Napi horoszkóp június 17.: a Kosoknak változásra van szükségük, az Oroszlánok elégedettek az elért eredményeikkel

Borítókép: Napi horoszkóp június 17.: a Kosoknak változásra van szükségük, az Oroszlánok elégedettek az elért eredményeikkel
Vasárnap is érdemes elolvasni a horoszkópod.

NAPI HOROSZKÓP júniuS 17.

KOS (március 21-április 20)

Füledbe ült egy bogár, s megállás nélkül azt sugallja, valamit változtatnod kell a jelenlegi életeden ahhoz, hogy maradandót tudj alkotni. Esetleg olyan dolgot kell bevállalnod ennek érdekében, ami kilométerekkel túlmutat a komfortzónádon, te viszont nem vagy hozzászokva a váratlan eseményekhez. A gondolat megérett ugyan benned a változásra, de nem pontosan tudod még, hogy mit kellene tenned. Épp ezért ne ugorj fejest olyan, ismeretlen és talán túl sekély vízbe, amelyben még soha nem jártál, mert kitörhet a nyakad. Van időd, használd ki, gondolkodj, inspirálódj és csak akkor tedd meg a nagy lépést, ha teljesen biztos vagy a dolgodban!

BIKA (április 21-május 21)

Olyan szituációba keveredsz, amelyben ugyan az első pillanatban nem nagyon tudod, mit kellene csinálni, de ahogyan haladsz előre, egyre jobban ráérzel arra, milyen tempóban és hogyan kell haladnod ahhoz, hogy élvezd a helyzetet és új élményeket szerezz. Ez a bizonyosság arra, hogy attól, mert valami az elején leküzdhetetlennek tűnik, még nem szükségszerűen bizonyul megugorhatatlan akadálynak. Az egész csak arról szól, hogy mersz-e hinni önmagadban? Hogy van-e benned akaraterő, amit előásol a reménytelennek tűnő helyzetekben? Na látod, hogy nincs lehetetlen, legfeljebb nehezebb valamit elérni!

IKREK (május 22-június 21)

Hajlamos vagy arra, hogy csak azért, mert valaki negatív kritikával illet, abbahagyd, amit csinálsz, hátat fordíts neki és új dolgokba kezdj, egészen addig, amíg nem akad valaki, aki elismer és pozitív vélemény alkot rólad. Így azonban elég sok, befejezetlen ügyed van, hisz a biztonság kedvéért ugyan nyitva hagytad a kérdést, ám szinte biztosan nem fogod elővenni őket még egyszer. El kellene döntened, mi a fontosabb számodra: az, hogy mások mit gondolnak rólad, vagy az, hogy adott esetben Te magad, saját önerődből sikereket érhess el és ezzel akkora lendületet kapj, hogy végig tudd csinálni, azt, amit elkezdesz, így tehát nyugodtabban alhass! Ne engedd, hogy mások véleménye ennyire mérvadó legyen számodra!

RÁK (június 22-július 22)

Egyedül küzdesz a gondjaiddal, egyelőre senki nincs, aki egy kicsit is átvállaljon belőlük. Mivel így soha nem fogod tudni megoldani őket, eljött az idő, hogy kesergés helyett felállj, vegyél nagy levegőt és nekivágj a lehetetlennek. A problémák ugyanis maguktól nemigen fognak eltűnni az életedből, muszáj valamit tenned azért, hogy ne nyomasszanak a jövőben. Hidd el, egyedül is meg tudod csinálni, csak bíznod kell magadban és abban, hogy az akaraterőd feljuttat a csúcsra. Onnan pedig gyönyörű a kilátás, majd meglátod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az elégedettség érzésével éled a mindennapjaidat, hisz azok a tervek, amelyeken régóta dolgozol, most kezdenek eredménnyel járni, úgy látszik minden sínen van. Ne engedd azonban, hogy az éberséged és a figyelmed egy pillanatra is lankadjon, mert bármikor bekövetkezhet olyan váratlan fordulat, amely más irányba terelheti az eseményeket. Teljesen megnyugodni csak akkor fogsz, ha már minden a helyén van, és a célvonalat átszakítva büszkén lubickolhatsz a sikerben. Addig is figyelj és tedd a dolgodat tovább, ahogyan eddig is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valami nem az előzetes várakozásaidnak megfelelően sült el, emiatt elég csalódott vagy. Nincs azonban kesergésre okod, próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ez most ugyan nem sikerült, de le tudod vonni a megfelelő konzekvenciát és legközelebb már tudni fogod, miért botlottál meg, így óvatosabban mész majd az úton. Nézd a dolgok pozitív oldalát, s ne a sebeidet nyalogasd, hiszen úgy semmit nem tudsz lezárni és továbblépni, ha ha mindig visszafelé tekintgetsz. Egyszerűen ez most nem jött össze, de bízz benne, hogy sikerre születtél és benned is megvan a győzelemre való képesség!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mérföldkőhöz érkezett az életed, olyan lehetőség kínálkozik ugyanis, amit meg kell ragadnod, hisz ha most nem élsz vele, valószínűleg nagyon megbánnál. Ugyan egy pillanatra hezitálsz, mert a változás némi kockázattal jár, de azt is pontosan tudod, ha nem teszel fel most mindent egy lapra, nem tudod megvalósítani az álmaidat. Ne görcsölj, egyszerűen lazán tedd azt, amit a szíved diktál, s amire a józan eszed is igent mond! Minden sikerülhet, csak akarnod kell!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan elégedett vagy a jelenlegi életeddel, mások mégis a szemedre vetik, hogy nem ott kellene tartanod, ahol éppen most vagy. Ne foglalkozz azzal, ki mit mond, mert ha úgy élnéd a mindennapjaidat, ahogyan az emberek elvárják, valószínűleg még itt sem tartanál. Ne az legyen mérvadó, hogy azok a kívülálló személyek, akik nem hordják a cipődet, de még csak fel sem próbálták, elégedettek-e a teljesítményeddel. Honnan tudhatnák ugyanis, hogy mennyi energiát fektettél már bele és mennyi áldozatot hoztál már érte?! Amíg nem éltek hasonló életet, nincs is miről beszélnetek! Hadd mondják a magukét, neked érdemben egyáltalán nem kell foglalkoznod velük!

NYILAS (november 23-december 21)

Rengeteget dolgoztál egész héten, már-már a végkimerülés határán vagy emiatt, épp ezért alig várod, hogy a hét utolsó napján végre átadhasd magad a pihenésnek. Használd ki a a lehetőséget és úgy próbálj feltöltődni, ahogyan az neked tetszik, legyen az akár aktív, akár passzív kikapcsolódási forma. Hívd el a barátaidat, menjetek a vízpartra vagy este eresszétek ki együtt a fáradt gőzt, mert ugyan nem vagy egy nagy partiarc, de most kifejezetten jól fog esni, ha el tudod engedni magad egy rövid időre!

BAK (december 22-január 20)

Biztonságban érzed magad, megmelegedtél a fészekben, nehezen veszed rá magad arra, hogy elhagyd, hisz attól félsz, ha túl magasra repülsz, nagyobbat eshetsz és esetleg el is törhet közben a szárnyad. Így azonban soha nem tudsz új élményeket szerezni, új helyeket megismerni. Igen, lehet, hogy nem minden szituáció a legkényelmesebb számodra, de meg kell tanulnod ezeket is kezelni, mert ha nem készülsz fel rájuk és váratlanul eltalálnak, nagy csalódás fog eltölteni. Higgy magadban, lehet, hogy az első egy-két próbálkozásnál nagyot esel, de harmadikra már biztosan sikerülni fog! És ha elesel?! Állj fel, porold le magad – és indulás tovább!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyon pontosan megterveztél mindent, mert nem szeretted volna, ha porszem kerül a gépezetbe. Most azonban mégis úgy tűnik, valami keresztűzhúzza a számításaidat, neked pedig fogalmad sincs, hogyan kellene ezt megakadályozni. Kétségbeesetten nézed, hogyan csúszik ki az irányítás a kezeid közül, noha a helyzet nem is olyan katasztrofális, mint amilyennek tűnik, csupán nincs B-terved. Mivel feladni a legkevésbé sem szeretnéd, gondolkodj gyorsan és hatékonyan, mert lassan elmegy a hajó! Engedj az elveidből és meglátod, nem lesz baj!

HALAK (február 20-március 20)

Akaratodon kívül megbántasz valakit, aki elég közel áll hozzád, ám a közöttetek kialakult parázs vitában annyira elragadott a hév, hogy olyasmi csúszott ki a szádon, amit máskor bizonyosan megtartanál magadnak. Ha már így alakult a helyzet, rajtad a sor, hogy elismerd: hibáztál és kérj elnézést, mert ha elfogadod, ha nem, ezt most te rontottad el. Mivel azonban emberből vagy, aki olykor megbotlik, benne van a pakliban az, hogy olyasmit cselekszel, ami tőled szokatlan és igencsak magyarázatra szorul. Ezúttal neked kell bocsánatot kérned. Ha fontosak vagytok egymásnak, meg tudjátok beszélni a dolgot!