Napi horoszkóp június 16.: a Mérlegek ismeretlen dologban próbálhatják ki magukat, a Skorpiók számára nagy lehetőség adódik

Borítókép: Napi horoszkóp június 16.: a Mérlegek ismeretlen dologban próbálhatják ki magukat, a Skorpiók számára nagy lehetőség adódik
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, mert a csillagok izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP június 16.

KOS (március 21-április 20)

A mai napon lehetőséged adódik arra, hogy rendezd a korábbi nézeteltéréseidet, békét köss a számodra fontos emberekkel, illetve lezárj olyan helyzeteket, amelyekről úgy érzed, abszolút nem visznek sehová, sokkal inkább hátráltatnak. Fordítsd most minden figyelmed annak, hogy mindent elsimíts magad körül annak érdekében, hogy megnyugodjon a lelkiismereted és ezek a dolgok ne zavarhassanak a továbbiakban! Hidd el, megéri utána járni a dolgoknak és rendet tenni az Életedben!

BIKA (április 21-május 21)

Hihetetlen tempót diktálsz, s a többiek hiába futnak, egyszerűen nem tudnak utolérni, hisz annyira profi vagy, hogy csak ámulnak azon, miből vagy összerakva. Ez nagyon jól hangzik, de fogalmuk sincs róla, mekkora utat tettél már meg, mennyi áldozatot hoztál, s mennyi energiát fektettél be, mire idáig eljutottál. Bármi történik, maradj mindig szerény és segíts azoknak, akik rászorulnak, mert ettől csak jobb emberré válsz, nem mellesleg pedig a népszerűségi indexed is az egekig fog majd szárnyalni. Csak így tovább!

IKREK (május 22-június 21)

Valaki folyton a hátad mögött áll, azt figyelve, hogy jól csinálod-e a dolgod, mindezt pedig azért teszi, hogy ha esetleg úgy hozza a helyzet, azonnal bele tudjon szólni, mit és hogyan kellene csinálnod. Ez téged rendkívülien frusztrál, ám mivel nem szeretnéd semmiképpen megbántani, így finoman próbálod megértetni vele, nincs szükséged arra, hogy valaki mentorként minden egyes lépésedet figyelje, nem kell megmondania, mit kell tenned és merre kell menned. Pontosan tudod magadtól is, hogy mi a dolgod, ne engedd, hogy mások befolyásoljanak bármilyen irányba. Ha esetleg elhasalsz, az is a te bajod!

RÁK (június 22-július 22)

Egész héten nagyon keményen dolgoztál, olyannyira, hogy mostanra teljesen kimerültél. Mivel ez most olyan nap, amikor nem kell semmilyen kötelezettségnek eleget tenned, szenteld az időd a feltöltődésnek olyan programokkal, amelyek nem járnak különösebben nagy energialeadással. Ha ebben társad is akad, tartsatok olyan napot, amikor szépülhettek, s lelkileg is feltöltődtök. Nem minden nap ilyen, épp ezért ragadd meg a lehetőséget, mert ennyi neked is jár!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Minden nagyon jól halad a maga útján, épp ezért jut energiád arra, hogy azokra a dolgokra is szánj kis időt, amelyekkel a hét folyamán nem vagy csak nagyvonalakban tudtál foglalkozni. Igyekezz pontot tenni minden eddig befejezetlen ügyed végére, a nap hátralévő részét pedig olyasfajta elfoglaltságokkal töltsd, amelyek kikapcsolnak és nem kerülnek túl nagy erőfeszítésbe. Ha túl sok a feladat, ne akard azokat egyetlen nap alatt megoldani, inkább a minőségre törekedj, mint a mennyiségre!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki meglátásod szerint túl sokat vár el tőled egy bizonyos szituációban. Olyasmivel kapcsolatban teszi magasra a mércét, amelyről már a legelején tudod, hogy nem fogod tudni teljesíteni. Épp ezért, hogy ne utólag okozz csalódást, még azelőtt tisztázd vele, mielőtt bármibe belekezdenél. Mondd el neki, hogy a Te határaid is végesek, nem tudsz akármeddig elmenni, csak hogy teljesíts dolgokat, de legalább megpróbálod, hogy magadnak se okozz csalódást. Ne aggódj, nem a Te hozzáállásoddal van a probléma!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy olyan, eddig ismeretlen dolgokat próbálj ki, amelyekbe még soha nem volt szerencséd belekóstolni. Légy óvatos, csak akkor vágj bele bármibe, ha nem kell mindent egy lapra feltenned, illetve nem veszíthetsz el mindent. Találd meg a dolgok pozitív oldalát, még akkor is, ha valamiről elsőre úgy tűnik, nincs élvezhető oldala. Hidd el, ha nem mersz lépni, nem is fogsz nyerni. Ha új élmények akarsz szerezni, muszáj felállni a karosszékből és elindulni az ismeretlen felé!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Vissza nem térő lehetőség adódik, s ha most nem élsz vele, valószínűleg hosszú ideig nem lesz hasonló alkalmad, hogy sikerre vidd, amit elkezdtél. Ez most rendkívül jó bizonyíték arra, hogy érdemes kitartani a céljaid mellett, hogy érdemes időt és energiát fektetni abba, amit épp csinálsz. Ülj le, zárd ki a külvilágot és gondold végig, mi az a legrövidebb út, amelyen végighaladva sikeres lehetsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki szorult helyzetedben önzetlenül siet a segítségedre. Nagyon hálás vagy neki, hisz nem mindenki dobna el „kaszát-kapát” csak azért, hogy a te érdekeidet szolgálja. Mindenképpen tudasd vele, hogy rendkívül nagyra értékeled a nagyvonalúságát, illetve biztosítsd arról, hogy ő is hasonlóképpen számíthat rád, bármi történjék is a jövőben! Megnyugtat a tudat, hogy ilyen emberekkel veszed körbe magad, hisz jó érzés, hogy van valaki, aki támaszként mögötted áll.

BAK (december 22-január 20)

Érzed ugyan, hogy a megfelelő ösvényen a saját tempódban haladva is elérheted a célodat, valamiért azonban tele vagy feszültséggel, hisz mindenképp magad kívánsz dönteni bizonyos dolgokról, és elvárod, hogy minden úgy történjék, ahogyan az elején eltervezted. Ha valaki tanácsot próbál adni, arrogánsan utasítod el, nem törődve vele, hogy esetleg megbánthatsz másokat. Nincs azonban semmi okod arra, hogy ennyire frusztráltan, görcsösen menj előre, hisz úgyis véghezviheted, amit elterveztél, ha közben élvezed, amit csinálsz. Lazíts, mert így csak elveszed az élményt magadtól!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, hiába próbálsz feljebb kapaszkodni, egyszerűen elfogyott a szufla belőled, akárhogy is küzdesz, nem tudsz továbbmászni. Amennyiben nincs energiád, ülj le, pihenj meg, gondold végig, milyen célokért küzdesz. Időd van bőven, semmi nem sürget, nem kell ugyanis egyetlen nap alatt meghódítanod a csúcsot. Hidd el, attól, mert elfáradtál, nem kell feladnod semmit, hisz ha már ennyit küzdöttél, nem érdemes most visszafordulnod. Nagyon csalódott leszel, ha hátat fordítasz és nem lesz benned elegendő kitartás. Adj időt magadnak, neked is jár egy esély a győzelemre!

HALAK (február 20-március 20)

Váratlan esemény szakítja félbe a napodat, ami teljesen keresztülhúzza számításaidat. Ne ess kétségbe, szedd össze minden energiádat, vedd elő a kreativitásodat, legyél talpraesett és meglátod, minden sínen lesz. Az egész csak azon múlik, hogyan kezeled a problémát. Amennyiben meg tudod őrizni a higgadtságodat és képes vagy hideg fejjel gondolkodni, nincs az az akadály, amit ne tudnál megugrani! Csak szépen, nyugodtan kezeld a helyzetet!