Napi horoszkóp július 2.: a Nyilasoknak nagy boldogságot okoz valami, a Bakok napját váratlan események határozzák meg

Borítókép: Napi horoszkóp július 2.: a Nyilasoknak nagy boldogságot okoz valami, a Bakok napját váratlan események határozzák meg Forrás: pexels.com
Hétfői horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP július 2.

KOS (március 21-április 20)

Nem vagy kifejezetten az a határait feszegető, a kalandokat minden utcasarkon kereső személyiség, ám most mégis úgy érzed, itt a megfelelő alkalom, amikor érdemes új dolgokat kipróbálnod, nagyobb fába vágva a fejszéd. A környezeted nem fogja kitörő lelkesedéssel fogadni ugyan, de ne törődj azzal, mit mondanak mások, hisz ha mindig egy helyben ácsorogsz, soha nem fogsz élményeket szerezni és azokból táplálkozva építgetni a lelked.

BIKA (április 21-május 21)

Valakinek a jelenléte teljesen felvillanyoz, nem gondoltad volna, hogy a puszta látványa is feldob, de most mégis ezt váltja ki belőled. Ne zsongd körül az első pillanatban, de próbáld jelezni felé, hogy nyitott vagy az ismerkedésre. Nem kell ajtóstól rontani a házba, csak finoman közeledj. Ha az illető is vevő arra, amit kommunikálni próbálsz felé, akkor szorosabbra is fűzhetitek a szálakat. Még az is lehet, hogy ebből hosszú távú kapcsolat is kialakulhat!

IKREK (május 22-június 21)

Mielőtt belevágsz valamibe, mindig szeretsz meggyőződni arról, hogy minden tökéletes, több, lehetséges megoldókulccsal rendelkezel arra az esetre, ha véletlenül porszem kerülne a gépezetbe. Azonban elég fárasztó megállás nélkül görcsösen koncentrálni, egy percre le sem venni a szemed a történésekről. Próbálj meg lazítani, engedj az önmagaddal szemben támasztott, időnként talán túl magas elvárásokból és élvezd az életet! Vannak dolgok, amiket úgy sem tudsz befolyásolni, ne fáraszd magad feleslegesen!

RÁK (június 22-július 22)

Megnyugodhatsz, rajta vagy az úton, teljesen jó irányba haladsz. Bár mindig akad valaki, aki befolyásolni próbál majd, aki biztosan jobban akarja tudni, valóban ez-e az az ösvény, amin menned kell, de ne hagyd magad mások által vezetni. Te önálló, józan gondolkodással bíró emberként pontosan tudod, hogy mi a jó neked. Ez a saját utad, arra haladj, amerre jónak látod, ne arra, amerre a többiek küldenek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé bizonytalannak érzed a jelenlegi helyzeted, több szálon futnak az események, te pedig egyenlőre nem döntötted még el, hogy melyik irányba indulj. Ahhoz azonban, hogy racionális döntést hozz, a saját érdekeidet szem előtt tartva mindenképp végig kell gondolnod, mi a legjobb döntés, amivel hosszútávon jól járhatsz. Azt, ami zavar, hagyd hátra, ahol nem érzed jól magad, onnan menj el és azokat a tényezőket tartsd szem előtt, amelyek neked fontosak. Eljött a te időd! Ne félj változtatni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Csapatmunkában dolgozol valakivel, ám ahogy egyre jobban belebonyolódtok a dolgokba és mentek a sűrűjébe, neked annál nehezebb tartani a tempót. Kezded elveszíteni a fonalat, de nem mered bevallani, mert nem akarod, hogy esetleg úgy tűnjön, amatőr vagy a feladathoz. Be kell azonban látnod, amennyiben később derül fény a dologra, már sokkal nehezebb lesz megfelelned a mások által támasztott elvárásoknak. Jobb, ha túlesel a beismerésen most, ellenkező esetben magyarázkodhatsz. Nem szégyen, ha nem értesz mindenhez, senki sem tökéletes!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kissé egysíkúnak és unalmasnak érzed az életedet, emiatt elég depresszív hangulatod van. Ahelyett azonban, hogy az a szürke tömeg közepén, próbálj kitörni és olyasmit végrehajtani, ami mások számára pozitív és követendő példa lehet. A lehetőség adott, hogy kiállj a sorból és végre olyan útra lépj, amelyen ki tudsz teljesedni és új élményeket szerezni. Képes vagy rá, csak bízz a kreativitásodban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Új terveid vannak, de amint azt a lehetséges érdeklődőknek felvázolod, szinte azonnal falakba ütközöl. Nem nagyon lelkesednek ugyanis az ötleteidért, mert nem látják bennük a perspektívát. Egy összeszedett és logikus magyarázattal azonban van még esélyed arra, hogy meggyőzd őket. Ne add fel, kitartással és egy kis rátermettséggel el fogod nyerni a bizalmukat, ami később sikerre viheti a projektet! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmi történik veled, ami nagy boldogságot okoz, nem is mered elhinni, hogy ez veled is megtörténhet. Bármennyire is hihetetlennek tűnik azonban, nyugodtan kinyithatod a szemed, hisz ez a valóság, amely kizárólag a te kezed munkáját dicséri. Megérdemled az eredménnyel járó elismerést, hisz fáradságos munkával és sok verejtékkel küzdöttél ezért. Hívd meg a barátaid egy italra, koccintsatok a sikereidre és a boldogságodra, mert társaságban sokkal jobb ünnepelni!

BAK (december 22-január 20)

Ez a nap az, ami tele van váratlan eseményekkel, amelyekre abszolút nem voltál felkészülve. Nem is mindig tudod eldönteni, hogy épp mi történik, emiatt a nagy káoszban kezd a kezeid közül kicsúszni minden. Most állj meg, mielőtt baj lesz belőle és gondold végig, melyik lábadat melyik után teszed, mert ha hasra esel, elég nehéz lesz ennyi teherrel a válladon felállni. Nem hajt a tatár, ne kapkodj, mindent szép sorjában intézz el, igyekezd maradéktalanul befejezni az általad megkezdett folyamatokat, majd dőlj hátra és egy pohár bor kíseretében fújd ki magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasmi derül ki számodra, amiről eddig fogalmad sem volt, ezért igen nagy meglepetéssel bír. Ne ess kétségbe, lehet, hogy ez az első pillanatban most ijesztőnek tűnik és megnehezíti egy kissé a haladást, de hidd el, nem lesz olyan akadály, amit ne tudnál megugrani. Csak el kell hinned magadról, hogy képes vagy így is teljesíteni a feladatot. Hogy előbb vagy utóbb, annak nincs jelentősége, hisz ez nem verseny, ahol a szintidő számítana.

HALAK (február 20-március 20)

Váratlanul olyan szituáció adódik, ahol senki nem mer döntést hozni, így kénytelen-kelletlen rád hárul a feladat, hogy kimondd a végszót. Ettől nagyon megrémülsz, hisz ha rosszul döntesz, annak hatása lehet a jövőre nézve, mindenki szempontjából. Ezúttal nincs azonban más alternatíva, ezt a lépést meg kell tenned. Ne görcsölj a részleteken, egyszerűen állj a sarkadra, légy határozott és meglátod, nem is lesz olyan nehéz ügy.