alakult a helyzet, s ha már a végkifejlet nem túl pozitív, próbáld te is elengedni, lezárni a dolgot minden szempontból – és lépj tovább. Igyekezz úgy tekinteni a szituációra, hogy az élet megtanított valamire, amiből építheted a jövődet. Fel a fejjel, leszel még a hegy csúcsán is, csak merd elhinni!