Napi horoszkóp július 5.: a Rákoknak megérkezik a változtatás lehetősége, a Szüzekre különleges nap vár

Borítókép: Napi horoszkóp július 5.: a Rákoknak megérkezik a változtatás lehetősége, a Szüzekre különleges nap vár
Ma sem érdemes kihagyni a napi horoszkópot, mert ismét üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP Július 5.

KOS (március 21-április 20)

Valaki minden erejével igyekszik meggyőzni valamiről, te azonban határozottan állítod ennek az ellenkezőjét. Amennyiben biztos vagy a dolgodban, ne hagyd magad befolyásolni; ha tudod, hogy neked van igazad, küzdj a végsőki, mert ha bedőlsz azoknak az embereknek, akik nagy befolyással bírnak, és azt gondolják, mindenbe beleszólhatnak, elveszel az erdőben! Legyél határozott és mutasd meg azt, hogy a te véleményed is számít legalább annyit, mint az övék!

BIKA (április 21-május 21)

Olyan híreket kapsz, amelyek igen negatívan befolyásolják a hangulatodat. Bár még nincs péntek, a barátaid mégis bulizni hívnak, de te úgy érzed, nem lennél ehhez jó társaság. Amennyiben szeretnéd csendesen tölteni az estét, hívd át egy bizalmas barátodat és egy pohár bor mellett öntsd ki neki a szíved! Meglátod, sokkal könnyebb lesz a lelked, ha a téged nyomasztó dolgokat kibeszéled. Az is lehet, hogy együtt megoldást találtok a problémára, és akkor holnap még a Nap is szebben süt majd! Ne keseredj el, nincs minden veszve!

IKREK (május 22-június 21)

A nagy hajtás befejeztével végre van időd arra, hogy aprólékos részletességgel foglalkozz azokkal a dolgokkal is, amelyek valóban érdekelnek, miközben nem feltétlenül tartoznak a kötelező teendők közé. Megnyugtat a tudat, hogy nem kell minden percet görcsös koncentrálással töltened, ügyelve a váratlan helyzetekre is. Mivel minden nem fér bele a nap 24 órájába, időnként szükséged van arra, hogy engedj el bizonyos feladatokat, és azokra a dolgokra összpontosíts, amelyek felett általában elsiklasz vagy felszínesen kezeled őket a hétköznapokban.

RÁK (június 22-július 22)

Kissé frusztrál az a monotonitás, amiben a mindennapjaid éled, úgy érzed, csak gépiesen teszed a dolgodat. Most azonban váratlanul olyan lehetőség adódik, ami soha vissza nem térő alkalom, és a nagy kiugrás esélyét rejti magában. Ez segíthet abban, hogy kitörj az egyhangúságból, az unalomból. Ragadd meg a kínálkozó alkalmat, mert ez lesz az, ami meghozza az élményeket, a kalandot, a színt az életedbe. Ne hagyd elúszni, mert nem minden nap jön ilyen lehetőség!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Első nekifutásra nem sikerült megugranod azt a magasságot, amit célként tűztél ki magad elé, emiatt eléggé elkeseredsz és azon gondolkodsz, hogy feladod az egészet. Ha azonban betartod a fokozatosság elvét, illetve ha a körülményeket, a képességeidet és az eddig szerzett tapasztalataidat figyelembe véve alacsonyabbra teszed azt a bizonyos lécet, majdnem biztos, hogy elsőre sikerül átugranod. Buktatók vannak a pályán, de ha megtanulod helyükön kezelni a dolgokat, nem ütközöl olyan nehézségbe, ami ellehetlenítene!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap egészen különleges, és csak rólad szól! Élvezd ki minden pillanatát, mert egy évben nem sokszor adatik meg, hogy bokros teendőid közepette azsúfolt életedből kiszakíts néhány órát, amikor nem foglalkoztatnak a mindennapi gondok, a tennivalók, s nem szorongatnak a határidők. Véget nem érő vesszőfutás az életed, mert próbálsz eleget tenni minden elvárásnak. Kapcsolódj ki, olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek valóban csak rólad szólnak! Majd holnap raérsz visszaszállni a mókuskerékbe!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Amikor már kezdesz kissé fáradni a hét második felében, hirtelen olyan lendületet kapsz, ami segít ahhoz, hogy a hullámvölgyből kijuss és elérd a mai napra kitűzött célodat. Érdemes hinned magadban és minden akaraterődet felhasználni akkor is, amikor már kezd a lufi kissé leereszteni. Higgy magadban és abban, amit tudsz, ezek fognak előrevinni az utadon. Ha mindennel végeztél, nyugodtan kapcsolódj ki egy hűsítő koktél és a barátaid társaságában!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Miközben abszolút mértékben arra koncentrálsz, hogy minden feladatot maradéktalanul és hibátlanul teljesíts, olyan személy toppan az életedbe, aki fenekestől fogja felforgatni az érzelmi életedet. Mivel kezdtél már beleveszni az egyhangúságba és a magányba, teljesen felvillanyoz, hogy végre nem csak a munka van a középpontban, hanem felcsillan a remény, hogy a szerelem is rád talál! Mielőtt azonban a nagy izgalomban fejest ugrasz a medencébe, érdemes bemelegíteni, nehogy megsérülj! Légy nyitott az új kapcsolatra, de térképezd fel a helyzetet, mielőtt leszáll a rózsaszín köd és romlanak a látási viszonyok!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy terveid vannak, amelyekről előre megálmodtad, hogy miként fogod őket megvalósítani. Aprólékos részletességgel el is készítetted a tervrajzod, amelynek alapján haladhatsz majd a sikerhez vezető úton. Kreativitásod, elszántságod és akaraterőd páratlan, sokan elismerően veregetnek vállon, mert a csodájára járnak annak, hogy az alapoktól hová lehet eljutni. Mivel azonban a terved még csak elvben valósult meg, igyekezz azt a gyakorlatba úgy átültetni, hogy ne fájjon a fejed a váratlan helyzetek miatt. Ha esetleg akadnak váratlan szituációk, legyen egy B-terved is! A végén ünnepeld meg a sikert, amiért megdolgoztál!

BAK (december 22-január 20)

Nehezen zársz le bizonyos élethelyzeteket, az a fajta ember vagy, aki nem lép könnyen túl azokon a dolgokon, amelyek sokat jelentenek. El kell azonban fogadnod, semmi nem tart örökké, aminek véget kell érnie, az a te szándékaid ellenére is véget fog érni. Tanulj meg a tanulságokat levonva továbblépni, és ne rágódj olyasmin, ami megtörtént, így nem tudsz már visszamenőleg változtatni semmin. Tekints előre és a különböző irányból érkező impulzusok segítségével a szilárd alapokon nyugvó jövődet építsd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Azt veszed észre, hogy bár kimondatlanul, de valaki a környzetedben jól láthatóan segítségre, de legalábbis tanácsra szorul egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Mivel te mindenképp biztosítani akarod arról, hogy mögötte állsz, emiatt kéretlenül heroikus küzdelembe kezdesz, mert teljesen biztos vagy benne, hogy értékelni fogja a segítő jobbot. Mivel azonban nem kérdezted meg, így mintegy akaratlanul kontárkodsz bele más dolgába, s nem biztos, hogy ez jól fog elsülni. Igyekezz feltérképezni a helyzetet és kérdezd meg az illetőt, mielőtt önzetlen segítségnyújtásba fognál!

HALAK (február 20-március 20)

Egy hozzád közelálló ember kikéri a véleményedet egy bizonyos dologgal kapcsolatban, de te másként látod a helyzetet. Emiatt az illető első körben rendkívül felháborodik és zokon veszi a dolgot, s ez rányomja a bélyegét a beszélgetés hangulatára is. Igyekezz a vitát és a sértődést elkerülni, adj logikus magyarázatot arra, hogy miért miért más a véleményed, és miért gondolod úgy, hogy inkább neked lehet igazad. Nem kell ebből cicaharcot csinálni, lehet úgy is közös nevezőt találni, hogy nem emelitek fel a hangotokat!