Napi horoszkóp június 11.: a Kosok vissza nem térő lehetőséget kapnak, a Rákok számukra kedvező helyzetben vannak

Borítókép: Napi horoszkóp június 11.: a Kosok vissza nem térő lehetőséget kapnak, a Rákok számukra kedvező helyzetben vannak
Hétfői horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP június 11.

KOS (március 21-április 20)

Váratlanul olyan lehetőséget sodor utadba az élet, amellyel mindenképpen érdemes élned, és ezt te is pontosan tudod. Régóta vársz ugyanis a pillanatra, épp ezért meg is kell ragadnod az alkalmat, hisz nem tudhatod, mikor kínálkozik újabb hasonló lehetőség arra, hogy elérd a célodat. Mivel számtalanszor végigzongoráztad már a darabot, így azt is tökéletesen tudod, hogyan kell csukott szemmel játszani. Ezúttal semmi nem állíthat meg, hisz minden összeállt ahhoz, hogy egy ütős dolgot alkoss! Hajrá!

BIKA (április 21-május 21)

Te sem mertél hinni benne, de sikerült elérned valamit, és ehhez – így utólag visszatekintve – rengeteg akadályt kellett átugranod, mégis beértél a célba. Mivel azonban nagyon sok energiát kivett belőled a dolog, és idegileg is teljesen felőrölt, most mindenképp legyen a pihenésé a főszerep, hisz neked is szükséged van egy lélegzetvételnyi szünetre. Igyekezz kihasználni az időt, s valóban fizikailag és lelkileg is töltődj fel, mert most van erre lehetőséged. Holnaptól ismét új kihívások, ismeretlen pályák várnak új akadályokkal!

IKREK (május 22-június 21)

A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos dolgokon ahhoz, hogy előre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen azokhoz a tényezőkhöz, amik csak hátráltatnak, vagy visszahúznak! Merj új dolgokat kipróbálni, új dolgokba belevágni, meglátod, rengeteg új élményt tartogatnak számodra! Csak be kell zárnod azokat az ajtókat, amik már nem hoznak semmi hasznot, egyúttal pedig ki kell nyitnod azokat az új ajtókat, amelyek sok-sok új lehetőséget rejtenek magukban. Ne feledd: aki mer, az nyer!

RÁK (június 22-július 22)

Nem mered elhinni, hogy a körülményekhez képest a számodra legkedvezőbb helyzetben vagy, minden pillanatban attól tartasz, hogy egy kis botlás következtében összeomolhat körülötted minden. Amennyiben azonban eluralkodik rajtad a görcsösség, abban az esetben elfelejted élvezni az életed. Felejtsd el a negatív érzéseid, használd ki, hogy minden a helyén van és a lehető legjobban alakul. Ha baj van, úgyis észreveszed időben, és kellően talpraesett vagy ahhoz, hogy gond nélkül meg is oldd a dolgot. Nyugi, nem lesz semmi gond!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon sürgetsz valamit, mert kezded unni tétlenséget, az az érzésed ugyanis, hogy ebben a szituációban nem tudod már hasznossá tenni magad. Mivel azonban semmiféle ráhatásod nincs az események kimenetelére, kitartónak kell lenned, és önuralmat kell gyakorolnod, hisz fogalmad sincs, hol a vége, de biztos, hogy nem te leszel az, aki az eseményeket irányítja, hisz a mókuskerékben ugyanúgy csak futsz körbe, mint a többiek. Hidd el, tudni fogod, ha a célegyenesbe érsz, ne siettesd annyira! Próbáld meg élvezni a dolgot és a legtöbbet kihozni a helyzetből!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, a környezetedben túl sokan próbálják diktálni neked a tempót, túl sokan hiszik azt, hogy tökéletesen tudnak mindent, meg azt, hogy feltétlenül rászorulsz az életvezetési tanácsaikra. Mivel ez téged rendkívül frusztrál, nyugodtan állj a sarkadra és mutasd meg, hogy szuverén személy vagy, akinek megvan a saját életútja, véleménye, értékrendje. Miért kellene azt csinálod és úgy, ahogyan elvárják?! Járd a magad útját, és ne foglalkozz másokkal.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagyon szeretnéd, ha a dolgok felgyorsulnának és végre minden folyamatban lévő ügyednek végére érhetnél, ez azonban egyenlőre várat magára. Mivel nem tudod befolyásolni a dolgot, így nem is érdemes felesleges köröket futnod ezügyben, minden halad majd a maga medrében. Attól mert körbe futkározol, csak jobban elfáradsz, de érdemi előrelépes nem fog történni. Te csak csinálj mindent úgy, ahogy eddig, ne siettesd a dolgokat, hidd el, ha nem görcsölsz rá, előbb véget ér, mint gondolnád!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Felesleges harmadiknak érzed magad egy bizonyos szituációban, egyáltalán nem találod a helyed, úgy gondolod, hogy nélküled is teljesen jól elboldogul mindenki és halad a maga útján. Nem tudhatod azonban, hogy mikor adódik úgy, hogy valaki tőled várja majd a megoldást. Gondolkodj, keress inspirációkat, hessegesd el az érzést, hogy egy helyben toporogsz az állóvíz közepén, mert igenis hasznos tagja vagy a közösségnek, csak épp most nem rajtad van a világ szeme. Eljön a te időd is, nem is gondolnád, milyen hamar!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy számodra közelálló személy kellemes meglepetést okoz neked, ami teljesen felvillanyoz és megváltoztatja a reggel érzett egykedvűséget. Hálás vagy érte, hogy a sűrű rengetegben épp akkor érkezik valaki, aki megragadja a kezed, amikor egyáltalán nem számítasz rá. Igyekezz úgy tekinteni erre a jelre, hogy ez most segít neked átvészelni a nehéz napodat és tartja benned a lelket, mert nem mindenki áll majd ilyen nagyvonalúan hozzád. Ne engedd, hogy a negatív energiák vegyék át feletted az uralmat, hisz valaki azért dolgozott, hogy boldog legyél, az pedig mindent felülír.

BAK (december 22-január 20)

A sok nehézség és akadály ellenére sikerül befejezned valamit úgy, hogy senki nem kerül ki a helyzetből rosszul. Egészen eddig a pillanatig nem merted elhinni, hogy menthető a szituáció, ám mivel a csapatból te rendelkezel a legtöbb tapasztalattal, így magadra vállaltad a terhet és ebben a tudatban tettél meg mindent az eredmény érdekében. Most mindenki elismerését sikerült kivívnod, ami igencsak legyezgeti a hiúságodat. Légy azonban óvatos, el ne szállj a büszkeségtől, mert ha egyszer túl magasra mész, nagyon nehéz lesz visszajönni a földi halandók közé!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagy teherként nyomja a vállad az bizonyos dolog, amit valaki rád testált, és nem nagyon tudsz vele mit kezdeni. Mivel kezd azonban maga alá temetni a helyzet, igyekezz mihamarabb lépni és olyan megoldást találni, hogy senki számára ne tűnjön úgy, mintha ki akarnál bújni a feladat alól. Gondolkodj megoldáscentrikusan és légy hatékony, mert nagyon úgy tűnik, ebben a dologban most nemigen akad segítőtársad. Ha már azonban így alakult, fuss neki egyedül, legfeljebb te egyedül aratod le a babérokat!

HALAK (február 20-március 20)

Elég bizonytalannak érzed magad a jelenlegi helyzetedben, s nem vagy jól a bőrödben. Rendkívülien frusztrál az, hogy nem tudod, mi fog történni, úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, rajtad is múlik ugyanis, hogyan tudod alakítani a szituációt. Épp ezért, mivel frusztrál a dolog, kompetenciád határain belül igyekezz mindent kihozni a helyzetből, és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, hogy azok számodra kedvezően alakuljanak! Nem lehetetlen, csak akaraterő és a magadba vetett hit kell hozzá!