Napi horoszkóp június 19.: a Rákok az álmaikért harcolnak, a Szüzek számára új szerelem helyeződik kilátásba

Borítókép: Napi horoszkóp június 19.: a Rákok az álmaikért harcolnak, a Szüzek számára új szerelem helyeződik kilátásba Forrás: pexels.com
Mára is készültünk horoszkóppal.

NAPI HOROSZKÓP június 19.

KOS (március 21-április 20)

Nem szereted lezárni a dolgokat, most azonban valami mégis véget érni látszik, amit elég nehéz szívvel fogadsz el. Meg kell tanulnod elengedni bizonyos embereket vagy élethelyzeteket, hisz attól, mert görcsösen ragaszkodsz hozzájuk, azzal nem tudod befolyásolni a sorsodat, és megtartani sem tudod őket. Ez most véget ért, de nincs okod a kesergésre, hisz ha egy ajtó bezárul, mindig lesz egy másik, ami éppen kinyílik. Ez most az új lehetőségek és élmények ideje, ne késlekedj megragadni őket, s egyszerűen sodródj az árral! Néha erre is szükség van.

BIKA (április 21-május 21)

Váratlanul olyan helyzetbe kerülsz, ahol csak a szerencsének köszönheted, ha pozitívan kerülsz ki belőle. Ezúttal melléd állt Fortuna istennő, de nem biztos, hogy mindig így lesz. Legközelebb jobban gondold meg, mit mondasz vagy csinálsz, mielőtt olyan gödörbe lépsz, ahonnan nem egyszerű kikecmeregni. Gondosan ügyelj arra, hogy soha ne hagyjon el a józan eszed, bármennyire is csábító egy szituáció. Ha meg tudod ítélni, milyen veszélyekkel járhat, akkor bizonyára azt is el tudod dönteni, hogy érdemes-e belemenned – vagy jobb, ha biztonsági játékot játszol.

IKREK (május 22-június 21)

Szorult helyzetedben megragadod valaki kezét csak azért, hogy be ne ess a szakadékba. Rendkívül nagy csalódással kell azonban tudomásul venned, hogy egyáltalán nem a megfelelő ember kezét szorongatod. Most engedd el, amíg nem késő, mert ha minden körülmény ellenére is ragaszkodsz hozzá, lehet, hogy visszafordíthatatlan, komoly következményekkel kell számolnod. Most még nem késő felébredni és hátrahagyni azt a személyt, aki nem biztos, hogy a javadat akarja.

RÁK (június 22-július 22)

Kezded feladni a reményt, hogy megvalósulhat az az álom, amiért olyan régóta szinte heroikus küzdelmet folytatsz. Az eredmény ugyanis idáig nemhogy elmaradt, de még a láthatáron sincs. Mivel minden energiád és időd felemészti a célodért folytatott harc, nem nagyon találsz már motivációt. Mielőtt azonban végleg feladnád, tedd félre egy rövid időre az ügyet és próbáld elterelni a figyelmedet. Gyűjts energiát, inspirálódj, mert ha most hátat fordítasz, valószínűleg nagyon fogod bánni, hogy nem volt benned kitartás és kellő akaraterő!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú munkafolyamat végére értél, amelyet nem is bánsz, mert nagyon fárasztó volt görcsösen arra koncentrálni, nehogy hibát kövess el. Épp ezért rendkívül kimerülten, de nagy megelégedéssel és megkönnyebbüléssel teszel pontot a dolgok végére. Feletteseid nagyon meg lesznek veled elégedve, hisz a munka, amit kiadtál a kezedből, kifogástalan lett. Most már átadhatod magad a lazításnak, de ne feledkezz meg a kötelezettségeidről sem. Elég kreatív vagy ahhoz, hogy új inspirációt találva ismét maradandót alkoss!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a környezetedben rendkívülien szimpatizál veled, minden fórumon kihasználva a lehetőséget, hogy imponáljon neked. Először nem tudod mire vélni a közeledést, hisz évek óta ismeritek egymást, azt gondolod, talán bebeszéled magadnak. Miután azonban huzamosabb ideje ezt tapasztalod, kezd téged is érdekelni a dolog. Adj egy esélyt az illetőnek, hogy bebizonyíthassa, igen is lehet közös jövőtök. Mivel eddig csak bizonyos szempontból ismerted, kezdj másként tekinteni rá, hogy megláthasd benne azt a bájat és vonzerőt, amely meggyőzhet erről. Lehet, hogy ebből hosszú távon szerelem lesz?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egyszerre több vasat tartasz a tűzbe, annyi helyen szeretnél helytállni, hogy szinte számodra is követhetetlen, hogy mikor, mit csinálsz. Így azonban megvan rá az esély, hogy valahol hibát kövess el, amit igen nehezen fogsz tudni feldolgozni, hisz a lelkiismeret furdalás lehet majd úrrá rajtad, hogy mi lett volna, ha jobban odafigyelsz. Ne feledd, mindenki hibázik, ám egyáltalán nem mindegy, hogy úgy teszi mindezt, hogy szinte készakarva kereste a bajt, vagy egyszerűen csak megbotlott egy ponton. Adj lejjebb a tennivalóidból, ne támassz olyan elvárásokat magad felé, ami garantáltan rosszul fog elsülni, sokkal inkáb a sikerélmény lebegjen előtted. Hidd el, a kevesebb néha több!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta feladatot vállaltál magadra, amit mostanra megbántál, hisz rengeteg idődbe és energiádba kerül maradéktalanul megfelelni és olyan teljesítményt nyújtani, amit mindenki megszokott tőled, ám most már nincs visszaút, egyszerűen muszáj vagy végigvinni a megkezdett küldetést. Annak érdekében tehát, hogy mihamarabb végezhess vele és végre felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz erre az egyetlen dologra koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellőképp tapasztalt vagy és pontosan tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, így nincs más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni az úton! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon hatékonyan dolgozol, simán lehagyod a többieket, így előbb végzel a feladataiddal is. Légy azonban óvatos, hisz nem egy rövidtávfutó-versenyen vagy, épp ezért nem az a lényeg, hogy milyen gyors vagy, sokkal inkább az, hogy minőségileg milyen munkát adsz ki a kezedből. Ne akard siettetni a folyamatokat csak azért, hogy előbb szabadulj. Inkább tartson tovább a munka, de kifogástalan legyen. Hidd el, te is sokkal nyugodtabban fogsz aludni!

BAK (december 22-január 20)

Kezdesz ráunni a monotonitásra, nem szívesen csinálod már azt, amit eddig szívvel-lélekkel tettél. Úgy érzed, mindenképp változásra van szükséged ahhoz, hogy ki tudj törni. A környezeted nem fogadja azonban nagy örömmel a kezdeményezésedet, féltenek ugyanis az újtól és attól, hogy túlságosan beleéled magad valamibe, s a végén csalódni fogsz. Nyugtasd meg őket, hogy van elég felelősségtudat bennet, s meggondolatlanul nem viszed vásárra a bőrödet. Időnként szüksége van az embernek változásra és megújulásra, ezt nekik is meg kell érteniük.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hatalmas felelősség terheli a vállad, amellyel nemigen tudsz mit kezdeni. Próbálod elodázni a felelősségvállalást, mert rettegsz annak következményeitől. Mivel azonban egyszer túl kell esned rajta, jobb előbb, mint később, így nem nyújtod el a nehéz napokat. Zárd ki a külvilágot, ülj le magadban és gondold végig, hogyan tudsz úgy pontot tenni a dolog végére, hogy az a legkevésbé se fájjon senkinek. Létezik megoldás, csak végig kell zongoráznod pontról pontra. Logikusan és okosan gondolkodj, s mindent végy figyelembe.

HALAK (február 20-március 20)

Rég nem látott ismerősbe botlasz, aki első pillantásra rengeteget változott pozitív irányban. A közöttetek zajló beszélgetés kellemes emlékeket idéz benned, már-már hajlamos vagy komolyabb kapcsolatban is gondolkodni. Amennyiben nyitottak vagytok az egymáshoz történő közeledésre, érdemes esélyt adnotok a dolognak és egy szinttel feljebb lépnetek. Csak akkor menj bele azonban ilyen játékba, ha érzelmileg nem viselne meg, amennyiben mégsem úgy alakul a dolog, ahogy szeretted volna. A szívnek ugyan nem lehet parancsolni, de mégis próbálj első körben az eszedre hallgatni, mert ez esetben az a bölcs tanácsadó!